Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin görüşmeniz nasıl geçti?
güzel geçti aslında yaşa takıldılar en çok (38)bir de endometriozis olabilirsin dedi gönül hanım
henüz karar veremedik eşimle başlayıp başlamamaya zaten şu an eşim yurt dışında eylül ayında da iş için yurt dışında olacak. Hayırlısı Allahtan.
Eğer cesaret edip de başlayamazsam en çok kızım için üzüleceğim çünkü kardeş istiyor.
Kızıma tedavisiz hamile kalmıştım.
Yıllar neler alıyor neler kadın vücudundan

Merhaba arkadaşım. Evet bizdeki tek sorun morfoloji ve sperm sayımız az. metnini çok duydum kaan hocanın bir de biz deneyelim dedik. istanbulda başka bir prof. gitmiştik. hiç işe yaramadı verdiği ilaçlar sperm sayımızı da düşürdü. dna hasrına da hiç bakmamıştı. inşallah bizde iyi gelir.

Sperm fish çok pahalı 1200 tl
Dışarda sperm DNA ile 665 tl
Aradım Memorial de yaptırmam lazımmmış
banada dediler burda yapılsa daha ıyı olur hemen sonucu çıkar dedı ama 1 ayı geçti sonuç daha çıkmadı gercekten testler çok pahalı elden birsey gelmez

banada dediler burda yapılsa daha ıyı olur hemen sonucu çıkar dedı ama 1 ayı geçti sonuç daha çıkmadı gercekten testler çok pahalı elden birsey gelmez
Özellikle orda istedi anlamadım neden ?

benım görümcemde ilk çocugu tedavisiz , 2. çocuk için 10 sene uğrastı şükür oldu haziran ayında da 3. çocuguna doğum yaptı... insan vücudu hayret verici ben artık gebeliği çok isteyen ve plan yapan kadınların zor gebe kaldığını düşünüyorum... o yüzden Rabbim nasip eder ilk çocuğum olursa kardeş için hiç plan yapmıyacagım korunmayacagım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun...

Kızımın doğumundan sonra dikkat ettiğimiz dönemler oldu ama hiç doğum kontrol hapı vs kullanmadık. Herşey nasip kısmet. Allahın dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…