Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi maşallah. 11 günde almışsınız sonucu. stresli bekleme süreci olacak. Ne kadar kısa o kadar iyi tabi. Bize yine sabır düştü.
sonuçlar normal çıksın da canım beklenir
bu süre zarfında hiç sağlıklı çıkmayacak diye gözüme uyku girmedi kaç gün inşallah hepsi sağlıklı gelir emeklerimize değer

Kızlar e2 98.40
Fsh 5.65
Lh 6.10
Değerler nasıl tedavi için mesaj bekliyoruz
Fsh gayet iyi görünüyor ama E2 nın o kadar yüksek olması tedaviyi nasıl etkiler bilemiyorum. En doğru kararı ultrason bulgularıyla tahlil sonuçlarını beraber degerlendirip doktorlar verecektir Hoca da toplantıda neticede bugün. Her ne olursa olsun sonuç hakkinda hayırlısı olsun.

İnşallah canım sağolasın. . Az önce aradım ama bi yarım saat daha beklemem lazım yogunmuş .. Catlayacagim puff .
Canim varmi bi haber? Seninde hayirli guzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım sağolasın. . Az önce aradım ama bi yarım saat daha beklemem lazım yogunmuş .. Catlayacagim puff .
Canim varmi bi haber? Insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz merakla..

sonuçlar normal çıksın da canım beklenir
bu süre zarfında hiç sağlıklı çıkmayacak diye gözüme uyku girmedi kaç gün inşallah hepsi sağlıklı gelir emeklerimize değer
İnşallah gidenler sağlıklı çıkar.sağlıklı çıkanlar evlat olurlar bize...
Bu 5 gün de zor geçti zaten. Eşim çok ketumdu. Bi de ona üzüldüm zaten. Bayram telaşıyla işe güce vereyim en iyisi kendimi. Yoksa gelsin yine uykusuz geceler...

Tatlım az önce yine aradım ama aynı yogunlar ve islemdelermis embriyologlar beklememi söylediler. . Uzayınca böyle bende korkuyorum inşallah sadece yogunluktandir
Genel olarak çok anlayamadım durumu 5.gün işler değişiyor işte böyle.
Transfere çağıracak olsalardı çağırırlardı çoktan. En azından dondurulmuş veya do durulacaklar embriyoların illaki var. İnşallah güzel haberler alırsın.

Bu mesajı yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. İnanım dondurulup dondurulmayacağını bile bilmiyorum. Yada artık hatırlayamıyorum ne söylediklerini. Memorial da pahalı bir işlem midir trombofili testi yaptıran var mı acaba?

Insallah kizina saglikli bi kardes gelir allah dualarinizi kabul etsin, sigara icmiyorum
Ama tahmin edebilirim
Nekadar zor oldugnu birakmanin esimde kullanio birakamiyo, ama ins birakirsin allah yardimcin olsun bebek icin insan neler yapmaz memorialda aynisini derse azimlenirsin ins, bende birtane fazladan X-chromosom bozuklugu var kadin oldugum icin tasiyicim cocuklarima verebiliyorum kiz olursa 50% tasiyici erkek olursa 50% engelli olarak dogabiliyo, birtane oglusum var engelli ordan ortaya cikti tasiyici oldugum

Hmm jele başladın mı?

masallah negüzel allah hamile oldugun günü ve kucagna aldigin günüde nasip eder ins darisi basimiza insallah

Sağolasın canım tedavi onayım verildi başlıyorum yani bakalım beni bu süreç de neler bekliyor

Evet Balım en son durumu biliyorsun öyle olunca bir dahaki tedavide pgt olsun dedi Semra Hoca. Heyecanınızı paylaşıyoruz yani Balım

Hadi hayırlı olsun :) kaç doz la başlıyorsun?
Canım henüz mesaj gelmedi onay verildiğini hemşireler söyledi bekliyorum bakalım sen bu konularda daha bilgilisin canım yanlış anlamadıysam 3tane biraz fazla büyümüş yumurta var birde hem sağda hem solda 3er tane daha büyümeyi bekleyen var kafama takıldı bu önden büyüyenler erken mi çatlıyacak
Tekrar aradılar 4.embriyo da blastosist olmuş onu da onayladım :) Hadi hayırlısı
Süper canım maşallah maşallah hepsi giderse 5. Güne hepsinede onay vereceksin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…