Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bugün adet oldum ben 5 gün gecikmeli olarak. Aldigimiz ilaçlardan dolayi gecikme olabilir . Genetik sonucunuz da hayirli olsun devami da olumlu olur inşallah
tşk ederım cnm
ne güzel darısı başıma inş ben de birkaç gün sonra olurum muhtemelen randevu aldın mı cnm?

bilmiyorum cnm öyle umudumu kaybettım kı doğal olarak gebe kalacagıma hiç inanmıyorummm
birkaç gün daha bekleyeyım olmadı yaparım :)
Geçen ay benimde hayatımda ilk defa 14 gün gecikmişti çok umutlanmıştım testte yaptım ama maalesef çıkmadı. Çok ilaç kullanmıştım bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim serum antibiotik derken sanırım onlardan gecikmişti.

Biz hiç bir nefse kaldırabileceginin üstünde yük yüklemeyiz diyor ayette. Bu konuda yükün biraz ağır olduğunu hissediyor olabilirsin. Başkaları ile kıyas edebilirsin kendini. Ama belkı başka konularda da sen onlardan çok çok şanslısın değil mi?
Tamam durumun yaşına göre çok iç açıcı gelmeyebilir sana ama çok çok gençsin ne güzel erkenden evlenmişsin sorunun farkındasın olabilecek en iyi yerden tedaviye başlıyorsun. Bunun için maddi manevi imkanın var. Bunların hepsi (ve şu an aklıma gelmeyen sayamadigim) senin için büyük avantaj.
Bu sitede öyle hikayeler var ki... Sen de çok karıştırıyorsundur sayfaları eminim sana da denk gelmiştir. Yazmak istemiyorum uzuun uzun.
Eminim ki Semra Hanım la görüştüğünde o seni rahatlatacak. Bunu sırf rahatlatmak için yapmayacak. Ne kadar profesyonel tecrübeli güvenilir ellerde olduğunu hissedeceksin sen de.
Umutsuz vaka kesinlikle değilsin. Onun için mümkün olduğunca süreci pozitif geçirmeye çalış. İnşirah oku bol bol. Meryem suresi hergün.
Biz sabırla elimizden geleni yapıp dua edip sonrasında gerisini Allah'a bırakacağız tevekkül edeceğiz. Sonra da ondan ne gelirse halimize şükredeceğiz. Arada illaki ağlama nöbetleri gelir,iniş çıkışlar yaşarsın bu işin doğasında var ama asla isyana düşme dikkat et. Bu bizim imtihanımız ve önemli olan imtihanı en güzel şekilde verebilmek.

Elbette şükredeceğim çok şey var en başta Allah'a inanmak ona sığınmak gibi.. çok zor süreçlerden geçicem bu süreçlerden defalarca geçenler var biliyorum. O mutlu son için her şeye değer.. velev ki hiç olmadı ne yapalım dünyanın sonu değil ya bu hayatta anne olmadan da varım ben bir bireyim Allah kaderime ne yazdıysa onu yaşayacağım. Evet dua sabır ve şükür ile elimden geleni yapacağım sonrasına zaten çok da müdahale şansım yok... çok teşekkür ederim güzel kalbinden geçenleri yazdığın için..

Terapi niyetine arada yazdıklarını okıyorum :) Allah razı olsun

Yine döktürmüşsün Jalapenoo cum
yüzümdeki tebessümün sebebisin

Canım arkadaşlar çok güzel şeyler söylemişler hepsine tüm içtenliğimle katılıyorum rabbim tevekkül den ayırmasın

Kızlar dünkü test sonuçlarımda
Prolaktin 29
Tsh 4,4
Serbest t4 1,1 çıkmış referans aralığı belirtilmemiş prolaktin sınırda tsh da öyle tedavime engelmidir acaba

Ben bu ay antibiyotik kullandım diş implantından dolayı inşallah gecikmez benim adet
Canım konuyla alakası yok ama bende 5tane implant yaptırdım ama bana hiç antibiyotik vermemişlerdi nedenini merak ettim problem mi yaşadınız implant sonrasında

ben hic kendim hamile kalamadim.iki tup bebek denemem var.ikisindede kimyasal gebelij yasadim.bu ucuncu ve son denemem olur insallah.
Canım benim eşim de de translokasyon var ve sperm azlığı da var spermler tane ile çıkıyor maalesef Semra Hanım'ın nasıl yaklaşımı memnun kaldın mı ? Biz de oraya geleceğiz, Semra Hanıma gözükmek istiyoruz

Translokasyon da sağlıklı embiriyo bulma oranı %20 yani 6'da 2 tane ne kadar doğru bilmiyorum, canım bizim gibi olanların çocukları oluyor mu ?

Kızlar dünkü test sonuçlarımda
Prolaktin 29
Tsh 4,4
Serbest t4 1,1 çıkmış referans aralığı belirtilmemiş prolaktin sınırda tsh da öyle tedavime engelmidir acaba
Prolaktin için referans aralığı önemli. Sınırda görünüyor. Üst üste birkaç tekrarda 35 üstüçıkarsa makroprolaktin istiyorlar.
Tsh aslında normal ama gebelikte ve tedavi süreçlerinde genelde 2-2,5 civarı istiyorlar. Ama Memorial 3ü de normal kabul ediyor. Euthyrox 25 başlasan iyi olur bi dahiliyeciyle görüşüp.

Canım konuyla alakası yok ama bende 5tane implant yaptırdım ama bana hiç antibiyotik vermemişlerdi nedenini merak ettim problem mi yaşadınız implant sonrasında
Bende anlamadım ya baya sıkıntılı geçti benim implant doktorun acemiliğine geldim sanırım iki defa dikiş atıldı hala diş takılmadı

Canım adetimin sökülmesi bekliyorum memoriale gitmek için sanırım pazar veya pazartesi gideriz semra hn ne der bakalım jalapenoocum inşallah normal karşılar dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…