- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
cnm ben E2 nın gerçegı yansıttığını düşünmüyorum benım de E2 yükskti ama toplanan yumurtalar beklediğimiz gibi olmadı... Ama belkı bu yumurtalar daha sağlıklı ve olgun olabılır sonuçta E2 daha yüksek... Ben sanmıyorum semra hanım blast olmayan embriyoyu transfer ettırmeye ızın vermez sonuçta toplanan yumurta sayısıda ıyı içlerınden muhakkak 5. güne giden embriyo olacaktır.Kızlar benim de yumurtalarım bugün toplandı. Ben daha fazla bekliyordum ama bazıları gelmemiş çok uğraşmış Sevinç hoca. Yine elde var 8 tane... öncekinde 1400 küsür e2 ile 8de7 olgun çıkmıştı. Şimdi 2560la 8 yumurtaya üzülmedim desem yalan olurher ihtimale karşı transfer için jele falan başla dediler ama kararsızım ben de. Daha önce 2 blast embriyo ile netice alamadığımız için blast olamayan embriyoyu transfer ettirme ihtimalini düşünmeli miyim? Genetige gidemiyorsa hiç riske girmemeli miyim? Clexane da kullanmam gerekiyormuş ama o ovitrelle ile çatlatma yapıldığı için e2 daha yavaş düşüyormuş. Onun yan etkilerini ortadan kaldırmak için dedi. Yani transferle ilgisi yokmuş.
cnm tüp bebek için gayet yeterlı yaşın genç olduğu için endişe etmenı anlıyorum ama hiç telaşlanma... Allahtan erken farkına varıldı öyle düşün ve şükret... Önemlı olan ultrasyon bulguları... Onuda Semra hanım inceler sana daha net biilgi verir rezerve azlıgı var mı diyeKızlar amh:1.40 rubella:35 çıktı şuan o kadar kötüyüm ki 1.40 çok mu kötü bir değer 26 yaşında azalmış rezervlerim çok kötüyüm şuan
Evet canım allahtan erken farkedildi zaman kaybetmicem artık labaratuvar referans aralığı 1.5-5.0 arası görünüyo çok da kötü değil gibi ama bilmiyorum çok korktum bi anda üzüldüm umarım çok da kötü değildircnm tüp bebek için gayet yeterlı yaşın genç olduğu için endişe etmenı anlıyorum ama hiç telaşlanma... Allahtan erken farkına varıldı öyle düşün ve şükret... Önemlı olan ultrasyon bulguları... Onuda Semra hanım inceler sana daha net biilgi verir rezerve azlıgı var mı diye
Canım yumurta toplamayı sevinç hanım mi yaptı ? Keşke Melih bey yapsaydı o daha çok tecrübeli . Neden o yumurtalara ulaşamamış ? Yapisiklik falan mi var? E2 neyi gösteriyor tam anlamadım benim de en son 2600 çıkmıştı 16 yumurta toplandı.belki senin sayı daha az ama kalitesi daha çoktur.Kızlar benim de yumurtalarım bugün toplandı. Ben daha fazla bekliyordum ama bazıları gelmemiş çok uğraşmış Sevinç hoca. Yine elde var 8 tane... öncekinde 1400 küsür e2 ile 8de7 olgun çıkmıştı. Şimdi 2560la 8 yumurtaya üzülmedim desem yalan olurher ihtimale karşı transfer için jele falan başla dediler ama kararsızım ben de. Daha önce 2 blast embriyo ile netice alamadığımız için blast olamayan embriyoyu transfer ettirme ihtimalini düşünmeli miyim? Genetige gidemiyorsa hiç riske girmemeli miyim? Clexane da kullanmam gerekiyormuş ama o ovitrelle ile çatlatma yapıldığı için e2 daha yavaş düşüyormuş. Onun yan etkilerini ortadan kaldırmak için dedi. Yani transferle ilgisi yokmuş.
