evet cnm dondurulmuş transfer benım 11 temmuzda opu oldum . sanıım 8,9, yada 10 eylulde transfer olacagım oda haftasonuna denk gelıyor . Aslında embriyoların durumunu öğrendikten sonra beklıyorsun bir şekılde zaman geçiyor. O beş gun geçmiyor senı anlıyorum şartlar uygunsa inş taze transfer olursunSeninde dondurulmuş dimi? Off benim ilk denemem bu 3 günü beklemek zordu. 2 ay nasıl geçer. Hayır bide bu evrelerde insan kendini tanıyamıyor. Kendime hayret ediyorum hem sabırsız hem agraaif bi insan oldum 3 günde. Hasonu kesin transfer mi senin? Hayırlı haberlerini alırız inşallah. Allah (c.c) bu yolda yürüyen herkese hayırlı evlat nasip eder inşallah.
ayyy ne güzel cnm gözün aydın... transferine kım girecek?Aradılaar şimdiiiii 1 tanesinin gelişimi durmuş. 7 tanesi iyi kalite dedi muhtemelen perşembe transfer yapılabilir miş.
belkı bir ihtimal eğer cumaya denk gelırse şansım varCANIM hafta sonu çalışmıyor perşembe günü de izin günü cuma çalışıyor
ne kadara aldın cnm bunları sigorta karşılıyor ben sağlık ocagına yazdıracagım inşCanım ben 3 kutu crione jel 2 kutu estrofem 1 kutu clexane transferden sonra lazim olacak diye yazdirdim ve eczane de hepsini verdi indirimli olarak
Bilmiyorum ki canım sormadım. Kim girsin var mı tavsiyen? Yada ben talep edebiliyormuyum istediğim kişiyi?ayyy ne güzel cnm gözün aydın... transferine kım girecek?
Döngün kısa olduğu için çabuk kalınlaşmış olabilir. Aydan aya da değişebiliyor. Jel naturel de kullanılmıyor ama jelin görevini yerine getiren hormonlar kendiliğinden devreye giriyor ya zaten naturel de.26 gün benim, endometriozis hastası olmama rağmen düzenlidir.
bana natürel yaparız demişti Semra Hanım, yumurta varmıydı bilmiyorum ama Emre Bey folikül gördüm gibi bir şey söylemişti Semra Hanım'a. aynı şey mi onu da bilmiyorum :)
jel, naturel olsa da kullanılıyor mu acaba?
Crinone jel in şuanki etiket fiyatı 118tl. Ben işimi garantiye almak için kadın doğumdan randevu alıp yazdırdım hep. Genelde 2 tane yazıyorlar 3 tane yazdıkları da olmuştu ben bişey demeden.ne kadara aldın cnm bunları sigorta karşılıyor ben sağlık ocagına yazdıracagım inş
O gün transfer yapan doktorları sana söylerler onlardan tercih ediyorsun. Perşembe Semra Hanım yok hastanede mesela. Hafta içi en az 2 doktor vardır.Bilmiyorum ki canım sormadım. Kim girsin var mı tavsiyen? Yada ben talep edebiliyormuyum istediğim kişiyi?
ewt cnm talep edebılıyorsun semra hanım müsaitse önceliğin o olsun ama değilse emre bey ve sevinç hanımda olabılırBilmiyorum ki canım sormadım. Kim girsin var mı tavsiyen? Yada ben talep edebiliyormuyum istediğim kişiyi?
sağlık ocagında ekstra bırsey olmaz herhalde cnm tesekkur ederım zaten aile hekımımıze annem yazdıracak ben çalısıyorum müsait değilim. bizim burda bir doktor var eğer yazmazsa annem aile hekımıne yazdıracak inşCrinone jel in şuanki etiket fiyatı 118tl. Ben işimi garantiye almak için kadın doğumdan randevu alıp yazdırdım hep. Genelde 2 tane yazıyorlar 3 tane yazdıkları da olmuştu ben bişey demeden.
