- 8 Temmuz 2017
- 206
- 1.410
- 28
En büyük hayalım en özel hastanede uzun saçlarımı fönletip bebeğim kucağımda mutluluk pozları vermekti eşimle
Şimdi hastanelerde erken Doğumdan kürtajdan opudan yit
hadi tatlım hayırlı olsun tedavin bre bismillah
Güzel haberlerinizi de yazacaksın
Güzel günler gelecek çok üzüldük
Mükafatını alacağız
Hangi kromozomlarda bizim 2 ile 3esimde translokasyan var
canım sorunun ne bilmiyorum biraz geç takibe başladım herşeyi okuyamadım. ama kendini yalnız hissetme çok problemi olan insanların hamile kaldığını okudum sende hamile kalacaksın buna inanıyorum burda bizimle paylaşacaksın hamileliğini..içini ferah tut biliyorum böyle demek kolay hangimiz düşünmüyoruz ki ya hamile kalamazsam acaba hiç anne olamayacakmıyım diye elimizde değil ama fazla kafaya takmadan biraz akışına bırakmamız gerekiyo sanırım. ben de tüp bebek tedavimi kimseyle paylaşmadım sadece eşim ve ben biliyoruz insanlara söylersem bu sefer sürekli soracaklar oldu mu olmadı mı hiç onun stresine giremem en doğrusunu yapmışsın bence. allah gönlünden geçeni inşallah en kısa zamanda nasip ederAllah razı olsun kardeşim doğru söylüyorsun burada aile gibiyiz.. bazen çok yazabiliyorum buraya bunaltıyorda olabilirim.. ama şöyle bir şey var. Ailem istanbulda ben trabzondayım eşimin ailesiylede çok içli dışlı sayılmayız.. eşim sürekli nöbetçi oluyo evde tek kalıyorum. Aklımda sürekli bu konular var. Tedavi sürecimi ailemden sadcee ablm biliyor başka kimseye söylemedim.. bu benim tercihim kendime baskı oluşturmamak adına annem çünkü benden daha hassas bir kdın ve bu süreçte bilmesi beni daha çok yoracaktır. Eşimin ailesi dediğim gibi söylemem zaten yine buda benim kendi tercihim. bilmiyorum bunlar doğru kararlar mı ama bu kararlar neticesinde tek konuşbildiğim özgürce haykırabildiğim yer bırası o yüzden her gün her saat burada geçiriyorum. Çok da güzel insanlarda geri dönüş alıyorum ama işte çok konuşuyorum :))) çünkü gerçekten sesin sadece burada çıkıyor. Kaderime küsmedim biliyorum güzel şeyler olacak Allah kulunu üzmez vardır bir bildiği.. hepimiz için en güzeli olsun kardeşim..
bizim de 2 ile 3Hangi kromozomlarda bizim 2 ile 3
Benim bir 5 aylık birde 8 haftalık kaybım varbizim de 2 ile 3
Amin arkadaşım amin güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.. inşallah Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin güzel günleri beraber yaşayalım.. bu topik kısa zamanda çok anneyle buluşacak eminim :))canım sorunun ne bilmiyorum biraz geç takibe başladım herşeyi okuyamadım. ama kendini yalnız hissetme çok problemi olan insanların hamile kaldığını okudum sende hamile kalacaksın buna inanıyorum burda bizimle paylaşacaksın hamileliğini..içini ferah tut biliyorum böyle demek kolay hangimiz düşünmüyoruz ki ya hamile kalamazsam acaba hiç anne olamayacakmıyım diye elimizde değil ama fazla kafaya takmadan biraz akışına bırakmamız gerekiyo sanırım. ben de tüp bebek tedavimi kimseyle paylaşmadım sadece eşim ve ben biliyoruz insanlara söylersem bu sefer sürekli soracaklar oldu mu olmadı mı hiç onun stresine giremem en doğrusunu yapmışsın bence. allah gönlünden geçeni inşallah en kısa zamanda nasip eder
ben hic kendim hamile kalamadim.iki tup bebek denemem var.ikisindede kimyasal gebelij yasadim.bu ucuncu ve son denemem olur insallah.Benim bir 5 aylık birde 8 haftalık kaybım var
Seni izleyim cnm aynıymış kromozomlar
Amin tatlım benimde overilasyon indikasyonunda olmuştu cnm inş son olurben hic kendim hamile kalamadim.iki tup bebek denemem var.ikisindede kimyasal gebelij yasadim.bu ucuncu ve son denemem olur insallah.
hayır cnm olmadım
Iyi canım sevindim . Keşke eslerimizin de genetiklerine baktirsaydik içimiz tam rahat ederdi.kızlar genetik sonuç çıktı dün gönül hanım aradı hersey normal hiçbir sorun yok dedı
Canım aslında pko ya en kolay gözüyle bakılıyor tüp bebekte hamile kalmayan yok denecek kadar az .tabi her şey nasip üzülme olacak inşallahPolikistik over canım tek sorunumuz bu
kızlar genetik sonuç çıktı dün gönül hanım aradı hersey normal hiçbir sorun yok dedı
Gözün aydın tatlımkızlar genetik sonuç çıktı dün gönül hanım aradı hersey normal hiçbir sorun yok dedı
Gözünaydın canım çok sevindim :)kızlar genetik sonuç çıktı dün gönül hanım aradı hersey normal hiçbir sorun yok dedı
Hayırlı olsun canımkızlar genetik sonuç çıktı dün gönül hanım aradı hersey normal hiçbir sorun yok dedı
Stresten oluyortesekkur ederım kızlar hala adet olmadım bugun 32. gunum
Cnm bugun bi test yapsan artik belkide bebis vardir:)tesekkur ederım kızlar hala adet olmadım bugun 32. gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?