jel sürüyorlar cnm rahat giriyor ultrasyon cihazı sen sadece bacağinı biraz geniş açıcaksınsağol canım kasmamak ta zor bide benim vajinusmus geçmişimde var inş rahat olabilirim
benım ohss riskım vardı dondurulmuş transfer oldum şükür ohss olmadımKızlar opudan sonra ohss olan oldu mu ... Çok korkuyrm ya ohss olacğm diye
Sorun çok ama en önemlisi genetik rahatsızlıktı sağlıklı çocuğumuz olma oranı %20 eşimde trizomi vardı.bende pko ama genetik old için pko olman çok büyük avantaj demişti semra hoca.. kan uyuşmazlığı gizli bir kan pıhtılaşma var.. kızlar kendinizi iyi analiz edin..amin canım aminnn inşallah seninde olmuştur ve sağlıkla kucağına alırsın. sorun neydi sizde?
cnm pko olman nasıl avantaj anlamadım fazla yumurta gelişirse sağlıklı embriyo bulma şanlarımı fazla oluyor...Sorun çok ama en önemlisi genetik rahatsızlıktı sağlıklı çocuğumuz olma oranı %20 eşimde trizomi vardı.bende pko ama genetik old için pko olman çok büyük avantaj demişti semra hoca.. kan uyuşmazlığı gizli bir kan pıhtılaşma var.. kızlar kendinizi iyi analiz edin..
Aynen canım öyle oldu amh 9,5 du benim 50 60 tan fazla yumurtan var diyordu o yüzdende kaşıklarımda çok ağrı oldu tedavim sırasında çok ağrı çektim ama takmamaya çalıştım..30 yumurta toplanmıştı.3 tane sağlıklı çıktı..cnm pko olman nasıl avantaj anlamadım fazla yumurta gelişirse sağlıklı embriyo bulma şanlarımı fazla oluyor...
Ben başka merkzde dondurmasına ragmen şiddetli ohss oldm canımdan oluordm ondan korkuorm ama doktrlar olmazsn diyor inş olmambenım ohss riskım vardı dondurulmuş transfer oldum şükür ohss olmadım
anladımm cnmm o zaman pko gerçekten bazı durumlar için avantaj amh'ın da maşallahı var :)) toplanan yumurta sayısıda çok iyi inş o 3 embriyo sana 3 tane evlat olur :))Aynen canım öyle oldu amh 9,5 du benim 50 60 tan fazla yumurtan var diyordu o yüzdende kaşıklarımda çok ağrı oldu tedavim sırasında çok ağrı çektim ama takmamaya çalıştım..30 yumurta toplanmıştı.3 tane sağlıklı çıktı..
cnm hiç merak etme benımde doğru düzgün sayılamadı sadece sağ taraf coşuyor ama sol taraf aktif değil diye yorumlar yapılıyordu ... opuda bellı olur önemlı olan olgun yumurta olması sayıya fazla takılma cnm ... opu ne zaman kısmetse?Günaydın kızlar; bu sabah kontrolüm vardı. Yücel bey girdi muayeneye kistlerde dolayı yumurtaları sayamıyorlar. Bir tanesi önden gitmiş basit kist olabilir dedi. Sağda 3-4 solda 3-4 dedi ama sizin durumunuz farklı yapışıklıklar olduğu içim tam sayılamıyor dedi. Canım sıkıldı.
cnm memorialde gereklı tedbirleri alıyorlar ama sonuçta insan vücudu eğer ohss yatkınsan tekrarlıyabilir. İnş olmazsın... Benım amh'ım yüksekti yine olmadımBen başka merkzde dondurmasına ragmen şiddetli ohss oldm canımdan oluordm ondan korkuorm ama doktrlar olmazsn diyor inş olmam
bacağımı iyice açarsam sorun kalmaz dimi gerisini onalr halledeR:9 çok teşekkürler cnaım çok korkuyorumdajel sürüyorlar cnm rahat giriyor ultrasyon cihazı sen sadece bacağinı biraz geniş açıcaksın
çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım inşallah.Sorun çok ama en önemlisi genetik rahatsızlıktı sağlıklı çocuğumuz olma oranı %20 eşimde trizomi vardı.bende pko ama genetik old için pko olman çok büyük avantaj demişti semra hoca.. kan uyuşmazlığı gizli bir kan pıhtılaşma var.. kızlar kendinizi iyi analiz edin..
canım kaç santimdi ki sayılamadı. sıkma güzel canını illa ki bir yolunu bulacaklardır.Günaydın kızlar; bu sabah kontrolüm vardı. Yücel bey girdi muayeneye kistlerde dolayı yumurtaları sayamıyorlar. Bir tanesi önden gitmiş basit kist olabilir dedi. Sağda 3-4 solda 3-4 dedi ama sizin durumunuz farklı yapışıklıklar olduğu içim tam sayılamıyor dedi. Canım sıkıldı.
aynen cnm bu kadar korkma biz artık alıştık sende alışacaksın :)bacağımı iyice açarsam sorun kalmaz dimi gerisini onalr halledeR:9 çok teşekkürler cnaım çok korkuyorumda
canım benim cm olaeak küçükler en büyüğü 2.8 ama 4-5 tane var her iki overde ve yapışıklar.canım kaç santimdi ki sayılamadı. sıkma güzel canını illa ki bir yolunu bulacaklardır.
ya ne kadar ilginç kistten kiste de fark var bünyeden bünyeyede. sıkma canını derdi veren dermanınıda verecek inşallahcanım benim cm olaeak küçükler en büyüğü 2.8 ama 4-5 tane var her iki overde ve yapışıklar.
28 gün diye biliyorum. Yine de hemşire numarasından da sorabilirsin istersen. Gerçi prospektüsünde yazıyordur sanırım.cnm açıldıktan sonra ne kadar ömrü var ben en son dozumu 08 temmuzda kullanmıştım
inşalllahhh :)aynen cnm bu kadar korkma biz artık alıştık sende alışacaksın :)
Korkma Balım birsey olmaz canın hiç acımayacak merak etme hele Semra hanımdan hiç korkma Maaşallah var kiminle randevuninşalllahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?