Ama clexane ı 2 tane yazdığı halde eczane 1 tane verdi bu kadara izin veriyor sistem diye.
Yüzde 10mu ödeniyor bilmiyorum tam ama ekstra muayene reçete bişey bişey daha kesiyorlar. Yine de direk almaktan iyidir.
Canim 1 kutu prednol rulid clexane(raporlu) 2 kutu estrofem 3 kuti crione jel muayene ucretini cikarsak 56 lira tuttu. Senin transfer neden haftasonuna geliyor ki bana emre hica 19. Gün ya da 20. Gün transfer olur demişti benim 5 ya da 6 eylüle denk geliyor tahminime görene kadara aldın cnm bunları sigorta karşılıyor ben sağlık ocagına yazdıracagım inş
Opu. yda sevinç hanım yapmıştı. Uğurlu geldi galiba. Çok teşekkür ederim.ewt cnm talep edebılıyorsun semra hanım müsaitse önceliğin o olsun ama değilse emre bey ve sevinç hanımda olabılır
inşallah canım ..evet sebepsizz9.gün test günün o zaman.inşallah tutar canım . Sizin sorununuz sebepsizdi değil mi
Evet canım ben ilk görüşmeyi perşembe gününe almak isteyince perşembe izinli günü deyince cumaya aldım Semra hocayla da görüştümbelkı bir ihtimal eğer cumaya denk gelırse şansım var
Aynı durumdayız bende 6. Gundeyiz. Cumartesi test günü ne zor bekleme. Nasıl hissediyorsun[/QUOTE
evet beklemek çokk çokk zor..bana olmadı gibi geliyo hiçbir şey hissetmiyorum olduguna dair.. gün geçtikçe stresim artıyo. sende durumlar nasıl ??inşallah güzel haberler veiririz
Clexane için rapor mu çıkarttın nasıl oluyo? Ben de opu sonrası kullanıyorum transfer döneminde de kullanacağım. Genetik pıhtılaşma sorunum var biyokimya trombofili de problem yok. Çok uğraştırırlar mı çıkarırlar mı rapor?Canim 1 kutu prednol rulid clexane(raporlu) 2 kutu estrofem 3 kuti crione jel muayene ucretini cikarsak 56 lira tuttu. Senin transfer neden haftasonuna geliyor ki bana emre hica 19. Gün ya da 20. Gün transfer olur demişti benim 5 ya da 6 eylüle denk geliyor tahminime göre
Hamile kaldigimda pihtilasma sonucumu da götürmüstüm kadin dogumcu doktor hemen sistemden halletti canim ben hiç bişi yapmadım 1 yıl girmiş aralık 2017 de son buluyor eger tekrar hamile kalirsam yenileticem.Clexane için rapor mu çıkarttın nasıl oluyo? Ben de opu sonrası kullanıyorum transfer döneminde de kullanacağım. Genetik pıhtılaşma sorunum var biyokimya trombofili de problem yok. Çok uğraştırırlar mı çıkarırlar mı rapor?
Senin pıhtılaşma sorunun neydi?Hamile kaldigimda pihtilasma sonucumu da götürmüstüm kadin dogumcu doktor hemen sistemden halletti canim ben hiç bişi yapmadım 1 yıl girmiş aralık 2017 de son buluyor eger tekrar hamile kalirsam yenileticem.
cnm banada 21. günde olur dedı doktor sanırım kısıden kişiye göre değişiyor eğer 19. günde olursa perşembe gününe denk gelıyor yine şensım yok semra hanım izinli... neyse benımde 7,8,9 eylüle denk gelıyor :) eğer semra hanım olmazsa bende emre beyi düşünüyorum çok enerjik bir doktor :))Canim 1 kutu prednol rulid clexane(raporlu) 2 kutu estrofem 3 kuti crione jel muayene ucretini cikarsak 56 lira tuttu. Senin transfer neden haftasonuna geliyor ki bana emre hica 19. Gün ya da 20. Gün transfer olur demişti benim 5 ya da 6 eylüle denk geliyor tahminime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?