TMM cnm Teşekkür ederim destegeniz için. Estrofem de başladım haftaya kontrolüm var birdaha yaşamayiz inşCanım kendi telaşemden şimdi görebildim. Gerçekten sıkıntılı bir gün olmuş senin için ama ne güzel telafi edeceklerine söz vermişler. Bende gönül hanıma almıştım ama fırat bey geldi üstelik 4deki randevuma 6da aldılar.. ama semra hanımın güler yüzü sağolsun rahatlattı beni. Bugünü unut canım sonrası güzel olacak dua ediyorum moralini bozma..
Aslında semra hanım ve gönül hanım rahim kalinligin gayet iyi demişler di ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Nar suyu aklımda cnm birde anananssa başlasam mi
Cnm bilmiyorum kaç mm olduğunu soylemediler bende sormadım ama ince sediler ve ilaca başladım senin kaçta randevun ve kime. Benim 11:45 sevinç Hanımcanım rahim kalınlığı için kaç milim olduğunu söylediler mi ben de ikinci gün gittim kontrole 4,5 mm kalınlık hastaneyi haberdar ettim estrofem başladım günde 3 tane .28 inde benim de kontrolüm var memorialde
11 de yücel beye emre hocaya alacaktım operasyonu varmış yoğunmuş o günCnm bilmiyorum kaç mm olduğunu soylemediler bende sormadım ama ince sediler ve ilaca başladım senin kaçta randevun ve kime. Benim 11:45 sevinç Hanım
Su iç bol bol cnm yarın da dr a gitKızlar çok kötüyüm çok sancım var sanırım ohss oldum Ne yapmam lazım bilen yazsn ne olur
Aynen canım benim Rabbim ahirette karşımıza çıkarsın inşallah bunlarda vücudumuzun sadakası olsun napalım kaderrMutlu1anne canım herşey güzel olacak ne güzel teşhis koyulmuş şimdi hareket zamanı
ne yapalım bizim kaderimizde böyle yazılmış ama şuna emin ol ki dünyadaki çekilen tüm sıkıntılar günahlarımıza kefaret olacak inşallah
Şimdi bize düşen içimizi ferah tutmak ve kendimizi onların eline bırakmak
Biz tedbirimizi aldık takdir Yüce Allah 'ın artık.
Canım yine ben :)Mutlu1anne geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Durum ne kadar karışık ve çetrefilli görünüyor olsa da ehil ve emin ellerdesin ve sanırım sen de bunu hissettin. Yol haritası da çıkarılmış ne güzel. Başlamak başarmanın yarısıdır derler.
Emin ol tek taraftan da yumurta alınabilmiş olsa onlar bile sana yeter yaşın senin için çok büyük avantaj. Hep söylüyorum.
Tedaviler adetin 2.günü başlar 3.gün bunun için geç. Ama geç olsun güç olmasın inşallah.
Cnm memlekete döndük su da içiorm en çok korktğm şey başıma geldi yarın en iyisi emre beyi arayıp danışıp ona göre doktora gitmem bugun geldk 2 gündür iyiydim yaa ne oldugsa birden bireeeSu iç bol bol cnm yarın da dr a git
Şimdi cumartesi akşam söküldü ise pazar akşam 1.gün dolar pazartesi akşam 2.gün dolar. Yani pazartesi sabah 2.günde olursun. Olayın mantığı bu. Seninki zaten 2.gün olmuş oluyor. Senin durum biraz farklı olduğundan zaten bunu söylemişsindır bugün doktora yine. Sorun olsa başlatmalardı. Hayırlısı olsun.Canım yine ben :)
Banada bişey söyle ne olur şimdi benim adetim ilk 5 gün akıntı gibi çok az daha sonra sökülüyor
Bunu semra hocayla paylaştım bana sökülünce 2. Günü gel dedi bende bekledim 5-6. gün yine akıntı şeklinde adet oldum e cumartesi günü akşam 6 da adetim söküldü aradım hastaneyi bana pazartesiye randevu verildi yani neredeyse 3. gün oluyor onun için bir yumurtam fazla büyümüş olsbilirmi 16 mmiş kistik olabilir diye korkuttu beni umut bey e2 98. çıkması bundan dolayı olabilir mi
Canım büyük ihtimal benim gibi hafif ohss oldun parol al hemen ve bol su iç dinlen yürüme bile yarında doktora gitKızlar çok kötüyüm çok sancım var sanırım ohss oldum Ne yapmam lazım bilen yazsn ne olur
Canım'sın senin bana her yazdığın kelime pozitiflik olarak geçiyor :)Simd
Şimdi cumartesi akşam söküldü ise pazar akşam 1.gün dolar pazartesi akşam 2.gün dolar. Yani pazartesi sabah 2.günde olursun. Olayın mantığı bu. Seninki zaten 2.gün olmuş oluyor. Senin durum biraz farklı olduğundan zaten bunu söylemişsindır bugün doktora yine. Sorun olsa başlatmalardı. Hayırlısı olsun.
