Belirti aramak ,kendini sürekli yoklamak , internette erken hamilelik belirtileri üzerine sürekli bişeyler araştırmak ancak seni yıpratır psikolojini bozar. Hele transfer sonrası net olarak tuttuysa şöyle tutmadiysa şöyle denilebilecek anlaşılabilecek bir şey yok! Belirti gibi gelen şeyler hep kullanılan ilaçların etkisi. Benim iki ay ara ile iki transferim oldu biri pozitif biri negatifti arada belirti anlamında net bir fark olmadı. Gününden önce test yapma gafletine de düşme kendini yipratirsin ancak.ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...
Sizin tedavi nerde idi?ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...
ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...
inşallah canım inşallahSak
Elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın inşallah tutunmustur. .
peki normal o gün bi ağrı oluyomu ben çalışıyorumda dönüp işe çalışabilirmiyim
Çok ciddi çok bilgili gerçek neyse onu dedi .anladım cnm semra hanım muane ettı mı ne dedi?
Çok ciddi çok bilgili gerçek neyse onu dedi .
Eşime sperm fish yapılacak
Ben burda yaptıracağım 25 yumurta 5. Gün Yok eşiminde bakacaklar biestoren vs gerek Yok dedi
Ciddiye alıyor lakayit değilKadın konuşmaya başlayınca ikna olmamak güvenmemek elde değil. . Olumsuz şeyler de söylese güven veriyor bilgisiyle ve duruşuyla .. Hadi hayırlısı bakalım ..
Tedaviye karar verdin mi yani? Emin ellerdesin ve emin ol pişman olmayacaksın. Ben sana son tedavinden önce de yazmıştım hatırlarsan bi görüş hocayla diye ama hayırlısı böyle olması gerekiyormuş.Çok ciddi çok bilgili gerçek neyse onu dedi .
Ben burda yaptıracağım 25 yumurta 5. Gün Yok eşiminde bakacaklar biestoren vs gerek Yok dedi
Seni dinleseydim keşke genetik konusunda çok bilgiliTedaviye karar verdin mi yani? Emin ellerdesin ve emin ol pişman olmayacaksın. Ben sana son tedavinden önce de yazmıştım hatırlarsan bi görüş hocayla diye ama hayırlısı böyle olması gerekiyormuş.
"Keşke" kelimesi çok tehlikeli. Keşke deme. umarım keşkeler olmaz bundan sonra hayatında.Seni dinleseydim keşke genetik konusunda çok bilgili
İşte cnm para biriktirip başlayacağım başka yerde vakit kaybetmeden bu kadar insan bebek sahibi olmuş ben de olurum inşallah"Keşke" kelimesi çok tehlikeli. Keşke deme. umarım keşkeler olmaz bundan sonra hayatında.
"Ben demiştim"demek de hoş değil. anlatmaya çalıştım ama üstlemek ısrarcı olmak istemedim anlatamadım
Bundan sonra her şey daha güzel gelişir inşallah. Maddi manevi kolaylıklar diliyorum.
Bu dr la çalışma saatleri konuştular yeni başlamış galiba cnmZaman zaman stajyer doktorlar oluyor. Bi ara bütün doktorların peşinde iki doktor daha geziyordu. Bilmem eğitim programı kapsamında bilmem hastane kadrosuna dahil edilmek üzere aday olarak.
Cnm tüm ictenligimle dua ediyorum Rabbim sana ve burdaki bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin...ben başka bir topikten buraya transfer oldum :))).orda birkaç kişi pozitif gördü. hepsi erkenden belirti hissetmiş. gerçi belirtisiz hamile kalanlar da var...belirtiye takılmamak lazım. ama ne bileyim içime de doğmadı yani...bazen olumluyum azicik ağrım olsa tuttu kesin diyorum. bazen umutsuz...
Cnm hayırlı olsun yeni tedavinin Semra Hanım Uğur getirecek sana inanıyorumÇok ciddi çok bilgili gerçek neyse onu dedi .
canım benim. gözlerim doldu...beni tanımayan bu kadar kişiden destek görmek çok duygulandirdi.Cnm tüm ictenligimle dua ediyorum Rabbim sana ve burdaki bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin...
İnş cnm belirtilere takilma kendini üzme belki bebeğin şu an seninledir. Mutlu ve umutlu ol . ANNe olana kadar yola devamcanım benim. gözlerim doldu...beni tanımayan bu kadar kişiden destek görmek çok duygulandirdi.inşallah canım inşallah hepimize Rabbim nasip eder. müjdeli haberi alırsam eğer hemen paylaşıcam sizinle
Ailede hiç yok canım herkesin çocuğu var .sanırım aşılama yaptırdım ard Arda o zaman olustuCanım bu illet birden de cikabiliyor hele ki ailede de varsa.. Bazen tedaviler bile tetikliyor .. Sen takılma oralara çok küçük bi kist inşallah doğumla beraber o da gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?