Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben idil eczanesinden almıştım idil ile perpa arasında fiyat farkı varmı acaba? ben ılacı ne kadaraa aldım unuttum ama 200 küsür diye hatırlıyorum

cnm açıldıktan sonra ne kadar ömrü var ben en son dozumu 08 temmuzda kullanmıştım

ama dolapta saklıyoruz bu kadar kısa süremı anlamadım ben şimdi bir arkadaşa versem fayda vermez mı o ilaç
Benim de açıklar gonal flerde vardı attırdı dr cnm tedavi çok pahalı 3 kuruştan kaçarken insanlara zararı olur açılınca 20 gün sonra attım ben

Benim de açıklar gonal flerde vardı attırdı dr cnm tedavi çok pahalı 3 kuruştan kaçarken insanlara zararı olur açılınca 20 gün sonra attım ben
anladım cnm bu kadar erken sürede olacagı aklıma gelmedı buzdolabında duruyor nasılsa diye düşünmüştüm. Bir arkadaşa verecektım ücretsiz içinden çok az doz kullanmıştım . Tatil, iş derken hastaneye gidemedım etrafımda da yoktu tedavi gören öyle elımde kalmıştı

Bence hiç verme at çünkü etkili olmaz yazık günah

anladım cnm
sen tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun semra hanım ne yorum yaptı? test falan istedi mi?
Evet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım

Evet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım
sen hepsini develette hallet benden kan pıhtılaşma testi istediler devlette uğraşamam diye memorialde yaptırıyım dedım 685 tl ücret ödedım

Sperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecek

Benim de kalan duruyordu dolapta, sonuçta karışım halde o, bir şey olmaz diye düşünmüştüm, zaten Bayadır da hastaneye gitmedim kaldı. Toz olup karıştırılanlar 28 gün ama mevcutta su halinde geldiği için bozulmaz sanıyordum

ne yapıyım cnm atayım mı bende fayda vereyım derken tedavi gören arkadaşa zarar vermek istemem iyi ki sormuşum opu 11 temmuzda oldu 9 temmuzda açtım ilacı ... 1 ayı geçti

Kızlar yarım kalan ilaçları hastanede kan alma yerine bırakılıyor.. ordan ihtiyacı olan alıyor.. ben tedavim sırasında her kan vermeye gittiğimde soruyordum bi kere yarım çeyrek şeklinde vermişlerdi.. en sonda ne zaman biteceğini bilmediğim için hiç açılmamış gonal f elimde kalmıştı onuda gittim oraya bıraktım..elimizde boş yere ziyan olmasın zaten 20 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş..

Sperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecek
Pardon ya sperm fish
Benim embriyolarım 3. Güne 9 du 5. Güne gelmediler translasyon a bakacak
Çok mu dağılmış diye

sen hepsini develette hallet benden kan pıhtılaşma testi istediler devlette uğraşamam diye memorialde yaptırıyım dedım 685 tl ücret ödedım
Sperm fish çok pahalı 1200 tl
Dışarda sperm DNA ile 665 tl
Aradım Memorial de yaptırmam lazımmmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…