Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Defrent @Jalepenoo bugün yazmak için çok müsait olamadım ama sürekli girip sizin haberlere baktım.
İyi kalite değil dedikleri de toparlar inşallah. Dskikadan dakikaya farklılık gösteriyor hücre sayıları vs. Bana 3ü için de kalitesiz demişlerdi ama 4.gün kaliteliye dönmüşlerdi. Allah ın izniyle sizin embriyolar da öyle olsun, yarın ola hayrola

Canım benim Allah razı olsun hepinizden hepimizin duaları kabul olsun inşallah iyi ki varsınız. .

Olsun biz sonuçlara bakalım moral bozmak yok inşallah hamile kalırız da doğumla beraber kistler de gider canım ..

Canım lh değerin oldukça yüksek görünüyor normalde fsh değerinin baya altında olması orantılı olması lazım diye biliyorum .. bunun tedaviye nasıl yansiyacagi konusunda bir bilgim yok ..

Daha önce ki denemelerde seni bu konuda bilgilendirmediler mi ?

İnşallah bize yetecek kadar sağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun da. 3.güne kadar yumurta sonrasında spermin etkisi giriyor devreye diyorlar ya... hayırlısı inşallah arı sütü spermlerimize fayda etmiştir.

Öylemiymis himm ilginç hiç bilmiyordum .. İnşallah diyelim o zaman..

Lh fsh ın değerinin üstüne çıkınca PCOS durumu oluyor. Bu dediğin değerlere göre amh a göre fsh iyi gelmiş. Ama fsh değişkenlik gösterebiliyor. Tedaviye başladığın ay 2.gün fsh bu civarda olursa başarı şansın artar. Hayırlısı olsun.

S sevdaeyupslnslgn cnm LH ve Fsh değerin pko ya işaret ama aynı zamanda amh düşük hem pko hem de amh düşüklüğü aynı anda Olmaz herhalde. Çünkü pko lu kadınların amh 'i 5 ve üzeredir. SEmra hanim en doğru yorumu yapacaktır. Randevun ne zaman

ayyyy evet şimdi netten baktım gerçekten de öyleymiş.PCOS oluyormuş bu değerlere göre.ama neredeyse 3 yıldır bu tahlillerin hepsinde de lh fsh tan yüksek olmasına rağmen hiç bir dr bana bundan söz etmedi. zaten çikolata kistim var bi de üstüne bununla mı uğraşacam ben.3 yıllık fsh değerlerime baktım genellikle 4 ila 7 arası çıkmış.yani tüm sonuçlarım aşağı yukarı hep aynı değerlerde çıkmış.bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu dediğiniz moralimi alt üst etti.sıkıntı bir değil ki hangisine yanayım

tlf da öngörüşme yaptım sadece.adetinin ilk günü ara randevu al başlayalım dediler.adetime daha henüz var.bakalım şimdilik kürler ve vit.takviyeleriyle geçiştiriyorum bakalım.umarım sonucu güzel olur

umarım dediğin gibi olur.valla benim de artık 4. ve son çarem semra hanım olacak inş.ben de ve hepimiz de bu derttten kurtuluruz

umarım dediğin gibi olur.valla benim de artık 4. ve son çarem semra hanım olacak inş.ben de ve hepimiz de bu derttten kurtuluruz

Olmaya sa bilir. Seninki belki farklı bir faktör etkisindedir. Kaldı ki olsa bile bu tedavide dezavantaj değil. Fsh değerlerin gayet iyi aralıkta sıkıntı yok. Amh da çok düşük değil. Adetten önce Semra Hanım la görüşme yapsan da olurdu o daha iyi tahlil edebilirdi durumunu.öyle veya böyle İnşallah iyi olur bundan sonrası.

Kızlar özel sağlık sigortası olan var mı aranızda ? Ben bankada çalıştığım için ssk'm yok özel sağlık var ama echomar'da ki rahim filmi için fatura alsam karşılar mı bilginiz var mı?

Aslında embriyo kalitesini %80 yumurta kalitesi belirliyormuş. 3.güne kadarki süreçte tamamen yumurtanın genleri ile devam edip sonrasında embriyonun kendi genleri devreye giriyormuş.

Yumurtanin çok büyük bir etken olduğunu biliyordum. Hatta bazı sorunları onariyormus bu makalede okumuştum. . İlk yarı ve son yarı mevzusunu ilk defa duydum canım .. İnşallah hepimizin sağlam yumurtaları olsun..

Böyle yumurtadan bahsedince bazen tavuk gibi hissediyorum kendimi :)

Evet spermdeki dna hasarını bile onarabiliyormuş sağlıklı ve genç yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…