Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kullanabirsin tatlım o da bir takviye ilaç değil balık yağı gibi tedavi esnasında da kullabilirsin

bu ilacı kullandınız mı? İşe yarıyor mu?
Morfolojiye etkisi var mı?
Ben kullanmadim ama cok duydum o yuzden sordum hatta demin eczanedeyken ilacin firmasinda ki yetkili vardi tesaduf o anlatti ise yaradigini sperm sayi arttirici morfoloji de etkilerini anlatti benim aklima cok yatti acikcasi

arkadaşlar merhaba,
biliyorsunuz bende şişli memorialde tedaviye başladım sonra bıraktım geri kendi hastaneme döndüm genetik problemler falan çıktı uğraşıyoruz hala
ben memoriale gidicem diye onların yazdıkları ilaçları almıştım ama doktorum bana başka ilaç yazdı doğal olarak onları almam gerekiyor raporumda yok şuanda ücretli alacağım

elimde 7 adet 09/2019 son kullanma tarihli LUVERİS 75 var eczanede 75 tl ben 30 tl den vereceğim ..
memorial luveris kullandırıyor o yüzden bana yazmışlardı ..
ihtiyacı olan varsa lütfen iletişime geçsin

Hayırlısı canım. İnşallah 3'ü de en kalitelilerinden dir. Sabah semra hoca bi daha baktı bana laporoskopi olabilir dedi bakalım bırakrım kendimi onun ellerine.

İn inşallah canım benim bana da öyle demişti toplamadan sonra laparoskopi ama önce rahim filmi hayırlısı ikimize de bende bıraktım kendimi ..

İn inşallah canım benim bana da öyle demişti toplamadan sonra laparoskopi ama önce rahim filmi hayırlısı ikimize de bende bıraktım kendimi ..
Aynen canım banada aynısınu söyledi. Bugün bir doz daha kullan yarın bir daha bakalım dedi. Geride kalanlarıdq büyütmek istiyorum dedi. Çatlatma iğnende hazır bulunsun dedi.

Canım hala çıkmadı 5inde yaptırmıştım çok sinirliyim ya . İstanbula göndermişler burada amh bakmıyolar ama 11 gün sürer mi bi test ya randevuya kadar çıksa bari
Devlette mi yaptırmıştın? Ben özelde yaptırmıştım 2 gün de aldım. Devlet bu kadar uzun sürüyor mu bilmiyorum. İnşallah çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…