Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Belirti aramak ,kendini sürekli yoklamak , internette erken hamilelik belirtileri üzerine sürekli bişeyler araştırmak ancak seni yıpratır psikolojini bozar. Hele transfer sonrası net olarak tuttuysa şöyle tutmadiysa şöyle denilebilecek anlaşılabilecek bir şey yok! Belirti gibi gelen şeyler hep kullanılan ilaçların etkisi. Benim iki ay ara ile iki transferim oldu biri pozitif biri negatifti arada belirti anlamında net bir fark olmadı. Gününden önce test yapma gafletine de düşme kendini yipratirsin ancak.

Sizin tedavi nerde idi?

Sak

Elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın inşallah tutunmustur. .

peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyim

Canım arkadaşların da dediği gibi çok tıkalı olanlarda ağrı oluştuğunu söylüyorlar. .

Bende ilk çekileceği zaman tedirgin olmuştum ama boşuna stres yapmışım hiç gerek yok hafif bi basınç hissediyorsun o kadar ..

İnanın şuan alttan muayenelerim daha ağrılı oluyor..
Ama semra hanımın eli gerçekten hafif muayenesinde bile farkediyor insan bugün çok az canım yandı. .

anladım cnm semra hanım muane ettı mı ne dedi?
Çok ciddi çok bilgili gerçek neyse onu dedi .
Eşime sperm fish yapılacak
Ben burda yaptıracağım 25 yumurta 5. Gün Yok eşiminde bakacaklar biestoren vs gerek Yok dedi

Ben burda yaptıracağım 25 yumurta 5. Gün Yok eşiminde bakacaklar biestoren vs gerek Yok dedi

Kadın konuşmaya başlayınca ikna olmamak güvenmemek elde değil. . Olumsuz şeyler de söylese güven veriyor bilgisiyle ve duruşuyla .. Hadi hayırlısı bakalım ..

Tedaviye karar verdin mi yani? Emin ellerdesin ve emin ol pişman olmayacaksın. Ben sana son tedavinden önce de yazmıştım hatırlarsan bi görüş hocayla diye ama hayırlısı böyle olması gerekiyormuş.

Tedaviye karar verdin mi yani? Emin ellerdesin ve emin ol pişman olmayacaksın. Ben sana son tedavinden önce de yazmıştım hatırlarsan bi görüş hocayla diye ama hayırlısı böyle olması gerekiyormuş.
Seni dinleseydim keşke genetik konusunda çok bilgili

Seni dinleseydim keşke genetik konusunda çok bilgili
"Keşke" kelimesi çok tehlikeli. Keşke deme. umarım keşkeler olmaz bundan sonra hayatında.
"Ben demiştim"demek de hoş değil. anlatmaya çalıştım ama üstlemek ısrarcı olmak istemedim anlatamadım
Bundan sonra her şey daha güzel gelişir inşallah. Maddi manevi kolaylıklar diliyorum.

İşte cnm para biriktirip başlayacağım başka yerde vakit kaybetmeden bu kadar insan bebek sahibi olmuş ben de olurum inşallah

Zaman zaman stajyer doktorlar oluyor. Bi ara bütün doktorların peşinde iki doktor daha geziyordu. Bilmem eğitim programı kapsamında bilmem hastane kadrosuna dahil edilmek üzere aday olarak.
Bu dr la çalışma saatleri konuştular yeni başlamış galiba cnm

Cnm tüm ictenligimle dua ediyorum Rabbim sana ve burdaki bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin...

Cnm tüm ictenligimle dua ediyorum Rabbim sana ve burdaki bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin...
canım benim. gözlerim doldu...beni tanımayan bu kadar kişiden destek görmek çok duygulandirdi. inşallah canım inşallah hepimize Rabbim nasip eder. müjdeli haberi alırsam eğer hemen paylaşıcam sizinle

canım benim. gözlerim doldu...beni tanımayan bu kadar kişiden destek görmek çok duygulandirdi. inşallah canım inşallah hepimize Rabbim nasip eder. müjdeli haberi alırsam eğer hemen paylaşıcam sizinle
İnş cnm belirtilere takilma kendini üzme belki bebeğin şu an seninledir. Mutlu ve umutlu ol . ANNe olana kadar yola devam

Canım bu illet birden de cikabiliyor hele ki ailede de varsa.. Bazen tedaviler bile tetikliyor .. Sen takılma oralara çok küçük bi kist inşallah doğumla beraber o da gider
Ailede hiç yok canım herkesin çocuğu var .sanırım aşılama yaptırdım ard Arda o zaman olustu

Kızlar ; bugün gonalf u vurduğumda 12.5 ml eksik kaldı elimde başka iğne yoktu. Eşim evimizin ordaki eczanelere sordu 380 diyen oldu 400 ve 440 diyenler oldu ve ben 275 e almıştım kutusunu bu nasıl bir ranttır böyle nasıl bir kar marjıdır. En son tanıdık vasıtası ile 250 ye aldık. Çok vicdansızlar gerçekten inanamadım bu fiyat uçurumlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…