- 9 Nisan 2017
- 91
- 29
- 38
Merhaba sizdeki sorun ne idi acaba pgt sonucu çok üzücü gelmiş inş son kalan tutunur hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğararkadaslar 21 temmuzda opu oldum ve 8 embriyom pgt ye gitti. sali gunu haber geldi 1 tanesi saglammis. transfer oncesi histereskopi yapalim rahme cizik atalim demislerdi. bu islem icin adetini bekle.adet olunca randevu al dedi sevinc hanim.adetime daha 2 hafta var.niye adetten once yapmiyorlar ki?
Kesinlikle isyan etmiyorum Kadere çok inanıyorum ama sormaktan alıkoyamıyorum.. neden herkes 1 ya da 2 problemle bu sürece girerken ben bir sürü sorunu aynı anda taşıyorum.. isyan için değil hüzünle buruklukla Allahımla konuşuyorum.. hangi biriyle başa çıkıcaz nasıl olucak ne olucak ve ben bu süreçle nasıl başa çıkabilicem.. o kadar çok soru var ki aklımda o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi.. bazen tek yaptığım şey sadece ağlamak..Normal olsak çok sağlıklı hiç problemi olmayan insanlar olsak orada ne işimiz var değil mi? Bi de kalkıp kaç km öteden geliyorsun. Her ne kadar zor vaka da olsan Zor vakaların Merkezi olduğu için gelmişsin. Sakin ol. Rahat ol. Emin ellerdesin.
Balım öyle düşünme belki de sorunlarını biliyor olman çözümünü hemen peşinden getirecek ne kadar çok insan var bir sıkıntı görünmemesine rağmen olmayan. Kendini yalnız hissetme biz burda koca bir aileyiz. Ve şuna da emin ol ki ilk tedavi için çok iyi bir yerden başlıyorsun. ben senin çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum sen yeter ki ümidini kaybetme ve mücadeleni sürdür Allah büyüktür bak görürsün güzel kardeşimKesinlikle isyan etmiyorum Kadere çok inanıyorum ama sormaktan alıkoyamıyorum.. neden herkes 1 ya da 2 problemle bu sürece girerken ben bir sürü sorunu aynı anda taşıyorum.. isyan için değil hüzünle buruklukla Allahımla konuşuyorum.. hangi biriyle başa çıkıcaz nasıl olucak ne olucak ve ben bu süreçle nasıl başa çıkabilicem.. o kadar çok soru var ki aklımda o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi.. bazen tek yaptığım şey sadece ağlamak..
Merhaba sizdeki sorun ne idi acaba pgt sonucu çok üzücü gelmiş inş son kalan tutunur hayırlısı ile sağlıklı şekilde doğar
Allah razı olsun kardeşim doğru söylüyorsun burada aile gibiyiz.. bazen çok yazabiliyorum buraya bunaltıyorda olabilirim.. ama şöyle bir şey var. Ailem istanbulda ben trabzondayım eşimin ailesiylede çok içli dışlı sayılmayız.. eşim sürekli nöbetçi oluyo evde tek kalıyorum. Aklımda sürekli bu konular var. Tedavi sürecimi ailemden sadcee ablm biliyor başka kimseye söylemedim.. bu benim tercihim kendime baskı oluşturmamak adına annem çünkü benden daha hassas bir kdın ve bu süreçte bilmesi beni daha çok yoracaktır. Eşimin ailesi dediğim gibi söylemem zaten yine buda benim kendi tercihim. bilmiyorum bunlar doğru kararlar mı ama bu kararlar neticesinde tek konuşbildiğim özgürce haykırabildiğim yer bırası o yüzden her gün her saat burada geçiriyorum. Çok da güzel insanlarda geri dönüş alıyorum ama işte çok konuşuyorum :))) çünkü gerçekten sesin sadece burada çıkıyor. Kaderime küsmedim biliyorum güzel şeyler olacak Allah kulunu üzmez vardır bir bildiği.. hepimiz için en güzeli olsun kardeşim..Balım öyle düşünme belki de sorunlarını biliyor olman çözümünü hemen peşinden getirecek ne kadar çok insan var bir sıkıntı görünmemesine rağmen olmayan. Kendini yalnız hissetme biz burda koca bir aileyiz. Ve şuna da emin ol ki ilk tedavi için çok iyi bir yerden başlıyorsun. ben senin çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum sen yeter ki ümidini kaybetme ve mücadeleni sürdür Allah büyüktür bak görürsün güzel kardeşim
Cnm hiç üzülme evlat nasip tir. Ne kadar sorunun olsa da Rabbim nasip ederse olacak inş nasip olmazsa sorunun yoksa bile olmaz tup bebek merkezine başvuran çiftlerin %20 sinde hicbirsorun yok. Aslında hepimiz esitiz ihtiyacimiz olan sadece 1 sağlıklı embriyo gerisi Rabbim kalmışKesinlikle isyan etmiyorum Kadere çok inanıyorum ama sormaktan alıkoyamıyorum.. neden herkes 1 ya da 2 problemle bu sürece girerken ben bir sürü sorunu aynı anda taşıyorum.. isyan için değil hüzünle buruklukla Allahımla konuşuyorum.. hangi biriyle başa çıkıcaz nasıl olucak ne olucak ve ben bu süreçle nasıl başa çıkabilicem.. o kadar çok soru var ki aklımda o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi.. bazen tek yaptığım şey sadece ağlamak..
