- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İnşallah ı unutmuşum :)Transfer olmayacak, rahat olun, bence hepsi iyi durumda :)
Merhaba ameliyat olduğumda 3cm yaziyor. Ilk tedaviye basladigimda yoktu. 2 tedavimde kucuk olarak gorunuyordu. 2. Tedavimde kanamali olarak erken dusuk yasadim sebebi cikolata kisti olabilir dediler ameliyata aldilar . Ameliyat oncesi cok şiddetli adet agrisi ara kanama ayrica adet ortalarinda cok siddetli karın agrilari cekiyordum . Ameliyatta bagirsaklarda yapisiklik sol tupte tikaniklik yapmis semra hoca ameliyatimi yapti cok şükür artik agrim yok ara kanamam yok ama rezerv azalmasi malesef oldu sol tarafta galiba sadece 1 veya 2 yumurta oluşuyor onda once 6- 7 folikul olurduCanım kistin kaç cm di ? Kist ameliyatı rezervi azaltıyor.
Merhaba beni genetige gidecegi zaman saat 5 gibi aramışlar di5.gün takibi biraz daha farklı oluyor diğer günlere göre. Bakıp durumlarına göre takibe devam ediyorlar falan. Onun için sakin ol acele etme başka şeylerle meşgul ol.
Benimkiler genetige gideceği için dondurma öncesi de arayıp onayınızı alırız dediler.
Beni sabah aramışlardı 9bucukta. Sizi çok meraklandırmamak için ilk sizi aradım demişti yeşim hanım.Merhaba beni genetige gidecegi zaman saat 5 gibi aramışlar di
Merhaba ameliyat olduğumda 3cm yaziyor. Ilk tedaviye basladigimda yoktu. 2 tedavimde kucuk olarak gorunuyordu. 2. Tedavimde kanamali olarak erken dusuk yasadim sebebi cikolata kisti olabilir dediler ameliyata aldilar . Ameliyat oncesi cok şiddetli adet agrisi ara kanama ayrica adet ortalarinda cok siddetli karın agrilari cekiyordum . Ameliyatta bagirsaklarda yapisiklik sol tupte tikaniklik yapmis semra hoca ameliyatimi yapti cok şükür artik agrim yok ara kanamam yok ama rezerv azalmasi malesef oldu sol tarafta galiba sadece 1 veya 2 yumurta oluşuyor onda once 6- 7 folikul olurdu
A anka23 benim ilk tedavimde bekledim bekledim arayan soran olmayınca 1falan olmuştu sanırım ben aradım. 2sini dondurduk dediler nasıl ya diğerleri falan... neyse diğerlerinin takibi devam ediyor arkadaşlar yine arayıp bilgi verecekler size dediler. Sonra 4 buçukta falan arayıp 3 tanesinin gelişimini izlemeye devam edeceklerini duruma göre blast olan olursa ertesi gün haber vereceklerini söylediler.Beni sabah aramışlardı 9bucukta. Sizi çok meraklandırmamak için ilk sizi aradım demişti yeşim hanım.
Laparoskopi yaptiCanım laparoskopi mi yaptı semra hanım açık mı
Maaşallah canım hepsi hayırlısıyla temiz çıksın inşaAllahEveeetttt!!!
Beklenen telefon geldi.Yukardaki mesajı yazarken.
Merak eden dua eden herkese çok çok çok teşekkürler.
3 tanesine pgt için onay verdim. Diğerleri takibe devam. Çok şükür. Elhamdülillah ala külli hal...
Yaaaaaaa yaşasınnnnn heyo heyo heyoooo tey tey teyyyy çok sevindim ablacım harika haber. Allahımıza sonsuz şükürler olsun inşallah devamıda gelecek nasip etti ya bunu çok şükür..Eveeetttt!!!
3 tanesine pgt için onay verdim. Diğerleri takibe devam. Çok şükür. Elhamdülillah ala külli hal...
