Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de aradım.. aynen devam 2 si iyi biri orta dedi :)
Ayy çok şükür.
Yarın kritik gün. Hepsi de gidebilir genetiğe dedi. Dün 3 tanesi falan gidebilir diye düşünüyoruz daha fazla da az da olabilir demişti.
Hepsi gitsin hepsi gelsin hepsini teker teker hatta 2 şer 2 şer bile doğurmazsam bana da jalapenoo demesinler (adımı söylesinler)

Hayırlı olsun. Gelişmelerden haberdar et.

Canım sizin genetik problem neydi peki ?

Bu mesajını görmemişim ben. Bu tür işlemler adet bitiminde yapılıyor. Laparoskopi olmadı bende. Olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir sanırım. Yapılan işleme göre dinlenme toparlanma süresi veriyorlar transfer öncesi. Film ve laparoskopi nim aynı ay yapılıp yapılamayacağını da doktorunu ara bi sor istersen. Ya sa hemşire hattını da arasan bilgi verebilirler.

Canım sizin genetik problem neydi peki ?
Bizde genetik problem yok. 5aa ve 5ab embriyolarla sonuç alınamadığı için zaten yeni tedavide pgt öneriyorlar. Yaş faktörü de var 37 yaş üstü ilk deneme de olsa öneriyorlar ama bana ilk denemede önermediler rezerv iyi göründüğü için.
Aslında teklif etseler kabul ederdim çünkü tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum böylesi daha garanti.

Çok şükür canım benim. İnşallah hepsi sapasağlam döner sana :)

Kızlar şimdi beni yarın neler bekliyor tedavi şekli belirlenecek bazı testler filan hemen başlıyormuyum iğnelere yaa ilkmiş gibi sanki ama 5. tedavi olacak ancak diğerleri hep aynı yerde olduğu için buradaki süreç nasıldır çünkü çalışma politikaları çok farklı Umutüpbebk den

Önce muayene oluyorsun emdometrium kalınlığına ve antral folikül sayına bakılıyor kist falan bir problem yoksa kan tahlili veriyorsun. Sonra sana mesajla ilaç dozu bilgisi geliyor

Maşallah ya, 4.gün iyi haber gelecek demiştim Di mi:)

Maşallah ya, 4.gün iyi haber gelecek demiştim Di mi:)
İçime kelebekler doldu işte yaa zaten kız istemeye gideceğiz birazdan moral oldu :)
5.gün dananın kuyruğu kopacak biliyorum ama işte biri geriledi falan demediler ya hepsi günüyle uyumlu sevam ediyor deyince şeytanın bacağı kırılmış gibi hissettim :) çok şükür

İnşallah devam edecekler canım, pgt ye hepsi gitsin hepsi sağlıklı çıksın ne güzel olur :)

Maaşallah Balım çok sevindim Allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsin

Canim ya ne kadar sevindim anlatamam bu sefer sonuda guzel olcak insallah..guzel haberlerinizi okudukca icim icime sigmiyor :))

Canim ya ne kadar sevindim anlatamam bu sefer sonuda guzel olcak insallah..guzel haberlerinizi okudukca icim icime sigmiyor :))
Benim de içim içime sığmıyor, insanoğlu ne garip, Rabbim toparlanma gücünü veriyor, zaman geçtikçe acını azaltıyor. Daha geçen hafta pgt den sağlıksız çıkan embriyolarıma üzülüyordum şimdi bi an önce vakit gelse yine denesem diye hevesleniyorum. ALLAH ım bu sefer hevesimi yarım bırakmasın, güzel şeyler nasil etsin inşallah.. Hepimize..

Önce muayene oluyorsun emdometrium kalınlığına ve antral folikül sayına bakılıyor kist falan bir problem yoksa kan tahlili veriyorsun. Sonra sana mesajla ilaç dozu bilgisi geliyor
Anladım canım ama niye mesaj yoluyla Semra hn ayarlıyor diyemi yalnız benim semra Hn görüşmem var o bana direkt söyler belkide pek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…