- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım amh ın %100 doğruluğunun olmadığını söylüyorlar. Hatta son görüşmemde sevinç hanım bir laboratuvar testi muayene yi destekliyorsa doğrudur deriz dedi. Benim geçen yıl 2,97 ydi, şimdi tekrar baktılar 1,53 çıktı. Sonuçla ilgili konuşmadım doktorla ama bu benden toplanan yumurtaya göre daha uyumlu.Merhaba benim 6. Denemem olacak
Bende omega1200 gunde 1 tane solgar q10 200 mg gunde 1 tane almaya basladim . Ekimde bir sorun cikmaz Allah izin verirse on kont gidicem amh ve folikul sayima bakilip ona gore kara vereceklerini soyledi Emre bey bakalim insallah sorun çıkmaz. Benim amh 5.64 gibi birseydi ama emre bey bu kadar olamaz dedi benim 7 tane toplanmisti amh hemen düşen birseymi acaba
Iyi aksamlar.Canım amh ın %100 doğruluğunun olmadığını söylüyorlar. Hatta son görüşmemde sevinç hanım bir laboratuvar testi muayene yi destekliyorsa doğrudur deriz dedi. Benim geçen yıl 2,97 ydi, şimdi tekrar baktılar 1,53 çıktı. Sonuçla ilgili konuşmadım doktorla ama bu benden toplanan yumurtaya göre daha uyumlu.
Ben de Ekim sonu ya da Kasım sonu gibi gideceğim muhtemelen, öyle planlıyorum ama nasip bakalım nasıl olur.
Geçen yıl bu dönemler ilk tüp bebek görüşmelerine gittiğimde çikolata kisti olan tarafta 10 tane falan folikül sayıyorlardı. Ama gerçek tedavide öyle olmadı, daha sonra hiç öyle olmadı:) bilmiyorum her ay değişebiliyor deniyor ya inşallah sonraki tedavide en çok yumurtam olan aya denk gelir.
Sen gidip görüştün mü canım, yoksa telefonla mı aradılar?
İkimiz için de hayırlısı olur inşallah, aynı dönemlerde yine tedavideyiz gibi görünüyor.
Sana cetrodite vermediler miIyi aksamlar.
Telefonla görüştüm. Emre bey toplanan yumurta sayimin az oldugu soyledi kalitesinde sorun olnadigini bizdeki sorunun sperm faktörü oldugunu bundan sonraki embriyo sagliksiz olacak diye birsey yok dedi ama zaten en fazla 2 tane blast oluyor fazlasi olmuyor. Bende uzun protokol uygularsak daha cok yumurtam olur mu dedim oda ekim adetinden once bir gel bakalim dedi kismet artik. Mesala bence her ay yumurta sayisi farklilik gosteriyor. Tedavi oncesi gittigimde yaklaşık 10 folikul sayarken tedavi asamasinda 6 yi gecmedi zaten 7 tane olustu. 2 tanesi opu oncesi çatlamış sadece 5 tane olgun cikti 3 tane dollendi bir tane kaldi. Mesala 2 tanesi catladiginda o gece sabaha kadar agrim olmustu. Hemsireye söylediğimde bana guldu oyle birsey olmaz dedi ama ben opu oncesi muayene oldum ve 2 tanesi catlamis yani zaten bir suru sorun varken birde erken catlama yasadim. Ama genede pozitif dusunmek istiyorum bir gun insallah bende anne olucam. Allah isteyen herkese tez vakitte versin aratmasin.
Verdiler ama 2 tanesi fazla büyüdüğü icin catlayabilirmis oyle dediler. Onlarida karin boslugundan aldik dediler ama 2 gun cok ağrım oldu aferdersiniz wc ye gittigimde sanki yirtiliyormus gibi canım yandi sonra gecti. Acikcasi zor bir opu gecirdim.Sana cetrodite vermediler mi
Adana da yaptırdm ben cnm yakın bir il de yaparlar canımSordum cnm burdaki devlet hast.malesef yapmiyormus.sen hangi ilde yaptirdin?
Eşimde robartson translokasyonu varArkadaşlar translokasyon taşıyıcısı olanlar kimler ?
Bu amh göre pko olman lazım pkolu isen de bu kadar az yumurtan olmaz kolay kolayda amh düşmez canım zamanla azalır yumurta rezervin ama öyle bir anda düşmezMerhaba benim 6. Denemem olacak
Bende omega1200 gunde 1 tane solgar q10 200 mg gunde 1 tane almaya basladim . Ekimde bir sorun cikmaz Allah izin verirse on kont gidicem amh ve folikul sayima bakilip ona gore kara vereceklerini soyledi Emre bey bakalim insallah sorun çıkmaz. Benim amh 5.64 gibi birseydi ama emre bey bu kadar olamaz dedi benim 7 tane toplanmisti amh hemen düşen birseymi acaba
İnciri boşver o zaman evet. Polen yiyebilirsin protein neticede ve bu dönem protein ağırlıklı beslenmek gayet mantıklıCanım süper süper aman aman maşallah diyelim hep böyle gitsinler inşallah
Canım hep sana soruyorum kusuruma bakma hani benim prolaktin 29 çıktı ya sınırda yani incir yemeyeyim dimi önerilmiyor galiba bide benim elimde daha önceden eşim için aldığım polen var onuda kullanayımmı ne dersin
Canım eşimde trizomi vardı.bende pko. Kan uyuşmazlığı ve kan pıhtılaşma var...ama en önemlisi genetik bozukluk demişti bizim için.. tedavimi gördüm 29-30 yumurta toplandı 25 i döllendi 9 u pgt ye gitti 3 tanesi sağlıklı çıktı.2 ay dinlendirilip yumurta yerleştirme yapıldı bana 8 Ağustos'a Allah'a şükür ilk denememizde pozitifi gördük 2 günde bir kan testi verdim artıyor.. inş. Hep böyle devam eder sağlıkla kucağıma alırım.. içini ferah tut.. merak ettiklerini sorabilirsin..tedavin hayırlı olur çok geçmiş olsun..Merhaba arkadaslar allah nasip ederse eylül ayinda bizim ilk tüp bebek denemesi olcak pgt yöntemi ile genetik bozukluk tasiyici oldugum icin, pgt yöntemi ile saglikli evlad sahibi olan varmi aranizda ve kactane saglikli embryo olustu?
