Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Çok kalabalık bahçecide oluşan o his olmadıBen de orada idim sabah :) Nihayet... büyük gün...
Çok kalabalık bahçecide oluşan o his olmadı
Orda iyi hissetmemiştim psikolojik olarak rahatım
Benim sorunum çikolata kisti ve iki laparoskopi sonrasında oluşan yumurta rezervinin azalması...şu an transferim.oldu 8. günümdeyim. ama belirti yok tuttuğuna dair...moral olarak iyi değilim...
sana özel mesaj atsam olur mu?Canım üzüldüm gerçekten .. Bende korkuyorum laparoskopiden ama iki taraflı ve çok büyükler .. Semra Hanım opu dan sonra rahim filmi istedi gerek görürse yapacak ama rezervim düşer diye çok korkuyorum. . Zaten adamakıllı yumurta olmuyor ...
Sen önceki laparoskopi leri nerede oldun kim yaptı. .
ben çektirdim. Acısız gerçektenkızlar mrb rahim filmini memorıalın yönlendirdiği ECOMAR 'da çekiten varmı acaba
cnm bu kadar erkenden belirti olmaz zaten inş tutmuştur bize hayırlı haberler verirsinBenim sorunum çikolata kisti ve iki laparoskopi sonrasında oluşan yumurta rezervinin azalması...şu an transferim.oldu 8. günümdeyim. ama belirti yok tuttuğuna dair...moral olarak iyi değilim...
peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyimben çektirdim. Acısız gerçekten
cnm irfan bey kimm ? ilk defa duydum isminiMuayene masasında Semra hocayı bekliyorum
Geçmiyor dklar
İrfan bey muayene etti
Senin olur diyorda eşimin spermi dondurulmuştu ondan gelişmemiştir dedi
5 dakikada işin bitiyor ağrı acı bi sıkıntısı yok. Ama tüpleri ciddi derecede tıkalı olanlarda biraz ağrı olabiliyormuş hsg çekilirken öyle yorumlar görmüştüm. Yoksa günlük hayatına devam edebilirsin bi sıkıntı olmaz.peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyim
Canım senin sol tarafta eski bir çikolata kisti olusup kendi kendine kaybolmuş olabilir. Araştırma yaparken böyle kişiler gördüm kendi kendine yok olan ama yok olurken yumurtaliktaki yumurta rezervini azaltıyor muş belki böyle bir şey olmustur
tabii çalışabilirsiniz.peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyim
Yeni başlamışcnm irfan bey kimm ? ilk defa duydum ismini
anladım cnm semra hanım muane ettı mı ne dedi?Yeni başlamış
Sizin görüşmeniz nasıl geçti?bende de İrfan tülek geçmişi not almak için geldi
muayene etmedi ama
sonra gönül hanım
en son semra hanım şeklinde oldu
ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...cnm bu kadar erkenden belirti olmaz zaten inş tutmuştur bize hayırlı haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?