Haklısın cnm birazda hassas zamanıma denk geldi. Bugün kanamam başladı bir kesiliyor bir başlıyor sanırım normal. Ewt bende pko varmis memorial de öğrendim. Hyrlusi cnmSıkıntı yapma canım benimde tedaviye başlarken 1 gün oldu kesilmişti stresten oluyor genellikle pko varsa insanda olur canım. Herşeyde vardır bir hayır bende Betül hanımı isterken gönül hanımı vermişlerdi bende ona kızmıştım neyseki farklı farklı tecrübe oluyor zaten hep aynı vermiyorlar 2 kere gönül hanımı 2 kere Betül hanımı vermişlerdi..gönül hanım doluysa başka tecrübelileri iste moral çok önemli moralini yüksek tut..
Canım ben de bulantı olmadı ama opu dan sonra 5 tane cetrodite verdiler sana verdiler mi ? Ağrıların çok siddetliyse parol kesmiyorsa acile git ve yarın e2 değerine baktir memorial hemsiresini ara.bana cleaxene iğne vermişlerdi adet olunca geçer ağrılar inşallah artmaz canimCanım midem çok kötü bulanıor parol da ağrımı kesmeye yetmior sen nasıl atlattın
Canım zamanı önemli değil buraya gelince yaptırabilirsin zaten amh testini kendi bünyelerinde yaptırmanı istiyorlar fiyatda yanlış hatırlamıyorsam 120₺ idiUcret ne kadar alindi orda amh tan? Sanirim ben yaptiramiycam bulundugum ilde yapmilmiyor yakin illerede gidemiyoruz esimin isinden dolayi yogun cok sartsa yaptirmk oraya geldigimde baksinlar olmazmiki
canım şişli echomar da cevat beye çektirdim doktorum emre bey oraya yönlendirmişti başta çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş çok rahat olabilirsin hiç ağrı sızı olmadıYok canım bekleyeceğiz. . Şimdi bende tam soru soracaktım size :) rahim filmi cektirmem lazım önce arayım randevu alayım dedim bi baktım bi sürü şubesi var ..
Biz hangisinde cektiriyoruz ve hangi Dr. Çektirenler bi el atsın bana :)
Canım bak ne güzel çaresini söylemiş. Emin ellerdesin seninde güzel haberlerini alıcaz burdan içini ferah tut bol bol dua et. Artık bu yolda ne gerekiyorsa yapıcaz. Çok geçmiş olsun canım.Kızlar şimdi nerden başlasam ne anlatsam. Öncelikle sağ tarafta ki kistin çikolata kisti gibi hiç durmuyo basit kist gibi dedi sol tarafında çok yapışıklık var yumurtalığını tam göremiyorum dedi aynı zamanda sağ taraftaki tüpünde enfeksiyon var dedi bu tüp alınmak zorunda dedi yumurta rezervlerin gayet iyi amh değerinden daha iyi dedi yaşında genç yarın bi MR çekelim dedi şu sol tarafı daha net görebilmek için sonrasında eylül adetinin 2. Günü gel iğnelere başlıcaz sonra yumurtalar toplancak döllencek dondurcaz ondan sonra sorunlu tüpü çıkarcaz sonra transfer edicez dedi iyi bişeyler mi dedi kötü mü bende anlamadım yani çikolata kistin var diyemeyiz şuan dedi en büyük sorunumuz hidroselpenks ve sol tarafın yapışıklıklardan dokayı görünmemesi. Ama yaşın çok genç gebelik oluşturucaz allahın izniyle dedi
Aynen öyle canım emin ellerde olduğumu hissettiğim için huzurluyum tedbiri alıp takdiri allaha bırakacağım bol bol dua gerisi Allah kerim hepimiz için güzel olacak inanıyorum ..Canım bak ne güzel çaresini söylemiş. Emin ellerdesin seninde güzel haberlerini alıcaz burdan içini ferah tut bol bol dua et. Artık bu yolda ne gerekiyorsa yapıcaz. Çok geçmiş olsun canım.
110 ya da 120 ydiUcret ne kadar alindi orda amh tan? Sanirim ben yaptiramiycam bulundugum ilde yapmilmiyor yakin illerede gidemiyoruz esimin isinden dolayi yogun cok sartsa yaptirmk oraya geldigimde baksinlar olmazmiki
Senin transfer oldu mu ?canım şişli echomar da cevat beye çektirdim doktorum emre bey oraya yönlendirmişti başta çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş çok rahat olabilirsin hiç ağrı sızı olmadı
Ben 2 kutu yazdırıyordum. Zaten sabah akşamdı 2 haftada bitiyordu. Transfer sonrası hamilelik oluşursa inşallah zaten 3.sya kadar kullanılıyordu sanırım. Sen bence 2 ya da 3 kutuyu dene önce bittikçe tekrar alacaksın zaten inşallah :)kızlar merhaba; bu jelı sağlık ocagına yazdırmak ıstıyorum. gitmişken 2-3 tane yazdırsam mı tahmınen kaç kutu gider transfer olan arkadaşlar fikir verebılırmı? yazdıramazsam tahmınen ne kadar öderım?