Canım yaşına göre az ama sen ameliyat olmuştun ya kesinlikle ondan azalmış . Tekrar ameliyat olma bence . Neyseki tedaviye erken başlıyorsun olacak inşallah canımBende bilmiyorum canım ya zaten trabzonda iki tane özel hastane var biri medicalpark diğeri hiçbir işe yaramıyo devletten beter. Ben medical parkta yaptırdım güya adı var diye parayıda ödedim ama ortada sonuç yok :) yarın arıcam artık
Amin balım hepimize inşaAllahBu arada ocak tedavimde de buralardaydım B BiYesilBiKahve ve N Nurrr86 sizi nicklerden hatırlıyorum sanki. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize
Evet ameliyattan bencede. Umarım bir daha ameliyat gerekmezCanım yaşına göre az ama sen ameliyat olmuştun ya kesinlikle ondan azalmış . Tekrar ameliyat olma bence . Neyseki tedaviye erken başlıyorsun olacak inşallah canım
Normal sınır aralığındasın Balım neden üzülüyorsunKızlar amh:1.40 rubella:35 çıktı şuan o kadar kötüyüm ki 1.40 çok mu kötü bir değer 26 yaşında azalmış rezervlerim çok kötüyüm şuan
Son kontrolde 12-13 folikül vardı zaten küçükleri saymıyorlar. 18 üstü 10 tane vardı net. Öncekinde de küçükler gelmedi demişti Sevinç hoca. Onlar kist oldu. Şimdi de 3-4 tane çok yıkadım uğraştım tekrar tekrar gelmedi dedi. Küçükler mi dedim. Çok büyüklerden de var küçüklerden de var dedi. Bakalım nasıl maceralar bekliyor bu sefer.cnm ben E2 nın gerçegı yansıttığını düşünmüyorum benım de E2 yükskti ama toplanan yumurtalar beklediğimiz gibi olmadı... Ama belkı bu yumurtalar daha sağlıklı ve olgun olabılır sonuçta E2 daha yüksek... Ben sanmıyorum semra hanım blast olmayan embriyoyu transfer ettırmeye ızın vermez sonuçta toplanan yumurta sayısıda ıyı içlerınden muhakkak 5. güne giden embriyo olacaktır.
Içerde küçük yumurta lar kalmış o yüzden cleaxene vermişler bana da ohss den dolayı verdilerKızlar benim de yumurtalarım bugün toplandı. Ben daha fazla bekliyordum ama bazıları gelmemiş çok uğraşmış Sevinç hoca. Yine elde var 8 tane... öncekinde 1400 küsür e2 ile 8de7 olgun çıkmıştı. Şimdi 2560la 8 yumurtaya üzülmedim desem yalan olurher ihtimale karşı transfer için jele falan başla dediler ama kararsızım ben de. Daha önce 2 blast embriyo ile netice alamadığımız için blast olamayan embriyoyu transfer ettirme ihtimalini düşünmeli miyim? Genetige gidemiyorsa hiç riske girmemeli miyim? Clexane da kullanmam gerekiyormuş ama o ovitrelle ile çatlatma yapıldığı için e2 daha yavaş düşüyormuş. Onun yan etkilerini ortadan kaldırmak için dedi. Yani transferle ilgisi yokmuş.
Herşeyde bir hayır vardır Balım inşaAllah hepsi olgun çıkar ve Blast olur Allah büyüktür merak etme sen önemli olan kalitesiSon kontrolde 12-13 folikül vardı zaten küçükleri saymıyorlar. 18 üstü 10 tane vardı net. Öncekinde de küçükler gelmedi demişti Sevinç hoca. Onlar kist oldu. Şimdi de 3-4 tane çok yıkadım uğraştım tekrar tekrar gelmedi dedi. Küçükler mi dedim. Çok büyüklerden de var küçüklerden de var dedi. Bakalım nasıl maceralar bekliyor bu sefer.
