Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen de yazacaksın böyle haberler burda biz de sana o zaman öyle şeyler yazcaz :) içimizdeki çocukların bayram sevinçlerini :)
Aminnn aminnn inşallah:)) yarın randevuda hep aklımda siz olacaksınız biz güçlü kadınlarız ablalarım bana güveniyor bende yapacağım diyip hep aklımda sizi anıcam

Jalapenoo tatlım sana yine bir şey soracağım fikir olur bana merak ediyorum belki bu konu da da bilgin vardır. .

Şimdi yarın transfer olmazsa..
Benim önce bir rahim filmi çekilmem lazım semra hanım gerek görürse laparoskopi yaparız demişti ..

Şimdii rahim filmi ve laparoskopi olacağımı varsayarsak en erken transfer 2 aydan önce olmaz diye düşünüyorum daha da uzar mı ne kadar sürer acaba ..

Laparoskopi iyileşme süreci ne kadar sürer acaba olan arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim ..

Sen aradın mı bilgi aldın mı peki .. arattiracaksin bana şimdi :) arama mevzusu geçince bi stres bi stres :)
Öncekinde 4.gün arayıp bilgi almıştım. 1 ve 3 de onlar arıyor 4de istersen sen arıyorsun.
Şimdi ben de arayamadım da, kendi yapmaya korktuğu şeyi önden başkasını gaza getirip yaptırır ya oyunlarda falan bazıçocuklar resmen o stratejide hissediyorum şuan kendimi :)

canım lap. sonrası 1 adet geçiyor. 2. adetin 2. günü yine tedavi başlıyor. bende şimdi daha ilk adetimi bekliyorum daha.

Hahah güldürdün beni canım yaa ..

İnan strese gireceğim iki gün üst üste biraz fazla gelir yarın ola hayrola diyelim o zaman..

canım lap. sonrası 1 adet geçiyor. 2. adetin 2. günü yine tedavi başlıyor. bende şimdi daha ilk adetimi bekliyorum daha.

Teşekkür ederim canım .. İnsan sabırsızlanıyor değil mi .. Umarim herşey yolunda gider senin için ..

Peki laparoskopi nasıl geçti ne yaptılar sana .. kim yaptı. . Ay ne çok soru sordum .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…