Aynen merkez çok önemli cnm inşallah olur bakalm kısmet yumurtam toplandı bugun ohss olmayack gibiym biraz ağrm ve bulantım var buna şükürrCanım aslında pko ya en kolay gözüyle bakılıyor tüp bebekte hamile kalmayan yok denecek kadar az .tabi her şey nasip üzülme olacak inşallah
Cnm bende pkoyum tüp bebekte en avantajlı grup çünkü çok sayıda yumurta toplaniyor ama senin durumun farkli bilemiyorum ama üzülme lütfen herseyin caresi var Allahın izniyleayyyy evet şimdi netten baktım gerçekten de öyleymiş.PCOS oluyormuş bu değerlere göre.ama neredeyse 3 yıldır bu tahlillerin hepsinde de lh fsh tan yüksek olmasına rağmen hiç bir dr bana bundan söz etmedi. zaten çikolata kistim var bi de üstüne bununla mı uğraşacam ben.3 yıllık fsh değerlerime baktım genellikle 4 ila 7 arası çıkmış.yani tüm sonuçlarım aşağı yukarı hep aynı değerlerde çıkmış.bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu dediğiniz moralimi alt üst etti.sıkıntı bir değil ki hangisine yanayım
Cnm bence senin yumurta rezerve iyi amh gerçeği yansitmamis sende çikolata kisti olan kadinlarda amh düşük çıkar ben inanıyorum ki ultrasyonda birçok yum görünecek. :)umarım dediğin gibi olur.valla benim de artık 4. ve son çarem semra hanım olacak inş.ben de ve hepimiz de bu derttten kurtuluruz
memorial de mi oldu tedavinKIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?
Benim de takiplerde büyümüş yumurtalarimdan birkaç tanesi toplanamadı. Doktorun söylediği şekliyle defalarca yıkadım gelmedi dedi. Hani ultrason probu ile beraber iğne gibi birşeyle o büyüyen foliküllerin içindeki sıvıyı çekiyorlar ya o sıvı incelendiğinde içinde yumurta hücresi var mı yok mu öyle anlaşılıyor. Benim hiç gelmemiş bazıları. Seninkiler gelmemiş mi gelmiş ama boş mu çıkmış.KIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?
Canım bazıları istenilen olgunlıkta olmuor o yüzden toplanırken hepsini alıorlr benimde daha önceki opu da 27 toplandı 18 istenilen olgunlıkta dedi 8 taneside kalite çıkmiştı donduruldu tabi bu başka merkezde oldu. Bugun mü opu oldun senKIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?
Maaşallah canım Allah muaffak etsinnKızlar çok şükür bugün opu oldum sanırım ohss olmayacağım inşallah iyiym çok şükür Diğer tedavimle dağlar kadar fark var arasnda boşa onca acıyı çekmişim ben diorm ilgilendiler sağolsnlar. 24 yumurta toplanmış bakalm kaçtanesi istenilen olgunlukta ve döllenecek hakkımzda hayrlısı olsn hafif ağrım var o da normalmş
Kızlar çok şükür bugün opu oldum sanırım ohss olmayacağım inşallah iyiym çok şükür Diğer tedavimle dağlar kadar fark var arasnda boşa onca acıyı çekmişim ben diorm ilgilendiler sağolsnlar. 24 yumurta toplanmış bakalm kaçtanesi istenilen olgunlukta ve döllenecek hakkımzda hayrlısı olsn hafif ağrım var o da normalmş
Benim de takiplerde büyümüş yumurtalarimdan birkaç tanesi toplanamadı. Doktorun söylediği şekliyle defalarca yıkadım gelmedi dedi. Hani ultrason probu ile beraber iğne gibi birşeyle o büyüyen foliküllerin içindeki sıvıyı çekiyorlar ya o sıvı incelendiğinde içinde yumurta hücresi var mı yok mu öyle anlaşılıyor. Benim hiç gelmemiş bazıları. Seninkiler gelmemiş mi gelmiş ama boş mu çıkmış.
Biraz araştırınca boş folikül sendromu diye bir durumla karşılaştım. Ama o yumurtalar büyümesine rağmen çekildiğinde hiç gelmemesi durumu imiş. Yani hic yumurta toplanamıyor. Kendi durumuma uyan vaka bulamadım.
Cevap veren olmaz isee yarin sabah ara erkenden merkez hergun açık zaten.Arkadaşlar semra hn adetin sökülünce 2. Günü randevu al demişti sabahtan beri bekliyorum ancak şu an söküldü bu saatten sonrada randevu alınmaz sanırım yarın arasam pazartesi için randevu alsam olurmu
Adet 14:00 sonrası olunca sonraki güne vermiyorlar zaten. Bugün öğleden sonra olduysa ptesi gitmen gerekirArkadaşlar semra hn adetin sökülünce 2. Günü randevu al demişti sabahtan beri bekliyorum ancak şu an söküldü bu saatten sonrada randevu alınmaz sanırım yarın arasam pazartesi için randevu alsam olurmu
Cevap veren olmaz isee yarin sabah ara erkenden merkez hergun açık zaten.
Teşekkür ederim cevablarınız için aradım hastaneyi pazartesi için randevu veremeyeceğini yarın aramam gerektiğini söyledi bu tür durumlarda sanırım araya sıkıştırırlar herkesin günü saati belli değil maalesef mesela biz semra Hn randevumuz 16:00 daydı bizi 18:00 de aldılar demeli randevu saatleri tıkır tıkır işleyemiyor bu durumlardan ötürüAdet 14:00 sonrası olunca sonraki güne vermiyorlar zaten. Bugün öğleden sonra olduysa ptesi gitmen gerekir
Yaşın kaç canım ? Yumurta kalitesiz olduğu zaman olabiliyorKIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?
30 yaşındayım, saat gibi adet olurum normal de neden böyle oldu anlamadım..Yaşın kaç canım ? Yumurta kalitesiz olduğu zaman olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?