- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
sonuçlar normal çıksın da canım beklenirİyi maşallah. 11 günde almışsınız sonucu. stresli bekleme süreci olacak. Ne kadar kısa o kadar iyi tabi. Bize yine sabır düştü.
Fsh gayet iyi görünüyor ama E2 nın o kadar yüksek olması tedaviyi nasıl etkiler bilemiyorum. En doğru kararı ultrason bulgularıyla tahlil sonuçlarını beraber degerlendirip doktorlar verecektir Hoca da toplantıda neticede bugün. Her ne olursa olsun sonuç hakkinda hayırlısı olsun.Kızlar e2 98.40
Fsh 5.65
Lh 6.10
Değerler nasıl tedavi için mesaj bekliyoruz
Canim varmi bi haber? Seninde hayirli guzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah canım sağolasın. . Az önce aradım ama bi yarım saat daha beklemem lazım yogunmuş .. Catlayacagim puff .
Canim varmi bi haber? Insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz merakla..İnşallah canım sağolasın. . Az önce aradım ama bi yarım saat daha beklemem lazım yogunmuş .. Catlayacagim puff .
Canım e2 çok yüksek çıkmış adetliyken yüksek çıkması yumurtaların kalitesiz olduğunu gösteriyor . Doktorlar ne diyecek bilemiyorum keşke Semra hocayla gorusseydinKızlar e2 98.40
Fsh 5.65
Lh 6.10
Değerler nasıl tedavi için mesaj bekliyoruz
İnşallah gidenler sağlıklı çıkar.sağlıklı çıkanlar evlat olurlar bize...sonuçlar normal çıksın da canım beklenir
bu süre zarfında hiç sağlıklı çıkmayacak diye gözüme uyku girmedi kaç gün inşallah hepsi sağlıklı gelir emeklerimize değer
Var mı bir gelişme? Korkutma biziİnşallah canım sağolasın. . Az önce aradım ama bi yarım saat daha beklemem lazım yogunmuş .. Catlayacagim puff .
Var mı bir gelişme? Korkutma bizi
Genel olarak çok anlayamadım durumu 5.gün işler değişiyor işte böyle.Tatlım az önce yine aradım ama aynı yogunlar ve islemdelermis embriyologlar beklememi söylediler. . Uzayınca böyle bende korkuyorum inşallah sadece yogunluktandir
Bu mesajı yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. İnanım dondurulup dondurulmayacağını bile bilmiyorum. Yada artık hatırlayamıyorum ne söylediklerini. Memorial da pahalı bir işlem midir trombofili testi yaptıran var mı acaba?Sorular soruyorlar ya ilk görüşmede ailede aynı tarafta çok sayıda varsa kalp hastası ona göre istiyorlar sanırım. Devlette yaptırmak biraz sıkıntı oluyor, orada da külfetli biraz. Yine de geç değil ki. Dondurulacak senin embriyolar değil mi? Transfere kadar yaptirabilirsin yine. Pıhtılaşma sorunu varsa da normal doğal gebeliklerde 5. hafta başlanıyor iğneye.
Insallah canim. Kizim o kadar cok bir kardes istiyorki. Her kardesi olani gordukce anne ben niye yalnizim neden kardesim yok diye uzuluyor.. onun icin baslamaya karar verdim.. sisli memorialde genetikciyle telefonda gorustum malesef sansimiz digerlerine gore daha az ama Rabbim ol derse olur. Ilk cocugumun saglikli dunyaya gelmesi gibi. Sigarayi birakamiyorum bir turlu cok istememe ragmen. Kanda pihtilasmada cikmisti bahcecide guvenc bey pihtilasmayi omemsemedi ama sigarayi birakmadan gelme dedi. Sislide ayni seyi soyleyecek muhtemelen. Sizdeki genetik bozukluk neydi.
Hmm jele başladın mı?Bu mesajı yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. İnanım dondurulup dondurulmayacağını bile bilmiyorum. Yada artık hatırlayamıyorum ne söylediklerini. Memorial da pahalı bir işlem midir trombofili testi yaptıran var mı acaba?
Evet başladımHmm jele başladın mı?
Eveeetttt!!!
Beklenen telefon geldi.Yukardaki mesajı yazarken.
Merak eden dua eden herkese çok çok çok teşekkürler.
3 tanesine pgt için onay verdim. Diğerleri takibe devam. Çok şükür. Elhamdülillah ala külli hal...
Eveeetttt!!!
Beklenen telefon geldi.Yukardaki mesajı yazarken.
Merak eden dua eden herkese çok çok çok teşekkürler.
3 tanesine pgt için onay verdim. Diğerleri takibe devam. Çok şükür. Elhamdülillah ala külli hal...
Sağolasın canım tedavi onayım verildi başlıyorum yani bakalım beni bu süreç de neler bekliyorFsh gayet iyi görünüyor ama E2 nın o kadar yüksek olması tedaviyi nasıl etkiler bilemiyorum. En doğru kararı ultrason bulgularıyla tahlil sonuçlarını beraber degerlendirip doktorlar verecektir Hoca da toplantıda neticede bugün. Her ne olursa olsun sonuç hakkinda hayırlısı olsun.
Evet Balım en son durumu biliyorsun öyle olunca bir dahaki tedavide pgt olsun dedi Semra Hoca. Heyecanınızı paylaşıyoruz yani BalımAllah razı olsun. Sizden de daha güzel haberler duyalım inşallah.
Diğer 4 taneden de varsa sağlıklı o da yetissin onlara. Yoksa da olana şükür gidenler sağlam gelsin de. Hayırlısı ile.
Size de önerdiler mi yeni tedavi için pgt?
Hadi hayırlı olsun :) kaç doz la başlıyorsun?Sağolasın canım tedavi onayım verildi başlıyorum yani bakalım beni bu süreç de neler bekliyor
Harika yaaa çok güzel bir haber çok sevindim. Diğer 3 ü ne durumdaTekrar aradılar 4.embriyo da blastosist olmuş onu da onayladım :) Hadi hayırlısı
Canım henüz mesaj gelmedi onay verildiğini hemşireler söyledi bekliyorum bakalım sen bu konularda daha bilgilisin canım yanlış anlamadıysam 3tane biraz fazla büyümüş yumurta var birde hem sağda hem solda 3er tane daha büyümeyi bekleyen var kafama takıldı bu önden büyüyenler erken mi çatlıyacakHadi hayırlı olsun :) kaç doz la başlıyorsun?
Süper canım maşallah maşallah hepsi giderse 5. Güne hepsinede onay vereceksin değil miTekrar aradılar 4.embriyo da blastosist olmuş onu da onayladım :) Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?