- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Canım süper süper aman aman maşallah diyelim hep böyle gitsinler inşallahİçime kelebekler doldu işte yaa zaten kız istemeye gideceğiz birazdan moral oldu :)
5.gün dananın kuyruğu kopacak biliyorum ama işte biri geriledi falan demediler ya hepsi günüyle uyumlu sevam ediyor deyince şeytanın bacağı kırılmış gibi hissettim :) çok şükür
canim daha belli değil tedavi zamanımız. .... eşim dna hasar testini bi yapsın.ona göre yol alacağız İNŞALLAH ama ne yalan soyluyum. eskisi gibi de pek isteğim yok.tekrar aynı sonucu görmekten korkuyorum.Aminnn..insallah sefaatcimiz olcaktir..daha biz tedaviye baslamadik kismetse eyluldeki adet dönemimde basliycaz ama lab.cok iyi oldugunu duydum tanidiklarimdan. sonra burdaki kizlardan da Allah razi olsun her konuda cok yardimci oluyorlar bize onlarda buranin cok iyi ve guvenilir oldugunu soylediler.siz ne zamn tedaviye baslamayi dusunuyosunuz?
aynen öyle canim nasip işi :))))ben iki denememide aynı yerde yaptim.sonuç aynı çıktı bence lab. hiç alakasi yoktu.çünkü benimle opuolan arkadaşlarının çok az yumurtalarını rağmen kaliteli bolunmustuler.ama yinede içimizde kalmasın diye ist deneyecegizde gerçi bu benim fikrim eşim ışte.istemiyor yine herzaman ki gibi hepsi aynı diyor.off ona mi laf anlaticam.kendimi tedaviyemi hazirliyicam tabi bide ikna cabasida bacasi ondan dolayi enerjim sifirlaniyor.senin bebislerin ne alemdeler haberin varmi ?yoksa 5.gun mu ariyacaklarCanım bu iş gerçekten nasip işi ama tedbir almak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak bizim görevimiz. .
Diğer topikte de yazdım sana ben sana yine söylüyorum için rahat etsin aklındaki yerler le git görüş ön görüşme yap zaten farkı anlayacaksın. .
Sayılı labaratuvarlardan bir tanesi ve bu iş ekip işi Dr. Labaratuvar. . Ben de ilk denemem de labaratuvar azizliğine uğrayınca çok araştırdım ve gorusmelerim sonunda buraya karar verdim..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
BENde yarın oradayım ama saat 4de.. sen ilk hasta ben son hasta sanırım:) çıkar çıkmaz yaz canım bize inşallah çok güzel haberler alırsınYarın kimler memorial de kızlar ben 09:30 da oradayım da
34 gunde oldum cnm gecikirse de telaslanma. Normaldir ama ins gecikmezCanım gözün aydın kaçıncı günde oldun adet benim bugün 24. Günüm inşallah gecikmez
Benimde 09:30 da randevum var. Gönül hanima adet oldum dondurulmuş embriyolarim var transfer asamasindayimYarın kimler memorial de kızlar ben 09:30 da oradayım da
aynen öyle canim nasip işi :))))ben iki denememide aynı yerde yaptim.sonuç aynı çıktı bence lab. hiç alakasi yoktu.çünkü benimle opuolan arkadaşlarının çok az yumurtalarını rağmen kaliteli bolunmustuler.ama yinede içimizde kalmasın diye ist deneyecegizde gerçi bu benim fikrim eşim ışte.istemiyor yine herzaman ki gibi hepsi aynı diyor.off ona mi laf anlaticam.kendimi tedaviyemi hazirliyicam tabi bide ikna cabasida bacasi ondan dolayi enerjim sifirlaniyor.senin bebislerin ne alemdeler haberin varmi ?yoksa 5.gun mu ariyacaklar
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. . Anlayabiliyorum endişelerini ama lab. Gerçekten çok önemli bu iş gerçekten ekip işi çok iyi bir Dr olur ama lab. Aynı kalitede değilse bence büyük problem. işin en onemli kısmı lab.
Eşlerin farklı fikirde olması da gerçekten bir sorun .. Umarim ortak karar alabilirsiniz. Adamlarda haklı bi yönden bu kadar yipranip onlarca para ve emek harcadiktan sonra insanların bütün merkezlere bakış açısı aynı olabiliyor..
