Maşallah benim yaşım 27 degrrlerim sizinle hemen hemen ayanı sadece fsh 4'7 çıktı.Merhaba o ay bakilmadi. 2 ay onceki lh 7.05 fsh 6.89 amh 5.32 olarak olculmus yaşım 38 nasil sizceb
Aynen canım ikimizde kullanıyoruz inşallah benimde sağlıklı yeterli sayıda yumurtalarım olurFaydası varmı bilmiyorum ama bende tedaviye başlamadan önce arı sütü kullandım toplanan 8 yumurtanın 8 i de döllendi. İlk tedavim olduğu için fark edip etmediğini bilemiyorum ama kullanmaya devam et hatta eşinle birlikte kullanın ben öyle yaptım.
Hayırlı olsun canım rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallahŞimdi konuştum canım 2 tane blastosist olmuş diğeri durmuş. .
Çok şükür ..
Muallakta kalmak da çok kötüymüş şu saat nasıl oldu anlatamam..
@Jalapenoo tatlım çok sevindim inşallah hepsi sağlıkla döner. .
Dondurcaklarmı onları?
Hayırlısı olsun canım. İnşallah 2 sinide kucağına almak nasip olur.Evet canım
Canım transfer olmayacak mi çok sevindim :)Şimdi konuştum canım 2 tane blastosist olmuş diğeri durmuş. .
Çok şükür ..
Hadi Allah tamamına erdirsin aminŞimdi konuştum canım 2 tane blastosist olmuş diğeri durmuş. .
Çok şükür ..
Canım transfer olmayacak mi çok sevindim :)
xra221 Mutlu1anne ve diger yoldaşlarim. Kusura bakmayın yazamadim. Biraz moralim boZuydu. Hastaneye gittim muayene odasında tam bir saat bekledim. Gönül hanimin gelmesini beklerken. Funda hanim diye hiç görmedim genç bir doktor geldi. Gönül hanim çok yogunmus o yüzden Funda hanim sizle ilgilenecek dedi. Bende tamm dedim. Bu arada dün aktif kanamam başladı daha sonra kesildi, bu normal mi dedim doktora aslında değil ama endometrizois ince yane ilaca basliyabiliriZ dedi. Daha sonra uzun boylu erkek bir doktor geldi adı Meriç ti galiba tam hatırlamıyorum TMM ilaca baslaRiz. Rahim yapınız ince sizin için en uygun tablet şeklinde ilaç dedi ve estrofem verdi günde 3 defa kullanacağım. Embriyoların durumu hakkında da bilgi verdi 7 tanesi cok iyi kalitede 4 tanesi ise iyi kalitede görünüyor. Cozunmeden sonra durumu önemli dedi ama sizde bol bol embriyo var biri olmazsa diğeri olur dedi. Halbuki benim için tek bir negatif bile çok üzüntü verici bir durum, bana o şekilde söylemesi içimde bir burukluk yarattı. Beni en iyi sizler anlarsınız bugün ki muaneden hiç memnun kalmadim. Ayın 28 ne randevu verdiler gönül hanımı istedim ama izinliymis. Bende sevinç Hanım olsun dedim . Sevinç hanima yazdılar. Sonra insan ilişkilerinden sorumlu Zehra hanimla görüştüm durumu biraz acikladim ve kesinlikle transfer için semra hanımı istediğimi söyledim. Allah razı olsun ondan, içimi ferahlatti. Özel olarak ilgilenecegim dedi. Sizin transferinizi semra hanım yapıcak ama aksi bir durum olursa transferinize benden tavsiye emre bey de girebilir. En guvendigimiz doktorlardan birisi dedi. dosyama semra hanımı yazdılar transfer için. İnş bir aksilik olmaz transferime semra hanım girer . Muaneme gönül hanım girmeyince moralim çok bozuldu hemşire de anladı durumumu ve Zehra hanim ile gorusturdu biraz rahatladı içim . İşte öyle kızlar biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın
CANIM ya çok üzüldüm keşke kabul etmeseydin gönül hanım i istiyorum diye ısrar etseydin ısrarcı olunca yapıyorlar . Bu dediklerin asistan sanırım . Zehra hanımla bende gorusmustum dondurulunca bozulacaksa taze transfer olsun dedim.kesinlikle bozulma olmuyor hızlı donduruldugu için . Öyle bir şey olamaz hatta bu yüzden Semra hanım ödül aldı dedi.