ben idil eczanesinden almıştım idil ile perpa arasında fiyat farkı varmı acaba? ben ılacı ne kadaraa aldım unuttum ama 200 küsür diye hatırlıyorumCanım aynısi başıma geldi hemde pazar günü izmitte nöbetçi eczaneden zar zor buldular 378 lira .. İstanbuldan 270 e aldım dedim fiyat böyle diye gösterdiler onlarda haklı .. hastanenin yanındaki perpa eczanesi 275 e veriyordu özellikle sordum ilacın fiyatı nedir diye onlar indirim yapıyormuş. .
Neyse ben 8 kutu almak zorunda kaldığım için 100 lira kutu başına iyi para ..
Bir sonraki pazar da hastanede bi eczaneci beyefendi vardı kulak misafiri oldum ve sordum meğer hastaneye ilaç getiriyormuş .
Hemsirelerde kartviziti var. Kart da geciyormus 240 liraya hemde hastaneye kadar da getiriyormuş. Ben yararlanamadim ama yeni baslayanlara lazım olur ..
Bide bende 300 e yakın ilaç kaldı iğneleri zaten değiştirip kullanıyoruz yazık olacak dolapta duruyor günlerimiz uysa da versem yeni baslayan arkadaslara
cnm açıldıktan sonra ne kadar ömrü var ben en son dozumu 08 temmuzda kullanmıştımKan almaya bırakabilirsin ihtiyacı olana veriyorlar ordan. Ben de ilk tedavimde kalanları bırakmıştım. Şimdi de son dozda ufak bi eksiğim kalmıştı oradan sordum aldım. Açılınca fazla vakti olmuyor ziyan olmasın.
İdil eczanesi 260a veriyor gonalf i cetrotide 100 lira.
20 güncnm açıldıktan sonra ne kadar ömrü var ben en son dozumu 08 temmuzda kullanmıştım
ama dolapta saklıyoruz bu kadar kısa süremı anlamadım ben şimdi bir arkadaşa versem fayda vermez mı o ilaç20 gün
Benim de açıklar gonal flerde vardı attırdı dr cnm tedavi çok pahalı 3 kuruştan kaçarken insanlara zararı olur açılınca 20 gün sonra attım benama dolapta saklıyoruz bu kadar kısa süremı anlamadım ben şimdi bir arkadaşa versem fayda vermez mı o ilaç
anladım cnm bu kadar erken sürede olacagı aklıma gelmedı buzdolabında duruyor nasılsa diye düşünmüştüm. Bir arkadaşa verecektım ücretsiz içinden çok az doz kullanmıştım . Tatil, iş derken hastaneye gidemedım etrafımda da yoktu tedavi gören öyle elımde kalmıştıBenim de açıklar gonal flerde vardı attırdı dr cnm tedavi çok pahalı 3 kuruştan kaçarken insanlara zararı olur açılınca 20 gün sonra attım ben
Bence hiç verme at çünkü etkili olmaz yazık günahanladım cnm bu kadar erken sürede olacagı aklıma gelmedı buzdolabında duruyor nasılsa diye düşünmüştüm. Bir arkadaşa verecektım ücretsiz içinden çok az doz kullanmıştım . Tatil, iş derken hastaneye gidemedım etrafımda da yoktu tedavi gören öyle elımde kalmıştı
anladım cnmBence hiç verme at çünkü etkili olmaz yazık günah
Evet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalımanladım cnm
sen tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun semra hanım ne yorum yaptı? test falan istedi mi?
sen hepsini develette hallet benden kan pıhtılaşma testi istediler devlette uğraşamam diye memorialde yaptırıyım dedım 685 tl ücret ödedımEvet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım
Sperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecekEvet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım
Benim de kalan duruyordu dolapta, sonuçta karışım halde o, bir şey olmaz diye düşünmüştüm, zaten Bayadır da hastaneye gitmedim kaldı. Toz olup karıştırılanlar 28 gün ama mevcutta su halinde geldiği için bozulmaz sanıyordumanladım cnm bu kadar erken sürede olacagı aklıma gelmedı buzdolabında duruyor nasılsa diye düşünmüştüm. Bir arkadaşa verecektım ücretsiz içinden çok az doz kullanmıştım . Tatil, iş derken hastaneye gidemedım etrafımda da yoktu tedavi gören öyle elımde kalmıştı
ne yapıyım cnm atayım mı bende fayda vereyım derken tedavi gören arkadaşa zarar vermek istemem iyi ki sormuşumBenim de kalan duruyordu dolapta, sonuçta karışım halde o, bir şey olmaz diye düşünmüştüm, zaten Bayadır da hastaneye gitmedim kaldı. Toz olup karıştırılanlar 28 gün ama mevcutta su halinde geldiği için bozulmaz sanıyordum
Canım çıkmış işte :) bence hamilesin kaçıncı günün ?Bu arada kızlar dayanamAdım dün idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı gibi.. test tarihini iple çekiyorum..
çıkmışşşBu arada kızlar dayanamAdım dün idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı gibi.. test tarihini iple çekiyorum..
Pardon ya sperm fishSperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecek
Sperm fish çok pahalı 1200 tlsen hepsini develette hallet benden kan pıhtılaşma testi istediler devlette uğraşamam diye memorialde yaptırıyım dedım 685 tl ücret ödedım
eveeetttt çıkmışşş bencede :) kaçıncı gün bugünBu arada kızlar dayanamAdım dün idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı gibi.. test tarihini iple çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?