CANIM sen çok pozitif bir insansın . Burda herkese umut aşiliyorsun. Neden peki kendine olumsuzsun . Biz aciz kullariz her şey Allah a bağlı biz istemedik ki böyle olalım hepsi rabbimin iradesi isteği . Allah büyüktür inşallah bizim de evimizden çocuk sesleri yükselir bize de neşe gelir . Bir sabah uyanıp çocuk konusunu düşünmeyeceğim günler gelecek mi bilmiyorum.ama Buradaki herkes için istiyorum en az kendim kadar dua et canım içinin sıkılmasina fırsat verme lütfen her şeyin anahtarı Allahta o isterse tüm dünyanın sorunu sende de olsa o bebek gelecektir unutma ...Bana tarih tekerrür ediyor gibi geliyor. Hayırlısı... İnşallah pozitif yönde değişir o tekerrür.
Henüz görüşmedim doktorla. Bu sabah uyandığımda ne bir stres ne heyecan vardı o kadar sakindimki dün kü halimden eser yoktu. Bana opu. ya melih bey girecekti ama izinliymiş sevinç hanım girdi. Biraz o canımı sıktı ama hayırlısı dedim vardır bunda da hayır.Stres yapacak korkulacak bişey yokmuş değil mi .. gelmeyen folikul varmiymis bişey dedi mi Dr canım
Jalapenoo ve defrent cevaplarınız için teşekkür ederim.ben semra hocaya karar verdim ist'a gidecem inş.
şimdi hormon değerlerime baktım da iyi mi kötü mü bilemedim.AMH 0.74, E2 30.19, progesteron 0.322,FSH 15.29,
LH 7.84, prolaktin 13.47..bu değerler normal mi kızlar..tedavileriniz devam ediyor inşallah en kısa zamanda pozitifi bulursunuz
Henüz görüşmedim doktorla. Bu sabah uyandığımda ne bir stres ne heyecan vardı o kadar sakindimki dün kü halimden eser yoktu. Bana opu. ya melih bey girecekti ama izinliymiş sevinç hanım girdi. Biraz o canımı sıktı ama hayırlısı dedim vardır bunda da hayır.
Ay çok sevindim ablam benim hadi inşallah güzel güzel 2 gün daha devam etsin o yumoşlar sonra hop annesiyle buluşcak yavrular dualarımız seninle dün cuma saattinde rumuzlarınızla birlikte her birinize tek tek dua ettim mevlm kabul etsinBeni de aradılar 3ü devam ..
1 tanesi 1 kalite
1 tanesi 2 kalite
1 tanesi 3 kalite dediler.
2ve3 . Kalitelerini şansını sordum aynı sansta dediler dinamik bir şekilde devam ediyormuş. .
Gelişime göre ılaca devam dediler .
Ay çok sevindim ablam benim hadi inşallah güzel güzel 2 gün daha devam etsin o yumoşlar sonra hop annesiyle buluşcak yavrular dualarımız seninle dün cuma saattinde rumuzlarınızla birlikte her birinize tek tek dua ettim mevlm kabul etsin
Benim bu aşamada zaten herşey yolunda idi. 4.gün de 6sı çok iyi 1i biraz yavaşladı dediler. 5.gün sadece 2 blast dondurduk dediklerinde ben de dondum. İstatistiksel olarak da zaten normalmiş bu. İşin ilginç yanı o 4.gün yavaşlayan embriyo blast olanlardan biri 5ab idi ve ben 5aa dan negatif gördüm o 5ab ile hamile kaldım. Değerlerim çok iyi artıyordu ama devam etmedi niye devam etmedi Allahua'lem. Onun için kötü anlamda kullanmıyorum o ifadeyi. 2 de gitse pgt ye şu an üzüleceğim bir sayı değil.CANIM sen çok pozitif bir insansın . Burda herkese umut aşiliyorsun. Neden peki kendine olumsuzsun . Biz aciz kullariz her şey Allah a bağlı biz istemedik ki böyle olalım hepsi rabbimin iradesi isteği . Allah büyüktür inşallah bizim de evimizden çocuk sesleri yükselir bize de neşe gelir . Bir sabah uyanıp çocuk konusunu düşünmeyeceğim günler gelecek mi bilmiyorum.ama Buradaki herkes için istiyorum en az kendim kadar dua et canım içinin sıkılmasina fırsat verme lütfen her şeyin anahtarı Allahta o isterse tüm dünyanın sorunu sende de olsa o bebek gelecektir unutma ...
Çok şükür canım benim oh harika rakamlar bugin ne güzel haberler alıyoruz :)Evet beklenen telefon geldi. Dediğim gibi tarih tekerrürde hâlâ. 7de 7 devam ediyoruz çok şükür.
Benimkiler de 1.ve 2. kalite imiş. Pgt için 3 tanesi gider diye düşünüyoruz ama bu sayı arta da bilir daha az da olabilir dediler. Dedim jele devam edeyim mi? 2 gün daha ne olur ne olmaz dediler.Beni de aradılar 3ü devam ..
1 tanesi 1 kalite
1 tanesi 2 kalite
2ve3 . Kalitelerini şansını sordum aynı sansta dediler dinamik bir şekilde devam ediyormuş. .
Benimkiler de 1.ve 2. kalite imiş. Pgt için 3 tanesi gider diye düşünüyoruz ama bu sayı arta da bilir daha az da olabilir dediler. Dedim jele devam edeyim mi? 2 gün daha ne olur ne olmaz dediler.