şimdi sen böyle bir şey yaşayınca inan ben yaşamışım gibi oldum çok üzüldümxra221 Mutlu1anne ve diger yoldaşlarim. Kusura bakmayın yazamadim. Biraz moralim boZuydu. Hastaneye gittim muayene odasında tam bir saat bekledim. Gönül hanimin gelmesini beklerken. Funda hanim diye hiç görmedim genç bir doktor geldi. Gönül hanim çok yogunmus o yüzden Funda hanim sizle ilgilenecek dedi. Bende tamm dedim. Bu arada dün aktif kanamam başladı daha sonra kesildi, bu normal mi dedim doktora aslında değil ama endometrizois ince yane ilaca basliyabiliriZ dedi. Daha sonra uzun boylu erkek bir doktor geldi adı Meriç ti galiba tam hatırlamıyorum TMM ilaca baslaRiz. Rahim yapınız ince sizin için en uygun tablet şeklinde ilaç dedi ve estrofem verdi günde 3 defa kullanacağım. Embriyoların durumu hakkında da bilgi verdi 7 tanesi cok iyi kalitede 4 tanesi ise iyi kalitede görünüyor. Cozunmeden sonra durumu önemli dedi ama sizde bol bol embriyo var biri olmazsa diğeri olur dedi. Halbuki benim için tek bir negatif bile çok üzüntü verici bir durum, bana o şekilde söylemesi içimde bir burukluk yarattı. Beni en iyi sizler anlarsınız bugün ki muaneden hiç memnun kalmadim. Ayın 28 ne randevu verdiler gönül hanımı istedim ama izinliymis. Bende sevinç Hanım olsun dedim . Sevinç hanima yazdılar. Sonra insan ilişkilerinden sorumlu Zehra hanimla görüştüm durumu biraz acikladim ve kesinlikle transfer için semra hanımı istediğimi söyledim. Allah razı olsun ondan, içimi ferahlatti. Özel olarak ilgilenecegim dedi. Sizin transferinizi semra hanım yapıcak ama aksi bir durum olursa transferinize benden tavsiye emre bey de girebilir. En guvendigimiz doktorlardan birisi dedi. dosyama semra hanımı yazdılar transfer için. İnş bir aksilik olmaz transferime semra hanım girer . Muaneme gönül hanım girmeyince moralim çok bozuldu hemşire de anladı durumumu ve Zehra hanim ile gorusturdu biraz rahatladı içim . İşte öyle kızlar biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın
Hayırlısı olsun canım. İnşallah 2 sinide kucağına almak nasip olur.
Canım istanbulda Şişli echomari çok öneriyorlar cevat beyi ağrısız ve anestezi olmadan yapıyormuş. Bu arada sen laparoskopi olacak mısınYok canım bekleyeceğiz. . Şimdi bende tam soru soracaktım size :) rahim filmi cektirmem lazım önce arayım randevu alayım dedim bi baktım bi sürü şubesi var ..
Biz hangisinde cektiriyoruz ve hangi Dr. Çektirenler bi el atsın bana :)
Sağolasın canım:)Hayırlı olsun canım
Canım moralini bozma bende istediğim dr başlayamadılar eninde sonunda semra hn görüyor sonuçları diye içimi rahatlattım benimde transferime semra Hn yazdırdım bakalım inşallah müsait zamanı olur o zaman sen gönlünü ferah tut bende bugün çok gerildim beklerken ne yapalım sabredecek görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerxra221 Mutlu1anne ve diger yoldaşlarim. Kusura bakmayın yazamadim. Biraz moralim boZuydu. Hastaneye gittim muayene odasında tam bir saat bekledim. Gönül hanimin gelmesini beklerken. Funda hanim diye hiç görmedim genç bir doktor geldi. Gönül hanim çok yogunmus o yüzden Funda hanim sizle ilgilenecek dedi. Bende tamm dedim. Bu arada dün aktif kanamam başladı daha sonra kesildi, bu normal mi dedim doktora aslında değil ama endometrizois ince yane ilaca basliyabiliriZ dedi. Daha sonra uzun boylu erkek bir doktor geldi adı Meriç ti galiba tam hatırlamıyorum TMM ilaca baslaRiz. Rahim yapınız ince sizin için en uygun tablet şeklinde ilaç dedi ve estrofem verdi günde 3 defa kullanacağım. Embriyoların durumu hakkında da bilgi verdi 7 tanesi cok iyi kalitede 4 tanesi ise iyi kalitede görünüyor. Cozunmeden sonra durumu önemli dedi ama sizde bol bol embriyo var biri olmazsa diğeri olur dedi. Halbuki benim için tek bir negatif bile çok üzüntü verici bir durum, bana o şekilde söylemesi içimde bir burukluk yarattı. Beni en iyi sizler anlarsınız bugün ki muaneden hiç memnun kalmadim. Ayın 