Herşey gönlünce olsun inşallah. . Bugün de haber aldım aynen devam herşey yolunda yarın 5. Gün inşallah sıkıntı çıkmazsa dondurulacaklar.[/QUOTE hadi gozun aydın olsun canim işin en zorlu kısmını atlattin.İNŞALLAH bi annesine tutunmaları kaldi.ALLAH in izniyle sana tutunucaklar.
Benimde 09:30 da randevum var. Gönül hanima adet oldum dondurulmuş embriyolarim var transfer asamasindayim
Merhaba bende seninle ayni duygulari paylasiyorum bu hafta hala oldum. O kadar tatli ki bende cok istiyorum. Acaba yumurta kalitesi icin birsey verdiler miBenim de içim içime sığmıyor, insanoğlu ne garip, Rabbim toparlanma gücünü veriyor, zaman geçtikçe acını azaltıyor. Daha geçen hafta pgt den sağlıksız çıkan embriyolarıma üzülüyordum şimdi bi an önce vakit gelse yine denesem diye hevesleniyorum. ALLAH ım bu sefer hevesimi yarım bırakmasın, güzel şeyler nasil etsin inşallah.. Hepimize..
Hayır vermediler ama ben arkadaşların önerileriyle arı sütü ve omepa q10 kullanmaya başladım. Elimden bi bu geliyo, ne yapalım biz de bi gün anne olcaz inşallah. Çabalamaktan başka çaremiz yok. İki kaybım var zaten sonuncusu hala aklımda, kalp atışı alamıyorum dediği an hep gözümün önüne geliyo doktorun. Ama toparlandım çok şükür. Son tedaviyi de hiç olmamış gibi kabul ettim böylesi daha kolay oluyor. 3.değil benim için 2.deneme için umutluyum:)Merhaba bende seninle ayni duygulari paylasiyorum bu hafta hala oldum. O kadar tatli ki bende cok istiyorum. Acaba yumurta kalitesi icin birsey verdiler mi
Anladım canım inşallahBENde yarın oradayım ama saat 4de.. sen ilk hasta ben son hasta sanırım:) çıkar çıkmaz yaz canım bize inşallah çok güzel haberler alırsın
Hadi hayırlısı inşallah sıkı sıkı tutunup yerleşsin emeğin boşa çıkmasın canımBenimde 09:30 da randevum var. Gönül hanima adet oldum dondurulmuş embriyolarim var transfer asamasindayim
Söyler evet o geçerli olur yine de mesajı bekleyip saatinde uygularsin. Kan sonuçlarını da değerlendiriyorlar ya. Zaten arar yine hemşire de. Merkezden çıkmadan da ilaç eğitimlerini alırsın. Müsaitse Zehra Hanım la da tanış görüş iyi olur.Anladım canım ama niye mesaj yoluyla Semra hn ayarlıyor diyemi yalnız benim semra Hn görüşmem var o bana direkt söyler belkide pek bilemedim
canım transfer yapılacak mı sana bişey dediler mi?Teşekkür ederim
Benim embriyolar genetiğe gitmeyecek..
Orta kalite de olsa aynı şansa sahip diyor embriyologlar . Genetik için hücre sayısına zarar vermeden örnek alabilmeleri gerekiyor, orta kalitede de yapabiliyorlar demek ki .. Ama kalite yi tam olarak nasıl siniflandirdiklarini bilmiyorum ..
Bu aşamalara yeni geldiğim için pek araştırma yapmadım da şimdi bende merak ettim bi bakayım :)
Hayır vermediler ama ben arkadaşların önerileriyle arı sütü ve omepa q10 kullanmaya başladım. Elimden bi bu geliyo, ne yapalım biz de bi gün anne olcaz inşallah. Çabalamaktan başka çaremiz yok. İki kaybım var zaten sonuncusu hala aklımda, kalp atışı alamıyorum dediği an hep gözümün önüne geliyo doktorun. Ama toparlandım çok şükür. Son tedaviyi de hiç olmamış gibi kabul ettim böylesi daha kolay oluyor. 3.değil benim için 2.deneme için umutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?