Maşallah 5. güne kadar mı bekleteceklerGünaydın kızlar; hastane aradı 8 yumurtada dölenmiş çok mutlu oldum.
Canım protein ağırlıklı beslen arı sütü bal polen karışımı macunlar var onlarda iyi geliormşYumurtayı kaliteli olması için ne yapmam lazım
CnmkmPko lu bayanlar bi arkadaşım soruyor ilaç olarak ne kullandınız memorial de..
Bide çatlatma iğnesi vuruldu mu hangisi.
canım gonal f kullandım cetrotide folik asit kullandım çatlatma iğnesi olarak da lucrin kullandımPko lu bayanlar bi arkadaşım soruyor ilaç olarak ne kullandınız memorial de..
Bide çatlatma iğnesi vuruldu mu hangisi.
Canım devlet hastanesi de yapıor üstelik ücretsiz ve aynı sürede çıkıor sonuç bende özel hastane de de yaptırmştm 150 vermiştm daha önce en son devlet hastanesnde yaptırdm ücretsizKizlar tayin durumundan dolayi dogudayiz burda amh testi yapilmiyormus yakin illeri arastircam bu kan testlerini tedaviye baslamadan kac gun once yaptirmak lazim ?diger sonuclar hemen cikiyorda amh tan emin olamadim hic yaptirmadim daha önce ailem kayseride orda amh yaptirayim demistim 250 tl fiyat istemslerdi yaptrmadm bnde siz ne kadar ödediniz ve nerde yaptirdiniz?
İncir dahada yükseltir prolaktinini canımCanım benim prolaktin 14.67 incir yiyebilir miyim zarar verir mi?
yazınızı görünce yazmadan gecemedim. gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz İNŞALLAH meleginiz cennete sefaatciniz olacak.Rabbim size ve tüm isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin. ..Genetigi bozuk olan embryonun 5.gune kadar gelip 5aa 5ab olmasida garip.benimde 3.gun transfer edilmisti ve cok yuksek kan degeriyle tuttu ikiz olabilir bu degere gore diye suphelenildi ama tek kese vardi.33 haftalikken karnimda kalbi durmus kol ve bacaklari kisa denilmisti ama genetik ne rahatsizligi var bilinmiyor ihmal kurbani olduk pgt bize fayda etcekmi onu bile bilmiyoruz eger sorun gen kaynakliysa pgt fayda saglamazmis fayda saglasada 5.gune hic gelebilen embryolarim olmadi 3 tup bebek denemesindede.Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim cok zormus saglikli evlat sahibi olmak..
Sordum cnm burdaki devlet hast.malesef yapmiyormus.sen hangi ilde yaptirdin?Canım devlet hastanesi de yapıor üstelik ücretsiz ve aynı sürede çıkıor sonuç bende özel hastane de de yaptırmştm 150 vermiştm daha önce en son devlet hastanesnde yaptırdm ücretsiz
Günaydın kızlar; hastane aradı 8 yumurtada dölenmiş çok mutlu oldum.
Aminnn..insallah sefaatcimiz olcaktir..daha biz tedaviye baslamadik kismetse eyluldeki adet dönemimde basliycaz ama lab.cok iyi oldugunu duydum tanidiklarimdan. sonra burdaki kizlardan da Allah razi olsun her konuda cok yardimci oluyorlar bize onlarda buranin cok iyi ve guvenilir oldugunu soylediler.siz ne zamn tedaviye baslamayi dusunuyosunuz?yazınızı görünce yazmadan gecemedim. gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz İNŞALLAH meleginiz cennete sefaatciniz olacak.Rabbim size ve tüm isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin. ..
memorial laboratuvarı nasil ?bizimde dollenme ve dollenmede sıkıntı yaşıyoruz ben artık demiyorum su doktor mu iyi bu doktor mu iyi sadece labaratuvar benim için önemli diyorum
Gözün aydın hadi hayırlısı... arkadan geleceğiz sıra sıra inşallah:)Kizlar bugün adet oldum yarın 09:30 da gönül hanima randevum var. Yarın kimler hastane de :)
yazınızı görünce yazmadan gecemedim. gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz İNŞALLAH meleginiz cennete sefaatciniz olacak.Rabbim size ve tüm isteyenlere saglikli evlatlar nasip etsin. ..
memorial laboratuvarı nasil ?bizimde dollenme ve dollenmede sıkıntı yaşıyoruz ben artık demiyorum su doktor mu iyi bu doktor mu iyi sadece labaratuvar benim için önemli diyorum
Gözün aydın hadi hayırlısı... arkadan geleceğiz sıra sıra inşallah:)
İnşallah cagirmazlar biziDefrent değil mi?
Hayırlısı bizi en kestirmeden bebişlerimize ulaştıracak yol açılsın inşallah. Bizim hayır gördüğümüz şer, şer gördüğümüz hayır olabilir neticede biz bilemeyiz.Tatlım ne istediğimi bilemiyorum biliyormusun.. tabi ki embriolar kaliteli olsun dondurulsun duam o yönde. .
Bi yandan da taze de koyulsun diye heyecan var ama hep stresten bunlar biliyorum kafa çorba gibi oldu yandı :)
Mantıklı düşünemiyorum galiba..
Ayyy harika harika içimde bir çocuğun bayram sevinci oluşuyor siz bunları yazdıkça :))) allahım tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar; hastane aradı 8 yumurtada dölenmiş çok mutlu oldum.
Sen de yazacaksın böyle haberler burda biz de sana o zaman öyle şeyler yazcaz :) içimizdeki çocukların bayram sevinçlerini :)Ayyy harika harika içimde bir çocuğun bayram sevinci oluşuyor siz bunları yazdıkça :))) allahım tamamına erdirsin inşallah
Hayırlısı bizi en kestirmeden bebişlerimize ulaştıracak yol açılsın inşallah. Bizim hayır gördüğümüz şer, şer gördüğümüz hayır olabilir neticede biz bilemeyiz.
Aradın mı sen bugün? Dün ne dediler sana bugün için?
Yaaa ben hastanedeyim ama 4de ya tühKizlar bugün adet oldum yarın 09:30 da gönül hanima randevum var. Yarın kimler hastane de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?