- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
offf inşallah balım ya gönül hanım ve semra hanımlaKorkma Balım birsey olmaz canın hiç acımayacak merak etme hele Semra hanımdan hiç korkma Maaşallah var kiminle randevun
Merak etme gönül hanım da çok naif biridir hiç acıtmaz canınıofff inşallah balım ya gönül hanım ve semra hanımla
İnşallah canım çok sağol bilgilendirme içinMerak etme gönül hanım da çok naif biridir hiç acıtmaz canını
Önemli değil Balım bize güzel haberlerle dön inşaAllahİnşallah canım çok sağol bilgilendirme için
Dışardakine guvenmedikleri tahlilleri orada istiyorlar. Yoksa bazen özellikle gidin dışarda yaptırın burda pahalı olur diyorlar. Ya da siz bilirsiniz diyorlar. Yani burda yaptırın diyorlarsa bi sebebi vardır diye düşünüyorum.Sperm fish çok pahalı 1200 tl
Dışarda sperm DNA ile 665 tl
Aradım Memorial de yaptırmam lazımmmış
Evet cnm zaten o kadar harcanacağız en azından tam olsun inş olur bu sefer nasıl bir illet miş bu translasyonDışardakine guvenmedikleri tahlilleri orada istiyorlar. Yoksa bazen özellikle gidin dışarda yaptırın burda pahalı olur diyorlar. Ya da siz bilirsiniz diyorlar. Yani burda yaptırın diyorlarsa bi sebebi vardır diye düşünüyorum.
ayyy ablacım yok ya anestezili olmadan yapmak istiyorum. her seferinde anesteziyle mi uğraşacaz inşallah hallederim gerek kalamzMutlu1anne çok zorlanırlarsan anestezili muayene olanları da görmüştüm öyle yapabilirler. ama her muayenede sana zor olur. Allah yardımcın olsun.
Semra hoca sperm DNA hasar testi istemiyor hiç ilk defa sizde duydum hatta söyleyince kızıyor sperm DNA hasarı önemli değil biz zaten en iyi spermi imsi ile seçiyoruz diyeEvet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım
Sperm fish cnm yanlış yazdım ımsi ye ayrı ücret alınıyor mu acaba ?Semra hoca sperm DNA hasar testi istemiyor hiç ilk defa sizde duydum hatta söyleyince kızıyor sperm DNA hasarı önemli değil biz zaten en iyi spermi imsi ile seçiyoruz diye
yok cnm ayrı ücert almmıyorlar bizede ımsı uygulandı morfoloji %1 idi bizdeSperm fish cnm yanlış yazdım ımsi ye ayrı ücret alınıyor mu acaba ?
yok cnm onu genel olarak soruyorlar banada mesala merkeze nasıl gelmeye karar verdiniz diye bende dedım kı netten araştırdım o şekılde geldım hangi site dedi memorilın kendi sitesi ve kk dan araştırdım dedım tmm dediler. Sende de doktorun ismini sordular demekBirde banko da beni yönlendiren dr un ismini aldılar prim mi veriyorlar ki
Hayır alınmıyorSperm fish cnm yanlış yazdım ımsi ye ayrı ücret alınıyor mu acaba ?
Canımm çok sevindim hayırlı olsunTransfer gününü saymazsak 6. Gün dü bunu yaptığım..
Canım aramızda bir 10 gün var bende şimdiden çok heyecanlıyımkızlar hala adet olmadım transfer için sabırsızlanıyorummm
Çok tşk ederimde henüz tam bişey YÖK inş vardır Perşembe kan tahlilinde ortaya çıkar canım..Canımm çok sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?