Onlardan gelişimi duran yok takibe devam yarına kadar. Yeterli duruma gelen olursa zaten yine onay için ararız, aramazsak da onlardan umudu kesin gibi bişeyler söyledi. Kalitelerini sordum hemşire iyi kalite blastosist dedi. Ama numaraları karışık biraz çok da dert değil :)Harika yaaa çok güzel bir haber çok sevindim. Diğer 3 ü ne durumda
Erken çatlamaz zaten cetrotide başlarsın belli 6.7.gün civarı bilgi geldiğinde. Büyüklükleri yakın olduğunda büyürken de beraber büyüyorlar çok aşırı fark olursa o sıkıntı olabiliyor sanırım. Ama tabi doktorlar bunu daha iyi değerlendirir. Kan değerlerin de önemli çünkü. Daha önce de yazmıştım ilk tedavimde 2-3 antralle 8 yumurta toplandı yani 5-6 tanesi görünmüyordu bile başlangıçta.7si olgun çıktı.Canım henüz mesaj gelmedi onay verildiğini hemşireler söyledi bekliyorum bakalım sen bu konularda daha bilgilisin canım yanlış anlamadıysam 3tane biraz fazla büyümüş yumurta var birde hem sağda hem solda 3er tane daha büyümeyi bekleyen var kafama takıldı bu önden büyüyenler erken mi çatlıyacak
Süper canım maşallah maşallah hepsi giderse 5. Güne hepsinede onay vereceksin değil mi
Maaşallah Balım sen arı sütünü tedaviden ne kadar önce kullanmaya başladın ve farklı seyler yaptın mı paylaşır mısın bizimleOnlardan gelişimi duran yok takibe devam yarına kadar. Yeterli duruma gelen olursa zaten yine onay için ararız, aramazsak da onlardan umudu kesin gibi bişeyler söyledi. Kalitelerini sordum hemşire iyi kalite blastosist dedi. Ama numaraları karışık biraz çok da dert değil :)
Canım inanki bilmiyorum inşallah öyle değildir çünkü onay verdi tedavi için semra HnCanım e2 çok yüksek çıkmış adetliyken yüksek çıkması yumurtaların kalitesiz olduğunu gösteriyor . Doktorlar ne diyecek bilemiyorum keşke Semra hocayla gorusseydin
Hadi hayırlısı olsun :)Jalapenoo cum şimdi mesaj geldi ilaç dozum 225 ıu canım
Hadi hayırlısı olsun :)Jalapenoo cum şimdi mesaj geldi ilaç dozum 225 ıu canım
Birbucuk ay kadar kullandım sanırım. Daha önce niyetlendim sipariş verdim ama ramazanda sıkıntı oldu. O dönemde de arı sütü bal polen propolis 4 lü karşımdan yedim her gün bir tatlı kaşığı. Bizde eşimin değerleri sorunlu olduğu için kaan aydos un genelde çoğu hastalarına önerdiği bir vitamin takviyesi var onu sipariş vermiştim eşim kullansın diye o içmedi başka sayfada rezerv sorunu olan bir arkaş doktor tavsiyesiyle kullandığını görünce onu da kendim içtim biraz korkarak. Başka ekstra bir şey yapmadım. Aklima gelirse yazarımMaaşallah Balım sen arı sütünü tedaviden ne kadar önce kullanmaya başladın ve farklı seyler yaptın mı paylaşır mısın bizimle
Anladım Balım sağolasın teşekkür ederimBirbucuk ay kadar kullandım sanırım. Daha önce niyetlendim sipariş verdim ama ramazanda sıkıntı oldu. O dönemde de arı sütü bal polen propolis 4 lü karşımdan yedim her gün bir tatlı kaşığı. Bizde eşimin değerleri sorunlu olduğu için kaan aydos un genelde çoğu hastalarına önerdiği bir vitamin takviyesi var onu sipariş vermiştim eşim kullansın diye o içmedi başka sayfada rezerv sorunu olan bir arkaş doktor tavsiyesiyle kullandığını görünce onu da kendim içtim biraz korkarak. Başka ekstra bir şey yapmadım. Aklima gelirse yazarım
Hayırlı olsun canımJalapenoo cum şimdi mesaj geldi ilaç dozum 225 ıu canım
Bir de hergün Yasin Fetih ve Meryem suresi okuyorum.Maaşallah Balım sen arı sütünü tedaviden ne kadar önce kullanmaya başladın ve farklı seyler yaptın mı paylaşır mısın bizimle
Canım bizde Kaan hocada tedavi olduk belki biliyorsundur benim eşimede progeny m verdi bende ondan kullanabilirmiyim senin kullandığın da bu ilaçmıBirbucuk ay kadar kullandım sanırım. Daha önce niyetlendim sipariş verdim ama ramazanda sıkıntı oldu. O dönemde de arı sütü bal polen propolis 4 lü karşımdan yedim her gün bir tatlı kaşığı. Bizde eşimin değerleri sorunlu olduğu için kaan aydos un genelde çoğu hastalarına önerdiği bir vitamin takviyesi var onu sipariş vermiştim eşim kullansın diye o içmedi başka sayfada rezerv sorunu olan bir arkaş doktor tavsiyesiyle kullandığını görünce onu da kendim içtim biraz korkarak. Başka ekstra bir şey yapmadım. Aklima gelirse yazarım
Maaşallah Balım Allahım muaffak etsin sağolasınBir de hergün Yasin Fetih ve Meryem suresi okuyorum.
O dediğini bilmiyorum benim aldığım Emodex. Elimde var diye kullandım kendim için almazdım yoksa. Zaten başladıktan sonra başka takviyelerı fazla karıştırma benceCanım bizde Kaan hocada tedavi olduk belki biliyorsundur benim eşimede progeny m verdi bende ondan kullanabilirmiyim senin kullandığın da bu ilaçmı
Anladım canım şu an sadece arı sütü kullanıyorum o zamanO dediğini bilmiyorum benim aldığım Emodex. Elimde var diye kullandım kendim için almazdım yoksa. Zaten başladıktan sonra başka takviyelerı fazla karıştırma bence
Faydası varmı bilmiyorum ama bende tedaviye başlamadan önce arı sütü kullandım toplanan 8 yumurtanın 8 i de döllendi. İlk tedavim olduğu için fark edip etmediğini bilemiyorum ama kullanmaya devam et hatta eşinle birlikte kullanın ben öyle yaptım.Anladım canım şu an sadece arı sütü kullanıyorum o zaman
Dondurcaklarmı onları?Şimdi konuştum canım 2 tane blastosist olmuş diğeri durmuş. .
Çok şükür ..
Muallakta kalmak da çok kötüymüş şu saat nasıl oldu anlatamam..
Jalapenoo tatlım çok sevindim inşallah hepsi sağlıkla döner. .
Cnm ben ilaçlı olacağım. Bugün estrofem başladım. 28 de kontrolümi var. Naturelde ilaç kullanmiyorsun kendi halinde hazır olmasını bekliyorsun rahminhayırlı olsun inşallah tedavinin son ve en heyecanlı aşamasına gelmişsin, allah yürekten sevinmeyi nasip etsin inşallah.
naturel mi olacak ilaçlı mı?
ben de ekimde dondurulmuşla naturel olacağım allah kısmet ederse. naturel nasıl oluyor çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?