Cnm çok sevindim hayırlı olsun değerin yüksek ikizmi acabaKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Anladım cnm önemli olan sağlıklı ve canlı doğum bunun için çok titiz davraniliyorŞimdi şöyle. Semra hoca bir videosunda bu konuyu anlatıyordu. 5.günü bekletmenin mantığı da zaten en iyi embriyoyu seçmek zaten bu arada genetik olarak sıkıntısı olan embriyoların da büyükbir kısmı elenmiş oluyor. Hem bu sayfada hem merkezde transfer için çok kişi gördüm 4.gün 5.gün tek kalan embriyoyu transfer ettikleri. Özellikle ileri yaşta genetige gidebiliyorsa gitmesi en iyisi. Şansı 2ye katlıyor. Başka merkezlerde de var 1-2 tane de olsa 5.gün beklenip genetige gidecek kalitede olanları gönderip havuz sistemi ile üst üste opu yaparak tedavi olan arkadaşlar.
Karışık mı yazdım bilmiyorum ama burda farklı bir hesapla farklı bir uygulama yapıldığını düşünmüyorum. Hastanın lehine uygulamalar ve mümkün olan konuda seçme hakkı da veriliyor.
Aminnnnnn cnmKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim canım çokKızlar beta hcg 322 çıktı..hemen sizlerle paylaşmak istedim..çok mutluyum.. darısı hepinizin başına..
Altunizade den metrobusle gidebilirsin. Avcılar Söğütlüçeşme olanına bineceksin 34AS yazar. Perpa durağında inip az bişey yürürsün.Arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben üsküdardan şişliye nasıl gelebilirim? Marmarayla yahut boğaz köprüsünden metrobüsle? Googlea yazdım ama hiç anlamadım hep avrupa yakasından ulaşım şekilleri yazıyor..
malesef canım 4. gün bozulmuş yumurtaların bazıları bugun söylediler... 3 yumurta blastokist oldu 1 i transfer edildi 2 si donduruldu6 tanesi blastokist oldu mu canım çok iyiymiş transferde kaç embriyo verilecek? Diğerleri dondurulacak mi
Çok teşekkür ederim.. bu arada randevularda sarkma oluyordur illa ki değil mi? Benimki 4de..Altunizade den metrobusle gidebilirsin. Avcılar Söğütlüçeşme olanına bineceksin 34AS yazar. Perpa durağında inip az bişey yürürsün.
Telefonuna moovit diye bir uygulama var onu indir. İstanbulda olduğun sürece çok işine yarar.
Ben erken gitmiştim biraz bekledim aldılarÇok teşekkür ederim.. bu arada randevularda sarkma oluyordur illa ki değil mi? Benimki 4de..
Teşekkür ederim bende 3.30da orada olurum ..Ben erken gitmiştim biraz bekledim aldılar
Bence zamanında git Balım erken almıyorlar çok aksine bazen bekliyorsun yanı çok erken girmene gerek yokTeşekkür ederim bende 3.30da orada olurum ..
Teşekkür ederim bende 3.30da orada olurum ..
Amin canım inşallah hepimiz için :)xra221 Canım, evlilik yıldönümüz kutlu ve mutlu olsun... Seneye yıldönümü hediyesi bebeğiniz olsun kucağınızda inşallah.
15 dk önce orada ol sen yine de. Bu aralar baya yoğun. Gidenler hep çok bekledik diyor. Ama mesela benim ilk görüşme 13.30 da idi geçen yıl. 15 dk öncesinde hastaneden aradılar geliyor musunuz diye. Hastanenin önünde idik. Tabi biz arabaya park yeri bul hastane ilk gidişte labirent gibi falan baya sıkıntı olmuştu yine geç kalmıştık. Geç kalma da varsın erken olsun ortamı gözlemlemiş olursun zararı olmaz.Çok teşekkür ederim.. bu arada randevularda sarkma oluyordur illa ki değil mi? Benimki 4de..
Çok sağol balımBence zamanında git Balım erken almıyorlar çok aksine bazen bekliyorsun yanı çok erken girmene gerek yok
Çok sağol canım .çok korkuyorum canım bakalım ne dicekler nasıl geçicek muayene. Gönül hanımla :)tatlım on dakika önce gitsen yeter, illa ki en az bi 15-20 dakika beklemek gerekiyor. ben 45 dakika bile beklediğimi hatırlıyorum bir kez.
en kolay da metrobüsle gidebilirsin, beylerbeyinden köprü üstünden binersin perpa durağında inersin. perpa'nın yanında zaten hastane.
inşallah güzel haberler alacaksın. kiminleydi görüşmen Semra Hanım dışında ?
Doğru söylüyorsun ortamı solumuş olurum ve alışırım yavaştan :))15 dk önce orada ol sen yine de. Bu aralar baya yoğun. Gidenler hep çok bekledik diyor. Ama mesela benim ilk görüşme 13.30 da idi geçen yıl. 15 dk öncesinde hastaneden aradılar geliyor musunuz diye. Hastanenin önünde idik. Tabi biz arabaya park yeri bul hastane ilk gidişte labirent gibi falan baya sıkıntı olmuştu yine geç kalmıştık. Geç kalma da varsın erken olsun ortamı gözlemlemiş olursun zararı olmaz.
Normal olsak çok sağlıklı hiç problemi olmayan insanlar olsak orada ne işimiz var değil mi? Bi de kalkıp kaç km öteden geliyorsun. Her ne kadar zor vaka da olsan Zor vakaların Merkezi olduğu için gelmişsin. Sakin ol. Rahat ol. Emin ellerdesin.Çok sağol canım .çok korkuyorum canım bakalım ne dicekler nasıl geçicek muayene. Gönül hanımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?