Aynen öyle canım "nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden " demişler.. tek bildiğim çok şükür erken başlıyorum tedaviye ve iyi bir merkezde başlama gücüm var. Allah gerisinde kolaylık nasip etsin herbirimize inşallah. Hepimizin ihtiyacı olan sabır şükür ve duaCnm hiç üzülme evlat nasip tir. Ne kadar sorunun olsa da Rabbim nasip ederse olacak inş nasip olmazsa sorunun yoksa bile olmaz tup bebek merkezine başvuran çiftlerin %20 sinde hicbirsorun yok. Aslında hepimiz esitiz ihtiyacimiz olan sadece 1 sağlıklı embriyo gerisi Rabbim kalmış
Kesinlikle isyan etmiyorum Kadere çok inanıyorum ama sormaktan alıkoyamıyorum.. neden herkes 1 ya da 2 problemle bu sürece girerken ben bir sürü sorunu aynı anda taşıyorum.. isyan için değil hüzünle buruklukla Allahımla konuşuyorum.. hangi biriyle başa çıkıcaz nasıl olucak ne olucak ve ben bu süreçle nasıl başa çıkabilicem.. o kadar çok soru var ki aklımda o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi.. bazen tek yaptığım şey sadece ağlamak..
Cnm hiç üzülme evlat nasip tir. Ne kadar sorunun olsa da Rabbim nasip ederse olacak inş nasip olmazsa sorunun yoksa bile olmaz tup bebek merkezine başvuran çiftlerin %20 sinde hicbirsorun yok. Aslında hepimiz esitiz ihtiyacimiz olan sadece 1 sağlıklı embriyo gerisi Rabbim kalmış
Amin balım. Çok konuşmuyorsun bence çok tatlısın canım. Söyleyip söylememek de senin kendi tercihin sonuçta insanlar her zaman çok düşünceli davranıp o şekilde konuşmuyorlar o yüzden sana hak veriyorum ben de sınırlı sayıda kişiye söylüyorum emin ol. Allah muradını nasip etsin daha genceciksin maşaAllah canımAllah razı olsun kardeşim doğru söylüyorsun burada aile gibiyiz.. bazen çok yazabiliyorum buraya bunaltıyorda olabilirim.. ama şöyle bir şey var. Ailem istanbulda ben trabzondayım eşimin ailesiylede çok içli dışlı sayılmayız.. eşim sürekli nöbetçi oluyo evde tek kalıyorum. Aklımda sürekli bu konular var. Tedavi sürecimi ailemden sadcee ablm biliyor başka kimseye söylemedim.. bu benim tercihim kendime baskı oluşturmamak adına annem çünkü benden daha hassas bir kdın ve bu süreçte bilmesi beni daha çok yoracaktır. Eşimin ailesi dediğim gibi söylemem zaten yine buda benim kendi tercihim. bilmiyorum bunlar doğru kararlar mı ama bu kararlar neticesinde tek konuşbildiğim özgürce haykırabildiğim yer bırası o yüzden her gün her saat burada geçiriyorum. Çok da güzel insanlarda geri dönüş alıyorum ama işte çok konuşuyorum :))) çünkü gerçekten sesin sadece burada çıkıyor. Kaderime küsmedim biliyorum güzel şeyler olacak Allah kulunu üzmez vardır bir bildiği.. hepimiz için en güzeli olsun kardeşim..
3.gun embryosu yerlestirilsedemi yine 9.gunde test yapiliyor?Memorialda test günü 9.gün.
Canm hayrli sonuclarini duyarz insallah burdan.sizde genetik ne rahatsizligi vardi?arkadaslar 21 temmuzda opu oldum ve 8 embriyom pgt ye gitti. sali gunu haber geldi 1 tanesi saglammis. transfer oncesi histereskopi yapalim rahme cizik atalim demislerdi. bu islem icin adetini bekle.adet olunca randevu al dedi sevinc hanim.adetime daha 2 hafta var.niye adetten once yapmiyorlar ki?
Acikcasi bende ikiz diye dusundum.gözun aydin canim Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasp etsin..Cnm çok sevindim hayırlı olsun değerin yüksek ikizmi acaba
Ben iki saat beklemiştim maalesef15 dk önce orada ol sen yine de. Bu aralar baya yoğun. Gidenler hep çok bekledik diyor. Ama mesela benim ilk görüşme 13.30 da idi geçen yıl. 15 dk öncesinde hastaneden aradılar geliyor musunuz diye. Hastanenin önünde idik. Tabi biz arabaya park yeri bul hastane ilk gidişte labirent gibi falan baya sıkıntı olmuştu yine geç kalmıştık. Geç kalma da varsın erken olsun ortamı gözlemlemiş olursun zararı olmaz.
