Canım gözün aydın kaçıncı günde oldun adet benim bugün 24. Günüm inşallah gecikmezKizlar bugün adet oldum yarın 09:30 da gönül hanima randevum var. Yarın kimler hastane de :)
Aminnn aminnn inşallah:)) yarın randevuda hep aklımda siz olacaksınız biz güçlü kadınlarız ablalarım bana güveniyor bende yapacağım diyip hep aklımda sizi anıcamSen de yazacaksın böyle haberler burda biz de sana o zaman öyle şeyler yazcaz :) içimizdeki çocukların bayram sevinçlerini :)
Çok tatlısın :) inşallahAminnn aminnn inşallah:)) yarın randevuda hep aklımda siz olacaksınız biz güçlü kadınlarız ablalarım bana güveniyor bende yapacağım diyip hep aklımda sizi anıcam
Canımm benim yaaaa çok tatlısın. Çok teşekkür ederim bende sevindim inşallah 5. Güne kadar böyle güzel haberler alırız.Ayyy harika harika içimde bir çocuğun bayram sevinci oluşuyor siz bunları yazdıkça :))) allahım tamamına erdirsin inşallah
Evet canım 5. Güne kadar bekletiyorlarmış. 3. Günde hamile kalan arkdaşım var ama memorial ın prensibiMaşallah 5. güne kadar mı bekletecekler
sende haber varmı canım aradılar mı bugün 4. Gün mü?Maşallah canım Çok sevindim böyle devam etsinler inşallah
Allah tamamına erdirsin canmGünaydın kızlar; hastane aradı 8 yumurtada dölenmiş çok mutlu oldum.
Bu aralar yazanlardan hatırladığım E eylul_eylul çok aktif değil ama etiketi görünce yazar inşallah sana. Geçmişinden hikayesine de bakabilirsin.Arkadaşlar translokasyon taşıyıcısı olanlar kimler ?
Saol
sende haber varmı canım aradılar mı bugün 4. Gün mü?
4.gün bilgi veriyorlar aslında ama aramak lazım sanırım.Bugün 4. Gün evet yarın haber verecekler tatlım bugün kontrol yok sanırım .
4.gün bilgi veriyorlar aslında ama aramak lazım sanırım.
Öncekinde 4.gün arayıp bilgi almıştım. 1 ve 3 de onlar arıyor 4de istersen sen arıyorsun.Sen aradın mı bilgi aldın mı peki .. arattiracaksin bana şimdi :) arama mevzusu geçince bi stres bi stres :)
Jalapenoo tatlım sana yine bir şey soracağım fikir olur bana merak ediyorum belki bu konu da da bilgin vardır. .
Şimdi yarın transfer olmazsa..
Benim önce bir rahim filmi çekilmem lazım semra hanım gerek görürse laparoskopi yaparız demişti ..
Şimdii rahim filmi ve laparoskopi olacağımı varsayarsak en erken transfer 2 aydan önce olmaz diye düşünüyorum daha da uzar mı ne kadar sürer acaba ..
Laparoskopi iyileşme süreci ne kadar sürer acaba olan arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim ..
Öncekinde 4.gün arayıp bilgi almıştım. 1 ve 3 de onlar arıyor 4de istersen sen arıyorsun.
Şimdi ben de arayamadım da, kendi yapmaya korktuğu şeyi önden başkasını gaza getirip yaptırır ya oyunlarda falan bazıçocuklarresmen o stratejide hissediyorum şuan kendimi :)
canım lap. sonrası 1 adet geçiyor. 2. adetin 2. günü yine tedavi başlıyor. bende şimdi daha ilk adetimi bekliyorum daha.
Aradım kızıHahah güldürdün beni canım yaa ..
İnan strese gireceğim iki gün üst üste biraz fazla gelir yarın ola hayrola diyelim o zaman..
Aradım kızıaradım kiii
Hepsi aynen devam ediyormuş :)
Aradım kızıaradım kiii
Hepsi aynen devam ediyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?