- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasını kolay geçirirsinBende anlamadım ya baya sıkıntılı geçti benim implant doktorun acemiliğine geldim sanırım iki defa dikiş atıldı hala diş takılmadı
evet memnunum hastaneden.semra hanimla kisa bi sure gorusebildik sadece.onda da hosumuza gitti tavri ve yaklasimi.genetik konusunda da memorial en iyisi diye burada basladik tedaviye.Canım benim eşim de de translokasyon var ve sperm azlığı da var spermler tane ile çıkıyor maalesefSemra Hanım'ın nasıl yaklaşımı memnun kaldın mı ? Biz de oraya geleceğiz, Semra Hanıma gözükmek istiyoruz
Sizde sperm sayısında sorun var mı canım ? Nasıl doğru spermleri bulacaklar merak ediyorumevet memnunum hastaneden.semra hanimla kisa bi sure gorusebildik sadece.onda da hosumuza gitti tavri ve yaklasimi.genetik konusunda da memorial en iyisi diye burada basladik tedaviye.
Aminn canım hepimizi inşallah.. çok teşekkür ederimCanım arkadaşlar çok güzel şeyler söylemişler hepsine tüm içtenliğimle katılıyorum rabbim tevekkül den ayırmasın
Translokasyon da sağlıklı embiriyo bulma oranı %20 yani 6'da 2 tane ne kadar doğru bilmiyorum, canım bizim gibi olanların çocukları oluyor mu ?
evet sayisi ve hareketliligi az. sperm yoksa bile ameliyatla aliyolar diye biliyorumSizde sperm sayısında sorun var mı canım ? Nasıl doğru spermleri bulacaklar merak ediyorum
bu kadar umutsuz olma.benim 8 embriyo pgt ye gitti.1 tanesi saglam geldi cok sukur.seninde mutlaka saglam embriyon cikacaktir.Translokasyon da sağlıklı embiriyo bulma oranı %20 yani 6'da 2 tane ne kadar doğru bilmiyorum, canım bizim gibi olanların çocukları oluyor mu ?
anladım canım ben Bahçeci ye gittim ilk başta hayal kırıklığına uğradım.. 5 tane yumurtam dan 1 tanesi döllendi 4 tanesi çöpe gitti o 1 tanecik de 4. gün durdu gelişmedievet sayisi ve hareketliligi az. sperm yoksa bile ameliyatla aliyolar diye biliyorum
SENİN hepsi 5. gün mü canımbu kadar umutsuz olma.benim 8 embriyo pgt ye gitti.1 tanesi saglam geldi cok sukur.seninde mutlaka saglam embriyon cikacaktir.
Kac yumurta toplanmisti sizdenbu kadar umutsuz olma.benim 8 embriyo pgt ye gitti.1 tanesi saglam geldi cok sukur.seninde mutlaka saglam embriyon cikacaktir.
Slm sizinle aynı durumdayım.4yumurtam toplandı. 1 yumurta 5 cı gune ulaştı pgt ye gıttı.olumsuz cvp geldi.4 kromozom hasarlıuymıs.şimdı nasıl bir yol izleyeceksiniz.neden 3 cu günü döndürüp transfer etmedolerBenimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir
evet 5.gunSENİN hepsi 5. gün mü canım
18 yumurta toplandi 13 tanesi dollenmistiKac yumurta toplanmisti sizden
Cnm tsh 2 ve altı olması gerekiyor gebelik icin. Bir Dahiliye doktoruna gitmelisin ufak bir ilaç veriyorlar sabah açıklanacak karnına iciyorsunKızlar dünkü test sonuçlarımda
Prolaktin 29
Tsh 4,4
Serbest t4 1,1 çıkmış referans aralığı belirtilmemiş prolaktin sınırda tsh da öyle tedavime engelmidir acaba
O zaman tedavim ertelenecekmi çünkü bikaç güne başlıyacaktık yada aynı anda birlikte mi kullanırım ilaçları kafam karıştı şimdiCnm tsh 2 ve altı olması gerekiyor gebelik icin. Bir Dahiliye doktoruna gitmelisin ufak bir ilaç veriyorlar sabah açıklanacak karnına iciyorsun
Iptal olmaz canım. Bi dahiliye doktoruna git gebelik düşünüyorum de verir bence tiroid hapı . Olmazsa yumurtalar donduruulur çok tehlikeliyse ama seninki sınırda gidince konuş bu konuyuO zaman tedavim ertelenecekmi çünkü bikaç güne başlıyacaktık yada aynı anda birlikte mi kullanırım ilaçları kafam karıştı şimdi
MerhabaSlm sizinle aynı durumdayım.4yumurtam toplandı. 1 yumurta 5 cı gune ulaştı pgt ye gıttı.olumsuz cvp geldi.4 kromozom hasarlıuymıs.şimdı nasıl bir yol izleyeceksiniz.neden 3 cu günü döndürüp transfer etmedoler
Şimdi çıktım 8 yumurta toplandı. Hafifi ağrım var şimdiKediligelin ne yaptın canım merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?