Canım iyi ki soylememissin . Geçen bir doktorun önerilerini okuyordum tedavi sürecini kimseyle paylaşmayın yazmıştı çünkü sürekli soru sormaları sizi strese sokar streste tüp bebeği çok etkiler yazmıştı . Bende anneme bile söylemedim çünkü o bile beni üzüyor neden böyle ne yaziksin gibi böyle kafam rahatAllah razı olsun kardeşim doğru söylüyorsun burada aile gibiyiz.. bazen çok yazabiliyorum buraya bunaltıyorda olabilirim.. ama şöyle bir şey var. Ailem istanbulda ben trabzondayım eşimin ailesiylede çok içli dışlı sayılmayız.. eşim sürekli nöbetçi oluyo evde tek kalıyorum. Aklımda sürekli bu konular var. Tedavi sürecimi ailemden sadcee ablm biliyor başka kimseye söylemedim.. bu benim tercihim kendime baskı oluşturmamak adına annem çünkü benden daha hassas bir kdın ve bu süreçte bilmesi beni daha çok yoracaktır. Eşimin ailesi dediğim gibi söylemem zaten yine buda benim kendi tercihim. bilmiyorum bunlar doğru kararlar mı ama bu kararlar neticesinde tek konuşbildiğim özgürce haykırabildiğim yer bırası o yüzden her gün her saat burada geçiriyorum. Çok da güzel insanlarda geri dönüş alıyorum ama işte çok konuşuyorum :))) çünkü gerçekten sesin sadece burada çıkıyor. Kaderime küsmedim biliyorum güzel şeyler olacak Allah kulunu üzmez vardır bir bildiği.. hepimiz için en güzeli olsun kardeşim..
Çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun bazen kişi kendinin doktoru olmalı. Gerek psikolojik gerek fiziksel yaralarımızı en iyi kendimiz sarmalıyız. Ben 26 yaşındayım. 16 yaşından beri çikolata kisti hastasıyım ve bir ameliyat geçmişim var. Amh 1.40 aynı zamanda tek tüpümde sıvı birikmesi var. Bide kistim var işte. Pazartesi nasipse ilk randevuma gideceğim bakalım ne diyecekler. Bunlar benim bildiklerim bakalım bilmediğim bir şeyler daha duyacak mıyım :)Canım isyan etme tabi ki Allah dermansız dert vermesin tam olarak nedir sorunların bılmıyorum ama umut her zaman var Rabbim büyük bende cok acı bir kayıp yasadım ama buradan cok sey ogrendım bırbırını acılarından kayıplarından tanıdı ınsanlar yardım etti dertlesti
Güzel günler göreceğiz inşallah Allahın izniyle
İçini ferah tutmaya calıs stres uzuntu en buyuk dusmanımız
Amin canım cümlemizin muradını versin inşallah rabbimAmin balım. Çok konuşmuyorsun bence çok tatlısın canım. Söyleyip söylememek de senin kendi tercihin sonuçta insanlar her zaman çok düşünceli davranıp o şekilde konuşmuyorlar o yüzden sana hak veriyorum ben de sınırlı sayıda kişiye söylüyorum emin ol. Allah muradını nasip etsin daha genceciksin maşaAllah canım
Aynen öyle herkes soracak bir şey söylesem olumsuz destek olmaktansa onlar benden daha çok üzülecek en iyisi söylememek eşim çok yakın bi dostum bide ablam biliyor sadece onlarda bana gerçekten çok destek oluyolarCanım iyi ki soylememissin . Geçen bir doktorun önerilerini okuyordum tedavi sürecini kimseyle paylaşmayın yazmıştı çünkü sürekli soru sormaları sizi strese sokar streste tüp bebeği çok etkiler yazmıştı . Bende anneme bile söylemedim çünkü o bile beni üzüyor neden böyle ne yaziksin gibi böyle kafam rahat
Ayyy bıgün cuma saatinde bol bol dua et canım bende edicem sana ve heyecanla takipteyim. Çok güzel olacak inanıyorum ki bugün bol bol kafanı dağıt , çalışmıyorsan gez akşamda güzel bir duş alıp erkenden yat güzel uyu yarında çok güzel bir gün geçirceksin burada kutlayacağız inşallah.Günaydın kızlar; dün gece çatlatma iğnemi vurdum. Yarın sabah kısmet olursa opu. ya gireceğim şimdiden çok heyecanlıyım. Kafamı toplayıp işime adapte olamıyorum. Kaç tane olucak, kaliteli
Olcakmı vs. Kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?