İnşallah güzel olur canım hocada öyle dedi yaşın genç iyi ki ertelememişsin erken gelmişsin dedi. Şu sol yumurtalığım görünmeyince üzüldüm ama inşallah çok büyük engel teşkil etmez
Canım sen adetli mi gittin gorusmeyeKızlar şimdi nerden başlasam ne anlatsam. Öncelikle sağ tarafta ki kistin çikolata kisti gibi hiç durmuyo basit kist gibi dedi sol tarafında çok yapışıklık var yumurtalığını tam göremiyorum dedi aynı zamanda sağ taraftaki tüpünde enfeksiyon var dedi bu tüp alınmak zorunda dedi yumurta rezervlerin gayet iyi amh değerinden daha iyi dedi yaşında genç yarın bi MR çekelim dedi şu sol tarafı daha net görebilmek için sonrasında eylül adetinin 2. Günü gel iğnelere başlıcaz sonra yumurtalar toplancak döllencek dondurcaz ondan sonra sorunlu tüpü çıkarcaz sonra transfer edicez dedi iyi bişeyler mi dedi kötü mü bende anlamadım yani çikolata kistin var diyemeyiz şuan dedi en büyük sorunumuz hidroselpenks ve sol tarafın yapışıklıklardan dokayı görünmemesi. Ama yaşın çok genç gebelik oluşturucaz allahın izniyle dedi
İnşallah o embriyoların ikiside sana evlat olarak dönecek ablacım bunun için çok dua ediyorum. Dediğin gibi inşallah benimde öyle olur Allahtan hsyırlısı dünden daha mutlu ve huzurluyum.. kendimi teslim etmişlik duygusu ve belirsizliğin giderilmiş olması ..Endişelenme bak benim iki tarafta kötü durumda yas 31 morfoloji 0 buna rağmen kaliteli 2 embriyom oldu ..
Ben inanıyorum bol bol kaliteli yumurtaların da olacak embriyoların da ..
Evet canım 3. GünüydüCanım sen adetli mi gittin gorusmeye
Bu ay neden baslamadilar peki eylül adetinde gel dediler ? Canım sen sorunlarını bilerek gittin ve iyi haber çikolata canavarı da olmayabilirmis işte ameliyat olduğunu söyledin mi ? Inşallah her şey güzel olacak canım :)Evet canım 3. Günüydü
Cnm Allah razı olsun Evet benimde senle bagim farklı Klimen tedavisi, aşılama hep birlikte geçirdik bu surecide birlikte geçiyoruz. Rabbim yüzümüze baksın ve artık birbirimize iyi haberler verelim. Hepimizin yüzü gülsün artık. Tüm dualarim seninle ve diger arkadaslarlaIyi yapmışsın canım. Bende hep odada otururken aygul hanım gelsin mi umut gelsin mi dediler hayır dedim baya da beklediğim oldu ama o muayene de olmak çok farklı yapacak bir şeyin yokmuş . Ben hemşireye soruyordum doktor gelmeye yakın geçeyim diye oyuzden hiç o kadar beklemedim. Neyse canım bana çok güzel haberler ver olur mu lütfen en eski tanıdığım sensin burdan seninle farklı bir bağım var gibi hissediyorum.çoğu şeyi beraber yaşadık çünkü ...
20.gün cumaya geliyor inşallah orada olur bi aksilik olmaz da. Nar suyu iç ince dedilerse. %100 doğal olanları varmışCnm çok sıkıldım, şimdi biraz daha iyiyim. Sanırım birazda benim hassasligim üzerinde. Semra hanimin olmasi için dua edecegim. Kısmet cnm inş haftasonuna denk gelmez. İlaçlı tedavide genellikle 20-21. Günde mi transfer oluyor mesela 19. Günde yada 22. Günde transfer olunamaz mi? Artık kısmet belki haftasonu olur semra hoca böyle özellikle kendisini isteyen hastalara bir iyilik yapar inş
AminnnCnm Allah razı olsun Evet benimde senle bagim farklı Klimen tedavisi, aşılama hep birlikte geçirdik bu surecide birlikte geçiyoruz. Rabbim yüzümüze baksın ve artık birbirimize iyi haberler verelim. Hepimizin yüzü gülsün artık. Tüm dualarim seninle ve diger arkadaslarla
İnşallah o embriyoların ikiside sana evlat olarak dönecek ablacım bunun için çok dua ediyorum. Dediğin gibi inşallah benimde öyle olur Allahtan hsyırlısı dünden daha mutlu ve huzurluyum.. kendimi teslim etmişlik duygusu ve belirsizliğin giderilmiş olması ..
İnş cnm aslinda bu kadar semra hanım konusunda ısrarcı degildim. Bugün olanlar canımı sıktı o yüzden transferde kendimi rahat hissetmek istiyorumCanım konuşursun belki ayarlarlar sıkma canını sen
2. Günü başlamamız lazım dedi bide MR çekilicem sonucuna göre dedi. Ameliyat olduğumu söyledim hatta o kadar büyük kist çıkarılmasına rağmen rezervlerin gayet iyi dedi ama işte yapışıklıklar mevcut bide tüpün durumu. Her şey güzel olacak inanıyorum Allahtan hayırlısı dua etmekten başka çare yokBu ay neden baslamadilar peki eylül adetinde gel dediler ? Canım sen sorunlarını bilerek gittin ve iyi haber çikolata canavarı da olmayabilirmis işte ameliyat olduğunu söyledin mi ? Inşallah her şey güzel olacak canım :)
Bu ay neden baslamadilar peki eylül adetinde gel dediler ? Canım sen sorunlarını bilerek gittin ve iyi haber çikolata canavarı da olmayabilirmis işte ameliyat olduğunu söyledin mi ? Inşallah her şey güzel olacak canım :)
Evet hemen arı sütüne başlıcam iyi bakıcam onlara 1 ayda iyi bi zamanEvet belirsizlik en çok insanı yoran . Şimdi sorunlar belli yapılacaklar belli çözümsüz değiller çok şükür. Biraz sabır biraz tevekkül herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah. Sen gönlünü ferah tut yumoslarin için takviyeleri kullan canım .
