Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm niye hastane değiştirdın? şu an hangi hastanedesın doktorun kım?

Selam kızlar memorialda cumartesi opu oldum. 1 tane yumoş 4.gunde bakalım yarin ne diyecekler heyecanla bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç gün sonra opu. Ya aldılar benim bugün 7. Günüm iğne kullanmaya başlayalı. 19-20-21 var herhalde hsonuna alırlae diye düşünüyorım.

Devlette mi yaptırmıştın? Ben özelde yaptırmıştım 2 gün de aldım. Devlet bu kadar uzun sürüyor mu bilmiyorum. İnşallah çıkar
Hayır özelde yaptırdım bende. İstanbula gidecek orada bakılacak dediler. 10 günü bulur dediler ama 11 gün oldu. Rubella ıggda çıkmadı hala o da istanbula gitmiş . Umarım yetişir olmadı yarın arayacağım tekrar

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç gün sonra opu. Ya aldılar benim bugün 7. Günüm iğne kullanmaya başlayalı. 19-20-21 var herhalde hsonuna alırlae diye düşünüyorım.
9. 4.gunde catlatma yaptim 20mm gibiydi en son diğer 16.5 demişti. Bugün 4. Gün oluyor. Bence çatlama verir bugün 36 saat sonrada ipu oluyor.

Zaten bastan beri 2 adetti yumoş. 1 tanesi gelisim sonlanmış bugün. Diğerini sabırla duayla bekliyoruz....
cnmmm yaaa inş iyi haberlerini alırız... bazı merkezlerde yumurta sayısı az olduğu zaman beşinci güne gitmiyorlar risk almamak için... Labaratuvar ne kadar iyi olursa olsun anne rahmi gibi değildir 4. gün labaratuvarda sonlanan embriyo 3. gün transferınde belkı anne rahmıne tutunabılırdı... Ama memorilın prensibi bu şekılde demekkı inş yarın güzel haberlerını alırız cnm

Canım amh 10 günde çıkıyor ama tünelle tüm devlet hastanelerinde var bir kaç günde de çıkıyor niye herşey i İstanbul yolluyorlar anlamadım

Zaten bastan beri 2 adetti yumoş. 1 tanesi gelisim sonlanmış bugün. Diğerini sabırla duayla bekliyoruz....
Aslında yumurta sayısı az olduğu zaman 3.güne kadar bekletip hemen transfer edebiliyorlar çünkü labratuar anne rahmi gibi değil neden sizde 5.gün bekleniyor riskli cunki

Teşekkür ederim sağol. Ben ileri yaş nedeni ile genetik yaptıracam mecburen. Bazende transfer kararı çıkar dedi. 5.gun belli olacak yani yarin... ayyy heyecanlı durumlar devam

Canım amh 10 günde çıkıyor ama tünelle tüm devlet hastanelerinde var bir kaç günde de çıkıyor niye herşey i İstanbul yolluyorlar anlamadım
Bende bilmiyorum canım ya zaten trabzonda iki tane özel hastane var biri medicalpark diğeri hiçbir işe yaramıyo devletten beter. Ben medical parkta yaptırdım güya adı var diye parayıda ödedim ama ortada sonuç yok :) yarın arıcam artık

Tünelle yazmışım rubella yazacaktım :)

Teşekkür ederim sağol. Ben ileri yaş nedeni ile genetik yaptıracam mecburen. Bazende transfer kararı çıkar dedi. 5.gun belli olacak yani yarin... ayyy heyecanlı durumlar devam
cnm bilmediğimden soruyorum yanlış anlama zaten tek embriyo var onuda mı genetiğe yolluyacaklar ? birden fazla olsa genetiğe yollamak mantıklı ama tek embriyoyu bilemedim

cnm bilmediğimden soruyorum yanlış anlama zaten tek embriyo var onuda mı genetiğe yolluyacaklar ? birden fazla olsa genetiğe yollamak mantıklı ama tek embriyoyu bilemedim
Genetiğinde sıkıntı olma ihtimali var olan bir embriyoyu transfer ettirmek çok mantıklı değil, o yüzden belli bir yaş üzerinde ya da benim gibi çok fazla sağlıksız embriyosu çıkanlarda mecburen genetiğe gönderiliyor tek embriyo olsa bile. Çünkü tutunduktan sonra kaybetme riskini kimse almıyor.

Gönül ister ki fazla embriyo gönderebilelim ama bize bi tane lazım bunu biliyoruz. İnşallah genetiğe gidebilir embriyon ve sağlıklı çıkar sonra da tutunur kavuşursun yavruna H huli

İnşaAllah Balım aminn

Sen gayet güzel aciklamissin durumu. Yaşayarak öğrendik bizde. Genetik kesin sağlıklı embriyoyu belirlediği için daha baştan transfer öncesi netice alınıyor. S sinkar zaten 1 yada2 yumurta oluşuyor bende başka yolu yok. Kimi dr lar biz yaa gruba 5. Günü çok uygun görmüyor.fâkat sonrasında sorun yaşamak yerine baştan tedbir alıyoruz diyelim. Ocaktaki tedavide 1 tane gitti negatif geldi.
Bakalım bu sefer ne olacak göreceğiz. Teşekkürler güzel dileklerinize

cnm haklısın ama arkadaş transferde olabılır dedı direk o yüzden bende düşüncemi söyledim , memorial o konuda çok titz bılıyorum ama çogu merkez az embriyoyu değil genetiğe 5. güne bile bırakmıyorlar. Doğru olan bence de memorialın yaptıgı . Kayıp olduğu zaman daha üzüntü verici oluyor. Hepimize zaten tek sağlıkı embriyo transfer edıyorlar o yüzden önemlı olan tutunması. Rabbım yardımcımız olsun

Kızlar benim de yumurtalarım bugün toplandı. Ben daha fazla bekliyordum ama bazıları gelmemiş çok uğraşmış Sevinç hoca. Yine elde var 8 tane... öncekinde 1400 küsür e2 ile 8de7 olgun çıkmıştı. Şimdi 2560la 8 yumurtaya üzülmedim desem yalan olur her ihtimale karşı transfer için jele falan başla dediler ama kararsızım ben de. Daha önce 2 blast embriyo ile netice alamadığımız için blast olamayan embriyoyu transfer ettirme ihtimalini düşünmeli miyim? Genetige gidemiyorsa hiç riske girmemeli miyim? Clexane da kullanmam gerekiyormuş ama o ovitrelle ile çatlatma yapıldığı için e2 daha yavaş düşüyormuş. Onun yan etkilerini ortadan kaldırmak için dedi. Yani transferle ilgisi yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…