- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Çok sağol ablam iyi ki varsın. Bakalım kaç yumurta sayılacak ve kaç tane kaliteli olacak. İlk şok oldum böyle 2.5 falan çıksa diye düşünüyordum ama önemli olan kalitesi inşallah tekrar ameliyat gerekmez çünkü mevcutta kistim var1in altına düşmedikçe fazla endişe etmene gerek yok. Kaldı ki yaşın büyük avantaj. Zaten tedaviye de başlayacaksın. Onun için üzme kendini. İyi olacak inşallah.
Çok sağol arkadaşım çok teşekkür ederm inşallah benimde iyi sayıda çıkar yumoşlarım bakalım semra hanım bana neler dicek çok çok teşekkür ederm iyi ki varsınız sizlerde olmasanız düşünmekten kfayı yerimCanım benimde 1.41 amh. Sınır 1.5 değerlndiriyorlar ama seninki kötü bir değer değil ayrıca adetin 2. Günü usg ile sayılan antrak folüküller daha önemli semra hanım bende 10 saymıştı ve amh değerin muhtemelen kistlerden dolayı daha düşük çıkıyor demişti. Bizi gibi çikolata kisti olanlar da amh yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç sıkma canını.
Korktum birden nurum ya alt sınır 1.5 yazınca bide 26 yaşındayım 2.5 falan çıkar diye bekliyodum ama olmadı. Ama çok kötü değil bunada şükür demek ki hala umut var yumurtam var yani dimiNormal sınır aralığındasın Balım neden üzülüyorsun
iyi kı sende varsın cnm merkezde 24 yasında amh 0,4 olan bir bayanla tanıştım 2 yıllık evlı vallahı hepimize onun enerjisi gerekiyor. Ben anne olacagıma ınanıyorum diyor gözleri içi parlıyor bunlar hepsi bahane Rabbim nasip edecek diyor. bENDE AMIN DEDIM... sohbete devam ettı ablam 26 yasında , annem ise 32 yaşında menopoza girdi diyor , hepsininde çocukları var benımde olur Allahın ıznıyle dedi. O bayanı çok merak edıyorum inş Rabbım nasip etmıştır... senın durumun gayet iyi cnm enerjını yüksek tut cnm...Pazartesi canım randevum Allahın izniyle çok teşekkür ederim desteğin için burası olmasa kafayı yerdim sanırım iyi ki varsınız siz
Rubella ıgm pozitif ise ya daha önce geçirmişsin yada aşın var demek bende de 48 di sorun yok yani bağışıklığın var demekÇok sağol arkadaşım çok teşekkür ederm inşallah benimde iyi sayıda çıkar yumoşlarım bakalım semra hanım bana neler dicek çok çok teşekkür ederm iyi ki varsınız sizlerde olmasanız düşünmekten kfayı yerimbu arada rubella 35 nedir kızamık geçirmiş miyim daha önce acaba
Ahhh o enerji bizede lazım ol diyen rabbim oldurucak inşallah. Benimde ablam 40 yaşında girdi menopoza o yüzden bende tedaviyi hiç ertelemek istemiyorumiyi kı sende varsın cnm merkezde 24 yasında amh 0,4 olan bir bayanla tanıştım 2 yıllık evlı vallahı hepimize onun enerjisi gerekiyor. Ben anne olacagıma ınanıyorum diyor gözleri içi parlıyor bunlar hepsi bahane Rabbim nasip edecek diyor. bENDE AMIN DEDIM... sohbete devam ettı ablam 26 yasında , annem ise 32 yaşında menopoza girdi diyor , hepsininde çocukları var benımde olur Allahın ıznıyle dedi. O bayanı çok merak edıyorum inş Rabbım nasip etmıştır... senın durumun gayet iyi cnm enerjını yüksek tut cnm...
Teşekkür ederim canım bilgilendirme içinRubella ıgm pozitif ise ya daha önce geçirmişsin yada aşın var demek bende de 48 di sorun yok yani bağışıklığın var demek
Anladım canım ama o olgun yumurtaları alamaması çok tecrübeli olmamasından olabilir Yapisiklik falan yoksa çünkü bende bayan doktor olsun deyince hemşire emin misiniz Melih bey sadece yumurta toplama yapıyor günde 15/20 tane gönül ve sevinc haftada bir iki imiş . Ben de mecbur Melih olsun dedim . Benim 16 yumurtadan 15i olgun çıktı 12si döllendi 12.si 3.günü gördü 11i 5. Günü gördü ama 5tanesi blastokist olmuştu diğerleri orta kalite olduğu için dondurmadilar 5i dondurulduBen bayan istediğim için Sevinç hanım yaptı. İlkini de o yapmıştı. Senin 16 dan kaçı olgun çıkmıştı ordan hesabet. Benim 1400 küsür de 7 olgundu. Ona göre düşününce 12 -13 bekliyordum ben olgun yumurta. Hadi 10 olsun. 7si de zaten 5.günü görmüştü. Bakalım bu sefer nasıl maceralar bekliyor bizi.
