- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Şimdi çıktım 8 yumurta toplandı. Hafifi ağrım var şimdi[/QUOTE
sanırım hala anastezi eksindetim dinleniyorum canım.Kediligelin ne yaptın canım merak ediyoruz
Telefon elimde bekliyorum
Çok heyecanlı bende kalbim duracak sanıyordum güzel haberler verirsin inşallahTelefon elimde bekliyorum
Sen aradın mı? 12 ye kadar aramazsak siz öyle arayın demişlerdi ilk günHenüz yok çok yogunlarmis 1 gibi tekrar arayacağım canım
Sen aradın mı? 12 ye kadar aramazsak siz öyle arayın demişlerdi ilk gün
Ben 12 gibi aramıştım 3.günü, siz de bi deneyin şansınızı bencr bu saatler uygunAradım valla :) eşim işten aradı ne oldu diye ben bekliyorum dedim adam çalışamıyorum kafam orada sen bi ara dedi . Yoğunluk var henüz kontrolleri bitiremedik 1 buçuk 2 saat sonra ararsiniz tekrar dediler.
10 30 da aramistim
Saol canm. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Senden haber varmı?Canım çok geçmiş olsun. . İnşallah hepsi olgun çıkar kaliteli embriyolar olur ..
Canımm çok güzel inşallah hepsi döllenicek Allahın izniyle haberlerini bekliyoruz. Çok geçmiş olsunŞimdi çıktım 8 yumurta toplandı. Hafifi ağrım var şimdi
Eşinin bunu ifade etmesi bile ne güzel. Benimki içine atıyor konuşmuyor doğru düzgün ama çok gergin bi de ona üzülüyorum.Aradım valla :) eşim işten aradı ne oldu diye ben bekliyorum dedim adam çalışamıyorum kafam orada sen bi ara dedi . Yoğunluk var henüz kontrolleri bitiremedik 1 buçuk 2 saat sonra ararsiniz tekrar dediler.
10 30 da aramistim
Teşekkür ederim cnm. Hepimiz için güzel günler çok yokdır inşallah.Canımm çok güzel inşallah hepsi döllenicek Allahın izniyle haberlerini bekliyoruz. Çok geçmiş olsun
Bana tarih tekerrür ediyor gibi geliyor. Hayırlısı... İnşallah pozitif yönde değişir o tekerrür.Çok heyecanlı bende kalbim duracak sanıyordum güzel haberler verirsin inşallah
Eşinin bunu ifade etmesi bile ne güzel. Benimki içine atıyor konuşmuyor doğru düzgün ama çok gergin bi de ona üzülüyorum.
Bana tarih tekerrür ediyor gibi geliyor. Hayırlısı... İnşallah pozitif yönde değişir o tekerrür.
Teşekkür ederim cnm. Hepimiz için güzel günler çok yokdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?