cnm senın adına çok sevındım böyle güzel haberler aldıkça bizde çok mutlu oluyoruz ... Rabbim kucağına almayıda nasip etsinÇok şükür ilk kan testi pozitif çıktı. Darısı diğerinin başına. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin inşallah. Birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim
ayyy ne mucize olur sen 3 yıl bekle tam transfer olacagın ay hamıle kall... :))Belki de hiç gelmez 9ay kadar olur mu olur :)
ben gönül hanım yada emre bey diyorummmKizlar birazdan memoriali ariycam randevu icin önerceginiz bir doktor varmi yoksa kime verirlerse farkeztmezmi?
cnm normal döngum 29 inş bu hafta olurum fazla gecikmezStrestendir canım git gez kafanı dağıtacak bişeyler yap..
ne güzel semra hanım muane edecek korkma cnm semra hoca senı daha iyi aydınlatır...Kızlar şimdi msj geldi bana. Sabah yücel beg muaynemi yapmıştı kistlerden tam sayılamıyor hatta bir tanede basit kist oluşmuş demişti durumunuz biraz farklı demişti. Şimdi gelen mesj da randevum yarın sabah 8:30 ve semra kahramana verilmiş. Ters bişi yoktur dimi ya panik oldum ben.
Benim bi arkadaşımın başına geldi. 38 de evlendi. Ama o zamana kadar hep adet düzensizliği sıkıntısı vardı 2-3 ayda ancak oluyordu. Yumurtalıklardan biri çalışmıyor demişti yıllar öncesinde bi doktor. Neyse evlendi eşinin de 2.evliligi çocuğu onun da olmamış. Hemen tüp dediler bunlara. Ohss oldu embriyolar donduruldu. 9aylik hamile gibiydi kötüydü ohss si. İlk adeti oldu 2. Bi türlü gelmiyor. Baya bi zaman geçti doktora gitti artık dayanamayıp hamile olduğunu öğrendi. İğneler yumurtalikları uyardığı için onun etkisi ile kolaylaşmış. 1,5 yaşında falan şimdi oğlu. Donmuşları kardeş için kullanacak artık.ayyy ne mucize olur sen 3 yıl bekle tam transfer olacagın ay hamıle kall... :))
cnm normal döngum 29 inş bu hafta olurum fazla gecikmez
ewt böyle mucizeler duyuoruz ama insan yok be bende olmaz dıyor... bende kendımden hiç umutlu değililm... eğer olursada bende embriyolarımı dondururdum :)) sankı memorilde 11 tane evladım varmış gibi hissediyorum ... onlardan vazgeçemem :)))Benim bi arkadaşımın başına geldi. 38 de evlendi. Ama o zamana kadar hep adet düzensizliği sıkıntısı vardı 2-3 ayda ancak oluyordu. Yumurtalıklardan biri çalışmıyor demişti yıllar öncesinde bi doktor. Neyse evlendi eşinin de 2.evliligi çocuğu onun da olmamış. Hemen tüp dediler bunlara. Ohss oldu embriyolar donduruldu. 9aylik hamile gibiydi kötüydü ohss si. İlk adeti oldu 2. Bi türlü gelmiyor. Baya bi zaman geçti doktora gitti artık dayanamayıp hamile olduğunu öğrendi. İğneler yumurtalikları uyardığı için onun etkisi ile kolaylaşmış. 1,5 yaşında falan şimdi oğlu. Donmuşları kardeş için kullanacak artık.
senın döngünüz kaç gün ? geciktiniz yane bende hiç gecikmek istemıyorum ilk defa hemen adet olmak ıstıyorum? doktorun kımm? transfer doktorunu çok fazla önemsemıyorum ben sonuçta hepsi güvenilir. Ama tercihim emre bey yada gönül hanım olacakBen de adet olamadim henüz 13 ünde gelmesi gerekiyordu bir an önce olsun istiyorum ama bayrama denk gelince kendi doktorum transferde olmayacak diye de endişe duyuyorum canım
senın döngünüz kaç gün ? geciktiniz yane bende hiç gecikmek istemıyorum ilk defa hemen adet olmak ıstıyorum? doktorun kımm? transfer doktorunu çok fazla önemsemıyorum ben sonuçta hepsi güvenilir. Ama tercihim emre bey yada gönül hanım olacak
emre bey opuya girmişti bende gerçekten çok iyi bir doktor gönül hanımda rutim kontrollerımı yaptı oda iyi artık ikisinden birisi inş olur ... Allah gönlüne göre versin cnm birkaç günü atlatırsak transfer bayramdan sonra olur muhtemelenDoktorum emre bey canım onun yapmasını istiyorum diğer doktorlar da olur ama onun pozitifliği hem eşime hem bana çok iyi geliyor. 2 gün gecikti bari 18 ine kadar gelmese diyorum bayram bitince olsun varsın
emre bey opuya girmişti bende gerçekten çok iyi bir doktor gönül hanımda rutim kontrollerımı yaptı oda iyi artık ikisinden birisi inş olur ... Allah gönlüne göre versin cnm birkaç günü atlatırsak transfer bayramdan sonra olur muhtemelen
inş cnm sen opu ne zaman oldun?Hakkımızda hayırlısı olsun canım belki aynı gün bile olabilir transferlerimiz olumlu sonuçlarla çifte bayram olur inşallah
8 temmuzda oldu cnminş cnm sen opu ne zaman oldun?
benımde 11 temmuz kaç yumurta donduruldu?8 temmuzda oldu cnm
24 embriyodan 7 tanesi kaliteliydi pgt ye gitti 4 ü sağlam çıktı donduruldubenımde 11 temmuz kaç yumurta donduruldu?
anladım cnm hadi inş beklemek zor insan sabırsızlanıyor...24 embriyodan 7 tanesi kaliteliydi pgt ye gitti 4 ü sağlam çıktı donduruldu
Ön görüşme yapmış mıydın ilk defa mı gideceksin? İlk görüşme ise Semra Hanım ı işte mutlaka
Canm tskkr edrm aldim randevuyu semra hanim ve sevinc hanimdan.sehir disindan gelecegim icin ordada kalacak yermz olmadigi icin otelde kalrz buyuk ihtimal hem ön görusme randevusu hersey yolunda gider tedaviye uygun gorulursede tupbebek icin rand.aldim.ucak biletlerinide aldik eylul ayi icin hakkimizda hayirlisi.Gönül hanım ve Sevinç hanım ı tavsiye ederim. Erkek doktorları bilmiyorum ama onlardan da genel olarak memnun hastaları.
anladım cnm hadi inş beklemek zor insan sabırsızlanıyor...
Tskkr ederm cnm sevinc hanimdan aldim ama gönül hanimdanmi alsaydimki olmazsa degistireyimben gönül hanım yada emre bey diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?