Endişe edilecek bi durum yok. 48 saat sonra 2 ye katlaması önemli olan. Yüksek olması sadece kese ve kalp atışını daha erken görmen konusunda avantajın olur.Kızlar bu test günü beta hcg normalde kaç arasında olmalı bilginiz varsa yazar mısınız..
Memorialda test günü 9.gün.Çok sevindim çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç embriyo transfer edilmişti? 12. Gün değerimi 322
Aaa öyle mi tamam tatlım çok sağol..Endişe edilecek bi durum yok. 48 saat sonra 2 ye katlaması önemli olan. Yüksek olması sadece kese ve kalp atışını daha erken görmen konusunda avantajın olur.
Bunu da bilmiyordum. Genelde 12. Gün isterler ya öyle düşündüm.Memorialda test günü 9.gün.
Ben de anlamadım bişe, doktoru arayıp sorasım da yok açıkçası. Zaten buna yapcak bişe de yok. Normalde buna üzülürdüm ama bazen öyle bi noktaya geliyorum ki, zaten üzgünken bi kötü haber daha bişeyi değiştirmiyor üzülemiyorum bile tepkisiz kalıyorum.Cidden kafa karıştırıcı bir durum. 1,53 sanırım şu anki durumunla uyumlu ama kötü sayılmaz. İlk tedavinde de 7 yumurta 2,97 ile uyumlu değil gibi. Hayırlısı olsun. Doktorlar nasıl yorumlayacak merak ediyorum.
Değer çok iyi, gözünüz aydın diyelim :) inşallah sağlıkla devam ederKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Tşk ederim inş canım bütün isteyen herkese allahım nasip etsin..Değer çok iyi, gözünüz aydın diyelim :) inşallah sağlıkla devam eder
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaallahTşk ederim inş canım bütün isteyen herkese allahım nasip etsin..
Hayırlınolsun canım bizlere de umut oluorsn hadi hakkımzda hayrlısı inşallah bizlerde pozitifi görürüz sağlıkla kucağına al inşallahKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Polikistik over canım tek sorunumuz buCANIM sizdeki sorun ne peki ?
tebrikler canım ...Kızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
T Trizomi13-15 hayırlı olsun. Ne güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
O kadar ümitsiz bi durumda değilsin ki.Ben de anlamadım bişe, doktoru arayıp sorasım da yok açıkçası. Zaten buna yapcak bişe de yok. Normalde buna üzülürdüm ama bazen öyle bi noktaya geliyorum ki, zaten üzgünken bi kötü haber daha bişeyi değiştirmiyor üzülemiyorum bile tepkisiz kalıyorum.
1,53 ü görünce de öyle oldu. Nasipse olacak, nasip değilse de benim çocuğum olmuyor olmayacak diye kabullenip hayatıma devam edicem napıyım.. Zaten çevremdeki herkes de bunu anlamıştır kimse bişe demiyo sağolsun ama herkes kabullendi sanırım çocuksuzluğumuzu 5 yıllık evliliğin üzerine..
Hayırlı olsun inşallah o tek embriyo ile anne olmak nasip olur sana.arkadaslar 21 temmuzda opu oldum ve 8 embriyom pgt ye gitti. sali gunu haber geldi 1 tanesi saglammis. transfer oncesi histereskopi yapalim rahme cizik atalim demislerdi. bu islem icin adetini bekle.adet olunca randevu al dedi sevinc hanim.adetime daha 2 hafta var.niye adetten once yapmiyorlar ki?
İnşaAllah canım aminO kadar ümitsiz bi durumda değilsin ki.
Ben çok karıştırıyorum farklı sayfaları. Öyle örnekler var ki...
35 inde evlenseydin benim gibi o zaman belki vakit çok geç olabilirdi senin için. İllaki bulunacak o sağlıklı embriyo,embriyolar. Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin.
Üst üste tedavi masrafları cidden herkesin altından kolay kalabileceği bir durum değil. Allah kazancınıza evinize bereket versin ummadığınız yerden kapılar açsın inşallah.
Kimsenin birşey sormasını konuşmasını istemesen de bi süre sonra lafının edilmemesi bile insana dokunuyor değil mi... olsun ketum olduğun için öyle davranıyorlardır artık. Yine de en iyisi.
Olacak veya olmayacak bu bizim imtihanımız ve elimizden geleni üzerime düşeni yapmaya gayret ediyoruz. 3 günlük dünya ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Allah bundan ağır dert vermesin. Allah bu günümüzü aratmasın der büyükler. Sabrın sonu selamet. İnşallah güzel günler yakındır.
. Canım inşaAllah bebeğin olarak döner sana. Rahim adetin hemen sonrası daha ince oluyor çünkü o yüzden die biliyorum. Allah yardımcın olsunarkadaslar 21 temmuzda opu oldum ve 8 embriyom pgt ye gitti. sali gunu haber geldi 1 tanesi saglammis. transfer oncesi histereskopi yapalim rahme cizik atalim demislerdi. bu islem icin adetini bekle.adet olunca randevu al dedi sevinc hanim.adetime daha 2 hafta var.niye adetten once yapmiyorlar ki?
Masallah :)çok tesekkur ederim sonucta güzel olur umarim bugun transfer olacak
SüperKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?