Yok canım 12.gün test yapıyor onlar3.gun embryosu yerlestirilsedemi yine 9.gunde test yapiliyor?
Teşekkür ederim canım benim. Çalışıyorum işime konsantre olmaya çalışıyorum ama olmuyor. Nikahımda bile bu kadar heyecanlanmamıştım evet derken. Genelde soğuk kanlı bi insanımdır. Ama bu durumda kendime engel olamıyorum çok heyecanlıyım. Hayırlısı olur inşallah.Ayyy bıgün cuma saatinde bol bol dua et canım bende edicem sana ve heyecanla takipteyim. Çok güzel olacak inanıyorum ki bugün bol bol kafanı dağıt , çalışmıyorsan gez akşamda güzel bir duş alıp erkenden yat güzel uyu yarında çok güzel bir gün geçirceksin burada kutlayacağız inşallah.
Canım şimdi okudum yazdıklarını çok büyütecek sorunlar değilki bunlar amh 1,4 bence gayet iyi tüp bebek için hissediyorum önümüzdeki ay müjdeli haberi vereceksin bizeÇok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun bazen kişi kendinin doktoru olmalı. Gerek psikolojik gerek fiziksel yaralarımızı en iyi kendimiz sarmalıyız. Ben 26 yaşındayım. 16 yaşından beri çikolata kisti hastasıyım ve bir ameliyat geçmişim var. Amh 1.40 aynı zamanda tek tüpümde sıvı birikmesi var. Bide kistim var işte. Pazartesi nasipse ilk randevuma gideceğim bakalım ne diyecekler. Bunlar benim bildiklerim bakalım bilmediğim bir şeyler daha duyacak mıyım :)
Canım evet trabzonda yaşıyorum pazartesi ilk randevum için geldim. Amh değerim1.40 çıktı. Bakalım pazartesi ne diyecek doktor. İlk denemem olacak nasipse çok heyecanlıyım ve tabiki endişeli :)Canım noldu bayadır takip edemedim sende benim gibi Trabzondan gelmiştin değil mi ilk tüp bebek denemesi miydiMutlu1anne
Ayyy inşllah inşallah hepimiz verelim o güzel haberleri insan burada birinin hamile olduğunu duyunca mutlulukktan uçuyo ve umut oluyo darısı bizlere inşallah. Sen şuan ne aşamadasın donmuşların vardı değil mi?Canım şimdi okudum yazdıklarını çok büyütecek sorunlar değilki bunlar amh 1,4 bence gayet iyi tüp bebek için hissediyorum önümüzdeki ay müjdeli haberi vereceksin bize
Çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun bazen kişi kendinin doktoru olmalı. Gerek psikolojik gerek fiziksel yaralarımızı en iyi kendimiz sarmalıyız. Ben 26 yaşındayım. 16 yaşından beri çikolata kisti hastasıyım ve bir ameliyat geçmişim var. Amh 1.40 aynı zamanda tek tüpümde sıvı birikmesi var. Bide kistim var işte. Pazartesi nasipse ilk randevuma gideceğim bakalım ne diyecekler. Bunlar benim bildiklerim bakalım bilmediğim bir şeyler daha duyacak mıyım :)
hadi tatlım hayırlı olsun tedavin bre bismillahCanım evet trabzonda yaşıyorum pazartesi ilk randevum için geldim. Amh değerim1.40 çıktı. Bakalım pazartesi ne diyecek doktor. İlk denemem olacak nasipse çok heyecanlıyım ve tabiki endişeli :)
Günaydın kızlar; dün gece çatlatma iğnemi vurdum. Yarın sabah kısmet olursa opu. ya gireceğim şimdiden çok heyecanlıyım. Kafamı toplayıp işime adapte olamıyorum. Kaç tane olucak, kaliteli
Olcakmı vs. Kafamda deli sorular.
Tamam ablacım çok teşekkür ederim iyi ki sizler varsınız.. senin içinde çok dua ediyorum rabbim tez zamanda hamile haberini almayı nasip etsin bizde burada parti yapalım :))) cuma yüzü suyu hürmetin Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin inşallahCanım bir an önce toparlan güçlü olmalısın kafanı boşalt tüm o olumsuzluklardan .. kızların da dediği gibi bu iş naşıp işi. . Asla olmaz da deseler Rabbim verecekse yine olur .. Sen elinden geleni yap sonra tevekkül ve sabır ..
Çok gençsin daha Olacak Allahın izniyle. Sıkıldıkça yaz sen en güzeli seni gerçekten anlayan aynı sıkıntıyı yaşayan birileri ile konuşmak. . Malesef en yakınlarımız bile olsa tam anlamıyla bizi anlayamıyorlar. .
Bir sürü sorun çıktı deme sakın hepsinin çözümü var Allahın izniyle. . Hem gerçekten doğru yerdesin. . Biliyorsun kist ve amh sorunları bende de var ekstra eşimin morfoloji 0 ve hepsi baş anomalisi buna rağmen dollenmeyi bile gördük ya bi aşama geçtik ya umutluyuz. . Olmazsa da nasip..
Diyeceğim o ki sen içini ferah tut sıkılınca yaz dertleşelim ama kafanı boşalt ve olumsuz düşünme artık lütfen tamam mı .
Defrent canım günaydın; hastaneden haber geldi mi bugün?
İnşallah canm inşallahh hepimiz için güzel günler çok yakındadır.Canım bugün haber olmayacagini söylemişlerdi yarın sabah arayacağım muhtemelen sen opu da olacaksın.
İlk defa ya korkmanı heyecanını anlıyorum inan çok kolay geçecek güzel de yumurtaların olacak stres yapma canım
Tamam ablacım çok teşekkür ederim iyi ki sizler varsınız.. senin içinde çok dua ediyorum rabbim tez zamanda hamile haberini almayı nasip etsin bizde burada parti yapalım :))) cuma yüzü suyu hürmetin Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin inşallah
En büyük hayalım en özel hastanede uzun saçlarımı fönletip bebeğim kucağımda mutluluk pozları vermekti eşimle
Şimdi hastanelerde erken Doğumdan kürtajdan opudan yit
hadi tatlım hayırlı olsun tedavin bre bismillah
Güzel haberlerinizi de yazacaksın
Güzel günler gelecek çok üzüldük
Mükafatını alacağız
Kız konu açıyordum buraya mı yazmışım otobüsteyim öyle duydulandım yazdım sildim buraya yazmışım cevap yazarkenTatlım inşallah o güzel resimleri cektirdigin günü de bizimle paylasacaksin :)
Kız konu açıyordum buraya mı yazmışım otobüsteyim öyle duydulandım yazdım sildim buraya yazmışım cevap yazarken
esimde translokasyan varCanm hayrli sonuclarini duyarz insallah burdan.sizde genetik ne rahatsizligi vardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?