Toplamada istediğiniz doktoru seçebiliyormuyuz? Bende yapışıklık var ve gördükleri 4 yumurta melih bey iyiyse onu seçebilirmiyim acabaAnladım canım ama o olgun yumurtaları alamaması çok tecrübeli olmamasından olabilir Yapisiklik falan yoksa çünkü bende bayan doktor olsun deyince hemşire emin misiniz Melih bey sadece yumurta toplama yapıyor günde 15/20 tane gönül ve sevinc haftada bir iki imiş . Ben de mecbur Melih olsun dedim . Benim 16 yumurtadan 15i olgun çıktı 12si döllendi 12.si 3.günü gördü 11i 5. Günü gördü ama 5tanesi blastokist olmuştu diğerleri orta kalite olduğu için dondurmadilar 5i donduruldu
Evet hatırlıyorum. Benim ne oluyorsa 5.gün oluyor embriyolara. Onun için ne kadar fazla o kadar iyi. Gerçi bu hepimiz için geçerli. O kadar olsa tamam ama büyümüş yumurta gelmeyince ona üzülüyorum işte ister istemez. Bi de transferi fazladan bir ay daha beklemiştim gelmeyen yumurtalar kist olduğundan dolayı. Üstelik genetik doktoru bana doğum kontrol hapı kullanamazsın dedi. Keşke kelimesini kullanmam. Sevinç hanıma zaten güveniyorum. Anlattı zaten ne kadar uğraştığını defalarca yıkadım ama gelmediler diye. Yine de geliyor tabi insanın aklına başkalarının başına da geliyor mu böyle şeyler olağan mı olağan dışı mı diye?Canım sen de hiç üzme kendini. Diğer toplanamayan yumurtalar takılma elimizde olanlara odaklanmak lazım. Sonuçta bunların döllenmesi ve sağlıkla devam edebilmesi önemli, belki diğerleri bu yönde de gelişme sağlayamayacaktı. Üzülmemek elde değil biliyorum ama bugünü bi atlat yarın daha az üzüleceksin, inşallah güzel haberler alırız dua edelim bolca.
Sevinç hanım da iyi bir doktor tecrübeli ve ben çok samimi buluyorum elinden geleni yapmıştır. O veya bir başkası olsaydı da olacak olan bir şekilde oluyor sen çok daha iyi biliyorsun.
Ben umutluyum senin adına sen de öyle ol lütfen, inşallah her şey çok güzel gidecek.
Erken transferi bana da söylemişlerdi hatırlarsan, çok düşündürüyor tabi ama ben kabul etmekten yana olacaktım sanırım. Çünkü 5.güne giden kaliteli embriyolar genetikten nasıl sağlıklı çıkamıyorsa, 5.güne gitmeyen kalitesiz embriyolar da aslında genetik açıdan uygun olabiliyorlar. 2 kaybım var ama Yine de demeyelim diyecektim karar bana bırakılsaydı.
Ama şimdi bunları düşünme bence bi yarını 3.günü görsünler ondan sonra. Sayı az değil çünkü, olumsuz konuşacak bir durum yok ortada
Evet izinde falan değilse yumurta toplamada istediğini seçersin zaten genelde Melih bey yapiyorToplamada istediğiniz doktoru seçebiliyormuyuz? Bende yapışıklık var ve gördükleri 4 yumurta melih bey iyiyse onu seçebilirmiyim acaba
Bu öğrendiğim çok iyi oldu. Yapışıklıklardan dolayı umutsuzum ama inşallah bende de toplayabilirler. Teşekkür ederim.Evet izinde falan değilse yumurta toplamada istediğini seçersin zaten genelde Melih bey yapiyor
Biz ilk görüşmemizde bayan ekip istediğimizi dosyamıza not ettirdik. Semra Hanım da söyledi Ayşe hanım da yapar opuyu ama Melih bey sadece bu işi yapıyor çok tecrübeli diye. Hoca çıkınca Sevinç hanım da bunu tekrarladı. Ben tedaviye Ayşe hanımda başlamıştım opumu o yapacak diye ama 2 gün öncesinde hastaneden ayrıldı. O gün tevafuk Semra Hanım girdi kontrolüme ona sordum. Aysenin yaptığını Sevinç de yapar dedi. İlk opudan da hiç ağrı kanama sıkıntı yaşamadım yani memnun kaldim. Gelmeyenler de zaten gelse de işe yaramayacak küçük foliküller diye de önemsemedim. Kist olabileceklerini de o zaman bilmiyordum tabi. Yapışıklık gibi bir sorunum yok. Miyomlarım var ama onunla ilgili bir durum olduğunu da zannetmiyorum. Hayırlısı... nasip...Anladım canım ama o olgun yumurtaları alamaması çok tecrübeli olmamasından olabilir Yapisiklik falan yoksa çünkü bende bayan doktor olsun deyince hemşire emin misiniz Melih bey sadece yumurta toplama yapıyor günde 15/20 tane gönül ve sevinc haftada bir iki imiş . Ben de mecbur Melih olsun dedim . Benim 16 yumurtadan 15i olgun çıktı 12si döllendi 12.si 3.günü gördü 11i 5. Günü gördü ama 5tanesi blastokist olmuştu diğerleri orta kalite olduğu için dondurmadilar 5i donduruldu
