bugun 28. günüm inş gecikmem fazlaCanım aramızda bir 10 gün var bende şimdiden çok heyecanlıyım
Strestendir canım git gez kafanı dağıtacak bişeyler yap..bugun 28. günüm inş gecikmem fazla
Görüşme saatin kaçtı bilmiyorum ama bizi de gelişmelerden haberdar et. Umarım sorularına cevap bulursun.Sperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecek
Endişe etme. Toplantıda değerlendiriyorlar ya, bazı durumlarda Semra Hanım kendisi görmek istiyor. O belirsizlik de netleşmiş olur böylece. Yani iyi bişey bu.Kızlar şimdi msj geldi bana. Sabah yücel beg muaynemi yapmıştı kistlerden tam sayılamıyor hatta bir tanede basit kist oluşmuş demişti durumunuz biraz farklı demişti. Şimdi gelen mesj da randevum yarın sabah 8:30 ve semra kahramana verilmiş. Ters bişi yoktur dimi ya panik oldum ben.
yagmuryildirim89 ın bugün test günü idi sanırım. Güzel haberlerle gelir bize inşallah.
İnşallah öyledir canım. İlk tedavim tüm bunları ilk defa görüyorum hem heyecanlıyım hem panik halindeyim hem sabırsızım. Neyin iyi ne yin kötü olduğunu anlayamıyorum.Endişe etme. Toplantıda değerlendiriyorlar ya, bazı durumlarda Semra Hanım kendisi görmek istiyor. O belirsizlik de netleşmiş olur böylece. Yani iyi bişey bu.
Değerin kaç çıktı canm? Bi de ilaçlı siklus muydu seninÇok şükür ilk kan testi pozitif çıktı. Darısı diğerinin başına. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin inşallah. Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim
Burda bunun için yazıyoruz. Birbirimize destek olmak yardımcı olmak vs.İnşallah öyledir canım. İlk tedavim tüm bunları ilk defa görüyorum hem heyecanlıyım hem panik halindeyim hem sabırsızım. Neyin iyi ne yin kötü olduğunu anlayamıyorum.
Belki de hiç gelmez 9ay kadar olur mu olur :)bugun 28. günüm inş gecikmem fazla
Canım içini ferah tut.. burda herkes semra hoca her muayenemizde olsa keşke diyor.. semra hoca ya güven..Kızlar şimdi msj geldi bana. Sabah yücel beg muaynemi yapmıştı kistlerden tam sayılamıyor hatta bir tanede basit kist oluşmuş demişti durumunuz biraz farklı demişti. Şimdi gelen mesj da randevum yarın sabah 8:30 ve semra kahramana verilmiş. Ters bişi yoktur dimi ya panik oldum ben.
Gönül hanım ve Sevinç hanım ı tavsiye ederim. Erkek doktorları bilmiyorum ama onlardan da genel olarak memnun hastaları.Kizlar birazdan memoriali ariycam randevu icin önerceginiz bir doktor varmi yoksa kime verirlerse farkeztmezmi?
Ön görüşme yapmış mıydın ilk defa mı gideceksin? İlk görüşme ise Semra Hanım ı işte mutlakaKizlar birazdan memoriali ariycam randevu icin önerceginiz bir doktor varmi yoksa kime verirlerse farkeztmezmi?
Hastanedeyim bekliyorum şu an. Çok gerginim ama bir de huzursuz.. Hayırlısı olsunGörüşme saatin kaçtı bilmiyorum ama bizi de gelişmelerden haberdar et. Umarım sorularına cevap bulursun.
Hayırlısı...Hastanedeyim bekliyorum şu an. Çok gerginim ama bir de huzursuz.. Hayırlısı olsun
Değerin kaç çıktı canm? Bi de ilaçlı siklus muydu senin
Hadi hayırlı olsun inşallah. Gözünaydınİlaçl
İlaçlı Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?