Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O da olacak inşallah sabır canım

canım sorunun ne bilmiyorum biraz geç takibe başladım herşeyi okuyamadım. ama kendini yalnız hissetme çok problemi olan insanların hamile kaldığını okudum sende hamile kalacaksın buna inanıyorum burda bizimle paylaşacaksın hamileliğini..içini ferah tut biliyorum böyle demek kolay hangimiz düşünmüyoruz ki ya hamile kalamazsam acaba hiç anne olamayacakmıyım diye elimizde değil ama fazla kafaya takmadan biraz akışına bırakmamız gerekiyo sanırım. ben de tüp bebek tedavimi kimseyle paylaşmadım sadece eşim ve ben biliyoruz insanlara söylersem bu sefer sürekli soracaklar oldu mu olmadı mı hiç onun stresine giremem en doğrusunu yapmışsın bence. allah gönlünden geçeni inşallah en kısa zamanda nasip eder

Amin arkadaşım amin güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.. inşallah Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin güzel günleri beraber yaşayalım.. bu topik kısa zamanda çok anneyle buluşacak eminim :))

ben hic kendim hamile kalamadim.iki tup bebek denemem var.ikisindede kimyasal gebelij yasadim.bu ucuncu ve son denemem olur insallah.
Amin tatlım benimde overilasyon indikasyonunda olmuştu cnm inş son olur
Hepimiz burda saçımızı fönletmiş bebeğimizle hastane fotoğrafımızı paylaşırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…