Ben özellikle bayan istediğim için Sevinç hanım yaptı onun izin gününe falan denk gelmiş olsa idi Gönül hanımı isteyecektim. Normalde Melih bey veya Emre bey yapıyor.Toplamada istediğiniz doktoru seçebiliyormuyuz? Bende yapışıklık var ve gördükleri 4 yumurta melih bey iyiyse onu seçebilirmiyim acaba
ÖYLE canım o kadar emek veriyoruz sonuçta olgun olanlar alinmayinca çok üzüntü olur.benim eşim de niye Melih olsun dedin diye kızdı bayan olsun dedi ama değiştirmedim bu kadar emek veriyorum kim iyiyse o olsun dedim.bazen de nasipten öteye gidilmiyor.inşallah hepsi blastokist olur canımBiz ilk görüşmemizde bayan ekip istediğimizi dosyamıza not ettirdik. Semra Hanım da söyledi Ayşe hanım da yapar opuyu ama Melih bey sadece bu işi yapıyor çok tecrübeli diye. Hoca çıkınca Sevinç hanım da bunu tekrarladı. Ben tedaviye Ayşe hanımda başlamıştım opumu o yapacak diye ama 2 gün öncesinde hastaneden ayrıldı. O gün tevafuk Semra Hanım girdi kontrolüme ona sordum. Aysenin yaptığını Sevinç de yapar dedi. İlk opudan da hiç ağrı kanama sıkıntı yaşamadım yani memnun kaldim. Gelmeyenler de zaten gelse de işe yaramayacak küçük foliküller diye de önemsemedim. Kist olabileceklerini de o zaman bilmiyordum tabi. Yapışıklık gibi bir sorunum yok. Miyomlarım var ama onunla ilgili bir durum olduğunu da zannetmiyorum. Hayırlısı... nasip...
İlla ki başkalarının başına da geliyordur, o konuda tereddütün olmasın bence.Evet hatırlıyorum. Benim ne oluyorsa 5.gün oluyor embriyolara. Onun için ne kadar fazla o kadar iyi. Gerçi bu hepimiz için geçerli. O kadar olsa tamam ama büyümüş yumurta gelmeyince ona üzülüyorum işte ister istemez. Bi de transferi fazladan bir ay daha beklemiştim gelmeyen yumurtalar kist olduğundan dolayı. Üstelik genetik doktoru bana doğum kontrol hapı kullanamazsın dedi. Keşke kelimesini kullanmam. Sevinç hanıma zaten güveniyorum. Anlattı zaten ne kadar uğraştığını defalarca yıkadım ama gelmediler diye. Yine de geliyor tabi insanın aklına başkalarının başına da geliyor mu böyle şeyler olağan mı olağan dışı mı diye?
tabi Balımm bak gör ne güzel haberler vereceksin bize Allah'ın izniyleKorktum birden nurum ya alt sınır 1.5 yazınca bide 26 yaşındayım 2.5 falan çıkar diye bekliyodum ama olmadı. Ama çok kötü değil bunada şükür demek ki hala umut var yumurtam var yani dimi
Evet önemli olan neticesi.ÖYLE canım o kadar emek veriyoruz sonuçta olgun olanlar alinmayinca çok üzüntü olur.benim eşim de niye Melih olsun dedin diye kızdı bayan olsun dedi ama değiştirmedim bu kadar emek veriyorum kim iyiyse o olsun dedim.bazen de nasipten öteye gidilmiyor.inşallah hepsi blastokist olur canım
Genetik pıhtılaşma sorunundan dolayı söylemişti asla doğum kontrol hapı kullanamazsın diye. Sanırım pıhtı atması gibi riskleri oluyormuş. Kistler de başka türlü gitmiyor. Ona canım sıkılıyor. İnşallah kist falan olmasınlar.İlla ki başkalarının başına da geliyordur, o konuda tereddütün olmasın bence.
Doğum kontrol hapı ile ilgili nası bi sıkıntı oluyo ki kullandığında?
Olmaz inşallah, kendiliğinden kaybolup gitsinler adetle.Genetik pıhtılaşma sorunundan dolayı söylemişti asla doğum kontrol hapı kullanamazsın diye. Sanırım pıhtı atması gibi riskleri oluyormuş. Kistler de başka türlü gitmiyor. Ona canım sıkılıyor. İnşallah kist falan olmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?