Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Endişelenme bak benim iki tarafta kötü durumda yas 31 morfoloji 0 buna rağmen kaliteli 2 embriyom oldu ..

Ben inanıyorum bol bol kaliteli yumurtaların da olacak embriyoların da ..

Canım sen adetli mi gittin gorusmeye

Endişelenme bak benim iki tarafta kötü durumda yas 31 morfoloji 0 buna rağmen kaliteli 2 embriyom oldu ..

Ben inanıyorum bol bol kaliteli yumurtaların da olacak embriyoların da ..
İnşallah o embriyoların ikiside sana evlat olarak dönecek ablacım bunun için çok dua ediyorum. Dediğin gibi inşallah benimde öyle olur Allahtan hsyırlısı dünden daha mutlu ve huzurluyum.. kendimi teslim etmişlik duygusu ve belirsizliğin giderilmiş olması ..

Cnm Allah razı olsun Evet benimde senle bagim farklı Klimen tedavisi, aşılama hep birlikte geçirdik bu surecide birlikte geçiyoruz. Rabbim yüzümüze baksın ve artık birbirimize iyi haberler verelim. Hepimizin yüzü gülsün artık. Tüm dualarim seninle ve diger arkadaslarla

20.gün cumaya geliyor inşallah orada olur bi aksilik olmaz da. Nar suyu iç ince dedilerse. %100 doğal olanları varmış

Aminnn

Evet belirsizlik en çok insanı yoran . Şimdi sorunlar belli yapılacaklar belli çözümsüz değiller çok şükür. Biraz sabır biraz tevekkül herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah. Sen gönlünü ferah tut yumoslarin için takviyeleri kullan canım .

2. Günü başlamamız lazım dedi bide MR çekilicem sonucuna göre dedi. Ameliyat olduğumu söyledim hatta o kadar büyük kist çıkarılmasına rağmen rezervlerin gayet iyi dedi ama işte yapışıklıklar mevcut bide tüpün durumu. Her şey güzel olacak inanıyorum Allahtan hayırlısı dua etmekten başka çare yok

Evet hemen arı sütüne başlıcam iyi bakıcam onlara 1 ayda iyi bi zaman

Mutlu1anne geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Durum ne kadar karışık ve çetrefilli görünüyor olsa da ehil ve emin ellerdesin ve sanırım sen de bunu hissettin. Yol haritası da çıkarılmış ne güzel. Başlamak başarmanın yarısıdır derler.
Emin ol tek taraftan da yumurta alınabilmiş olsa onlar bile sana yeter yaşın senin için çok büyük avantaj. Hep söylüyorum.
Tedaviler adetin 2.günü başlar 3.gün bunun için geç. Ama geç olsun güç olmasın inşallah.

20.gün cumaya geliyor inşallah orada olur bi aksilik olmaz da. Nar suyu iç ince dedilerse. %100 doğal olanları varmış
Aslında semra hanım ve gönül hanım rahim kalinligin gayet iyi demişler di ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Nar suyu aklımda cnm birde anananssa başlasam mi

Aynen öyle ablam şimdi dualarla hocalarla yolumuza devam.. kesinlikle çok doğru bir yerdeyim semra hanım harika bir insan. İlk muayenemden çok korkmama rağmen bide fırat bey yaptı erkek olmasına rağmen çok rahatlattı beni çok sevdim hepsini :)

Canım kendi telaşemden şimdi görebildim. Gerçekten sıkıntılı bir gün olmuş senin için ama ne güzel telafi edeceklerine söz vermişler. Bende gönül hanıma almıştım ama fırat bey geldi üstelik 4deki randevuma 6da aldılar.. ama semra hanımın güler yüzü sağolsun rahatlattı beni. Bugünü unut canım sonrası güzel olacak dua ediyorum moralini bozma..

Amin insallah cümlemizin, biz eylül ayinda tüp bebek tedavisine baslicaz ins

Mutlu1anne cnm çok geçmiş olsun tüp bebek te en önemli şey yumurta rezervesi. Tüplerde sıkıntı olmasi birşey degistirmiyor. Benim de sol tarafım aktif değil yumurta gelismiyir. Ama buna rağmen 15 yumurta toplandı 11 Blast oldu. Senden de güzel haberler alacağız inş

Ayy canım benim inşallah inşallah.. bu yolda hep birlikteyiz en kısa sürede hepimiz test günü için gün sayıcaz sonrada doğum için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…