Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Galiba çikolata kist ameliyati sonrasi dengem bozuldu. Bencede lh fsh tan yuksek olursa kalite bozuluyor olabilir benim sanki oyle olmuş

Merhaba canim bendede dengeli translokasyon cikti evlendikten 9 yil sonra ogrendim. Çünkü ilk kizim normal yolla saglikli dogdu. Ona kardes isterken ogrendik yeni. Tabi o zaman 21 yasindaydim. Simdide eylul sonunda tup bebek başlıcam insallah. Simdilik sadece nerede başlayacağıma karar vermem gerekiyor. Ve saglikli yumurta icin sigarayi birakmaya calisiyorum

Masallah cok sevindim senin adina
Allahim hayirlisiyla sag saglim kucagna almayi nasip etsin insallah bebisini bana cok umut verdin bu yazdignla allahim isteyen herkese nasip edsin insallah amin insallah cok sagolun eylülde ins ilk deneme olucak bizde cok heYcanliyiz, sizin yumurta sayisi cok olmus masallah ins bizimde öyle olur

Allahim gönlünüze göre versin cnm insallah sigarayida birakirsin
Memorial sislinin cok iyi oldugnu duydum ilk denemeyi orda yapmaya karar verdik bizde mart ayinda randevumuz vardi cok ilgili güler yüzlü herkes, randevu alip görüsmeye gidin hangi hastanede kendinizi iyi hissederseniz orda deneyin insallah saglikli bi bebisiniz daha olur

Insallah canim. Kizim o kadar cok bir kardes istiyorki. Her kardesi olani gordukce anne ben niye yalnizim neden kardesim yok diye uzuluyor.. onun icin baslamaya karar verdim.. sisli memorialde genetikciyle telefonda gorustum malesef sansimiz digerlerine gore daha az ama Rabbim ol derse olur. Ilk cocugumun saglikli dunyaya gelmesi gibi. Sigarayi birakamiyorum bir turlu cok istememe ragmen. Kanda pihtilasmada cikmisti bahcecide guvenc bey pihtilasmayi omemsemedi ama sigarayi birakmadan gelme dedi. Sislide ayni seyi soyleyecek muhtemelen. Sizdeki genetik bozukluk neydi.

Sen daha heyecanlisin galiba tatlım :)
Bugün vakit kolay geçmez sana :)
Ayyy aynen aynen birazdan eşim gelicek şuan uçakta onu almaya gidicem birazdan sonra dolaşırız hastaneye geçeriz kalbim yerinden çıkacak gibi :))) eşim benim kadar heyecanlı değil zavallım beni sakinleştirip korkularımı azaltmaya çalışıyor

Evde durmayacaksin iyi vakit çabuk geçer o zaman. Eşlerin görevi gibi olmuş artık bizleri sakinleştirmek. . Ama yazık onlar da belli edemiyor içlerinde yaşıyor genelde bize destek olmak isterken.. Rabbim bize de onlara da güç versin inşallah. .

Bekliyorum aramalarını. Dün sordum hani transfer olacak olursa falan erken mi haber verirsiniz diye işte.
Sen ne yaptın?
İyi haberler verin kızlar bize durup durup forma bakıyorum bişi yazdınız mı diye. En az sizin kadar heyecanlıyım. Hayırlı haberler gelir inşallah.

Bekliyorum aramalarını. Dün sordum hani transfer olacak olursa falan erken mi haber verirsiniz diye işte.
Sen ne yaptın?

Bende bekliyorum yoğun demek ki aramadiklarina göre. . Erken mi haber verirlermis transfer olursa ne dediler yoksa yarın mı olur ki

Bende bekliyorum yoğun demek ki aramadiklarina göre. . Erken mi haber verirlermis transfer olursa ne dediler yoksa yarın mı olur ki
5.gün takibi biraz daha farklı oluyor diğer günlere göre. Bakıp durumlarına göre takibe devam ediyorlar falan. Onun için sakin ol acele etme başka şeylerle meşgul ol.
Benimkiler genetige gideceği için dondurma öncesi de arayıp onayınızı alırız dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…