- 15 Nisan 2016
- 74
- 58
- 8
- 46
güzel geçti aslında yaşa takıldılar en çok (38)bir de endometriozis olabilirsin dedi gönül hanımSizin görüşmeniz nasıl geçti?
Bence çizgi var,Allah daim etsin 9 ay sürdürsün sağlıkla inşallahBu arada kızlar dayanamAdım dün idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı gibi.. test tarihini iple çekiyorum..
Merhaba validesultan eşim tam 1sene Kaan hocada tedavi oldu eşimin sperm dna sında hasarlı çıktı ve bazı ilaçlar ayrıca bir tür diyet gibi bişey uyguladık mesela bol bol nohut havuç incir mevsiminde meyve sebze yemesini önerdi sigara alkol ve fazla et tüketimi yasakdı daha sonra testlerimiz olumlu çıktı tüpbebek yapabilirsiniz onayını aldık inşallah sorunumuz sadece budur ve gerçekten düzelmiştir yalnız çok yoğun bir dr randevuyu 4-5ay sonraya veriyorlar
Dün yapmıştım bu testi salı günü 8 ağustos yerleştirme yapmışlardı.. öyle mi diyorsunuz çıkmış mı..bana çıkmadı gibi gelmişti..Canım çıkmış işte :) bence hamilesin kaçıncı günün ?
İnş dediğiniz gibidir çıkmıştır.. Perşembe kan tahlilinde kesin çıkıp çıkmadığı belli olacak..allahım isteyen herkese nasip etsin..eveeetttt çıkmışşş bencede :) kaçıncı gün bugün
Amin inş dediğin gibidir canım..Bence çizgi var,Allah daim etsin 9 ay sürdürsün sağlıkla inşallah
Transfer gününü saymazsak 6. Gün dü bunu yaptığım..eveeetttt çıkmışşş bencede :) kaçıncı gün bugün
amin canım aminnn inşallah seninde olmuştur ve sağlıkla kucağına alırsın. sorun neydi sizde?İnş dediğiniz gibidir çıkmıştır.. Perşembe kan tahlilinde kesin çıkıp çıkmadığı belli olacak..allahım isteyen herkese nasip etsin..
banada dediler burda yapılsa daha ıyı olur hemen sonucu çıkar dedı ama 1 ayı geçti sonuç daha çıkmadı gercekten testler çok pahalı elden birsey gelmezSperm fish çok pahalı 1200 tl
Dışarda sperm DNA ile 665 tl
Aradım Memorial de yaptırmam lazımmmış
Özellikle orda istedi anlamadım neden ?banada dediler burda yapılsa daha ıyı olur hemen sonucu çıkar dedı ama 1 ayı geçti sonuç daha çıkmadı gercekten testler çok pahalı elden birsey gelmez
benım görümcemde ilk çocugu tedavisiz , 2. çocuk için 10 sene uğrastı şükür oldu haziran ayında da 3. çocuguna doğum yaptı... insan vücudu hayret verici ben artık gebeliği çok isteyen ve plan yapan kadınların zor gebe kaldığını düşünüyorum... o yüzden Rabbim nasip eder ilk çocuğum olursa kardeş için hiç plan yapmıyacagım korunmayacagım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun...güzel geçti aslında yaşa takıldılar en çok (38)bir de endometriozis olabilirsin dedi gönül hanım
henüz karar veremedik eşimle başlayıp başlamamaya zaten şu an eşim yurt dışında eylül ayında da iş için yurt dışında olacak. Hayırlısı Allahtan.
Eğer cesaret edip de başlayamazsam en çok kızım için üzüleceğim çünkü kardeş istiyor.
Kızıma tedavisiz hamile kalmıştım.
Yıllar neler alıyor neler kadın vücudundan
sanırım kendi labaratuvarlarına daha çok güveniyorlar cnmÖzellikle orda istedi anlamadım neden ?
Mecbur yaptırırızsanırım kendi labaratuvarlarına daha çok güveniyorlar cnm
yok cnm pek acımaz ama kendini kasma rahat ollarkadaşlar jinekolojik muayene acıyo muilk defa olucam
Kızımın doğumundan sonra dikkat ettiğimiz dönemler oldu ama hiç doğum kontrol hapı vs kullanmadık. Herşey nasip kısmet. Allahın dediği olurbenım görümcemde ilk çocugu tedavisiz , 2. çocuk için 10 sene uğrastı şükür oldu haziran ayında da 3. çocuguna doğum yaptı... insan vücudu hayret verici ben artık gebeliği çok isteyen ve plan yapan kadınların zor gebe kaldığını düşünüyorum... o yüzden Rabbim nasip eder ilk çocuğum olursa kardeş için hiç plan yapmıyacagım korunmayacagım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun...
sağol canım kasmamak ta zor bide benim vajinusmus geçmişimde var inş rahat olabilirimyok cnm pek acımaz ama kendini kasma rahat oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?