aslında ilacın gerçek fiyati çok pahalı. kur artışından sonra iyice zamlandi..yalnız merkezlerle anlaşan bazi eczaneler düşük fiyata veriyor. bende 275 tl aliyorum...normalde 400 lerdeKızlar ; bugün gonalf u vurduğumda 12.5 ml eksik kaldı elimde başka iğne yoktu. Eşim evimizin ordaki eczanelere sordu 380 diyen oldu 400 ve 440 diyenler oldu ve ben 275 e almıştım kutusunu bu nasıl bir ranttır böyle nasıl bir kar marjıdır. En son tanıdık vasıtası ile 250 ye aldık. Çok vicdansızlar gerçekten inanamadım bu fiyat uçurumlarına.
Raporlu alanlardan Burda satanlar ücretsiz verenler oluyor toz olanlardan alınabilirde bilemem tabiaslında ilacın gerçek fiyati çok pahalı. kur artışından sonra iyice zamlandi..yalnız merkezlerle anlaşan bazi eczaneler düşük fiyata veriyor. bende 275 tl aliyorum...normalde 400 lerde
Ben de farklı bir eczaneden evime yakın bir eczaneden uygun fiyata almıştım ilacı, şu fiyata alıyorum normalde siz de öyle verirseniz sizden alırız demiştik tmm demişlerdi.aslında ilacın gerçek fiyati çok pahalı. kur artışından sonra iyice zamlandi..yalnız merkezlerle anlaşan bazi eczaneler düşük fiyata veriyor. bende 275 tl aliyorum...normalde 400 lerde
Evet toz olanlar alınabilir ama soğuk zinciri olan ilaçlar riskli... güvenemezsinRaporlu alanlardan Burda satanlar ücretsiz verenler oluyor toz olanlardan alınabilirde bilemem tabi
Bende ilaç alışverişin de bulunmuştum
Evet tatlımEvet toz olanlar alınabilir ama soğuk zinciri olan ilaçlar riskli... güvenemezsin
Kızlar ; bugün gonalf u vurduğumda 12.5 ml eksik kaldı elimde başka iğne yoktu. Eşim evimizin ordaki eczanelere sordu 380 diyen oldu 400 ve 440 diyenler oldu ve ben 275 e almıştım kutusunu bu nasıl bir ranttır böyle nasıl bir kar marjıdır. En son tanıdık vasıtası ile 250 ye aldık. Çok vicdansızlar gerçekten inanamadım bu fiyat uçurumlarına.
Kan almaya bırakabilirsin ihtiyacı olana veriyorlar ordan. Ben de ilk tedavimde kalanları bırakmıştım. Şimdi de son dozda ufak bi eksiğim kalmıştı oradan sordum aldım. Açılınca fazla vakti olmuyor ziyan olmasın.Canım aynısi başıma geldi hemde pazar günü izmitte nöbetçi eczaneden zar zor buldular 378 lira .. İstanbuldan 270 e aldım dedim fiyat böyle diye gösterdiler onlarda haklı .. hastanenin yanındaki perpa eczanesi 275 e veriyordu özellikle sordum ilacın fiyatı nedir diye onlar indirim yapıyormuş. .
Neyse ben 8 kutu almak zorunda kaldığım için 100 lira kutu başına iyi para ..
Bir sonraki pazar da hastanede bi eczaneci beyefendi vardı kulak misafiri oldum ve sordum meğer hastaneye ilaç getiriyormuş .
Hemsirelerde kartviziti var. Kart da geciyormus 240 liraya hemde hastaneye kadar da getiriyormuş. Ben yararlanamadim ama yeni baslayanlara lazım olur ..