oldu canım tarsfer günü dahil 6. günüm sanırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyoSenin transfer oldu mu ?
tmm cnm tesekkur ederım ben 3 kutu yazdırayım ınş devamı gelır jel kullanmayı hiç istemıyorum aslında keske tablet seklınde olsaydı .... benım transferım çok buyuk ıhtımalle haftasonu olacak ... haftasonu semra hanım kesın olarak çalışmıyormu? bir bilgin varmı cnm ?Ben 2 kutu yazdırıyordum. Zaten sabah akşamdı 2 haftada bitiyordu. Transfer sonrası hamilelik oluşursa inşallah zaten 3.sya kadar kullanılıyordu sanırım. Sen bence 2 ya da 3 kutuyu dene önce bittikçe tekrar alacaksın zaten inşallah :)
ayyy cok az kalmış 3 gün sonra test yapıcaksın hadi bakalım guzel haberlerını beklıyoruz :)oldu canım tarsfer günü dahil 6. günüm sanırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyo
cnm ben dayanamadım 11 gibi aramıstım inceleme devam edıyor biz sizi arıyacagız dedıler ve benı 13:30 aradılar... Ama 4,5 ve 6. gün 11 gibi kendileri aramışlardı...Günaydın kızlar; 3. Gün sizi kaçta aramışlardı yaaa elimde telefon sabırsızlıkla bekliyorummm çalmıyorrrr
13:30 muu ruhumu teslim ederim sanırım ben o saate kadar. İlk gün 9:30 da aramışlardı. Dün çok rahattım nasıl olsa haber gelemeycek diye. Bugün imkanı yok yerimde duramıyorum.cnm ben dayanamadım 11 gibi aramıstım inceleme devam edıyor biz sizi arıyacagız dedıler ve benı 13:30 aradılar... Ama 4,5 ve 6. gün 11 gibi kendileri aramışlardı...
tmm cnm sen ara belkı bılgı verırler ama 3. gün sanırım çogu kısıye öğleden sonra bılgı verdıler bende merak ettım şimdi, sen dondurulmuş transfer mı olacagın?13:30 muu ruhumu teslim ederim sanırım ben o saate kadar. İlk gün 9:30 da aramışlardı. Dün çok rahattım nasıl olsa haber gelemeycek diye. Bugün imkanı yok yerimde duramıyorum.
Bilmiyorum ki ilk görüşmemde donduruyoruz demişlerdi. Ama herkesin mi donduruluyor taze hiç trasfer edilmiyormu? İnana o gün konuştuklarımızın hepsi gitti aklımdan. Dondurulup yeniden rahim filmi isteyip ona göre transfer edilecekti sanırım. Çikolata kistş sorunu var çünkü bende. Tüpümde de hafif yapılışlık var.tmm cnm sen ara belkı bılgı verırler ama 3. gün sanırım çogu kısıye öğleden sonra bılgı verdıler bende merak ettım şimdi, sen dondurulmuş transfer mı olacagın?
Haftasonu yok evet, Cuma da yok sanırım. Hatta perşembe bile olmuyor demişti sanki ordaki görevlilerden biri bi keresinde. Arayıp sorarsan net bilgi alırsın canım. Semra Hanım olmazsa da sıkma canını. Ben iki kere hamile kaldım, ikisini de sevinç hanım yaptı, yine olsa tercihim semra hanım yerine sevinç olur bu yüzden :) transfer yapması planlanan doktorlar zaten bu işi daha önce çok kez yapmış kişiler oluyor. İçin her türlü rahat olsun, eğer olacaksa her türlü olacak, kişilerin çok bir etkisi yok.tmm cnm tesekkur ederım ben 3 kutu yazdırayım ınş devamı gelır jel kullanmayı hiç istemıyorum aslında keske tablet seklınde olsaydı .... benım transferım çok buyuk ıhtımalle haftasonu olacak ... haftasonu semra hanım kesın olarak çalışmıyormu? bir bilgin varmı cnm ?
anladım cnm genellıkle pko ve ohss riskı olanlara dondurulmuş transfer yapıyorlar ama sana da yapabılırler . Dondurulmuş transferde beklemek çok sıkıcı 2 ay beklıyorsun transfer ıcın...Bilmiyorum ki ilk görüşmemde donduruyoruz demişlerdi. Ama herkesin mi donduruluyor taze hiç trasfer edilmiyormu? İnana o gün konuştuklarımızın hepsi gitti aklımdan. Dondurulup yeniden rahim filmi isteyip ona göre transfer edilecekti sanırım. Çikolata kistş sorunu var çünkü bende. Tüpümde de hafif yapılışlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?