Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Acili özel hastanelerin hep açık kan tahili herşey bakılmıyor hormon bakmıyorlar mesela acil de ve alttan ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak kadın doğumcu lazım yani
Ayrıca ben acilen giriş yapıp e2 ye baktiriyordum hcg bile baktirmistim özel değil mi para için yapıyorlar sonucta

biz de hiç pazarlık yapamayız. ne dedilerse tamam dedik ödedik :/
ama yapmak lazım tabii :)

Benden başka bayram tatiline denk gelen yok mu adeti
Canım sen samsunda mı yaşıyodun trabzonda mı hatırlayamadım ama trabzon medicalparktan bana mesaj gelmiş 26-28-29-30-31 ağustosta tüm branşları açıkmış. Senin hangi güne denk geliyor

Canım sen samsunda mı yaşıyodun trabzonda mı hatırlayamadım ama trabzon medicalparktan bana mesaj gelmiş 26-28-29-30-31 ağustosta tüm branşları açıkmış. Senin hangi güne denk geliyor
Evet canım bana da geldi çok mutluyum başka birşey istesem olacakmış Ordu Medikalparkı aradım iki kadın doğumcu çalışacak dedi ayy çokk iyi hep böyle Allah yardım etsin

Canım seni merak ettim önceden çok yazardin şimdilerde hiç yoksun dondurulmuş tedavi olacaktın en son ısrarla iki embriyo isteyeceğim demiştin merak ettim seni

kızlar peki bu pıhtılaşma testlerini ne zaman yapmak lazım.
bana yap demediler ama ben yaptırmak istiyorum. transfer sonrası olur mu mesela. ya da opu transfer arasında mı yapılması gerekiyor.
Canım genetik test de yaptır eşinle pırtılaşmayı yaptırmışken ama çok geç çıkıor sonuçlar devlet hastanesinde ücretsiz yapıorlr özelde de bilmiorm ama ikiside geç çıkıor sonuçları

Cnm diger 3 embrodan haber varmi? Simdi senin surecin nasil ilerliycek?

Cnm diger 3 embrodan haber varmi? Simdi senin surecin nasil ilerliycek?
Bugün tekrar arayan olmadı. Olsun sağlık olsun sağlıklı olsunlar da 7de 4 bizim için çok iyi sayı. İlk tedavide 7de 2 blast olmuştu sadece. Şimdi genetik inceleme için parça alınıp embriyolar donduruldu. Kaç günde çıkar sonuç bilemiyorum soramadım bile. Adet olabilirsem biran önce de şu iğneden kurtulsam iyi olacak. Sonra diğer adetle transfer hazırlığı. Ekim ortaları sonu gibi olur transfer sanırım. İnşallah sağ salim gelsinler de embriyolar.

Aynen öyle saglikli gelsinlerde 7 de 4 cok iyi nir sagi.hepsinin sana evlat oldugunu dusunsene insanin yuzunde tebessum olusturuyor valla..igne derken clexanmi vuruluyordun?kac gun sonra adet olurmussun bisey dedilermi?

Aynen öyle saglikli gelsinlerde 7 de 4 cok iyi nir sagi.hepsinin sana evlat oldugunu dusunsene insanin yuzunde tebessum olusturuyor valla..igne derken clexanmi vuruluyordun?kac gun sonra adet olurmussun bisey dedilermi?
Evet hepsi sağlıklı gelsin hepsini teker teker doğururum Allah izin verirse.
Ilk tedavimde 5.gün haber beklerken adet olmuştum. Lucrinle çatlatma yapılmıştı. Şimdi hem ovitrelle ile çatlatma olunca daha geç oluyor sanırım hem de jel de kullandım her ihtimale karşı ya dün bıraktım. E2 yüksek olduğu için adet olana kadar clexane ı kullanmam gerekiyormuş. Cidden morluklar da oluştu vücudumda. İnşallah bir an önce olur da rahatlarım hayırlısı ile.

Seni cok iyi anliyorum clexani kendin vurabiliyormusun benim esim vuruyordu surekli hertarafim mosmordu karnim kolum öyle zamn oluyoduki vurack yerim bile kalmiyodu ama hepsi geciyor yeterki yavrularimiza hayrla saglikla kavusalimda.bide bu lucrin veya ovitrelle neye gore karar veriliyor?

Sorma hiç onu rengarenk oldu göbeğim Kendim vuruyorum şimdilik.6.yı vurdum. Koldan nasil yaparim bilmiyorum. Göbeğimi bitirmeden adet olurum inşallah. Ama transfer dönemı ne yapacağımı da kara kara düşünmüyor değilim. Eşimle ilk tedaviye iğneleri o yapacak diye anlaşarak başlayabilmiştık. Kendi kendime iğne yapabileceğimi aklım kesmedigi için kaçtım zaten bi süre bu fikirden. İnsan nelere alışıyor. Hepsini kendim yaptım tabi şimdiye kadar. Ona da güvenemem heralde. Sağlık ocağında falan yaptırılabiliyor mu bu clexane?

Evet yaptiriliyor tedavi ignelerini vuramayan bayanlar saglk ocaginda vurduruyordu görüyordum ama bu clexanin bi saati var soyledilermi bana özellikle her aksam saat 9 da vurulcksn demislerdi

Lucrin veya ovitrelle neye göre karar verdiklerini tam çözemedim. Illaki bi bildikleri belli kriterleri vardır. Ovitrelle biraz daha olgunlaştırıyormuş yumurtaları opu oncesi ve e2 yavaş düşüyormuş. Lucrinle daha hızlı düşüp daha çabuk adet oluyorsun. Öncekinde e2 1500 falandı ve son anda değiştirmişlerdi. Şimdi 2560. Çözemedim yani.

Evet yaptiriliyor tedavi ignelerini vuramayan bayanlar saglk ocaginda vurduruyordu görüyordum ama bu clexanin bi saati var soyledilermi bana özellikle her aksam saat 9 da vurulcksn demislerdi
Hergün aynı saatte vur dediler. 24 saatmiş ya etkisi onun için sanırım. Sağlık ocağında nerden vuruyorlar clexane ı?

Defrent sen oldun mu adet? Clexane sana da vermişler miydi?
Aradın mı Ecomar ı?

Olmadım canım sabırsızlıkla bekliyorum günümü çok şiş hissediyorum. .
Hicbirsey kullanmıyorum şuan. Vermediler.
Aradım ama adet olunca arayın randevuyü öyle oluşturalım dedi yani mantıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…