Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet memnunum hastaneden.semra hanimla kisa bi sure gorusebildik sadece.onda da hosumuza gitti tavri ve yaklasimi.genetik konusunda da memorial en iyisi diye burada basladik tedaviye.

evet memnunum hastaneden.semra hanimla kisa bi sure gorusebildik sadece.onda da hosumuza gitti tavri ve yaklasimi.genetik konusunda da memorial en iyisi diye burada basladik tedaviye.
Sizde sperm sayısında sorun var mı canım ? Nasıl doğru spermleri bulacaklar merak ediyorum

Translokasyon da sağlıklı embiriyo bulma oranı %20 yani 6'da 2 tane ne kadar doğru bilmiyorum, canım bizim gibi olanların çocukları oluyor mu ?
Sizde sperm sayısında sorun var mı canım ? Nasıl doğru spermleri bulacaklar merak ediyorum
evet sayisi ve hareketliligi az. sperm yoksa bile ameliyatla aliyolar diye biliyorum

Benimde amh 5.6 ganol f 225 kullanmama rağmen sadece 7 yumurtam olustu. 5 olgundu 3 dollendi 1 tane pgt ye gitti sonuc sofir elde var sifir
Slm sizinle aynı durumdayım.4yumurtam toplandı. 1 yumurta 5 cı gune ulaştı pgt ye gıttı.olumsuz cvp geldi.4 kromozom hasarlıuymıs.şimdı nasıl bir yol izleyeceksiniz.neden 3 cu günü döndürüp transfer etmedoler

Kızlar dünkü test sonuçlarımda
Prolaktin 29
Tsh 4,4
Serbest t4 1,1 çıkmış referans aralığı belirtilmemiş prolaktin sınırda tsh da öyle tedavime engelmidir acaba
Cnm tsh 2 ve altı olması gerekiyor gebelik icin. Bir Dahiliye doktoruna gitmelisin ufak bir ilaç veriyorlar sabah açıklanacak karnına iciyorsun

Cnm tsh 2 ve altı olması gerekiyor gebelik icin. Bir Dahiliye doktoruna gitmelisin ufak bir ilaç veriyorlar sabah açıklanacak karnına iciyorsun
O zaman tedavim ertelenecekmi çünkü bikaç güne başlıyacaktık yada aynı anda birlikte mi kullanırım ilaçları kafam karıştı şimdi

Kızlar Semra Hanım'a giden birisi sorabilir mi bu genlerle oynama işlemini, kromozomlara da müdahele edebiliyorlar mı acaba ?

O zaman tedavim ertelenecekmi çünkü bikaç güne başlıyacaktık yada aynı anda birlikte mi kullanırım ilaçları kafam karıştı şimdi
Iptal olmaz canım. Bi dahiliye doktoruna git gebelik düşünüyorum de verir bence tiroid hapı . Olmazsa yumurtalar donduruulur çok tehlikeliyse ama seninki sınırda gidince konuş bu konuyu

Merhaba
Bizde morfoloji 0 oldugu icin memorial hep 5.gune bekletiyor bende senin dedigin gibi 3.gun olunca transfer edin diyorum ama sperm faktöründen 5.gune bekletmemiz gerekiyor dediler hep birde benim 2 kimyasal oldu. Semra hanim senin rahimde tutmamasi icin bir sorun göremiyoruz sikinti embriyoda dedi o yuzden pgt önerdiler fakat sadece 1 tane olusmasi kotu oldu o nunda 19. Ve 22. Kromozomu fazla cogalmis yani konsa bile gene ya tutmaz yada kimyasal olur dediler. Acikcasi suanda ne yapacagimi bilmiyorum. Esim tekrar burda istiyor kismet siz ne yapmayi dusunuyorsunuz baska hangi merkez aklinizda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…