Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar farklı doktorların bakmasıda iyi ben ilk Betül hocanın hastasıydım çok güler yüzlü felan ama yumurtaların 1 2 tanesinin çapına bakıp uydurduktan hemşireye yazdırıyordu.. direk bana pko görünüyor demişti ama vücutta kıllanma felan sırtta göbekte sadece sormuştu..gönül hanım ise o Betül'e göre daha ciddi ama oda Güler yüzlü geldi o daha bakabildiği görebildiği kadar yumurtaları tek tek yazdırıyordu..pko içinde hem sordu hemde kendi bakıp yorumladı ama bana yanlış bir ilaç yazmıştı semra hoca denk geldi azarladı onu çok dikkat edeceksiniz o şimdi değil şu zaman yazılacak oraya notunu düşürmüştüm diye.. bir kere daha gönül hocayı hangi sebeple bilmiyorum bi kenarda çok sinirli uyarırken gördüm.. yani memorialda en güvenilir disiplinli semra hoca zaten öyle olmasa herşey onun önünden geçmez

U
Kızlar bu arada bana bakan dr Fırat Tülek ti irfan değil memorial Ataşehir den gelmiş
canimmm firat bey benim rutinde gittigim doktorum coook iyi cok tatlidir uzun uzun dinler anlatir cok genc ama cok basarili olacak hastalarla iletisimi harika soliyim dedim

Google dan bakınca fotoğrafı çıkıyor. Bi süredir oralarda idi. Hayırlı olsun. Genç ama tecrübeli biri sanırım.
Kizlar firat tulek benim rutinde gittigim doktorum atasehir memorialda hamileligimin basindan bebegimi kaybedene kadar cok ama cok ilgilendi cok uzuldu bizimle beraber genc ama cok tecrubeli hatta pers kontrolum var
Sisli memorialada gidiyor heralde sizden anladigim kadariyla yoksa evi de atasehirde

Ne guzel yazmissin uzun uzun bizim icinde cok onemli her seyin hayirlisi insallah guzel seyler olcak
Bisey sormak istedim q10 semra hanimmi verdi?
Nasi kullanacaksin ?

Ne guzel yazmissin uzun uzun bizim icinde cok onemli her seyin hayirlisi insallah guzel seyler olcak
Bisey sormak istedim q10 semra hanimmi verdi?
Nasi kullanacaksin ?
Hayır onlar dengeli beslenme dışında yapabileceğiniz bir şey yok dedi.
Q10 u burada kullanan arkadaşlardam duymuştum, günde 1er tane kullanacağız eşimle birlikte

Q10 u burada kullanan arkadaşlardam duymuştum, günde 1er tane kullanacağız eşimle birlikte
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sanada bizede inşallah canım sadece sabır biraz daha sabır bizde başladık bugün arısütüne eşimede veriyorum bol bol incirde yiyorum ama sanırım bu ilaç için geç kaldım çünkü tedaviye başlamak üzereyiz

U

canimmm firat bey benim rutinde gittigim doktorum coook iyi cok tatlidir uzun uzun dinler anlatir cok genc ama cok basarili olacak hastalarla iletisimi harika soliyim dedim
Evet iyi biri aslında genç değil 36 yaşında ama baktım Nevşehir liymiş hemşerim sayılır Niğde den ayrılmıştı Nevşehir bizim oralarda insanlar minyon olur bende 73 değil 53 falan olsam kimse anlamaz yaşımı zayıfken herkes beni çok küçük sanıyordu genç görteriyıt 25-26 gibi dr da

günaydın cnm nasılsın? yenı tedavın şimdiden hayırlı olsun anladığım kadarıyla senın durumunu doktorlar kötü tesadüf olarak değerlendiriyorlar. Bu sefer hersey güzel olucak inş...

bende hiç yaşımı göstermem 27 yaşındayım gören 19-20 diyor :)) 3 senelık evlı olduğuma bile inanmıyorlar :))

verirsin cnm hiç sorun etme hayırlısı ile hamile kalalımda gerisi kolay
İlk 5 aylık kayıptan sonra evde yattım hamile kalınca yatacağım diye bünyemi alıştırmaya çalıştım çünkü ben gezmeyi çok severim şimdi translasyon çıktı önümde bir belirsizlik bakalım hayatımın en güzel zamanları elimde dosyalarla bebeğime ne olduğunu anlamakla geçti bir dr ooooo İstanbul daki tüm dr ları dolaşmışsın dedi
Devletteki bir dr un yardımcısı sağlık bakanlığından teftiş için mi gönderdiler sizi dedi
Araştırma yapıp yapıp soruyordum ama öyle değişik şeyler çıktı ki Allah yardım etsin tamamen farklı bir durum çok dua ediyorum hepimize bana size Rabbim yardım etsin çaresiz bırakmasın önümüzdeki kapıları açsın

amin cnm artık emın ellerdesın bundan sonra kı sürecin memorilde devam edecek ,bize güzel haberler vereceksın ıns ınanıyorum ... ben buğün 29. günümdeyim ve adet olmadım beklıyorumm

Anladim canim bende cok duydum buralarda o yuzden sordum benim doktorum esim icim dogal gebelige de etkisi olsun diye progeny m vermisti sadece

Kızlar bir hata yapıp ilk jel verildiğinde pahalı pahalı aldık. Bugün doktora yazdırdım çok uyguna geldi. Lütfen jel alacaklar arkadaşlar aynı hataya düşmesinler
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun.
Bende jelo bayağı pahalı aldım hangi doktora yazdırdım ve nerden ucuza aldın acaba bilgi verirmisin lütfen.

Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun.
Bende jelo bayağı pahalı aldım hangi doktora yazdırdım ve nerden ucuza aldın acaba bilgi verirmisin lütfen.

Teşekkür ederim canım. Hepimize kısmet olsun inşallah. Devlet hastanesinde bir dahiliye polikliğine gittim doktora söyledim yazdı.

benim muayenemde bana gönül hanım endometriosiz olabilirsin yüzde yüz öylesin demiyorum ama dedi sonra semra hoca muayene etti döndü gönül hanıma nerede gördün yapışıklığı dedi bence de ekip doktorlarından ziyade semra hanımın ne dediği önemli.

Canim insallah duzelicek Rabbim dermansiz dert vermesin iyi ellerdesn memorialda saglikla hamile kalip evde yattigin zaman bize yaz burdan zaman gecirirz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…