cnm o testlerın çıkması 1,5 ayı buluyor.Doktor eğer gereklı gördüyse tedaviye başlamadan 1 ay önce o testlerı istiyor. Yane dondurulmuş transferse o süreyi zaten beklıyorsun ama dondurulmuş tarnsfer olmıyacaksa o ay test yaptırmanı ister birdahakı aya tedaviye başlıyalım der doktor. Senle gereklı görmemişler sanırım yoksa bu zamana kadar çoktan yapılması gerekırdıkızlar peki bu pıhtılaşma testlerini ne zaman yapmak lazım.
bana yap demediler ama ben yaptırmak istiyorum. transfer sonrası olur mu mesela. ya da opu transfer arasında mı yapılması gerekiyor.
Ailede kalp damar hastası varsa transfer öncesi yaptırman iyi olur. Genetik trombofiliyi istediğin zaman yaptirabilirsin ama biyokimya trombofiliyi hormonlarının doğal seyrinde olduğu bi dönemde yaptırman lazım.kızlar peki bu pıhtılaşma testlerini ne zaman yapmak lazım.
bana yap demediler ama ben yaptırmak istiyorum. transfer sonrası olur mu mesela. ya da opu transfer arasında mı yapılması gerekiyor.
Canım dün yanlış anlamadıysam danışmadaki kız birisine Perşembe günü çok yoğun olmadıklarını çünkü Semra hanımın izin günü olduğunu söyledi o zaman hafta sonu oradadır bencetmm cnm tesekkur ederım ben 3 kutu yazdırayım ınş devamı gelır jel kullanmayı hiç istemıyorum aslında keske tablet seklınde olsaydı .... benım transferım çok buyuk ıhtımalle haftasonu olacak ... haftasonu semra hanım kesın olarak çalışmıyormu? bir bilgin varmı cnm ?
cuma ordaymış... cumartesi, pazarda çalışmıyor. Bana danışmada kı kız haftanın 3 günü çalışmıyor dedı semra hanım... sanırım perşembe,cumartesı ve pazar çalışmıyor.Canım dün yanlış anlamadıysam danışmadaki kız birisine Perşembe günü çok yoğun olmadıklarını çünkü Semra hanımın izin günü dediğini söyledi o zaman hafta sonu oradadır bence
Canım biyokimya trombofiliyi doğal seyrinde derken adet olmadan öncemi adetliykenmi bana hiç uyarı yapılmayınca müsait bir zamanda gittim o günde adetli değildimAilede kalp damar hastası varsa transfer öncesi yaptırman iyi olur. Genetik trombofiliyi istediğin zaman yaptirabilirsin ama biyokimya trombofiliyi hormonlarının doğal seyrinde olduğu bi dönemde yaptırman lazım.
Hadi hayırlısı canım güzel güzel büyüsünler rabbim sonunda güzel eylesin inşallahAradılaar şimdiiiii 1 tanesinin gelişimi durmuş. 7 tanesi iyi kalite dedi muhtemelen perşembe transfer yapılabilir miş.
Bana düşük yaptığımda doktor bhcg sıfırlansın biraz bekle etkilenir çünkü demişti. Yani tedavi transfer süreçlerinde de ekstra hormon alındığı için bunların etkisi dışındaki süreçleri kastettim. Yani adetli olmaman da daha iyi diye düşünüyorum. Açlık da gerekiyor.Canım biyokimya trombofiliyi doğal seyrinde derken adet olmadan öncemi adetliykenmi bana hiç uyarı yapılmayınca müsait bir zamanda gittim o günde adetli değildim
Bazı dönemler zaten seminer kongre toplantı eğitim gibi durumlar için yurt dışına gidiyor. Perşembe cumartesi ve pazar hastanede olmadığı kesin ve bu uzun zamandır böyle. Ama başka yere gittiğine dair birşey şimdiye kadar ne duydum ne okudum ilk defa görüyorum.benim bildiğim perşembe günleri Semra Hanım çalışmıyor değil de başka bir yere gidiyor. yani şişli'de olmuyor ama nerede oluyor bilmiyorum. hatta bir ara yurtdışında bir hastaneye daha gidiyor diye duymuştum ama doğruluğundan emin değilim. cumartesi pazar ise hafta tatili günü.
Biyokimya kadın doğum veya kardiyoloji den yaptirabilirsin. Genetiği tıbbi genetik bölümü yapıyorAilede kalp hstalığı olduğu için trombofoliler benden de istendi. Üniversite hastanesinde bunlar yapılıyor dimi? Endokrinden mi giriş yaptırmam lazım?
Hangi şehirde yaşıyorsun? İllaki acili açık nöbetçi doktoru olan özel hastane vardır ya öyle şey mi olur. Görevli doktor varsa da zaten 5dklik iş seninki. Bi de kan tahlili vereceksin.Kızlarrrr benim adetim 10 günlük bayram tatiline geliyor ve hastanelerde doktor yokmuş tatilde hepsini aradım acil birşey olunca geliyormuş benimki de acil birşey dedim yok dediler doğum falan olunca ne kadar saçma ben şimdi napacam
Bizde de var ama benden istemediler bende gittiğimde sorucam. Canım sen memorial dan fiyat aldın mı?Ailede kalp hstalığı olduğu için trombofoliler benden de istendi. Üniversite hastanesinde bunlar yapılıyor dimi? Endokrinden mi giriş yaptırmam lazım?
Yok canım nedense hala o aşamalara gelemeidk kimse lafını bile etmedi sanırım eylül adetimde gidicem ya o zaman konuşulucak çünkü ameliyat durumumda var ya.Bizde de var ama benden istemediler bende gittiğimde sorucam. Canım sen memorial dan fiyat aldın mı?
Yok canım ben trombofili testi için fiyat aldın mı diye sordum. Tüp bebek için olanında da pazarlık yap bize 7.200 dedi 6.800 olduYok canım nedense hala o aşamalara gelemeidk kimse lafını bile etmedi sanırım eylül adetimde gidicem ya o zaman konuşulucak çünkü ameliyat durumumda var ya.
Trombofilileri eşinin hastanesinde yap daha ucuza gelir burası pahalı dediler bizde üniversite hastanesinde yapıcaz. Evet pazarlık yapmak lazım ama eşimde bende çok yeteneksiziz o konuda bir bankacı olarak aslında yapabiliyor olmam lazım:)))Yok canım ben trombofili testi için fiyat aldın mı diye sordum. Tüp bebek için olanında da pazarlık yap bize 7.200 dedi 6.800 oldu
Acili özel hastanelerin hep açık kan tahili herşey bakılmıyor hormon bakmıyorlar mesela acil de ve alttan ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak kadın doğumcu lazım yaniHangi şehirde yaşıyorsun? İllaki acili açık nöbetçi doktoru olan özel hastane vardır ya öyle şey mi olur. Görevli doktor varsa da zaten 5dklik iş seninki. Bi de kan tahlili vereceksin.
Canım özelde tüm doktorlar izne çıkmaz ki sadece 3/4gün tatil onlara . Eğer hiç bi doktor bulamazsan memoriali ara belki direk ilaçlı suklus başlarlar ne olur ne olmaz diyeAcili özel hastanelerin hep açık kan tahili herşey bakılmıyor hormon bakmıyorlar mesela acil de ve alttan ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak kadın doğumcu lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?