Bide bende 300 e yakın ilaç kaldı iğneleri zaten değiştirip kullanıyoruz yazık olacak dolapta duruyor günlerimiz uysa da versem yeni baslayan arkadaslara
Bende hastanenin ordaki eczaneden almıştım. 3 kutu almıştım ilk tedavi ne kadar süreceğini bilmediğim için. Ama bende bugün düşündüm elimde kalırsa vericem ilaçları ücretsiz herkesin kesesi aynı olmuyor maalesef ilaçlar çok pahalı ihtiyacı olanlar faydalansın. Şimdi 250 liraya verecek eczane buldum bundan sonra ordan alıcam. Ama bazı ecz.lerin tavırları da kötü 275 e aldım diyorsunuz bizde böyle diyorlar. Allah ıslah etsin onları.Canım aynısi başıma geldi hemde pazar günü izmitte nöbetçi eczaneden zar zor buldular 378 lira .. İstanbuldan 270 e aldım dedim fiyat böyle diye gösterdiler onlarda haklı .. hastanenin yanındaki perpa eczanesi 275 e veriyordu özellikle sordum ilacın fiyatı nedir diye onlar indirim yapıyormuş. .
Neyse ben 8 kutu almak zorunda kaldığım için 100 lira kutu başına iyi para ..
Bir sonraki pazar da hastanede bi eczaneci beyefendi vardı kulak misafiri oldum ve sordum meğer hastaneye ilaç getiriyormuş .
Hemsirelerde kartviziti var. Kart da geciyormus 240 liraya hemde hastaneye kadar da getiriyormuş. Ben yararlanamadim ama yeni baslayanlara lazım olur ..
Bide bende 300 e yakın ilaç kaldı iğneleri zaten değiştirip kullanıyoruz yazık olacak dolapta duruyor günlerimiz uysa da versem yeni baslayan arkadaslara
Kan almaya bırakabilirsin ihtiyacı olana veriyorlar ordan. Ben de ilk tedavimde kalanları bırakmıştım. Şimdi de son dozda ufak bi eksiğim kalmıştı oradan sordum aldım. Açılınca fazla vakti olmuyor ziyan olmasın.
İdil eczanesi 260a veriyor gonalf i cetrotide 100 lira.
Sen de başlarsan aklında olsun idil eczanesi hastanenin yakınında 260a veriyor. Bir de soğuk zincirleri iade almıyor riskli neticede.Raporlu alanlardan Burda satanlar ücretsiz verenler oluyor toz olanlardan alınabilirde bilemem tabi
Bende ilaç alışverişin de bulunmuştum
Bende hastanenin ordaki eczaneden almıştım. 3 kutu almıştım ilk tedavi ne kadar süreceğini bilmediğim için. Ama bende bugün düşündüm elimde kalırsa vericem ilaçları ücretsiz herkesin kesesi aynı olmuyor maalesef ilaçlar çok pahalı ihtiyacı olanlar faydalansın. Şimdi 250 liraya verecek eczane buldum bundan sonra ordan alıcam. Ama bazı ecz.lerin tavırları da kötü 275 e aldım diyorsunuz bizde böyle diyorlar. Allah ıslah etsin onları.
Toz alırım cnm benim de raporum varda Memorial de geçmiyor işteSen de başlarsan aklında olsun idil eczanesi hastanenin yakınında 260a veriyor. Bir de soğuk zincirleri iade almıyor riskli neticede.
Ben de son kutuyu siteden birinden aldım 175e. 150 ye de veren oluyor. Denk gelmesi lazım bi de güvenebilmek lazım tabi.
Google a yaz tüp bebek hamilelik takvimi hesaplama diye çıkıyordu. Benim son adete göre hesapladığımla 1 gün fark etmişti.Kızlar birşey sormak istiyorum tüp bebekte hamile kalanlar gün hesaplaması nasıl yapılıyor bilen var mı? transfer sonrası 2 haftalık diye mi kabul ediliyor?
Google a yaz tüp bebek hamilelik takvimi hesaplama diye çıkıyordu. Benim son adete göre hesapladığımla 1 gün fark etmişti.
Senin taze mi donmuş mu?
" 16 Nisan 2018Dondurulmuş du canım 29 temmuzda transferim oldu
" 16 Nisan 2018
5 hafta 0 gün "
Bu şekilde çıktı hayırlı olsun
Transfer gününden embriyonun gününü çıkarmak gerekir o durumdatransfer günü 2 haftalık kabul ediliyormuş bir sitede okudum canım
Kızlar birşey sormak istiyorum tüp bebekte hamile kalanlar gün hesaplaması nasıl yapılıyor bilen var mı? transfer sonrası 2 haftalık diye mi kabul ediliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?