Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aslında ilacın gerçek fiyati çok pahalı. kur artışından sonra iyice zamlandi..yalnız merkezlerle anlaşan bazi eczaneler düşük fiyata veriyor. bende 275 tl aliyorum...normalde 400 lerde

aslında ilacın gerçek fiyati çok pahalı. kur artışından sonra iyice zamlandi..yalnız merkezlerle anlaşan bazi eczaneler düşük fiyata veriyor. bende 275 tl aliyorum...normalde 400 lerde
Raporlu alanlardan Burda satanlar ücretsiz verenler oluyor toz olanlardan alınabilirde bilemem tabi
Bende ilaç alışverişin de bulunmuştum

Ben de farklı bir eczaneden evime yakın bir eczaneden uygun fiyata almıştım ilacı, şu fiyata alıyorum normalde siz de öyle verirseniz sizden alırız demiştik tmm demişlerdi.

Canım aynısi başıma geldi hemde pazar günü izmitte nöbetçi eczaneden zar zor buldular 378 lira .. İstanbuldan 270 e aldım dedim fiyat böyle diye gösterdiler onlarda haklı .. hastanenin yanındaki perpa eczanesi 275 e veriyordu özellikle sordum ilacın fiyatı nedir diye onlar indirim yapıyormuş. .

Neyse ben 8 kutu almak zorunda kaldığım için 100 lira kutu başına iyi para ..

Bir sonraki pazar da hastanede bi eczaneci beyefendi vardı kulak misafiri oldum ve sordum meğer hastaneye ilaç getiriyormuş .

Hemsirelerde kartviziti var. Kart da geciyormus 240 liraya hemde hastaneye kadar da getiriyormuş. Ben yararlanamadim ama yeni baslayanlara lazım olur ..

Bide bende 300 e yakın ilaç kaldı iğneleri zaten değiştirip kullanıyoruz yazık olacak dolapta duruyor günlerimiz uysa da versem yeni baslayan arkadaslara

Kan almaya bırakabilirsin ihtiyacı olana veriyorlar ordan. Ben de ilk tedavimde kalanları bırakmıştım. Şimdi de son dozda ufak bi eksiğim kalmıştı oradan sordum aldım. Açılınca fazla vakti olmuyor ziyan olmasın.
İdil eczanesi 260a veriyor gonalf i cetrotide 100 lira.

Bende hastanenin ordaki eczaneden almıştım. 3 kutu almıştım ilk tedavi ne kadar süreceğini bilmediğim için. Ama bende bugün düşündüm elimde kalırsa vericem ilaçları ücretsiz herkesin kesesi aynı olmuyor maalesef ilaçlar çok pahalı ihtiyacı olanlar faydalansın. Şimdi 250 liraya verecek eczane buldum bundan sonra ordan alıcam. Ama bazı ecz.lerin tavırları da kötü 275 e aldım diyorsunuz bizde böyle diyorlar. Allah ıslah etsin onları.

Çarşamba bırakayım o zaman .

o pazar günü bulamayacağım diye çok korktum belki benim gibi zorda kalan olabilir

Raporlu alanlardan Burda satanlar ücretsiz verenler oluyor toz olanlardan alınabilirde bilemem tabi
Bende ilaç alışverişin de bulunmuştum
Sen de başlarsan aklında olsun idil eczanesi hastanenin yakınında 260a veriyor. Bir de soğuk zincirleri iade almıyor riskli neticede.
Ben de son kutuyu siteden birinden aldım 175e. 150 ye de veren oluyor. Denk gelmesi lazım bi de güvenebilmek lazım tabi.

Aynen canım manevi de maddi de yıpraniyor insan dolapta bozulacagina ise yarasın bari ..

Toz alırım cnm benim de raporum varda Memorial de geçmiyor işte

Kızlar birşey sormak istiyorum tüp bebekte hamile kalanlar gün hesaplaması nasıl yapılıyor bilen var mı? transfer sonrası 2 haftalık diye mi kabul ediliyor?

Kızlar birşey sormak istiyorum tüp bebekte hamile kalanlar gün hesaplaması nasıl yapılıyor bilen var mı? transfer sonrası 2 haftalık diye mi kabul ediliyor?
Google a yaz tüp bebek hamilelik takvimi hesaplama diye çıkıyordu. Benim son adete göre hesapladığımla 1 gün fark etmişti.
Senin taze mi donmuş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…