Canım rahim filmi raporum herseyin normal olduğunu yazıyor ama Semra hanım ufak yapisikliklar olabilir dedi tabi filmde böyle çıkıp laporoskopiyle baktığımızda bir şey görmeye de biliriz dedi . Artık Yapisiklik tüpte mi rahimde mi onu sormadım . Ama bir önceki rahim filminde sıvı aşağıya akmisti ikincisinde genelde yukaridaydi sıvı Semra hoca bu yüzden Yapisiklik olabilir diye düşündü ben eğer tüp bebeğe engelse ameliyat olayım dedim engel değil dedi anlamadım şimdi sana neden öyle dedi . Başka bi arkadaşında iki tarafta 3,5 kisti var o da bi profa gitmiş o doktor bu küçük kistler tupleri tikamaz demiş o arkadaş bi sene sonra doğal yolla hamile kaldiCanım bana semra hanım çikolata kistinin tüp bebek başarısınu etkilemediğini ama tüpün etikediği söyledi. Hatta bana beni endişelendiren tüpündeki yapışıklık demişti. Yani tüplerde sıkıntı yoksa çikolata kistleri konusunda endişelenme.
Canım bende rahim filminde tek tüpte görününen şişlik gibi bişi vardı. Ve yumurtam sayılamıyordu yapışıklıktan dolayı. Sende belki böyle yoğun değildir. 5-6 cm den küçük kistlerin engellemedğini söylüyorlar. Diğer randevun muhtemelen semra hanımla olur. Sen olumlu düşün. Sıkma canını. İnşallah iyi olcak. Evet modumuzu düşürüyor böyle şeyler ama ne olur sıkma canını.Canım rahim filmi raporum herseyin normal olduğunu yazıyor ama Semra hanım ufak yapisikliklar olabilir dedi tabi filmde böyle çıkıp laporoskopiyle baktığımızda bir şey görmeye de biliriz dedi . Artık Yapisiklik tüpte mi rahimde mi onu sormadım . Ama bir önceki rahim filminde sıvı aşağıya akmisti ikincisinde genelde yukaridaydi sıvı Semra hoca bu yüzden Yapisiklik olabilir diye düşündü ben eğer tüp bebeğe engelse ameliyat olayım dedim engel değil dedi anlamadım şimdi sana neden öyle dedi . Başka bi arkadaşında iki tarafta 3,5 kisti var o da bi profa gitmiş o doktor bu küçük kistler tupleri tikamaz demiş o arkadaş bi sene sonra doğal yolla hamile kaldi
Canım ilk baştaki testte e2: 98o zaman endişe edecek bir durum değildir bence E2 kaçtı en son?
Yok canım benim donduruldu embriyolar artık transfere gideceğim. Bende şişlik falan yoktu belki oyuzden engellemez dedi. Yumurtalarım da rahatça sayilabiliyordu gönül hanım zorlanmadi hiç Burda Yapisiklik gözükmüyor dedi ultrasonda . Neyse inşallah engel olmayacak bir şekilde olacak diye düşünelim :)Canım bende rahim filminde tek tüpte görününen şişlik gibi bişi vardı. Ve yumurtam sayılamıyordu yapışıklıktan dolayı. Sende belki böyle yoğun değildir. 5-6 cm den küçük kistlerin engellemedğini söylüyorlar. Diğer randevun muhtemelen semra hanımla olur. Sen olumlu düşün. Sıkma canını. İnşallah iyi olcak. Evet modumuzu düşürüyor böyle şeyler ama ne olur sıkma canını.