Aslında semra hanım ve gönül hanım rahim kalinligin gayet iyi demişler di ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Nar suyu aklımda cnm birde anananssa başlasam mi20.gün cumaya geliyor inşallah orada olur bi aksilik olmaz da. Nar suyu iç ince dedilerse. %100 doğal olanları varmış
Aynen öyle ablam şimdi dualarla hocalarla yolumuza devam.. kesinlikle çok doğru bir yerdeyim semra hanım harika bir insan. İlk muayenemden çok korkmama rağmen bide fırat bey yaptı erkek olmasına rağmen çok rahatlattı beni çok sevdim hepsini :)Mutlu1anne geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Durum ne kadar karışık ve çetrefilli görünüyor olsa da ehil ve emin ellerdesin ve sanırım sen de bunu hissettin. Yol haritası da çıkarılmış ne güzel. Başlamak başarmanın yarısıdır derler.
Emin ol tek taraftan da yumurta alınabilmiş olsa onlar bile sana yeter yaşın senin için çok büyük avantaj. Hep söylüyorum.
Tedaviler adetin 2.günü başlar 3.gün bunun için geç. Ama geç olsun güç olmasın inşallah.
Canım kendi telaşemden şimdi görebildim. Gerçekten sıkıntılı bir gün olmuş senin için ama ne güzel telafi edeceklerine söz vermişler. Bende gönül hanıma almıştım ama fırat bey geldi üstelik 4deki randevuma 6da aldılar.. ama semra hanımın güler yüzü sağolsun rahatlattı beni. Bugünü unut canım sonrası güzel olacak dua ediyorum moralini bozma..xra221 Mutlu1anne ve diger yoldaşlarim. Kusura bakmayın yazamadim. Biraz moralim boZuydu. Hastaneye gittim muayene odasında tam bir saat bekledim. Gönül hanimin gelmesini beklerken. Funda hanim diye hiç görmedim genç bir doktor geldi. Gönül hanim çok yogunmus o yüzden Funda hanim sizle ilgilenecek dedi. Bende tamm dedim. Bu arada dün aktif kanamam başladı daha sonra kesildi, bu normal mi dedim doktora aslında değil ama endometrizois ince yane ilaca basliyabiliriZ dedi. Daha sonra uzun boylu erkek bir doktor geldi adı Meriç ti galiba tam hatırlamıyorum TMM ilaca baslaRiz. Rahim yapınız ince sizin için en uygun tablet şeklinde ilaç dedi ve estrofem verdi günde 3 defa kullanacağım. Embriyoların durumu hakkında da bilgi verdi 7 tanesi cok iyi kalitede 4 tanesi ise iyi kalitede görünüyor. Cozunmeden sonra durumu önemli dedi ama sizde bol bol embriyo var biri olmazsa diğeri olur dedi. Halbuki benim için tek bir negatif bile çok üzüntü verici bir durum, bana o şekilde söylemesi içimde bir burukluk yarattı. Beni en iyi sizler anlarsınız bugün ki muaneden hiç memnun kalmadim. Ayın 28 ne randevu verdiler gönül hanımı istedim ama izinliymis. Bende sevinç Hanım olsun dedim . Sevinç hanima yazdılar. Sonra insan ilişkilerinden sorumlu Zehra hanimla görüştüm durumu biraz acikladim ve kesinlikle transfer için semra hanımı istediğimi söyledim. Allah razı olsun ondan, içimi ferahlatti. Özel olarak ilgilenecegim dedi. Sizin transferinizi semra hanım yapıcak ama aksi bir durum olursa transferinize benden tavsiye emre bey de girebilir. En guvendigimiz doktorlardan birisi dedi. dosyama semra hanımı yazdılar transfer için. İnş bir aksilik olmaz transferime semra hanım girer . Muaneme gönül hanım girmeyince moralim çok bozuldu hemşire de anladı durumumu ve Zehra hanim ile gorusturdu biraz rahatladı içim . İşte öyle kızlar biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın
Canim Allah yardımcın olsun. Insallah saglikli bebeklerimiz ve mutlu gunlerimiz olur. Yuzdelik bilgiler cok ilginc geldi bana. Insallah emeklerimizin karşılığını aliriz. Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin. Eylul adetimde baslicam bende. Sen ne zaman dusunuyorsun
Ayy canım benim inşallah inşallah.. bu yolda hep birlikteyiz en kısa sürede hepimiz test günü için gün sayıcaz sonrada doğum için :)))Mutlu1anne cnm çok geçmiş olsun tüp bebek te en önemli şey yumurta rezervesi. Tüplerde sıkıntı olmasi birşey degistirmiyor. Benim de sol tarafım aktif değil yumurta gelismiyir. Ama buna rağmen 15 yumurta toplandı 11 Blast oldu. Senden de güzel haberler alacağız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?