Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım aslında pko ya en kolay gözüyle bakılıyor tüp bebekte hamile kalmayan yok denecek kadar az .tabi her şey nasip üzülme olacak inşallah
Aynen merkez çok önemli cnm inşallah olur bakalm kısmet yumurtam toplandı bugun ohss olmayack gibiym biraz ağrm ve bulantım var buna şükürr

Cnm bende pkoyum tüp bebekte en avantajlı grup çünkü çok sayıda yumurta toplaniyor ama senin durumun farkli bilemiyorum ama üzülme lütfen herseyin caresi var Allahın izniyle

umarım dediğin gibi olur.valla benim de artık 4. ve son çarem semra hanım olacak inş.ben de ve hepimiz de bu derttten kurtuluruz
Cnm bence senin yumurta rezerve iyi amh gerçeği yansitmamis sende çikolata kisti olan kadinlarda amh düşük çıkar ben inanıyorum ki ultrasyonda birçok yum görünecek. :)

KIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?

KIZLAR Ultrasyon da 12 yumurtam gözüküyordu, sadece 5 tane çıkabildi, diğerlerinin içi boşmuş böyle bir şey neden olur acaba ?
Benim de takiplerde büyümüş yumurtalarimdan birkaç tanesi toplanamadı. Doktorun söylediği şekliyle defalarca yıkadım gelmedi dedi. Hani ultrason probu ile beraber iğne gibi birşeyle o büyüyen foliküllerin içindeki sıvıyı çekiyorlar ya o sıvı incelendiğinde içinde yumurta hücresi var mı yok mu öyle anlaşılıyor. Benim hiç gelmemiş bazıları. Seninkiler gelmemiş mi gelmiş ama boş mu çıkmış.
Biraz araştırınca boş folikül sendromu diye bir durumla karşılaştım. Ama o yumurtalar büyümesine rağmen çekildiğinde hiç gelmemesi durumu imiş. Yani hic yumurta toplanamıyor. Kendi durumuma uyan vaka bulamadım.

Canım bazıları istenilen olgunlıkta olmuor o yüzden toplanırken hepsini alıorlr benimde daha önceki opu da 27 toplandı 18 istenilen olgunlıkta dedi 8 taneside kalite çıkmiştı donduruldu tabi bu başka merkezde oldu. Bugun mü opu oldun sen

Kızlar çok şükür bugün opu oldum sanırım ohss olmayacağım inşallah iyiym çok şükür Diğer tedavimle dağlar kadar fark var arasnda boşa onca acıyı çekmişim ben diorm ilgilendiler sağolsnlar. 24 yumurta toplanmış bakalm kaçtanesi istenilen olgunlukta ve döllenecek hakkımzda hayrlısı olsn hafif ağrım var o da normalmş

Maaşallah canım Allah muaffak etsinn

Geçmiş olsun canım hafif ağrıyla atlatmana çok sevindim.. kaliteli embriyoların olsun inşallah. .

Canım benim aklın orada mı kaldı..
Örnek olacaksa üniversite de ki bir hasta için de Dr un bizzat folikul ün gelmediğini söylediğini duydum .. bazılarından alamıyorlar. Birde kilo problemi olanlarda da alamadıkları oluyormuş ugrastiklari halde..

Arkadaşlar semra hn adetin sökülünce 2. Günü randevu al demişti sabahtan beri bekliyorum ancak şu an söküldü bu saatten sonrada randevu alınmaz sanırım yarın arasam pazartesi için randevu alsam olurmu

Arkadaşlar semra hn adetin sökülünce 2. Günü randevu al demişti sabahtan beri bekliyorum ancak şu an söküldü bu saatten sonrada randevu alınmaz sanırım yarın arasam pazartesi için randevu alsam olurmu
Adet 14:00 sonrası olunca sonraki güne vermiyorlar zaten. Bugün öğleden sonra olduysa ptesi gitmen gerekir

Cevap veren olmaz isee yarin sabah ara erkenden merkez hergun açık zaten.

Adet 14:00 sonrası olunca sonraki güne vermiyorlar zaten. Bugün öğleden sonra olduysa ptesi gitmen gerekir
Teşekkür ederim cevablarınız için aradım hastaneyi pazartesi için randevu veremeyeceğini yarın aramam gerektiğini söyledi bu tür durumlarda sanırım araya sıkıştırırlar herkesin günü saati belli değil maalesef mesela biz semra Hn randevumuz 16:00 daydı bizi 18:00 de aldılar demeli randevu saatleri tıkır tıkır işleyemiyor bu durumlardan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…