Transferden sorada 21 gün tedavi görülüyormus ne gibi tedavi yapiliyo ? Kusura bakmayin cok soru sordum Yardimci olursaniz cok sevinirim iyi aksamlar
Evet bende oyle biliyordum ama neden az oldu bilmiyorum. Hemde 225 ganol f kullandim.Bu amh göre pko olman lazım pkolu isen de bu kadar az yumurtan olmaz kolay kolayda amh düşmez canım zamanla azalır yumurta rezervin ama öyle bir anda düşmez
Ne guzel çok sevindim Allah devamini getirsinCanım eşimde trizomi vardı.bende pko. Kan uyuşmazlığı ve kan pıhtılaşma var...ama en önemlisi genetik bozukluk demişti bizim için.. tedavimi gördüm 29-30 yumurta toplandı 25 i döllendi 9 u pgt ye gitti 3 tanesi sağlıklı çıktı.2 ay dinlendirilip yumurta yerleştirme yapıldı bana 8 Ağustos'a Allah'a şükür ilk denememizde pozitifi gördük 2 günde bir kan testi verdim artıyor.. inş. Hep böyle devam eder sağlıkla kucağıma alırım.. içini ferah tut.. merak ettiklerini sorabilirsin..tedavin hayırlı olur çok geçmiş olsun..
Tedaviye başladığın gün fsh a bakıldı mı biliyor musun? Ben bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Okuduğum örneklerden yaptığım çıkarım sadece benim fikrim yani. Mesela fsh iyi ise az folikül görünse de daha fazla yumurta gelişip toplanabiliyor. Fsh yüksek ise görünen foliküllerin bile sadece bir kısmı tedaviye cevap veriyor gelişiyor toplanmış olsa bile elde kalan olgun yumurta sayısı az oluyor.Evet bende oyle biliyordum ama neden az oldu bilmiyorum. Hemde 225 ganol f kullandim.
Merhaba o ay bakilmadi. 2 ay onceki lh 7.05 fsh 6.89 amh 5.32 olarak olculmus yaşım 38 nasil sizcebTedaviye başladığın gün fsh a bakıldı mı biliyor musun? Ben bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Okuduğum örneklerden yaptığım çıkarım sadece benim fikrim yani. Mesela fsh iyi ise az folikül görünse de daha fazla yumurta gelişip toplanabiliyor. Fsh yüksek ise görünen foliküllerin bile sadece bir kısmı tedaviye cevap veriyor gelişiyor toplanmış olsa bile elde kalan olgun yumurta sayısı az oluyor.
MerhabaMerhaba o ay bakilmadi. 2 ay onceki lh 7.05 fsh 6.89 amh 5.32 olarak olculmus yaşım 38 nasil sizceb
Merhaba cevap yazdığın için tesekkur ederim insallah hepimizin sonunda anne oluruzMerhaba
Amh 5.32 PCOS. fsh 6.89 38 yaş için gayet iyi. (Bu arada aynı yaştayız) Lh biraz fsh ın önüne geçmiş bu da PCOS un aslında hafif olduğunu gösteriyor. Ama fsh aydan aya değişiyor. Benim ilk tedavimde 2-3 folikül görünürken 8 yumurtam toplandı fsh 7 idi. Ve ben 7 fsh ı ilk defa gördüm genelde hep 6 civarı çıkardı. Bu tedavimde 12-13 folikül görünüyordu önceki ay fsh 5.9 çıkmıştı ama tedavide 9.13 çıkmış şok oldum. Neticede tüm folikuller gelişti ama yine 8 tane toplandı.
Merhaba
Amh 5.32 PCOS. fsh 6.89 38 yaş için gayet iyi. (Bu arada aynı yaştayız) Lh biraz fsh ın önüne geçmiş bu da PCOS un aslında hafif olduğunu gösteriyor. Ama fsh aydan aya değişiyor. Benim ilk tedavimde 2-3 folikül görünürken 8 yumurtam toplandı fsh 7 idi. Ve ben 7 fsh ı ilk defa gördüm genelde hep 6 civarı çıkardı. Bu tedavimde 12-13 folikül görünüyordu önceki ay fsh 5.9 çıkmıştı ama tedavide 9.13 çıkmış şok oldum. Neticede tüm folikuller gelişti ama yine 8 tane toplandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?