28 ne randevu verdiler gönül hanımı istedim ama izinliymis. Bende sevinç Hanım olsun dedim . Sevinç hanima yazdılar. Sonra insan ilişkilerinden sorumlu Zehra hanimla görüştüm durumu biraz acikladim ve kesinlikle transfer için semra hanımı istediğimi söyledim. Allah razı olsun ondan, içimi ferahlatti. Özel olarak ilgilenecegim dedi. Sizin transferinizi semra hanım yapıcak ama aksi bir durum olursa transferinize benden tavsiye emre bey de girebilir. En guvendigimiz doktorlardan birisi dedi. dosyama semra hanımı yazdılar transfer için. İnş bir aksilik olmaz transferime semra hanım girer . Muaneme gönül hanım girmeyince moralim çok bozuldu hemşire de anladı durumumu ve Zehra hanim ile gorusturdu biraz rahatladı içim . İşte öyle kızlar biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın
Canım ben Şişli'deki şubesine gittim oradan istiyorlar zaten fiyatı 550₺ randevulu çalışıyorlarYok canım bekleyeceğiz. . Şimdi bende tam soru soracaktım size :) rahim filmi cektirmem lazım önce arayım randevu alayım dedim bi baktım bi sürü şubesi var ..
Biz hangisinde cektiriyoruz ve hangi Dr. Çektirenler bi el atsın bana :)
Canım istanbulda Şişli echomari çok öneriyorlar cevat beyi ağrısız ve anestezi olmadan yapıyormuş. Bu arada sen laparoskopi olacak mısın
Mutlu1anne ne yaptı acaba hala çıkmadı mı görüşmeden? Meraktayız yaz hemen bize.
Cnm 1 saat muane odasında soyunmus durumda beklerken canım sıkıldı birde bana soemadilar pat diye geldi neye ugradimi şaşırdım. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadım şu an kanamam devam ediyor. Adetim de 35. Günde geldi sende de böyle durumlar olursa normal cnm aklında bulunsun. . Ama özellikle belirttim birdaha evrivaki istemiyorum gönül hanım musait değilse, sevinc hanim oda değilse emre bey ama birdaha benim muaneme bu ucunden başka doktor girmeyecek dedim TMM dediler. Zehra hanim çok ilgilendi transferime semra hanım girerse kendimi daha iyi hissedecegim. Rabbim iNs gonlumuze göre versinCANIM ya çok üzüldüm keşke kabul etmeseydin gönül hanım i istiyorum diye ısrar etseydin ısrarcı olunca yapıyorlar . Bu dediklerin asistan sanırım . Zehra hanımla bende gorusmustum dondurulunca bozulacaksa taze transfer olsun dedim.kesinlikle bozulma olmuyor hızlı donduruldugu için . Öyle bir şey olamaz hatta bu yüzden Semra hanım ödül aldı dedi.şimdi sen böyle bir şey yaşayınca inan ben yaşamışım gibi oldum çok üzüldümadetin neden bir gün sürdü acaba normal mi ki ilaçlardan sanırım . Sen en azından yakindasin ben uzakta olduğum için içim içimi yiyor .inşallah buradaki arkadaşlar hepsi pozitif haberi verir
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Canım kaliteleri sayı ve harfli olarak söylediler miTekrar aradılar 4.embriyo da blastosist olmuş onu da onayladım :) Hadi hayırlısı
Bugün aşırı bir yoğunluk vardı benimde istediğim olmadı maalesef çoğu muayeneye umut beyi yönlendirdiler gördüğüm kadarıyla bende 2. Dr sevinç Hn yazdırdım Çarşamba günkü kontrolümde semra hn girecekmiş mutlaka inşallahCnm 1 saat muane odasında soyunmus durumda beklerken canım sıkıldı birde bana soemadilar pat diye geldi neye ugradimi şaşırdım. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadım şu an kanamam devam ediyor. Adetim de 35. Günde geldi sende de böyle durumlar olursa normal cnm aklında bulunsun. . Ama özellikle belirttim birdaha evrivaki istemiyorum gönül hanım musait değilse, sevinc hanim oda değilse emre bey ama birdaha benim muaneme bu ucunden başka doktor girmeyecek dedim TMM dediler. Zehra hanim çok ilgilendi transferime semra hanım girerse kendimi daha iyi hissedecegim. Rabbim iNs gonlumuze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?