Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Estagfirullah :)
Kalp rahatsızlığı varsa transferden önce trombofiliye baktır mutlaka. O ayrı bir mevzu. Yaşla beraber yumurta kalitesi düşüyormuş ya rezerv iyi de olsa etkilenir dedi Semra Hoca. Embriyo kalitesini de %80 yumurta etkiliyor hani.
Kendi isteğinle yaptırmak istediğinı ilk görüşmede ya da daha sonra doktoruna söylese idin olabilirdi şimdi geç mi oldu bilemedim. Şans %50-55 den %70-75e çıkıyor. Olumsuz bir sonucu genetiğini bilmiyoruz diye açıklıyorlar. Aslında ben ilk denemede özellikle isteseymişimdedim ama keşke kelimesini sevmiyorum. Olanda hayır var diyorum.
Şöyle de bir avantajı var ben tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum mesela.

Pgt den ilk görüşmede onlarda bahsetmedi. Belki çikolata kistlerimden dolayı bilemiyorum. Trombofiliyi düşündüm bende ama onun içinde 2 düşük olması gerekiyor dediler. Bugün 2. Günüm kafam öyle doluki o kadar çok şey okuyorum ki ne iyi ne kötü bilemedim artık. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Allah hepimizin dularını kabul eder inşallah.

Aslında küçükmüş kistin benimde bi tane 2 cm var .Semra hoca çok küçük ameliyata gerek yok dedi sormuştu ara kanama ve ağrı var mı yok deyince hiç gerek yok dedi sende acaba ağrıdan dolayı mi ameliyat oldu

Diğerlerinden de giden olacak inşallah pgt ye. Hiç ümitsiz olsa beklemiyorlar bile. Akşam mı arayacaklar tekrar yoksa sabah mı bakacaklarmış?

CANIM pat bana da onerilmedi ilk denemem ama trombofili yapıldı sana da yapilmaliydi ne olur ne olmaz

Sorular soruyorlar ya ilk görüşmede ailede aynı tarafta çok sayıda varsa kalp hastası ona göre istiyorlar sanırım. Devlette yaptırmak biraz sıkıntı oluyor, orada da külfetli biraz. Yine de geç değil ki. Dondurulacak senin embriyolar değil mi? Transfere kadar yaptirabilirsin yine. Pıhtılaşma sorunu varsa da normal doğal gebeliklerde 5. hafta başlanıyor iğneye.

Canim benim yaaaa hadi gözün aydin cok cok cokk mutlu oldum.bana umut oluyorsun.kuzum sen arisutunu ne kadar sure kullanmistin bide hazir tuptekileri kullanmistin ya iceriginde ne kadar ari sütü mevcuttu?

Jalapenoo hayırlı olsun.inş hepsi döner.benim de 3 tane gitti Pgt ye .seninkinin kaliteleri nasılmış .sonuç kaç güne çıkar acaba ve neye göre bu süre?bazen geç bazen erken çıkıyor sonuç.

İnşallah...
Takip ediyoruz dedi zaman vermedi. Onlardan da olursa tekrar arayacağız dedi falan işte.

Canım biz de pgt ye gönderdik 7 tane bildiğim kadarıyla pgt de 9 kromozoma bakiliyor ama bize gönderilen mailde 23 kromozomun tamamına bakılmış yöntem olarak da ngs yapılmış yazıyor o açıdan iyi birşey tümüne bakilmasi

Canim benim yaaaa hadi gözün aydin cok cok cokk mutlu oldum.bana umut oluyorsun.kuzum sen arisutunu ne kadar sure kullanmistin bide hazir tuptekileri kullanmistin ya iceriginde ne kadar ari sütü mevcuttu?
Allah razı olsun. Size de daha güzel haberler almayı nasip etsin. Arı sütü günlük alınması gereken miktar 1,5grammış. Tüplerin içeriğinde de o kadar arı sütü var.

Teşekkür ederim. Sizinkiler de sağ salim gelsinler sonra güzel güzel tutunsunlar annelerine ve sağ salim kucağınıza almak da nasip olsun inşallah.
Hiç bir şey soramadım. Diğer 4 ün durumunu sordum sadece. 15-20 gün civarında çıkıyor sanırım. Tekrar aradıklarında sorarım inşallah.
Sizinkiler ne zaman gitmişti size süre verdiler mi?

Yok süre vermediler 15-20 günden fazla sürmez inş.benim cuma gitti genetiğe.hayırlısı olur inş ikimiz için de.

Bildiğim kadarıyla pgt genetik inceleme işleminin genel adı. Preimplantasyon Genetik Tanı yani. Memorial da yapılan işlemde bütün genlere bakılan son sistem olan ngs. Sizin sonuç geldi mi? Yazdıysan da daha önce şu an hatırlayamadım kusura bakma. Sağ salim gelsinler hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

evet canım geldi 7 tanesinden 4 tanesi normal çıktı. 14 temmuzda gittiler sonuç 21 inde çıkmış ama bize 25 temmuzda tebliğ ettiler. 15 20 gün gibi bekliyordum sonucu ama baya bi erken çıktı

evet canım geldi 7 tanesinden 4 tanesi normal çıktı. 14 temmuzda gittiler sonuç 21 inde çıkmış ama bize 25 temmuzda tebliğ ettiler. 15 20 gün gibi bekliyordum sonucu ama baya bi erken çıktı
İyi maşallah. 11 günde almışsınız sonucu. stresli bekleme süreci olacak. Ne kadar kısa o kadar iyi tabi. Bize yine sabır düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…