Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim sorunum çikolata kisti ve iki laparoskopi sonrasında oluşan yumurta rezervinin azalması...şu an transferim.oldu 8. günümdeyim. ama belirti yok tuttuğuna dair...moral olarak iyi değilim...

Canım üzüldüm gerçekten .. Bende korkuyorum laparoskopiden ama iki taraflı ve çok büyükler .. Semra Hanım opu dan sonra rahim filmi istedi gerek görürse yapacak ama rezervim düşer diye çok korkuyorum. . Zaten adamakıllı yumurta olmuyor ...

Sen önceki laparoskopi leri nerede oldun kim yaptı. .

sana özel mesaj atsam olur mu?

Muayene masasında Semra hocayı bekliyorum
Geçmiyor dklar
İrfan bey muayene etti
Senin olur diyorda eşimin spermi dondurulmuştu ondan gelişmemiştir dedi

Benim sorunum çikolata kisti ve iki laparoskopi sonrasında oluşan yumurta rezervinin azalması...şu an transferim.oldu 8. günümdeyim. ama belirti yok tuttuğuna dair...moral olarak iyi değilim...
cnm bu kadar erkenden belirti olmaz zaten inş tutmuştur bize hayırlı haberler verirsin

peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyim
5 dakikada işin bitiyor ağrı acı bi sıkıntısı yok. Ama tüpleri ciddi derecede tıkalı olanlarda biraz ağrı olabiliyormuş hsg çekilirken öyle yorumlar görmüştüm. Yoksa günlük hayatına devam edebilirsin bi sıkıntı olmaz.

tatlım aslında kendi kendine yok olurken patlama gibi bir şey oluyor. benim maalesef öyle oldu. zaten kist olarak kalsa çok sorun değil, yapışıklığa sebep oluyor eriyince.

Zaman zaman stajyer doktorlar oluyor. Bi ara bütün doktorların peşinde iki doktor daha geziyordu. Bilmem eğitim programı kapsamında bilmem hastane kadrosuna dahil edilmek üzere aday olarak.

cnm bu kadar erkenden belirti olmaz zaten inş tutmuştur bize hayırlı haberler verirsin
ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…