Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin canım aminnn inşallah seninde olmuştur ve sağlıkla kucağına alırsın. sorun neydi sizde?
Sorun çok ama en önemlisi genetik rahatsızlıktı sağlıklı çocuğumuz olma oranı %20 eşimde trizomi vardı.bende pko ama genetik old için pko olman çok büyük avantaj demişti semra hoca.. kan uyuşmazlığı gizli bir kan pıhtılaşma var.. kızlar kendinizi iyi analiz edin..

cnm pko olman nasıl avantaj anlamadım fazla yumurta gelişirse sağlıklı embriyo bulma şanlarımı fazla oluyor...

cnm pko olman nasıl avantaj anlamadım fazla yumurta gelişirse sağlıklı embriyo bulma şanlarımı fazla oluyor...
Aynen canım öyle oldu amh 9,5 du benim 50 60 tan fazla yumurtan var diyordu o yüzdende kaşıklarımda çok ağrı oldu tedavim sırasında çok ağrı çektim ama takmamaya çalıştım..30 yumurta toplanmıştı.3 tane sağlıklı çıktı..

Günaydın kızlar; bu sabah kontrolüm vardı. Yücel bey girdi muayeneye kistlerde dolayı yumurtaları sayamıyorlar. Bir tanesi önden gitmiş basit kist olabilir dedi. Sağda 3-4 solda 3-4 dedi ama sizin durumunuz farklı yapışıklıklar olduğu içim tam sayılamıyor dedi. Canım sıkıldı.

anladımm cnmm o zaman pko gerçekten bazı durumlar için avantaj amh'ın da maşallahı var :)) toplanan yumurta sayısıda çok iyi inş o 3 embriyo sana 3 tane evlat olur :))

cnm hiç merak etme benımde doğru düzgün sayılamadı sadece sağ taraf coşuyor ama sol taraf aktif değil diye yorumlar yapılıyordu ... opuda bellı olur önemlı olan olgun yumurta olması sayıya fazla takılma cnm ... opu ne zaman kısmetse?

Ben başka merkzde dondurmasına ragmen şiddetli ohss oldm canımdan oluordm ondan korkuorm ama doktrlar olmazsn diyor inş olmam
cnm memorialde gereklı tedbirleri alıyorlar ama sonuçta insan vücudu eğer ohss yatkınsan tekrarlıyabilir. İnş olmazsın... Benım amh'ım yüksekti yine olmadım

çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım inşallah.

canım kaç santimdi ki sayılamadı. sıkma güzel canını illa ki bir yolunu bulacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…