- 26 Temmuz 2017
- 43
- 22
- 3
- 37
Canim Allah yardımcın olsun. Insallah saglikli bebeklerimiz ve mutlu gunlerimiz olur. Yuzdelik bilgiler cok ilginc geldi bana. Insallah emeklerimizin karşılığını aliriz. Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin. Eylul adetimde baslicam bende. Sen ne zaman dusunuyorsunInsallah kizina saglikli bi kardes gelir allah dualarinizi kabul etsin, sigara icmiyorum
Ama tahmin edebilirim
Nekadar zor oldugnu birakmanin esimde kullanio birakamiyo, ama ins birakirsin allah yardimcin olsun bebek icin insan neler yapmaz memorialda aynisini derse azimlenirsin ins, bende birtane fazladan X-chromosom bozuklugu var kadin oldugum icin tasiyicim cocuklarima verebiliyorum kiz olursa 50% tasiyici erkek olursa 50% engelli olarak dogabiliyo, birtane oglusum var engelli ordan ortaya cikti tasiyici oldugum
Teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun Canım kaliteleri sayı ve harfli olarak söylediler mi
Defrent gözün aydın hayırlı olsun.
Rahim filmini arkadaşlar da yazmış şişli ecomar da çektir ama adet bitimindeki günlerde çekiyorlar. İnşallah bayram tatiline denk gelmez. Yine ararsan belki durumu anlatınca ona göre esneklik olur mu sorarsın.
Beni de sevinç hanım aradı bugün, amh tekrarı istemişlerdi ya. 2,97 den 1,53 e düşmüş diyemeyiz zaten 1,53le uyumlu tedavileriniz dedi. 2,97 yanlışmış yani, öyle 1 senede düşmemiş yani dedim evet dedi. Bu düşüşün tedirgin ettiği arkadaşlar vardı burda yazayım dedim:)
Ne demek, burda her bilgi kıymetlidir, her zaman paylaşırım :)O birilerinden biri bendim :) yazdığın için teşekkür ederim canım ..
ben eylul adetimde histereskopi olacagim ekim adetindede transfer insallahCanım 1 ay rahim dinlendirme mi oldu sizde ne zaman transfer olacaksınız
Ben yazdım Di mi yanlış gruba. Üzülme Balım neden üzülüyorsun bak ne güzel umutlu konuşmuş yapılacakları söylemiş hem emin ol engel olan bir tüp varsa daha iyi olur Semra hocanın dediği gibi yapmak benn inanıyorum çok Güzel olacak herşey Balım şakın üzülme işe koyul bir an önce
Amin cnm inş hepimizin gönlüne göre versin RabbimAnlatıp rahatlıyoruz tatlım.. Sıkıntını zehra hanima anlatmakla çok iyi yapmışsın ona göre önlemini alırlar. .
Ama simdi tedavine odaklan canim herşey gönlünce olsun inşallah.
Çok şükür ablacım çikolata kistim olmamasına sevindim. Sol tarafın görünmemesi beni çok düşündürdü inşallah çok kötü durumda değildir allahtan hyırlısıÜzülme büyük bir engel yok önünde Allahın izniyle tatlım ..
Yumurta var mı var sperm de var biraz destek lazım işte onun içinde gereken yapılacak korkutma kendini. . Gencsin yumurtaların genç tedavide de tüplere ihtiyacın yok ..
Güzel olacak herşey hayırlısıyla hemen toparlan umutsuzluk yok bunun için sebepde yok sende, tamam mı güzelim ..
İnşallah güzel olur canım hocada öyle dedi yaşın genç iyi ki ertelememişsin erken gelmişsin dedi. Şu sol yumurtalığım görünmeyince üzüldüm ama inşallah çok büyük engel teşkil etmezBen yazdım Di mi yanlış gruba. Üzülme Balım neden üzülüyorsun bak ne güzel umutlu konuşmuş yapılacakları söylemiş hem emin ol engel olan bir tüp varsa daha iyi olur Semra hocanın dediği gibi yapmak benn inanıyorum çok Güzel olacak herşey Balım şakın üzülme işe koyul bir an önce
Cnm çok sıkıldım, şimdi biraz daha iyiyim. Sanırım birazda benim hassasligim üzerinde. Semra hanimin olmasi için dua edecegim. Kısmet cnm inş haftasonuna denk gelmez. İlaçlı tedavide genellikle 20-21. Günde mi transfer oluyor mesela 19. Günde yada 22. Günde transfer olunamaz mi? Artık kısmet belki haftasonu olur semra hoca böyle özellikle kendisini isteyen hastalara bir iyilik yapar inşS sinkar geçmiş olsun. Can sıkıcı şeyler yaşamışsın. Ama zehra hanımla konuşmakla da iyi yapmışsın. Tamam muayene ederler duruma bakarlar belki ama öyle kafalarına göre yorum bari yapmamayı öğrensinler. Ben hiç görmedim burda çözünürken embriyoların bozulduğunu.
İlaçlıda kafan rahat onun için canını sıkma. Diğer türlü ovulasyonu sıkı takip etmen lazım. Daha sık kontrole gitmen lazım falan.
Transfer ilaçlıda adetin 20. veya 21.günü yapılıyor. Sen dün adet oldum demiştin değil mi? Bu durumda haftasonuna denk gelir ve Semra Hanım olmaz onu da gözden kaçırma.
Hayırlı olur inşallah.
Allah büyüktür ona da bakar gerekirse tüpe bakılacaksa ben inanıyorum senin için güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle. Şimdi sen tedavine odaklan hemen beslenmeni düzenle arı sütü falan başla tamam mı yap birşeyler Balımİnşallah güzel olur canım hocada öyle dedi yaşın genç iyi ki ertelememişsin erken gelmişsin dedi. Şu sol yumurtalığım görünmeyince üzüldüm ama inşallah çok büyük engel teşkil etmez
Canım konuşursun belki ayarlarlar sıkma canını senCnm çok sıkıldım, şimdi biraz daha iyiyim. Sanırım birazda benim hassasligim üzerinde. Semra hanimin olmasi için dua edecegim. Kısmet cnm inş haftasonuna denk gelmez. İlaçlı tedavide genellikle 20-21. Günde mi transfer oluyor mesela 19. Günde yada 22. Günde transfer olunamaz mi? Artık kısmet belki haftasonu olur semra hoca böyle özellikle kendisini isteyen hastalara bir iyilik yapar inş
Iyi yapmışsın canım. Bende hep odada otururken aygul hanım gelsin mi umut gelsin mi dediler hayır dedim baya da beklediğim oldu ama o muayene de olmak çok farklı yapacak bir şeyin yokmuş . Ben hemşireye soruyordum doktor gelmeye yakın geçeyim diye oyuzden hiç o kadar beklemedim. Neyse canım bana çok güzel haberler ver olur mu lütfen en eski tanıdığım sensin burdan seninle farklı bir bağım var gibi hissediyorum.çoğu şeyi beraber yaşadık çünkü ...Cnm 1 saat muane odasında soyunmus durumda beklerken canım sıkıldı birde bana soemadilar pat diye geldi neye ugradimi şaşırdım. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadım şu an kanamam devam ediyor. Adetim de 35. Günde geldi sende de böyle durumlar olursa normal cnm aklında bulunsun. . Ama özellikle belirttim birdaha evrivaki istemiyorum gönül hanım musait değilse, sevinc hanim oda değilse emre bey ama birdaha benim muaneme bu ucunden başka doktor girmeyecek dedim TMM dediler. Zehra hanim çok ilgilendi transferime semra hanım girerse kendimi daha iyi hissedecegim. Rabbim iNs gonlumuze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?