Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım benim. Hayır hiç ağrım yok gayet rahatım, hafifledim sanki tüm stres uçtu gitti. Evet geri sayım başladı. Hayırlı haberler alırız inşallah

Teşekkür ederim canım benim. Hayır hiç ağrım yok gayet rahatım, hafifledim sanki tüm stres uçtu gitti. Evet geri sayım başladı. Hayırlı haberler alırız inşallah

Ay bizde de var çikolata kisti ya sonuçta embriyo iyi ise tutunma hiç olmamışsa rahimle ilgili problem olabilir o yüzden benim ilki tutmazsa histeroskopi isterim ikinciden önce . Ileri düzey nasıl oluyor peki endometriozis
Canım bana semra hanım çikolata kistinin tüp bebek başarısınu etkilemediğini ama tüpün etikediği söyledi. Hatta bana beni endişelendiren tüpündeki yapışıklık demişti. Yani tüplerde sıkıntı yoksa çikolata kistleri konusunda endişelenme.

inşaAllah sağlıklı hayırlı ömürlü evladın olarak gelsin canım hayırlı olsun pozitif ol ve su iç bol bol ayrıca lütfen avakado yemeyi ihmal etme

Hadi hayirlisi canim o kucucuk melek sana hayirli saglikli bebis olarak kucagina gelsin insallahh..evrene pozitif enerji gönder...bu cumleyi ilk ankarada muayene oldugum doktor beni aglatip zirlattiktan sonra soylemisti .ozaman bu ne kadar sacma bi cumle demistim evrene pozitif enerji gönderelim o bizim aynamiz ne verirsek onu yansitir demisti gercektende dogru söylemisti.bu transfer suresinde kafani dagitacak kitaplar oku kucuk kucuk yuruyusler yap evin icinde ama seni strese girdirecek herseyden uzak dur.NO STRESS YESS BABYY :)

Güzel şeyler birdenbire olur derler ya maşallah senin herşey çok hızlı gelişti ve bu kinetik çok hoş geliyor bana. Onun için çok pozitif düşünüyorum senin için. Kalitesi bi tık aşağı olmuş başka kalmış kalmamış dert etme. Sen de yazmışsın aksi ispatlanmadığı sürece hamilesin :) Hayırlı uğurlu olsun :)

Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah en zor süreç bu bekleme dönemi bol bol dua edelim canım inşallah sonucu da güzel haberler olacak

Bu bilgiler gerçekten çok aydınlatıcı oldu. Çok araştırdım bi türlü doğrudüzgün bilgi bulamamıştım o rakamlarla ilgili. Benimkilerin durumunu sorduğumda hepsi iyi kalite blast dedi. Harflerini sorunca da 6-4-3-2 dedi aa ve AB ama hangisi hangisiydi onu bile anlamadım tam olarak çok da takmıyorum. Hatta şimdi daha da rahatladım:) çok teşekkürler :)

Teşşekkür ederim. Avakado mu? Ananas diye duymuştum eşime aldırıcaktım yarın.
Avakado bence çok önemli ve araştırırsan ne kadar etkili olduğunu da görürsün Balım ben derim ki sana en azından sonucu alana kadar hiç yiyemezsen günde yarım ye olur mu. İstersen bir de araştır için rahat etsin ama tüp bebek doktorları bile öneriyor diye okudum

Genetik sonucu sormak için ne zaman arayacaksın acaba Bayram'dan sonraya mı kalır beklemek çokkk zor

Kızlar şu an kontrol den çıktım benim tedavinin iptal olma durumu var yumurtalar tedaviye çok da iyi cevap vermiyor ayrıca 19mm kistleşme var ama bu yumurta da olabilir dedi emre bey hepimizin kafası karıştı dr da dahil bakalım semra Hn ne diyecek dedi
Sanırım bir dahaki kontrol de belli olacak Peki bu durumda tedavi iptal olursa bir daha ki ay tekrar başlayabilirmiyim

cnm neden böyle oldu amh düşükmüydü? yoksa kısten mı yumurtalar ıyı cvp vermıyor... belkı laparoskopi yapaılır sonra tedavine tekrar başlarsın çok geçmiş olsun cnm

Canım benim buna benzer bir şey bende de oldu. Yücel bey basit kistte olabilir yumurta da dedi. Yumurtalar geriden geliyor dedi. Hemen ertrsi günü semra hanım'a randevu verdiler o baktı ve yumurta olduğunu söyledi. Geriden gelenlerin de büyümesi için biraz dozu yükseltti. Umarım seninde böyle Bişeydir.

cnm neden böyle oldu amh düşükmüydü? yoksa kısten mı yumurtalar ıyı cvp vermıyor... belkı laparoskopi yapaılır sonra tedavine tekrar başlarsın çok geçmiş olsun cnm
Amh 0,56 yedi canım ama kisttin eğer kistse laparoskooilik değildir sanırım hayırlısı olsun canım
Öyle mi.. ama benim e2. De yüksekmiş kafam karıştı inşallah hayırlısı olur

Amh 0,56 yedi canım ama kisttin eğer kistse laparoskooilik değildir sanırım hayırlısı olsun canım

Öyle mi.. ama benim e2. De yüksekmiş kafam karıştı inşallah hayırlısı olur
o zaman endişe edecek bir durum değildir bence E2 kaçtı en son?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…