1in altına düşmedikçe fazla endişe etmene gerek yok. Kaldı ki yaşın büyük avantaj. Zaten tedaviye de başlayacaksın. Onun için üzme kendini. İyi olacak inşallah.Kızlar amh:1.40 rubella:35 çıktı şuan o kadar kötüyüm ki 1.40 çok mu kötü bir değer 26 yaşında azalmış rezervlerim çok kötüyüm şuan
Evet A.F.ler de vardı. Zaten karnım ağrıyor kaç gündür belime de vuruyor. Opudan dolayı sadece sersemlik var ama karnım hala aynı.Içerde küçük yumurta lar kalmış o yüzden cleaxene vermişler bana da ohss den dolayı verdiler
Canım benimde 1.41 amh. Sınır 1.5 değerlndiriyorlar ama seninki kötü bir değer değil ayrıca adetin 2. Günü usg ile sayılan antrak folüküller daha önemli semra hanım bende 10 saymıştı ve amh değerin muhtemelen kistlerden dolayı daha düşük çıkıyor demişti. Bizi gibi çikolata kisti olanlar da amh yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç sıkma canını.Kızlar amh:1.40 rubella:35 çıktı şuan o kadar kötüyüm ki 1.40 çok mu kötü bir değer 26 yaşında azalmış rezervlerim çok kötüyüm şuan
cnm o zaman normal üzülme hiç .... randevun ne zaman?Evet canım allahtan erken farkedildi zaman kaybetmicem artık labaratuvar referans aralığı 1.5-5.0 arası görünüyo çok da kötü değil gibi ama bilmiyorum çok korktum bi anda üzüldüm umarım çok da kötü değildir
Canım sen de hiç üzme kendini. Diğer toplanamayan yumurtalar takılma elimizde olanlara odaklanmak lazım. Sonuçta bunların döllenmesi ve sağlıkla devam edebilmesi önemli, belki diğerleri bu yönde de gelişme sağlayamayacaktı. Üzülmemek elde değil biliyorum ama bugünü bi atlat yarın daha az üzüleceksin, inşallah güzel haberler alırız dua edelim bolca.1in altına düşmedikçe fazla endişe etmene gerek yok. Kaldı ki yaşın büyük avantaj. Zaten tedaviye de başlayacaksın. Onun için üzme kendini. İyi olacak inşallah.
Ben bayan istediğim için Sevinç hanım yaptı. İlkini de o yapmıştı. Senin 16 dan kaçı olgun çıkmıştı ordan hesabet. Benim 1400 küsür de 7 olgundu. Ona göre düşününce 12 -13 bekliyordum ben olgun yumurta. Hadi 10 olsun. 7si de zaten 5.günü görmüştü. Bakalım bu sefer nasıl maceralar bekliyor bizi.Canım yumurta toplamayı sevinç hanım mi yaptı ? Keşke Melih bey yapsaydı o daha çok tecrübeli . Neden o yumurtalara ulaşamamış ? Yapisiklik falan mi var? E2 neyi gösteriyor tam anlamadım benim de en son 2600 çıkmıştı 16 yumurta toplandı.belki senin sayı daha az ama kalitesi daha çoktur.
Pazartesi canım randevum Allahın izniyle çok teşekkür ederim desteğin için burası olmasa kafayı yerdim sanırım iyi ki varsınız sizcnm o zaman normal üzülme hiç .... randevun ne zaman?
cnm senın özel durumun var belkı ondan da ulaşamamış olabılır, ama opuda en tecrübelı melıh bey ... emre beyde opuda çok iyi uyandığımda tüm yumurtaları aldım korkulacak birsey yok dedı ohss riskın kalmadı demıştı... Emınım Sevınc hanımda elınden gelenı yapmıştır. Hayırlısı olsun hakkındaSon kontrolde 12-13 folikül vardı zaten küçükleri saymıyorlar. 18 üstü 10 tane vardı net. Öncekinde de küçükler gelmedi demişti Sevinç hoca. Onlar kist oldu. Şimdi de 3-4 tane çok yıkadım uğraştım tekrar tekrar gelmedi dedi. Küçükler mi dedim. Çok büyüklerden de var küçüklerden de var dedi. Bakalım nasıl maceralar bekliyor bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?