Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet cnm dondurulmuş transfer benım 11 temmuzda opu oldum . sanıım 8,9, yada 10 eylulde transfer olacagım oda haftasonuna denk gelıyor . Aslında embriyoların durumunu öğrendikten sonra beklıyorsun bir şekılde zaman geçiyor. O beş gun geçmiyor senı anlıyorum şartlar uygunsa inş taze transfer olursun

Canım ben 3 kutu crione jel 2 kutu estrofem 1 kutu clexane transferden sonra lazim olacak diye yazdirdim ve eczane de hepsini verdi indirimli olarak
ne kadara aldın cnm bunları sigorta karşılıyor ben sağlık ocagına yazdıracagım inş

Döngün kısa olduğu için çabuk kalınlaşmış olabilir. Aydan aya da değişebiliyor. Jel naturel de kullanılmıyor ama jelin görevini yerine getiren hormonlar kendiliğinden devreye giriyor ya zaten naturel de.

ne kadara aldın cnm bunları sigorta karşılıyor ben sağlık ocagına yazdıracagım inş
Crinone jel in şuanki etiket fiyatı 118tl. Ben işimi garantiye almak için kadın doğumdan randevu alıp yazdırdım hep. Genelde 2 tane yazıyorlar 3 tane yazdıkları da olmuştu ben bişey demeden.
Ama clexane ı 2 tane yazdığı halde eczane 1 tane verdi bu kadara izin veriyor sistem diye.
Yüzde 10mu ödeniyor bilmiyorum tam ama ekstra muayene reçete bişey bişey daha kesiyorlar. Yine de direk almaktan iyidir.

sağlık ocagında ekstra bırsey olmaz herhalde cnm tesekkur ederım zaten aile hekımımıze annem yazdıracak ben çalısıyorum müsait değilim. bizim burda bir doktor var eğer yazmazsa annem aile hekımıne yazdıracak inş

Canim 1 kutu prednol rulid clexane(raporlu) 2 kutu estrofem 3 kuti crione jel muayene ucretini cikarsak 56 lira tuttu. Senin transfer neden haftasonuna geliyor ki bana emre hica 19. Gün ya da 20. Gün transfer olur demişti benim 5 ya da 6 eylüle denk geliyor tahminime göre

Clexane için rapor mu çıkarttın nasıl oluyo? Ben de opu sonrası kullanıyorum transfer döneminde de kullanacağım. Genetik pıhtılaşma sorunum var biyokimya trombofili de problem yok. Çok uğraştırırlar mı çıkarırlar mı rapor?

Hamile kaldigimda pihtilasma sonucumu da götürmüstüm kadin dogumcu doktor hemen sistemden halletti canim ben hiç bişi yapmadım 1 yıl girmiş aralık 2017 de son buluyor eger tekrar hamile kalirsam yenileticem.

kızlar peki bu pıhtılaşma testlerini ne zaman yapmak lazım.
bana yap demediler ama ben yaptırmak istiyorum. transfer sonrası olur mu mesela. ya da opu transfer arasında mı yapılması gerekiyor.

cnm banada 21. günde olur dedı doktor sanırım kısıden kişiye göre değişiyor eğer 19. günde olursa perşembe gününe denk gelıyor yine şensım yok semra hanım izinli... neyse benımde 7,8,9 eylüle denk gelıyor :) eğer semra hanım olmazsa bende emre beyi düşünüyorum çok enerjik bir doktor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…