Arkadaşlar semra hn adetin sökülünce 2. Günü randevu al demişti sabahtan beri bekliyorum ancak şu an söküldü bu saatten sonrada randevu alınmaz sanırım yarın arasam pazartesi için randevu alsam olurmu
Canım benimde 14 yumurtadan 3 tanesi ancak blast oldu ve dondu. İki tanesi 5AA bir tanesi 2AB olduğunu söylediler . 2AB olanın şansı var mı dedim diğerleri kadar şansı var dedi. İnşallah üçünü de sağlıkla sıhhatle dünyaya getiririmInşallah 5.gün beklediğinden çok sayı olur da şaşırırsın inşallah benim de 3.güne 12si devam etmişti 5.güne 5tane blastosist var 5i de donduruldu diğerleri dondurulacak kalitede değil orta kalite oyuzden dondurulnayacak deyince şok oldum daha çok bekliyordum 16yumurta dan 5 tane kaldı elimde ama sen bu defa arı sütü kullandın ya inşallah hepsi altın yumurtadir . Burdan olumsuz haber duymak istemiyorum artık
Canım ben arısütü kullanıyorum birde incir yiyorum kürünü denemeye cesaret edemedim belki yumurtaları erken çatlatır diye arısütün buradanYumurtayı kaliteli olması için ne yapmam lazım
Canım takviye kullanabilirsin arı sütü, quenzim q10, omega 3 falan ama kesin etikisi varmı bilmiyorum kullananlar oldukça fazla. Arı sütü ile quenzimi bende kullanıyorum.Yumurtayı kaliteli olması için ne yapmam lazım
Merhaba arkadaşım bende trabzonda yaşıyorum burda da yapmıyorlar istanbula gönderdiler tahlili . 12 gün içinde sonuç çıktı. Fiyatı 150 tlydiKizlar tayin durumundan dolayi dogudayiz burda amh testi yapilmiyormus yakin illeri arastircam bu kan testlerini tedaviye baslamadan kac gun once yaptirmak lazim ?diger sonuclar hemen cikiyorda amh tan emin olamadim hic yaptirmadim daha önce ailem kayseride orda amh yaptirayim demistim 250 tl fiyat istemslerdi yaptrmadm bnde siz ne kadar ödediniz ve nerde yaptirdiniz?
Ne yapacam bilmiyorum.benım eşimin morfolojisi 2 ydi.ve hareketliliği iyiydi.3 cu gün transfer olsaydı tutabilirdi.kaldokı benım deneme ve şansım çok az.yasım büyük.ve yumurta rezervin az.oyuzden çok kızdım.bence burda ticari yine bakıyorlar.senın durumun umurlarında değil.ne aradılar ne görüşmeye çağırdılar.o yüzden ben hiç memnun kalmadım memorialdenMerhaba
Bizde morfoloji 0 oldugu icin memorial hep 5.gune bekletiyor bende senin dedigin gibi 3.gun olunca transfer edin diyorum ama sperm faktöründen 5.gune bekletmemiz gerekiyor dediler hep birde benim 2 kimyasal oldu. Semra hanim senin rahimde tutmamasi icin bir sorun göremiyoruz sikinti embriyoda dedi o yuzden pgt önerdiler fakat sadece 1 tane olusmasi kotu oldu o nunda 19. Ve 22. Kromozomu fazla cogalmis yani konsa bile gene ya tutmaz yada kimyasal olur dediler. Acikcasi suanda ne yapacagimi bilmiyorum. Esim tekrar burda istiyor kismet siz ne yapmayi dusunuyorsunuz baska hangi merkez aklinizda var
Amin canım bende diğerleri orta kalite yeteri kadar iyi embriyonuz var diye dondurmak istemediler beşi de bebek olsun bana dermişim :)Canım benimde 14 yumurtadan 3 tanesi ancak blast oldu ve dondu. İki tanesi 5AA bir tanesi 2AB olduğunu söylediler . 2AB olanın şansı var mı dedim diğerleri kadar şansı var dedi. İnşallah üçünü de sağlıkla sıhhatle dünyaya getiririm
Ilk defa olumsuz bir yorum gördüm . Memorialdeki ilk denemen miydi ? Aslında bazılarında beşinci gün beklenmiyor .sizin ilk denemeyse böyle yapılmış olabilir yada genetige gitsin diyeNe yapacam bilmiyorum.benım eşimin morfolojisi 2 ydi.ve hareketliliği iyiydi.3 cu gün transfer olsaydı tutabilirdi.kaldokı benım deneme ve şansım çok az.yasım büyük.ve yumurta rezervin az.oyuzden çok kızdım.bence burda ticari yine bakıyorlar.senın durumun umurlarında değil.ne aradılar ne görüşmeye çağırdılar.o yüzden ben hiç memnun kalmadım memorialden
Önceki sayfalarda kızlar arı sütü ve omepa q10 dan bahsetmişti kalite için bak istersen.her ay aynı olmuyor bazen kalitesiz olabiliyor . Yumurta yaslanmasi diye bir şey de var bu konuyu doktora sor neden boş çıkıyor diye30 yaşındayım, saat gibi adet olurum normal de neden böyle oldu anlamadım..
