Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım cnm önemli olan sağlıklı ve canlı doğum bunun için çok titiz davraniliyor

Arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben üsküdardan şişliye nasıl gelebilirim? Marmarayla yahut boğaz köprüsünden metrobüsle? Googlea yazdım ama hiç anlamadım hep avrupa yakasından ulaşım şekilleri yazıyor..

Altunizade den metrobusle gidebilirsin. Avcılar Söğütlüçeşme olanına bineceksin 34AS yazar. Perpa durağında inip az bişey yürürsün.
Telefonuna moovit diye bir uygulama var onu indir. İstanbulda olduğun sürece çok işine yarar.

Çok teşekkür ederim.. bu arada randevularda sarkma oluyordur illa ki değil mi? Benimki 4de..

Teşekkür ederim bende 3.30da orada olurum ..

tatlım on dakika önce gitsen yeter, illa ki en az bi 15-20 dakika beklemek gerekiyor. ben 45 dakika bile beklediğimi hatırlıyorum bir kez.
en kolay da metrobüsle gidebilirsin, beylerbeyinden köprü üstünden binersin perpa durağında inersin. perpa'nın yanında zaten hastane.
inşallah güzel haberler alacaksın. kiminleydi görüşmen Semra Hanım dışında ?

kızlarrr konumuzla alakası yok ama size bugün hissettiğim garip ve komik bir şeyi anlatmak istiyorum.
durumlarımı bilen yakın bi arkadaşımın erkek bebeği var. bana dedi ki inşallah kızın olur da oğluma alırız. bi zoruma gitti bi zoruma gitti anlatamam. benim kızım olsa kimselere vermeye kıyamam, kimselere layık göremem gibi hissettim. sonra hem kızdım hem güldüm kendime. doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek dedim, allah sağlıkla hayırlısıyla versin de kimi isterse onunla evlensin diye düşündüm daha ortada hiç bir şey yokken :)

herkesin evladı değerli elbette ama sanırım biz zor elde ettiğimiz çok emek verdiğimiz için bizimkiler daha kıymetli olacak :)

Çok teşekkür ederim.. bu arada randevularda sarkma oluyordur illa ki değil mi? Benimki 4de..
15 dk önce orada ol sen yine de. Bu aralar baya yoğun. Gidenler hep çok bekledik diyor. Ama mesela benim ilk görüşme 13.30 da idi geçen yıl. 15 dk öncesinde hastaneden aradılar geliyor musunuz diye. Hastanenin önünde idik. Tabi biz arabaya park yeri bul hastane ilk gidişte labirent gibi falan baya sıkıntı olmuştu yine geç kalmıştık. Geç kalma da varsın erken olsun ortamı gözlemlemiş olursun zararı olmaz.

Kızlar en son kullandığım gonal f kalemden içinde 200 uı kalmıştır kan almaya bırakıcam ctesi sabahı buzdolabında saklandı. Salı günü açıldı. İsteyen olursa adını söyleyip bırakabilirim.

Çok sağol canım .çok korkuyorum canım bakalım ne dicekler nasıl geçicek muayene. Gönül hanımla :)

Doğru söylüyorsun ortamı solumuş olurum ve alışırım yavaştan :))

Çok sağol canım .çok korkuyorum canım bakalım ne dicekler nasıl geçicek muayene. Gönül hanımla :)
Normal olsak çok sağlıklı hiç problemi olmayan insanlar olsak orada ne işimiz var değil mi? Bi de kalkıp kaç km öteden geliyorsun. Her ne kadar zor vaka da olsan Zor vakaların Merkezi olduğu için gelmişsin. Sakin ol. Rahat ol. Emin ellerdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…