Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim Allah yardımcın olsun. Insallah saglikli bebeklerimiz ve mutlu gunlerimiz olur. Yuzdelik bilgiler cok ilginc geldi bana. Insallah emeklerimizin karşılığını aliriz. Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin. Eylul adetimde baslicam bende. Sen ne zaman dusunuyorsun

Defrent gözün aydın hayırlı olsun.
Rahim filmini arkadaşlar da yazmış şişli ecomar da çektir ama adet bitimindeki günlerde çekiyorlar. İnşallah bayram tatiline denk gelmez. Yine ararsan belki durumu anlatınca ona göre esneklik olur mu sorarsın.

Beni de sevinç hanım aradı bugün, amh tekrarı istemişlerdi ya. 2,97 den 1,53 e düşmüş diyemeyiz zaten 1,53le uyumlu tedavileriniz dedi. 2,97 yanlışmış yani, öyle 1 senede düşmemiş yani dedim evet dedi. Bu düşüşün tedirgin ettiği arkadaşlar vardı burda yazayım dedim:)

Sağol canım benim yarın arayacağım artık

O birilerinden biri bendim :) yazdığın için teşekkür ederim canım ..

S sinkar geçmiş olsun. Can sıkıcı şeyler yaşamışsın. Ama zehra hanımla konuşmakla da iyi yapmışsın. Tamam muayene ederler duruma bakarlar belki ama öyle kafalarına göre yorum bari yapmamayı öğrensinler. Ben hiç görmedim burda çözünürken embriyoların bozulduğunu.
İlaçlıda kafan rahat onun için canını sıkma. Diğer türlü ovulasyonu sıkı takip etmen lazım. Daha sık kontrole gitmen lazım falan.
Transfer ilaçlıda adetin 20. veya 21.günü yapılıyor. Sen dün adet oldum demiştin değil mi? Bu durumda haftasonuna denk gelir ve Semra Hanım olmaz onu da gözden kaçırma.
Hayırlı olur inşallah.

Kızlar şimdi nerden başlasam ne anlatsam. Öncelikle sağ tarafta ki kistin çikolata kisti gibi hiç durmuyo basit kist gibi dedi sol tarafında çok yapışıklık var yumurtalığını tam göremiyorum dedi aynı zamanda sağ taraftaki tüpünde enfeksiyon var dedi bu tüp alınmak zorunda dedi yumurta rezervlerin gayet iyi amh değerinden daha iyi dedi yaşında genç yarın bi MR çekelim dedi şu sol tarafı daha net görebilmek için sonrasında eylül adetinin 2. Günü gel iğnelere başlıcaz sonra yumurtalar toplancak döllencek dondurcaz ondan sonra sorunlu tüpü çıkarcaz sonra transfer edicez dedi iyi bişeyler mi dedi kötü mü bende anlamadım yani çikolata kistin var diyemeyiz şuan dedi en büyük sorunumuz hidroselpenks ve sol tarafın yapışıklıklardan dokayı görünmemesi. Ama yaşın çok genç gebelik oluşturucaz allahın izniyle dedi

N Nurrr86 canım yanlış gruba yazmışım. Semra hanım ve fırat bey muayene etti. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben şimdi

Üzülme büyük bir engel yok önünde Allahın izniyle tatlım ..

Yumurta var mı var sperm de var biraz destek lazım işte onun içinde gereken yapılacak korkutma kendini. . Gencsin yumurtaların genç tedavide de tüplere ihtiyacın yok ..

Güzel olacak herşey hayırlısıyla hemen toparlan umutsuzluk yok bunun için sebepde yok sende, tamam mı güzelim ..

N Nurrr86 canım yanlış gruba yazmışım. Semra hanım ve fırat bey muayene etti. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben şimdi
Ben yazdım Di mi yanlış gruba. Üzülme Balım neden üzülüyorsun bak ne güzel umutlu konuşmuş yapılacakları söylemiş hem emin ol engel olan bir tüp varsa daha iyi olur Semra hocanın dediği gibi yapmak benn inanıyorum çok Güzel olacak herşey Balım şakın üzülme işe koyul bir an önce

Anlatıp rahatlıyoruz tatlım.. Sıkıntını zehra hanima anlatmakla çok iyi yapmışsın ona göre önlemini alırlar. .

Ama simdi tedavine odaklan canim herşey gönlünce olsun inşallah.
Amin cnm inş hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Çok şükür ablacım çikolata kistim olmamasına sevindim. Sol tarafın görünmemesi beni çok düşündürdü inşallah çok kötü durumda değildir allahtan hyırlısı

İnşallah güzel olur canım hocada öyle dedi yaşın genç iyi ki ertelememişsin erken gelmişsin dedi. Şu sol yumurtalığım görünmeyince üzüldüm ama inşallah çok büyük engel teşkil etmez

Cnm çok sıkıldım, şimdi biraz daha iyiyim. Sanırım birazda benim hassasligim üzerinde. Semra hanimin olmasi için dua edecegim. Kısmet cnm inş haftasonuna denk gelmez. İlaçlı tedavide genellikle 20-21. Günde mi transfer oluyor mesela 19. Günde yada 22. Günde transfer olunamaz mi? Artık kısmet belki haftasonu olur semra hoca böyle özellikle kendisini isteyen hastalara bir iyilik yapar inş

Allah büyüktür ona da bakar gerekirse tüpe bakılacaksa ben inanıyorum senin için güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle. Şimdi sen tedavine odaklan hemen beslenmeni düzenle arı sütü falan başla tamam mı yap birşeyler Balım

Canım konuşursun belki ayarlarlar sıkma canını sen

Iyi yapmışsın canım. Bende hep odada otururken aygul hanım gelsin mi umut gelsin mi dediler hayır dedim baya da beklediğim oldu ama o muayene de olmak çok farklı yapacak bir şeyin yokmuş . Ben hemşireye soruyordum doktor gelmeye yakın geçeyim diye oyuzden hiç o kadar beklemedim. Neyse canım bana çok güzel haberler ver olur mu lütfen en eski tanıdığım sensin burdan seninle farklı bir bağım var gibi hissediyorum.çoğu şeyi beraber yaşadık çünkü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…