Onu demeyeydin iyiydiCanım benim aklın orada mı kaldı..
Örnek olacaksa üniversite de ki bir hasta için de Dr un bizzat folikul ün gelmediğini söylediğini duydum .. bazılarından alamıyorlar. Birde kilo problemi olanlarda da alamadıkları oluyormuş ugrastiklari halde..
Onu demeyeydin iyiydi
Canim cok tskkr ederm bakalim burda ne kadar ucret istiycekler.sen tedavine kac gun kala msj la gönderilen testleri yaptirdin?tedaviye baslamadan 1 önceki ay adetliykenmi gideyim bu testleri yaptirmaya bilemedimMerhaba arkadaşım bende trabzonda yaşıyorum burda da yapmıyorlar istanbula gönderdiler tahlili . 12 gün içinde sonuç çıktı. Fiyatı 150 tlydi
Hafif kilo problemim var da ondansa diye bi üzüldüm yani. Ama teşekkürler bilgiler için. Örnekleri olduğunu duyunca biraz daha rahatlıyor insan.Hangisini tatlım bilsem demezdim.. takılma sen oralara geçti gitti şuan önümüze bakalım. .
Senin haberin vardır pko u olan hastalara burada yine gonal f mi veriyorlar bir de çatlatma iğnesi vuruluyor mu vuruluyor sa hangisi diye soracağım arkadaşım merak etti de bi sormak istedim
Yine gonal ama lucrin vuruyorlar geneldeHangisini tatlım bilsem demezdim.. takılma sen oralara geçti gitti şuan önümüze bakalım. .
Senin haberin vardır pko u olan hastalara burada yine gonal f mi veriyorlar bir de çatlatma iğnesi vuruluyor mu vuruluyor sa hangisi diye soracağım arkadaşım merak etti de bi sormak istedim
Canim cok tskkr ederm bakalim burda ne kadar ucret istiycekler.sen tedavine kac gun kala msj la gönderilen testleri yaptirdin?tedaviye baslamadan 1 önceki ay adetliykenmi gideyim bu testleri yaptirmaya bilemedim
Canım benden istenen tahlillerde regliyken yapılması gereken tahliller yoktu. O yüzden amh geç çıkıyor diye randevudan 3 hafta önce yaptırdım. Diğer reglinin 3. Günü yapılan hırmon tahlillerini mesajda belirtmemişlerdi sanırım tedaviye başlarken onlar yapılıyor. Eğer lh fsh istedilerse adetliyken yaptırman lazım ama amh herhangi bir zamanda yapılıyorCanim cok tskkr ederm bakalim burda ne kadar ucret istiycekler.sen tedavine kac gun kala msj la gönderilen testleri yaptirdin?tedaviye baslamadan 1 önceki ay adetliykenmi gideyim bu testleri yaptirmaya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?