Allah razı olsun. Sizden de daha güzel haberler duyalım inşallah.Maaşallah canım hepsi hayırlısıyla temiz çıksın inşaAllah
Sonuçların çıkmasını bekliyoruz canım bi ihtimal tedavi bir daha ki aya ertelenebilir umut bey girdi muayeneye semra Hn acil ameliyatı varmışCeylin_naz canım haberlerini bekliyoruzzz :)
Gözün aydın. İnşallah dualarımız kabul olur güzel haberler alırız çok sevindim senin adına. Pgt herkese yapılıyor mu?Allah razı olsun. Sizden de saha daha güzel haberler duyalım inşallah.
Diğer 4 taneden de varsa sağlıklı o da yetissin onlara. Yoksa da olana şükür gidenler sağlam gelsin de. Hayırlısı ile.
Size de önerdiler mi yeni tedavi için pgt?
Hayırlısı olsun. Daha önce de konuştuk ta önemli olan doğru zamanda başlamak. Yumurta çok da olsa büyüklükleri homojen olmayınca tedaviyi sıkıntıya sokuyor. Bu ay veya gelecek ay inşallah güzel verimli bir tedavin olur.Sonuçların çıkmasını bekliyoruz canım bi ihtimal tedavi bir daha ki aya ertelenebilir umut bey girdi muayeneye semra Hn acil ameliyatı varmış
Umut bey muayenede bir yumurtanın çok fazla geliştiğini kisttik olabileceğini söyledi eğer fsh yüksek çıkarsa tedavi ertelenebilirmiş birde bazı yumurtaların fazla büyümüş dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
Hayırlısı canım benim önemli olan doğru zamanda başlamak doktoruna güven en iyisini karar verecektir.Sonuçların çıkmasını bekliyoruz canım bi ihtimal tedavi bir daha ki aya ertelenebilir umut bey girdi muayeneye semra Hn acil ameliyatı varmış
Umut bey muayenede bir yumurtanın çok fazla geliştiğini kisttik olabileceğini söyledi eğer fsh yüksek çıkarsa tedavi ertelenebilirmiş birde bazı yumurtaların fazla büyümüş dedi bakalım hayırlısı hakkımızda
Maliyetli olduğu için ilk tedavide hemen herkese önermiyorlar genetik rahatsızlık falan yoksa. Sadece ileri yaşta öneriyorlar. 37 yaş üstü diyorlar ama ben ilk tedavide 37 idim önermediler. 2 defa 5aa 5ab embriyolarla istenilen sonuç alınamadığı için yeni tedavide önerdiler.Gözün aydın. İnşallah dualarımız kabul olur güzel haberler alırız çok sevindim senin adına. Pgt herkese yapılıyor mu?
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Yaşım 35 ilk tüp deneme hiç gebelik olmadı düşük vs yok. Ailede kalp rahatsızlığı var. Sanırım bende de ilk denemede istemezler. Kendi isteğimizle yaptırabiliyor muyuz? Çok soru sordum ama en bilgilimiz sensin.Maliyetli olduğu için ilk tedavide hemen herkese önermiyorlar genetik rahatsızlık falan yoksa. Sadece ileri yaşta öneriyorlar. 37 yaş üstü diyorlar ama ben ilk tedavide 37 idim önermediler. 2 defa 5aa 5ab embriyolarla istenilen sonuç alınamadığı için yeni tedavide önerdiler.
Eveeetttt!!!
Sağolasın canım hayırlısı artık bekliyorum sonucuHayırlısı olsun. Daha önce de konuştuk ta önemli olan doğru zamanda başlamak. Yumurta çok da olsa büyüklükleri homojen olmayınca tedaviyi sıkıntıya sokuyor. Bu ay veya gelecek ay inşallah güzel verimli bir tedavin olur.
Aynen öyle canım Allah razı olsunHayırlısı canım benim önemli olan doğru zamanda başlamak doktoruna güven en iyisini karar verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?