Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pko lu bayanlar bi arkadaşım soruyor ilaç olarak ne kullandınız memorial de..
Bide çatlatma iğnesi vuruldu mu hangisi.
Cnmkm
Pko lu bayanlar bi arkadaşım soruyor ilaç olarak ne kullandınız memorial de..
Bide çatlatma iğnesi vuruldu mu hangisi.
canım gonal f kullandım cetrotide folik asit kullandım çatlatma iğnesi olarak da lucrin kullandım

Canım devlet hastanesi de yapıor üstelik ücretsiz ve aynı sürede çıkıor sonuç bende özel hastane de de yaptırmştm 150 vermiştm daha önce en son devlet hastanesnde yaptırdm ücretsiz

yazınızı görünce yazmadan gecemedim. gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz İNŞALLAH meleginiz cennete sefaatciniz olacak.Rabbim size ve tüm isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin. ..

memorial laboratuvarı nasil ?bizimde dollenme ve dollenmede sıkıntı yaşıyoruz ben artık demiyorum su doktor mu iyi bu doktor mu iyi sadece labaratuvar benim için önemli diyorum

Aminnn..insallah sefaatcimiz olcaktir..daha biz tedaviye baslamadik kismetse eyluldeki adet dönemimde basliycaz ama lab.cok iyi oldugunu duydum tanidiklarimdan. sonra burdaki kizlardan da Allah razi olsun her konuda cok yardimci oluyorlar bize onlarda buranin cok iyi ve guvenilir oldugunu soylediler.siz ne zamn tedaviye baslamayi dusunuyosunuz?

Canım bu iş gerçekten nasip işi ama tedbir almak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak bizim görevimiz. .

Diğer topikte de yazdım sana ben sana yine söylüyorum için rahat etsin aklındaki yerler le git görüş ön görüşme yap zaten farkı anlayacaksın. .

Sayılı labaratuvarlardan bir tanesi ve bu iş ekip işi Dr. Labaratuvar. . Ben de ilk denemem de labaratuvar azizliğine uğrayınca çok araştırdım ve gorusmelerim sonunda buraya karar verdim..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gözün aydın hadi hayırlısı... arkadan geleceğiz sıra sıra inşallah:)
İnşallah cagirmazlar bizi Defrent değil mi?

Tatlım ne istediğimi bilemiyorum biliyormusun.. tabi ki embriolar kaliteli olsun dondurulsun duam o yönde. .

Bi yandan da taze de koyulsun diye heyecan var ama hep stresten bunlar biliyorum kafa çorba gibi oldu yandı :)

Mantıklı düşünemiyorum galiba..

Hayırlısı bizi en kestirmeden bebişlerimize ulaştıracak yol açılsın inşallah. Bizim hayır gördüğümüz şer, şer gördüğümüz hayır olabilir neticede biz bilemeyiz.
Aradın mı sen bugün? Dün ne dediler sana bugün için?

Ayyy harika harika içimde bir çocuğun bayram sevinci oluşuyor siz bunları yazdıkça :))) allahım tamamına erdirsin inşallah
Sen de yazacaksın böyle haberler burda biz de sana o zaman öyle şeyler yazcaz :) içimizdeki çocukların bayram sevinçlerini :)

Günaydın arkadaşlar sabah 08:50 de aradım randevu için biraz önce dönüş yaptılar yarın 09:30 da Semra hanım la öncesinde algül Hn la randevu oluşturuldu algül Hn burada pek duymadım ama sonuçda semra hn tedavi şeklini oluşturacak çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim biraz önce okudum bikaç arkadaş olumsuz yorum yapmış hastane hakkında ve bu beni biraz etkiliyor ama yine de bir umut var içimde hayırlısı olsun bakalım

Amin canım benim bence de öyle hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ..

Bugün aramadım :) pazartesi bakacağız tekrar dedi.. ilaçları yine de kullanın dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…