Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pko lu bayanlar bi arkadaşım soruyor ilaç olarak ne kullandınız memorial de..
Bide çatlatma iğnesi vuruldu mu hangisi.

Canım benimde 14 yumurtadan 3 tanesi ancak blast oldu ve dondu. İki tanesi 5AA bir tanesi 2AB olduğunu söylediler . 2AB olanın şansı var mı dedim diğerleri kadar şansı var dedi. İnşallah üçünü de sağlıkla sıhhatle dünyaya getiririm

Yumurtayı kaliteli olması için ne yapmam lazım
Canım ben arısütü kullanıyorum birde incir yiyorum kürünü denemeye cesaret edemedim belki yumurtaları erken çatlatır diye arısütün buradan Jalapenoo arkadaşımız önerdiği eğriçayır diye bir siteden sipariş verdim birde başka bir arkadaş q10 diye bir vitamin esaslı bir ilacında önermişti

Kizlar tayin durumundan dolayi dogudayiz burda amh testi yapilmiyormus yakin illeri arastircam bu kan testlerini tedaviye baslamadan kac gun once yaptirmak lazim ?diger sonuclar hemen cikiyorda amh tan emin olamadim hic yaptirmadim daha önce ailem kayseride orda amh yaptirayim demistim 250 tl fiyat istemslerdi yaptrmadm bnde siz ne kadar ödediniz ve nerde yaptirdiniz?

Merhaba arkadaşım bende trabzonda yaşıyorum burda da yapmıyorlar istanbula gönderdiler tahlili . 12 gün içinde sonuç çıktı. Fiyatı 150 tlydi

Ne yapacam bilmiyorum.benım eşimin morfolojisi 2 ydi.ve hareketliliği iyiydi.3 cu gün transfer olsaydı tutabilirdi.kaldokı benım deneme ve şansım çok az.yasım büyük.ve yumurta rezervin az.oyuzden çok kızdım.bence burda ticari yine bakıyorlar.senın durumun umurlarında değil.ne aradılar ne görüşmeye çağırdılar.o yüzden ben hiç memnun kalmadım memorialden

Amin canım bende diğerleri orta kalite yeteri kadar iyi embriyonuz var diye dondurmak istemediler beşi de bebek olsun bana dermişim :)

Ilk defa olumsuz bir yorum gördüm . Memorialdeki ilk denemen miydi ? Aslında bazılarında beşinci gün beklenmiyor .sizin ilk denemeyse böyle yapılmış olabilir yada genetige gitsin diye

30 yaşındayım, saat gibi adet olurum normal de neden böyle oldu anlamadım..
Önceki sayfalarda kızlar arı sütü ve omepa q10 dan bahsetmişti kalite için bak istersen.her ay aynı olmuyor bazen kalitesiz olabiliyor . Yumurta yaslanmasi diye bir şey de var bu konuyu doktora sor neden boş çıkıyor diye

Onu demeyeydin iyiydi

Onu demeyeydin iyiydi

Hangisini tatlım bilsem demezdim.. takılma sen oralara geçti gitti şuan önümüze bakalım. .

Senin haberin vardır pko u olan hastalara burada yine gonal f mi veriyorlar bir de çatlatma iğnesi vuruluyor mu vuruluyor sa hangisi diye soracağım arkadaşım merak etti de bi sormak istedim

Merhaba arkadaşım bende trabzonda yaşıyorum burda da yapmıyorlar istanbula gönderdiler tahlili . 12 gün içinde sonuç çıktı. Fiyatı 150 tlydi
Canim cok tskkr ederm bakalim burda ne kadar ucret istiycekler.sen tedavine kac gun kala msj la gönderilen testleri yaptirdin?tedaviye baslamadan 1 önceki ay adetliykenmi gideyim bu testleri yaptirmaya bilemedim

Hafif kilo problemim var da ondansa diye bi üzüldüm yani. Ama teşekkürler bilgiler için. Örnekleri olduğunu duyunca biraz daha rahatlıyor insan.
Genelde gonal f kullanılıyor. Luveris diye bir yumurta geliştirici daha var ama sanırım gonal f ile yeterli gelişim gorulmediginde mi ilave ediyorlar tam bilmiyorum. Pcolulara genelde ohss riskine karşı embriyolar donduruluyor ve e2 çok yükseldigi için lucrinle çatlatma yapılıyor genelde.
Lucrin ve ovitrelle de fark lucrin yükselen e2 değerini daha hızlı düşürüyormuş. Ovitrelle de yumurtaların olgunlaşmasnı sürdürüyormuş.

Yine gonal ama lucrin vuruyorlar genelde

Canim cok tskkr ederm bakalim burda ne kadar ucret istiycekler.sen tedavine kac gun kala msj la gönderilen testleri yaptirdin?tedaviye baslamadan 1 önceki ay adetliykenmi gideyim bu testleri yaptirmaya bilemedim

Çok eski olmadıkları sürece sorun olacağını sanmıyorum. . Zira ben 4 5 aylık tahliller le gitmiştim. .

Canım benden istenen tahlillerde regliyken yapılması gereken tahliller yoktu. O yüzden amh geç çıkıyor diye randevudan 3 hafta önce yaptırdım. Diğer reglinin 3. Günü yapılan hırmon tahlillerini mesajda belirtmemişlerdi sanırım tedaviye başlarken onlar yapılıyor. Eğer lh fsh istedilerse adetliyken yaptırman lazım ama amh herhangi bir zamanda yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…