Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım benim. Çalışıyorum işime konsantre olmaya çalışıyorum ama olmuyor. Nikahımda bile bu kadar heyecanlanmamıştım evet derken. Genelde soğuk kanlı bi insanımdır. Ama bu durumda kendime engel olamıyorum çok heyecanlıyım. Hayırlısı olur inşallah.

Canım şimdi okudum yazdıklarını çok büyütecek sorunlar değilki bunlar amh 1,4 bence gayet iyi tüp bebek için hissediyorum önümüzdeki ay müjdeli haberi vereceksin bize

Canım noldu bayadır takip edemedim sende benim gibi Trabzondan gelmiştin değil mi ilk tüp bebek denemesi miydi Mutlu1anne
Canım evet trabzonda yaşıyorum pazartesi ilk randevum için geldim. Amh değerim1.40 çıktı. Bakalım pazartesi ne diyecek doktor. İlk denemem olacak nasipse çok heyecanlıyım ve tabiki endişeli :)

Canım şimdi okudum yazdıklarını çok büyütecek sorunlar değilki bunlar amh 1,4 bence gayet iyi tüp bebek için hissediyorum önümüzdeki ay müjdeli haberi vereceksin bize
Ayyy inşllah inşallah hepimiz verelim o güzel haberleri insan burada birinin hamile olduğunu duyunca mutlulukktan uçuyo ve umut oluyo darısı bizlere inşallah. Sen şuan ne aşamadasın donmuşların vardı değil mi?

Canım bir an önce toparlan güçlü olmalısın kafanı boşalt tüm o olumsuzluklardan .. kızların da dediği gibi bu iş naşıp işi. . Asla olmaz da deseler Rabbim verecekse yine olur .. Sen elinden geleni yap sonra tevekkül ve sabır ..

Çok gençsin daha Olacak Allahın izniyle. Sıkıldıkça yaz sen en güzeli seni gerçekten anlayan aynı sıkıntıyı yaşayan birileri ile konuşmak. . Malesef en yakınlarımız bile olsa tam anlamıyla bizi anlayamıyorlar. .

Bir sürü sorun çıktı deme sakın hepsinin çözümü var Allahın izniyle. . Hem gerçekten doğru yerdesin. . Biliyorsun kist ve amh sorunları bende de var ekstra eşimin morfoloji 0 ve hepsi baş anomalisi buna rağmen dollenmeyi bile gördük ya bi aşama geçtik ya umutluyuz. . Olmazsa da nasip..

Diyeceğim o ki sen içini ferah tut sıkılınca yaz dertleşelim ama kafanı boşalt ve olumsuz düşünme artık lütfen tamam mı .

En büyük hayalım en özel hastanede uzun saçlarımı fönletip bebeğim kucağımda mutluluk pozları vermekti eşimle
Şimdi hastanelerde erken Doğumdan kürtajdan opudan yit
Canım evet trabzonda yaşıyorum pazartesi ilk randevum için geldim. Amh değerim1.40 çıktı. Bakalım pazartesi ne diyecek doktor. İlk denemem olacak nasipse çok heyecanlıyım ve tabiki endişeli :)
hadi tatlım hayırlı olsun tedavin bre bismillah
Güzel haberlerinizi de yazacaksın
Güzel günler gelecek çok üzüldük
Mükafatını alacağız

Canım hayırlısı olsun çok güzel yumurtalar olsun inşallah. . İyi şeyler düşünelim iyi olsun tamam mı gerilme hiç. .

Herşey yolunda gidecek ..

Tamam ablacım çok teşekkür ederim iyi ki sizler varsınız.. senin içinde çok dua ediyorum rabbim tez zamanda hamile haberini almayı nasip etsin bizde burada parti yapalım :))) cuma yüzü suyu hürmetin Rabbim hepimizin imtihanını kolay eylesin inşallah

İnşallah canm inşallahh hepimiz için güzel günler çok yakındadır.

Amin canım inşallah dualarımız birbirimize hepimiz için. . Bize verdigin poztifligini kendine de yansıtmaya çalış :)

Tatlım inşallah o güzel resimleri cektirdigin günü de bizimle paylasacaksin :)

arkadaşlar merhaba,
biliyorsunuz bende şişli memorialde tedaviye başladım sonra bıraktım geri kendi hastaneme döndüm genetik problemler falan çıktı uğraşıyoruz hala
ben memoriale gidicem diye onların yazdıkları ilaçları almıştım ama doktorum bana başka ilaç yazdı doğal olarak onları almam gerekiyor raporumda yok şuanda ücretli alacağım

elimde 7 adet 09/2019 son kullanma tarihli LUVERİS 75 var eczanede 75 tl ben 30 tl den vereceğim ..
memorial luveris kullandırıyor o yüzden bana yazmışlardı ..
ihtiyacı olan varsa lütfen iletişime geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…