- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Seninde dondurulmuş dimi? Off benim ilk denemem bu 3 günü beklemek zordu. 2 ay nasıl geçer. Hayır bide bu evrelerde insan kendini tanıyamıyor. Kendime hayret ediyorum hem sabırsız hem agraaif bi insan oldum 3 günde. Hasonu kesin transfer mi senin? Hayırlı haberlerini alırız inşallah. Allah (c.c) bu yolda yürüyen herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah.anladım cnm genellıkle pko ve ohss riskı olanlara dondurulmuş transfer yapıyorlar ama sana da yapabılırler . Dondurulmuş transferde beklemek çok sıkıcı 2 ay beklıyorsun transfer ıcın...
3 gün 3 yıl gibi geliyo asiri heyecanli ve sabirsizim..hicbir sey hissetmiyorum hamile degilim sanki tabi daha cok erken ama beklemek cok zormus. insallah güzel haber verebilirim. hepimiz güzel haberler verelim insallahayyy cok az kalmış 3 gün sonra test yapıcaksın hadi bakalım guzel haberlerını beklıyoruz :)
9.gün test günün o zaman.inşallah tutar canım . Sizin sorununuz sebepsizdi değil mioldu canım tarsfer günü dahil 6. günüm sanırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyo
Haftasonu yok evet, Cuma da yok sanırım. Hatta perşembe bile olmuyor demişti sanki ordaki görevlilerden biri bi keresinde. Arayıp sorarsan net bilgi alırsın canım. Semra Hanım olmazsa da sıkma canını. Ben iki kere hamile kaldım, ikisini de sevinç hanım yaptı, yine olsa tercihim semra hanım yerine sevinç olur bu yüzden :) transfer yapması planlanan doktorlar zaten bu işi daha önce çok kez yapmış kişiler oluyor. İçin her türlü rahat olsun, eğer olacaksa her türlü olacak, kişilerin çok bir etkisi yok.
CANIM hafta sonu çalışmıyor perşembe günü de izin günü cuma çalışıyortmm cnm tesekkur ederım ben 3 kutu yazdırayım ınş devamı gelır jel kullanmayı hiç istemıyorum aslında keske tablet seklınde olsaydı .... benım transferım çok buyuk ıhtımalle haftasonu olacak ... haftasonu semra hanım kesın olarak çalışmıyormu? bir bilgin varmı cnm ?
12 ye kadar bekle. Beni 12yi biraz geçerken aradılar 3.gün. olmazsa sen 12 den sonra ararsın acele etme.Günaydın kızlar; 3. Gün sizi kaçta aramışlardı yaaa elimde telefon sabırsızlıkla bekliyorummm çalmıyorrrr
Cetrodite verdiler canım 5 tane aynen biraz daha iyiym şimdi ama dediğin gibi gidecğim hastaneye emre bey opudan 5 gün sonra adet olacağımı söyledi lucrinden dolayı 2 gün sonra adet olacğm inşallah geçer canım çok saolCanım ben de bulantı olmadı ama opu dan sonra 5 tane cetrodite verdiler sana verdiler mi ? Ağrıların çok siddetliyse parol kesmiyorsa acile git ve yarın e2 değerine baktir memorial hemsiresini ara.bana cleaxene iğne vermişlerdi adet olunca geçer ağrılar inşallah artmaz canim
Dodurulabilecek kalitede olursa do durup seni raahmi dinlendirip sonra transfer etmek daha iyi. Bir miktar başarı şansını artırıyor. Olaki embriyo gelişiminde sıkıntı olur dondurulamazsa diye jele de başlatmışlar işte. Hayırlısı olsun.Bilmiyorum ki ilk görüşmemde donduruyoruz demişlerdi. Ama herkesin mi donduruluyor taze hiç trasfer edilmiyormu? İnana o gün konuştuklarımızın hepsi gitti aklımdan. Dondurulup yeniden rahim filmi isteyip ona göre transfer edilecekti sanırım. Çikolata kistş sorunu var çünkü bende. Tüpümde de hafif yapılışlık var.
Hadi gözün aydın.Aradılaar şimdiiiii 1 tanesinin gelişimi durmuş. 7 tanesi iyi kalite dedi muhtemelen perşembe transfer yapılabilir miş.
ay evet yaaa çok paniktim. Saol canım benim inşallah güzel haberler bende veririm sonundaHadi gözün aydın.
şanslısın fazla beklemediler seni bugün.
8-14 arası normal. Jele başladıktan sonra kalınlaşma duruyor.kızlar,
rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor transfer için biliyor musunuz?
benim 8. gün 8.9'du. bu çok yüksek değil mi? gerçi ben ekimde transfer olacağım ama bilemedim. çok fazla kalın geldi bana.
kızlar merhaba; bu jelı sağlık ocagına yazdırmak ıstıyorum. gitmişken 2-3 tane yazdırsam mı tahmınen kaç kutu gider transfer olan arkadaşlar fikir verebılırmı? yazdıramazsam tahmınen ne kadar öderım?
Çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah olacak :))Aradılaar şimdiiiii 1 tanesinin gelişimi durmuş. 7 tanesi iyi kalite dedi muhtemelen perşembe transfer yapılabilirmiş.
Aradılaar şimdiiiii 1 tanesinin gelişimi durmuş. 7 tanesi iyi kalite dedi muhtemelen perşembe transfer yapılabilir miş.
8-14 arası normal. Jele başladıktan sonra kalınlaşma duruyor.
Normal döngün kaç gün? 8.9 iken biraz büyümüş bir yumurta var mıydı?
haklısın cnm, benım o zaman hiç şansım yok, çünkü büyük ihtimalle cuma,cumartesi ve pazar olucak transfer.. zehra hanım da dedı kı transfere zaten semra hanım, emre bey ve sevınç hanım giriyor. Emre bey opuya girmişti çok elektrık aldım kendisinden eğer semra hanım olmazsa emre bey olmasını istiyorum , sevinç hanım da olabılır artık kısmet cnmHaftasonu yok evet, Cuma da yok sanırım. Hatta perşembe bile olmuyor demişti sanki ordaki görevlilerden biri bi keresinde. Arayıp sorarsan net bilgi alırsın canım. Semra Hanım olmazsa da sıkma canını. Ben iki kere hamile kaldım, ikisini de sevinç hanım yaptı, yine olsa tercihim semra hanım yerine sevinç olur bu yüzden :) transfer yapması planlanan doktorlar zaten bu işi daha önce çok kez yapmış kişiler oluyor. İçin her türlü rahat olsun, eğer olacaksa her türlü olacak, kişilerin çok bir etkisi yok.
Naturel siklus da jel kullanılmıyor.26 gün benim, endometriozis hastası olmama rağmen düzenlidir.
bana natürel yaparız demişti Semra Hanım, yumurta varmıydı bilmiyorum ama Emre Bey folikül gördüm gibi bir şey söylemişti Semra Hanım'a. aynı şey mi onu da bilmiyorum :)
jel, naturel olsa da kullanılıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?