Ayy çok şükür.Ben de aradım.. aynen devam 2 si iyi biri orta dedi :)
Hayırlı olsun. Gelişmelerden haberdar et.Günaydın arkadaşlar sabah 08:50 de aradım randevu için biraz önce dönüş yaptılar yarın 09:30 da Semra hanım la öncesinde algül Hn la randevu oluşturuldu algül Hn burada pek duymadım ama sonuçda semra hn tedavi şeklini oluşturacak çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim biraz önce okudum bikaç arkadaş olumsuz yorum yapmış hastane hakkında ve bu beni biraz etkiliyor ama yine de bir umut var içimde hayırlısı olsun bakalım
Canım sizin genetik problem neydi peki ?Ayy çok şükür.
Yarın kritik gün. Hepsi de gidebilir genetiğe dedi. Dün 3 tanesi falan gidebilir diye düşünüyoruz daha fazla da az da olabilir demişti.
Hepsi gitsin hepsi gelsin hepsini teker teker hatta 2 şer 2 şer bile doğurmazsam bana da jalapenoo demesinler (adımı söylesinler)
Bu mesajını görmemişim ben. Bu tür işlemler adet bitiminde yapılıyor. Laparoskopi olmadı bende. Olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir sanırım. Yapılan işleme göre dinlenme toparlanma süresi veriyorlar transfer öncesi. Film ve laparoskopi nim aynı ay yapılıp yapılamayacağını da doktorunu ara bi sor istersen. Ya sa hemşire hattını da arasan bilgi verebilirler.Jalapenoo tatlım sana yine bir şey soracağım fikir olur bana merak ediyorum belki bu konu da da bilgin vardır. .
Şimdi yarın transfer olmazsa..
Benim önce bir rahim filmi çekilmem lazım semra hanım gerek görürse laparoskopi yaparız demişti ..
Şimdii rahim filmi ve laparoskopi olacağımı varsayarsak en erken transfer 2 aydan önce olmaz diye düşünüyorum daha da uzar mı ne kadar sürer acaba ..
Laparoskopi iyileşme süreci ne kadar sürer acaba olan arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim ..
Bizde genetik problem yok. 5aa ve 5ab embriyolarla sonuç alınamadığı için zaten yeni tedavide pgt öneriyorlar. Yaş faktörü de var 37 yaş üstü ilk deneme de olsa öneriyorlar ama bana ilk denemede önermediler rezerv iyi göründüğü için.Canım sizin genetik problem neydi peki ?
TrilaylaylimmmmmAradım kızıaradım kiii
Hepsi aynen devam ediyormuş :)
Oh ohhh yandaaannnBen de aradım.. aynen devam 2 si iyi biri orta dedi :)
Ayy çok şükür.
Yarın kritik gün. Hepsi de gidebilir genetiğe dedi. Dün 3 tanesi falan gidebilir diye düşünüyoruz daha fazla da az da olabilir demişti.
Hepsi gitsin hepsi gelsin hepsini teker teker hatta 2 şer 2 şer bile doğurmazsam bana da jalapenoo demesinler (adımı söylesinler)
Önce muayene oluyorsun emdometrium kalınlığına ve antral folikül sayına bakılıyor kist falan bir problem yoksa kan tahlili veriyorsun. Sonra sana mesajla ilaç dozu bilgisi geliyorKızlar şimdi beni yarın neler bekliyor tedavi şekli belirlenecek bazı testler filan hemen başlıyormuyum iğnelere yaa ilkmiş gibi sanki ama 5. tedavi olacak ancak diğerleri hep aynı yerde olduğu için buradaki süreç nasıldır çünkü çalışma politikaları çok farklı Umutüpbebk den
Günaydın arkadaşlar sabah 08:50 de aradım randevu için biraz önce dönüş yaptılar yarın 09:30 da Semra hanım la öncesinde algül Hn la randevu oluşturuldu algül Hn burada pek duymadım ama sonuçda semra hn tedavi şeklini oluşturacak çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim biraz önce okudum bikaç arkadaş olumsuz yorum yapmış hastane hakkında ve bu beni biraz etkiliyor ama yine de bir umut var içimde hayırlısı olsun bakalım
Maşallah ya, 4.gün iyi haber gelecek demiştim Di mi:)Ayy çok şükür.
İçime kelebekler doldu işte yaa zaten kız istemeye gideceğiz birazdan moral oldu :)Maşallah ya, 4.gün iyi haber gelecek demiştim Di mi:)
İnşallah devam edecekler canım, pgt ye hepsi gitsin hepsi sağlıklı çıksın ne güzel olur :)İçime kelebekler doldu işte yaa zaten kız istemeye gideceğiz birazdan moral oldu :)
5.gün dananın kuyruğu kopacak biliyorum ama işte biri geriledi falan demediler ya hepsi günüyle uyumlu sevam ediyor deyince şeytanın bacağı kırılmış gibi hissettim :) çok şükür
Maaşallah Balım çok sevindim Allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsinİçime kelebekler doldu işte yaa zaten kız istemeye gideceğiz birazdan moral oldu :)
5.gün dananın kuyruğu kopacak biliyorum ama işte biri geriledi falan demediler ya hepsi günüyle uyumlu sevam ediyor deyince şeytanın bacağı kırılmış gibi hissettim :) çok şükür
Canim ya ne kadar sevindim anlatamam bu sefer sonuda guzel olcak insallah..guzel haberlerinizi okudukca icim icime sigmiyor :))Ayy çok şükür.
Gözün aydin canim benim..insallah burdan hamileyimmm kizlar diye yazdiginiz msj larida okuycaz..Ben de aradım.. aynen devam 2 si iyi biri orta dedi :)
Gözün aydin canim benim..insallah burdan hamileyimmm kizlar diye yazdiginiz msj larida okuycaz..
Benim de içim içime sığmıyor, insanoğlu ne garip, Rabbim toparlanma gücünü veriyor, zaman geçtikçe acını azaltıyor. Daha geçen hafta pgt den sağlıksız çıkan embriyolarıma üzülüyordum şimdi bi an önce vakit gelse yine denesem diye hevesleniyorum. ALLAH ım bu sefer hevesimi yarım bırakmasın, güzel şeyler nasil etsin inşallah.. Hepimize..Canim ya ne kadar sevindim anlatamam bu sefer sonuda guzel olcak insallah..guzel haberlerinizi okudukca icim icime sigmiyor :))
Anladım canım ama niye mesaj yoluyla Semra hn ayarlıyor diyemi yalnız benim semra Hn görüşmem var o bana direkt söyler belkide pek bilemedimÖnce muayene oluyorsun emdometrium kalınlığına ve antral folikül sayına bakılıyor kist falan bir problem yoksa kan tahlili veriyorsun. Sonra sana mesajla ilaç dozu bilgisi geliyor
Canı m Maaşallah Allah tamamına erdirsin balımİnşallah canım hepimiz bir gün yazabilelim inşallah. . Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?