Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sperm fish çok pahalı 1200 tl
Dışarda sperm DNA ile 665 tl
Aradım Memorial de yaptırmam lazımmmış
Dışardakine guvenmedikleri tahlilleri orada istiyorlar. Yoksa bazen özellikle gidin dışarda yaptırın burda pahalı olur diyorlar. Ya da siz bilirsiniz diyorlar. Yani burda yaptırın diyorlarsa bi sebebi vardır diye düşünüyorum.

Mutlu1anne çok zorlanırlarsan anestezili muayene olanları da görmüştüm öyle yapabilirler. ama her muayenede sana zor olur. Allah yardımcın olsun.

Evet cnm zaten o kadar harcanacağız en azından tam olsun inş olur bu sefer nasıl bir illet miş bu translasyon

Mutlu1anne çok zorlanırlarsan anestezili muayene olanları da görmüştüm öyle yapabilirler. ama her muayenede sana zor olur. Allah yardımcın olsun.
ayyy ablacım yok ya anestezili olmadan yapmak istiyorum. her seferinde anesteziyle mi uğraşacaz inşallah hallederim gerek kalamz

Evet baya test istedi en önemlisi sperm DNA testi transfer öncesi tekrar rahim filmi benden de prolaktin insülin vs testler 17-OH protesteron testi için Cerrahpaşa ya gitcem bakalım
Semra hoca sperm DNA hasar testi istemiyor hiç ilk defa sizde duydum hatta söyleyince kızıyor sperm DNA hasarı önemli değil biz zaten en iyi spermi imsi ile seçiyoruz diye

Semra hoca sperm DNA hasar testi istemiyor hiç ilk defa sizde duydum hatta söyleyince kızıyor sperm DNA hasarı önemli değil biz zaten en iyi spermi imsi ile seçiyoruz diye
Sperm fish cnm yanlış yazdım ımsi ye ayrı ücret alınıyor mu acaba ?

Birde banko da beni yönlendiren dr un ismini aldılar prim mi veriyorlar ki

Birde banko da beni yönlendiren dr un ismini aldılar prim mi veriyorlar ki
yok cnm onu genel olarak soruyorlar banada mesala merkeze nasıl gelmeye karar verdiniz diye bende dedım kı netten araştırdım o şekılde geldım hangi site dedi memorilın kendi sitesi ve kk dan araştırdım dedım tmm dediler. Sende de doktorun ismini sordular demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…