Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bu test günü beta hcg normalde kaç arasında olmalı bilginiz varsa yazar mısınız..
Endişe edilecek bi durum yok. 48 saat sonra 2 ye katlaması önemli olan. Yüksek olması sadece kese ve kalp atışını daha erken görmen konusunda avantajın olur.

Ben de anlamadım bişe, doktoru arayıp sorasım da yok açıkçası. Zaten buna yapcak bişe de yok. Normalde buna üzülürdüm ama bazen öyle bi noktaya geliyorum ki, zaten üzgünken bi kötü haber daha bişeyi değiştirmiyor üzülemiyorum bile tepkisiz kalıyorum.
1,53 ü görünce de öyle oldu. Nasipse olacak, nasip değilse de benim çocuğum olmuyor olmayacak diye kabullenip hayatıma devam edicem napıyım.. Zaten çevremdeki herkes de bunu anlamıştır kimse bişe demiyo sağolsun ama herkes kabullendi sanırım çocuksuzluğumuzu 5 yıllık evliliğin üzerine..

O kadar ümitsiz bi durumda değilsin ki.
Ben çok karıştırıyorum farklı sayfaları. Öyle örnekler var ki...
35 inde evlenseydin benim gibi o zaman belki vakit çok geç olabilirdi senin için. İllaki bulunacak o sağlıklı embriyo,embriyolar. Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin.
Üst üste tedavi masrafları cidden herkesin altından kolay kalabileceği bir durum değil. Allah kazancınıza evinize bereket versin ummadığınız yerden kapılar açsın inşallah.
Kimsenin birşey sormasını konuşmasını istemesen de bi süre sonra lafının edilmemesi bile insana dokunuyor değil mi... olsun ketum olduğun için öyle davranıyorlardır artık. Yine de en iyisi.
Olacak veya olmayacak bu bizim imtihanımız ve elimizden geleni üzerime düşeni yapmaya gayret ediyoruz. 3 günlük dünya ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Allah bundan ağır dert vermesin. Allah bu günümüzü aratmasın der büyükler. Sabrın sonu selamet. İnşallah güzel günler yakındır.

Hayırlı olsun inşallah o tek embriyo ile anne olmak nasip olur sana.
Rahme yapılan her türlü operasyon adet bitimindeki günlerde ancak yapılabiliyor. Onun için. Bir sonraki adet ile de transfer hazırlığı başlar. Biraz daha sabretmen gerekecek. Sabrın sonu selamet olsun inşallah.

İnşaAllah canım amin

. Canım inşaAllah bebeğin olarak döner sana. Rahim adetin hemen sonrası daha ince oluyor çünkü o yüzden die biliyorum. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…