Canım midem çok kötü bulanıor parol da ağrımı kesmeye yetmior sen nasıl atlattınCanım büyük ihtimal benim gibi hafif ohss oldun parol al hemen ve bol su iç dinlen yürüme bile yarında doktora git
Sıkıntı yapma canım benimde tedaviye başlarken 1 gün oldu kesilmişti stresten oluyor genellikle pko varsa insanda olur canım. Herşeyde vardır bir hayır bende Betül hanımı isterken gönül hanımı vermişlerdi bende ona kızmıştım neyseki farklı farklı tecrübe oluyor zaten hep aynı vermiyorlar 2 kere gönül hanımı 2 kere Betül hanımı vermişlerdi..gönül hanım doluysa başka tecrübelileri iste moral çok önemli moralini yüksek tut..xra221 Mutlu1anne ve diger yoldaşlarim. Kusura bakmayın yazamadim. Biraz moralim boZuydu. Hastaneye gittim muayene odasında tam bir saat bekledim. Gönül hanimin gelmesini beklerken. Funda hanim diye hiç görmedim genç bir doktor geldi. Gönül hanim çok yogunmus o yüzden Funda hanim sizle ilgilenecek dedi. Bende tamm dedim. Bu arada dün aktif kanamam başladı daha sonra kesildi, bu normal mi dedim doktora aslında değil ama endometrizois ince yane ilaca basliyabiliriZ dedi. Daha sonra uzun boylu erkek bir doktor geldi adı Meriç ti galiba tam hatırlamıyorum TMM ilaca baslaRiz. Rahim yapınız ince sizin için en uygun tablet şeklinde ilaç dedi ve estrofem verdi günde 3 defa kullanacağım. Embriyoların durumu hakkında da bilgi verdi 7 tanesi cok iyi kalitede 4 tanesi ise iyi kalitede görünüyor. Cozunmeden sonra durumu önemli dedi ama sizde bol bol embriyo var biri olmazsa diğeri olur dedi. Halbuki benim için tek bir negatif bile çok üzüntü verici bir durum, bana o şekilde söylemesi içimde bir burukluk yarattı. Beni en iyi sizler anlarsınız bugün ki muaneden hiç memnun kalmadim. Ayın 28 ne randevu verdiler gönül hanımı istedim ama izinliymis. Bende sevinç Hanım olsun dedim . Sevinç hanima yazdılar. Sonra insan ilişkilerinden sorumlu Zehra hanimla görüştüm durumu biraz acikladim ve kesinlikle transfer için semra hanımı istediğimi söyledim. Allah razı olsun ondan, içimi ferahlatti. Özel olarak ilgilenecegim dedi. Sizin transferinizi semra hanım yapıcak ama aksi bir durum olursa transferinize benden tavsiye emre bey de girebilir. En guvendigimiz doktorlardan birisi dedi. dosyama semra hanımı yazdılar transfer için. İnş bir aksilik olmaz transferime semra hanım girer . Muaneme gönül hanım girmeyince moralim çok bozuldu hemşire de anladı durumumu ve Zehra hanim ile gorusturdu biraz rahatladı içim . İşte öyle kızlar biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın
Evet ara cnm orda kan değerlerini de ölçtürCnm memlekete döndük su da içiorm en çok korktğm şey başıma geldi yarın en iyisi emre beyi arayıp danışıp ona göre doktora gitmem bugun geldk 2 gündür iyiydim yaa ne oldugsa birden bireee
Cnm amh i nerde yaptirdin memorial yapiyormu sonuc kac gunde cikiyor?Beni de sevinç hanım aradı bugün, amh tekrarı istemişlerdi ya. 2,97 den 1,53 e düşmüş diyemeyiz zaten 1,53le uyumlu tedavileriniz dedi. 2,97 yanlışmış yani, öyle 1 senede düşmemiş yani dedim evet dedi. Bu düşüşün tedirgin ettiği arkadaşlar vardı burda yazayım dedim:)
Ucret ne kadar alindi orda amh tan? Sanirim ben yaptiramiycam bulundugum ilde yapmilmiyor yakin illerede gidemiyoruz esimin isinden dolayi yogun cok sartsa yaptirmk oraya geldigimde baksinlar olmazmikiSalı gittim, akşama doğru kan vermiştim. Bugün çıkabilir çıkmazsa perşeöbe çıkar dediler. Sanırım o iki gün çalışılıyor amh. Salı geçti zaten, Perşembe çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?