Öncekinde 3.gün hepsi gayet kaliteli günüyle uyumlu devam ediyor demişlerdi 1.2. kalite hiç dememişlerdi. Senin yaş avantajın da var 1e2ye3e takilma arkadaşa da yazdim. 6 embriyom 5.güne cok iyi gelmişken 4.gün yavaşlayanla hamile kaldım ben. Önemli olan neticesi hep diyorum. Hakkımızda hayırlısı...
Sevinç hanım kötü bir doktor değil. Görüşünce sen de anlarsın. Kaldı ki yetersiz biri olsa emin ol Semra hoca kesinlikle ve kesinlikle onun bu işlemi yapmasına müsade etmez. Benim ikinci transferimde Semra hoca yapiyordu Betül hanıma yazılmış transferler vardı aynı gün. Birilerini azarladı orda başka doktora geçirtti isimleri. Betül se seyretsin yanında bulunsun dedi. Kaldı ki transfer daha da basit bir işlem. Ben başıma geleni kesinlikle doktora bağlamıyorum. Toplanan 8 yumurtam da olgun çıktı. Demekki diyorum benim bünyem böyle boş ve olgun olmadığı için gelmiyor foliküller. İnşallah bunda sonra da yolunda gider her şey.Henüz görüşmedim doktorla. Bu sabah uyandığımda ne bir stres ne heyecan vardı o kadar sakindimki dün kü halimden eser yoktu. Bana opu. ya melih bey girecekti ama izinliymiş sevinç hanım girdi. Biraz o canımı sıktı ama hayırlısı dedim vardır bunda da hayır.
Amh ve fsh dışında diğerleri normal görünüyor yaşın kaçtı? Bu degerlerle de tadaviye başlarlar. 15 tedavi için sınır fsh da. Amh da tamam 1in altına düşünce elini çabuk tutman gerekiyor tedavi için ama çok kötü sayılmaz yine de. Sitres yapma ve fazla vakit kaybetme. Fsh o ay senden alınacak yumurtaların kalitesini de etkiliyor. Düşürmek için ne yapılır çok bilmiyorum ama iyi araştır ve durumu sana yakın insanların fayda görme oranina göre karar ver. Bazı kürler ters etki yapabiliyor çünküJalapenoo ve defrent cevaplarınız için teşekkür ederim.ben semra hocaya karar verdim ist'a gidecem inş.
şimdi hormon değerlerime baktım da iyi mi kötü mü bilemedim.AMH 0.74, E2 30.19, progesteron 0.322,FSH 15.29,
LH 7.84, prolaktin 13.47..bu değerler normal mi kızlar..tedavileriniz devam ediyor inşallah en kısa zamanda pozitifi bulursunuz
Çok iyi canım inşallah sağlıklı büyürler bir sürü embriyo olurlarŞimdi çıktım 8 yumurta toplandı. Hafifi ağrım var şimdi
Canım seninkide çok iyi zaten bize şazım olan tek embriyo da olabilir yeterki sağlıkla tutunsun bizeBeni de aradılar 3ü devam ..
1 tanesi 1 kalite
1 tanesi 2 kalite
Canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin sonuçları hayırlı sonuçlanır 7 çok iyi bir rakam inşallah benimkide 5in üzeri olur bu pgt olayı beni hem umutlandırıyor hemde gidenler geri gelemezse diye korkutuyor inşallah canım bizlerin de yüzü gülsün artıkBenim bu aşamada zaten herşey yolunda idi. 4.gün de 6sı çok iyi 1i biraz yavaşladı dediler. 5.gün sadece 2 blast dondurduk dediklerinde ben de dondum. İstatistiksel olarak da zaten normalmiş bu. İşin ilginç yanı o 4.gün yavaşlayan embriyo blast olanlardan biri 5ab idi ve ben 5aa dan negatif gördüm o 5ab ile hamile kaldım. Değerlerim çok iyi artıyordu ama devam etmedi niye devam etmedi Allahua'lem. Onun için kötü anlamda kullanmıyorum o ifadeyi. 2 de gitse pgt ye şu an üzüleceğim bir sayı değil.
Inşallah 5.gün beklediğinden çok sayı olur da şaşırırsın inşallah benim de 3.güne 12si devam etmişti 5.güne 5tane blastosist var 5i de donduruldu diğerleri dondurulacak kalitede değil orta kalite oyuzden dondurulnayacak deyince şok oldum daha çok bekliyordum 16yumurta dan 5 tane kaldı elimde ama sen bu defa arı sütü kullandın ya inşallah hepsi altın yumurtadir . Burdan olumsuz haber duymak istemiyorum artıkBenim bu aşamada zaten herşey yolunda idi. 4.gün de 6sı çok iyi 1i biraz yavaşladı dediler. 5.gün sadece 2 blast dondurduk dediklerinde ben de dondum. İstatistiksel olarak da zaten normalmiş bu. İşin ilginç yanı o 4.gün yavaşlayan embriyo blast olanlardan biri 5ab idi ve ben 5aa dan negatif gördüm o 5ab ile hamile kaldım. Değerlerim çok iyi artıyordu ama devam etmedi niye devam etmedi Allahua'lem. Onun için kötü anlamda kullanmıyorum o ifadeyi. 2 de gitse pgt ye şu an üzüleceğim bir sayı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?