Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

TMM cnm Teşekkür ederim destegeniz için. Estrofem de başladım haftaya kontrolüm var birdaha yaşamayiz inş

Aslında semra hanım ve gönül hanım rahim kalinligin gayet iyi demişler di ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım. Nar suyu aklımda cnm birde anananssa başlasam mi

canım rahim kalınlığı için kaç milim olduğunu söylediler mi ben de ikinci gün gittim kontrole 4,5 mm kalınlık hastaneyi haberdar ettim estrofem başladım günde 3 tane .28 inde benim de kontrolüm var memorialde

Cnm bilmiyorum kaç mm olduğunu soylemediler bende sormadım ama ince sediler ve ilaca başladım senin kaçta randevun ve kime. Benim 11:45 sevinç Hanım

Mutlu1anne canım herşey güzel olacak ne güzel teşhis koyulmuş şimdi hareket zamanı

ne yapalım bizim kaderimizde böyle yazılmış ama şuna emin ol ki dünyadaki çekilen tüm sıkıntılar günahlarımıza kefaret olacak inşallah

Şimdi bize düşen içimizi ferah tutmak ve kendimizi onların eline bırakmak
Biz tedbirimizi aldık takdir Yüce Allah 'ın artık.

Aynen canım benim Rabbim ahirette karşımıza çıkarsın inşallah bunlarda vücudumuzun sadakası olsun napalım kaderr

Canım yine ben :)
Banada bişey söyle ne olur şimdi benim adetim ilk 5 gün akıntı gibi çok az daha sonra sökülüyor
Bunu semra hocayla paylaştım bana sökülünce 2. Günü gel dedi bende bekledim 5-6. gün yine akıntı şeklinde adet oldum e cumartesi günü akşam 6 da adetim söküldü aradım hastaneyi bana pazartesiye randevu verildi yani neredeyse 3. gün oluyor onun için bir yumurtam fazla büyümüş olsbilirmi 16 mmiş kistik olabilir diye korkuttu beni umut bey e2 98. çıkması bundan dolayı olabilir mi

Simd Şimdi cumartesi akşam söküldü ise pazar akşam 1.gün dolar pazartesi akşam 2.gün dolar. Yani pazartesi sabah 2.günde olursun. Olayın mantığı bu. Seninki zaten 2.gün olmuş oluyor. Senin durum biraz farklı olduğundan zaten bunu söylemişsindır bugün doktora yine. Sorun olsa başlatmalardı. Hayırlısı olsun.

Canım'sın senin bana her yazdığın kelime pozitiflik olarak geçiyor :)

Sıkıntı yapma canım benimde tedaviye başlarken 1 gün oldu kesilmişti stresten oluyor genellikle pko varsa insanda olur canım. Herşeyde vardır bir hayır bende Betül hanımı isterken gönül hanımı vermişlerdi bende ona kızmıştım neyseki farklı farklı tecrübe oluyor zaten hep aynı vermiyorlar 2 kere gönül hanımı 2 kere Betül hanımı vermişlerdi..gönül hanım doluysa başka tecrübelileri iste moral çok önemli moralini yüksek tut..

Cnm memlekete döndük su da içiorm en çok korktğm şey başıma geldi yarın en iyisi emre beyi arayıp danışıp ona göre doktora gitmem bugun geldk 2 gündür iyiydim yaa ne oldugsa birden bireee
Evet ara cnm orda kan değerlerini de ölçtür

Cnm amh i nerde yaptirdin memorial yapiyormu sonuc kac gunde cikiyor?

Salı gittim, akşama doğru kan vermiştim. Bugün çıkabilir çıkmazsa perşeöbe çıkar dediler. Sanırım o iki gün çalışılıyor amh. Salı geçti zaten, Perşembe çıktı sonucum

Salı gittim, akşama doğru kan vermiştim. Bugün çıkabilir çıkmazsa perşeöbe çıkar dediler. Sanırım o iki gün çalışılıyor amh. Salı geçti zaten, Perşembe çıktı sonucum
Ucret ne kadar alindi orda amh tan? Sanirim ben yaptiramiycam bulundugum ilde yapmilmiyor yakin illerede gidemiyoruz esimin isinden dolayi yogun cok sartsa yaptirmk oraya geldigimde baksinlar olmazmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…