Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sperm DNA testi için semra hanım çok önermiyor diyorlardı, demek ihtiyaç olunca yapıyormuş gerçekten. Ben de bugün gideceğim bakalım neler diyecek
Görüşme saatin kaçtı bilmiyorum ama bizi de gelişmelerden haberdar et. Umarım sorularına cevap bulursun.

Kızlar şimdi msj geldi bana. Sabah yücel beg muaynemi yapmıştı kistlerden tam sayılamıyor hatta bir tanede basit kist oluşmuş demişti durumunuz biraz farklı demişti. Şimdi gelen mesj da randevum yarın sabah 8:30 ve semra kahramana verilmiş. Ters bişi yoktur dimi ya panik oldum ben.

Endişe etme. Toplantıda değerlendiriyorlar ya, bazı durumlarda Semra Hanım kendisi görmek istiyor. O belirsizlik de netleşmiş olur böylece. Yani iyi bişey bu.

yagmuryildirim89 ın bugün test günü idi sanırım. Güzel haberlerle gelir bize inşallah.

Çok şükür ilk kan testi pozitif çıktı. Darısı diğerinin başına. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin inşallah. Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim

Endişe etme. Toplantıda değerlendiriyorlar ya, bazı durumlarda Semra Hanım kendisi görmek istiyor. O belirsizlik de netleşmiş olur böylece. Yani iyi bişey bu.
İnşallah öyledir canım. İlk tedavim tüm bunları ilk defa görüyorum hem heyecanlıyım hem panik halindeyim hem sabırsızım. Neyin iyi ne yin kötü olduğunu anlayamıyorum.

İnşallah öyledir canım. İlk tedavim tüm bunları ilk defa görüyorum hem heyecanlıyım hem panik halindeyim hem sabırsızım. Neyin iyi ne yin kötü olduğunu anlayamıyorum.
Burda bunun için yazıyoruz. Birbirimize destek olmak yardımcı olmak vs.
Benim ilk tedavimde sondan bir önceki kontrolüme girmişti hoca. Muayene masasında kendi doktorumu beklerken gelmişti üstelik. Durumu izah etmişti tane tane tatlı tatlı. Az folikül görünmüş ama daha fazlası gelişmiş bi sorun var mı görmek istedim dedi. Her şey yolunda planladığımız gibi devam ediyoruz dedi falan işte. Seni de rahatlatacaktır emin ol.

Canım içini ferah tut.. burda herkes semra hoca her muayenemizde olsa keşke diyor.. semra hoca ya güven..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…