Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım süper süper aman aman maşallah diyelim hep böyle gitsinler inşallah
Canım hep sana soruyorum kusuruma bakma hani benim prolaktin 29 çıktı ya sınırda yani incir yemeyeyim dimi önerilmiyor galiba bide benim elimde daha önceden eşim için aldığım polen var onuda kullanayımmı ne dersin

canim daha belli değil tedavi zamanımız. .... eşim dna hasar testini bi yapsın.ona göre yol alacağız İNŞALLAH ama ne yalan soyluyum. eskisi gibi de pek isteğim yok.tekrar aynı sonucu görmekten korkuyorum.

aynen öyle canim nasip işi :))))ben iki denememide aynı yerde yaptim.sonuç aynı çıktı bence lab. hiç alakasi yoktu.çünkü benimle opuolan arkadaşlarının çok az yumurtalarını rağmen kaliteli bolunmustuler.ama yinede içimizde kalmasın diye ist deneyecegizde gerçi bu benim fikrim eşim ışte.istemiyor yine herzaman ki gibi hepsi aynı diyor.off ona mi laf anlaticam.kendimi tedaviyemi hazirliyicam tabi bide ikna cabasida bacasi ondan dolayi enerjim sifirlaniyor.senin bebislerin ne alemdeler haberin varmi ?yoksa 5.gun mu ariyacaklar

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. . Anlayabiliyorum endişelerini ama lab. Gerçekten çok önemli bu iş gerçekten ekip işi çok iyi bir Dr olur ama lab. Aynı kalitede değilse bence büyük problem. işin en onemli kısmı lab.

Eşlerin farklı fikirde olması da gerçekten bir sorun .. Umarim ortak karar alabilirsiniz. Adamlarda haklı bi yönden bu kadar yipranip onlarca para ve emek harcadiktan sonra insanların bütün merkezlere bakış açısı aynı olabiliyor..

Herşey gönlünce olsun inşallah. . Bugün de haber aldım aynen devam herşey yolunda yarın 5. Gün inşallah sıkıntı çıkmazsa dondurulacaklar.

Benimde 09:30 da randevum var. Gönül hanima adet oldum dondurulmuş embriyolarim var transfer asamasindayim

hayırlı olsun inşallah tedavinin son ve en heyecanlı aşamasına gelmişsin, allah yürekten sevinmeyi nasip etsin inşallah.
naturel mi olacak ilaçlı mı?
ben de ekimde dondurulmuşla naturel olacağım allah kısmet ederse. naturel nasıl oluyor çok merak ediyorum.

Merhaba bende seninle ayni duygulari paylasiyorum bu hafta hala oldum. O kadar tatli ki bende cok istiyorum. Acaba yumurta kalitesi icin birsey verdiler mi

Merhaba bende seninle ayni duygulari paylasiyorum bu hafta hala oldum. O kadar tatli ki bende cok istiyorum. Acaba yumurta kalitesi icin birsey verdiler mi
Hayır vermediler ama ben arkadaşların önerileriyle arı sütü ve omepa q10 kullanmaya başladım. Elimden bi bu geliyo, ne yapalım biz de bi gün anne olcaz inşallah. Çabalamaktan başka çaremiz yok. İki kaybım var zaten sonuncusu hala aklımda, kalp atışı alamıyorum dediği an hep gözümün önüne geliyo doktorun. Ama toparlandım çok şükür. Son tedaviyi de hiç olmamış gibi kabul ettim böylesi daha kolay oluyor. 3.değil benim için 2.deneme için umutluyum:)

BENde yarın oradayım ama saat 4de.. sen ilk hasta ben son hasta sanırım:) çıkar çıkmaz yaz canım bize inşallah çok güzel haberler alırsın
Anladım canım inşallah
Benimde 09:30 da randevum var. Gönül hanima adet oldum dondurulmuş embriyolarim var transfer asamasindayim
Hadi hayırlısı inşallah sıkı sıkı tutunup yerleşsin emeğin boşa çıkmasın canım

Anladım canım ama niye mesaj yoluyla Semra hn ayarlıyor diyemi yalnız benim semra Hn görüşmem var o bana direkt söyler belkide pek bilemedim
Söyler evet o geçerli olur yine de mesajı bekleyip saatinde uygularsin. Kan sonuçlarını da değerlendiriyorlar ya. Zaten arar yine hemşire de. Merkezden çıkmadan da ilaç eğitimlerini alırsın. Müsaitse Zehra Hanım la da tanış görüş iyi olur.

Teşekkür ederim
Benim embriyolar genetiğe gitmeyecek..

Orta kalite de olsa aynı şansa sahip diyor embriyologlar . Genetik için hücre sayısına zarar vermeden örnek alabilmeleri gerekiyor, orta kalitede de yapabiliyorlar demek ki .. Ama kalite yi tam olarak nasıl siniflandirdiklarini bilmiyorum ..

Bu aşamalara yeni geldiğim için pek araştırma yapmadım da şimdi bende merak ettim bi bakayım :)

canım transfer yapılacak mı sana bişey dediler mi?

Merhaba benim 6. Denemem olacak
Bende omega1200 gunde 1 tane solgar q10 200 mg gunde 1 tane almaya basladim . Ekimde bir sorun cikmaz Allah izin verirse on kont gidicem amh ve folikul sayima bakilip ona gore kara vereceklerini soyledi Emre bey bakalim insallah sorun çıkmaz. Benim amh 5.64 gibi birseydi ama emre bey bu kadar olamaz dedi benim 7 tane toplanmisti amh hemen düşen birseymi acaba

Merhaba eylülde memorial sislide tüp bebek tedavisine baslicaz pgt yöntemi ile, pgt yaptirip saglikli cocugu olan varmi? Kacinci denemede hamile kaldiniz ve kactane saglikli embryo olustu? Transfer oldugnda 21 gün tedavi görmem gerektigni söylediler ne gibi tedavi görülüyo? Kusura bakmayin cok soru sordum Yardimci olursaniz cok sevinirim saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…