Canım e2 yumurta sayısını ve kalitesini gösterir kisti göstermez ama sen adetliyken e2 yüksek çıkmıştı bu genelde yumurta kalitesinin kötü olduğunu gösterir . Adetliyken e2nin 50nin altında 15in üstünde çıkması beklenir.şuanda 600 çıkması ortalama 3 yumurta olduğunu gösteriyorCanım ilk baştaki testte e2: 98
İlk kontrol de 225
İkincide yani bugün 626
Sanırım çok yükselmiş kist olma olasılığı yüksek değilmi
Soramadım ben. Daha 4 gün oldu şimdilik telaş yapmıyorum :) önümde sen varsın seninki gelince arkadan benimki de gelirGenetik sonucu sormak için ne zaman arayacaksın acaba Bayram'dan sonraya mı kalır beklemek çokkk zor
yok cnm değer artışları gayet normal... benım ilk testte 40Canım ilk baştaki testte e2: 98
İlk kontrol de 225
İkincide yani bugün 626
Sanırım çok yükselmiş kist olma olasılığı yüksek değilmi
cnm genellıkle kistelerı olan ve endometrizosiz hastalarında e2'si yüksek çıkabiliyor.Canım e2 yumurta sayısını ve kalitesini gösterir kisti göstermez ama sen adetliyken e2 yüksek çıkmıştı bu genelde yumurta kalitesinin kötü olduğunu gösterir . Adetliyken e2nin 50nin altında 15in üstünde çıkması beklenir.şuanda 600 çıkması ortalama 3 yumurta olduğunu gösteriyor
cnm kendileri arıyorlar .... ama ben test sonuçlarımı mail atmalarını istiyordum mail atıyorlar istersenKızlar bişey sorcam. Dün ben mr çekildim biliyosunız eşimde sperm testi verdi. Sonuçlar bugün çıkıcaktı. Damla hanım dedi ki gelmenize gerek yok akşam mesai saatinden sonra doktor değerlendirip hemşire arayıp size bilgi vericek dediler. Böyle mi oluyor gerçekten ben kendim arayıp hatırlatsam mı
Benim ilk e2 25 çıkmıştı canım. Bi ara ibrahim saracoglu demişti 50nin üstünde çıkmaması gerek bu yumurta larin kalitesiz olduğunu gösteriyor dedi.ben de araştırınca öyle olduğunu görmüştüm . Benim e2 hiç yüksek çıkmadı endometriozis var gerçi kişiden kişiye değişebilir o zamancnm genellıkle kistelerı olan ve endometrizosiz hastalarında e2'si yüksek çıkabiliyor.
Tamam canım çok sağol bekleyelim o zaman çok heyecanlı:)cnm kendileri arıyorlar .... ama ben test sonuçlarımı mail atmalarını istiyordum mail atıyorlar istersen
CANIM saat 2ye kadar bekle aramazlarsa ara istersen bazen çok geç arayabiliyorllar 5gibiTamam canım çok sağol bekleyelim o zaman çok heyecanlı:)
Sperm testi 2den sonra çıkar demişlerdi hayatım ben 4 gibi arayayım en iyisi çıkar o zamana kadarCANIM saat 2ye kadar bekle aramazlarsa ara istersen bazen çok geç arayabiliyorllar 5gibi
bazı kişilerde endometrızois yumurta kalitesinide etkıleyebılıyor, kistlerde öyle bu yüzden yüksek çıkabılır... bu arada cnm mailde sonuçlarımı gözden geçiriyordum 4 ay önce adetın 3. günü yaptırdığım değerde fsh 4,5 çıkmış lh ise 7,2 ... sanırım ben gerçekten pkoyum buğüne kadar semra hanım hariç hiçbir doktorun dememiş olması çok garip en kolay anlaşılan ve teşhis koyulan bir hastalık olarak biliyorum pkoyuBenim ilk e2 25 çıkmıştı canım. Bi ara ibrahim saracoglu demişti 50nin üstünde çıkmaması gerek bu yumurta larin kalitesiz olduğunu gösteriyor dedi.ben de araştırınca öyle olduğunu görmüştüm . Benim e2 hiç yüksek çıkmadı endometriozis var gerçi kişiden kişiye değişebilir o zaman
Canım ben de de aynı zamanda hafif pko var ultrasonda öyle gözüküyor fsh ve lh da destekliyor ama amh 3,3 çıktı belki kistten dolayı daha az çıkmıştır bilmiyorum ama ohss bile oldum. Pko ya doktorlar maalesef önemsemiyor bana da hiç demediler aşılama yapan dr hafif pkos var sende ilaç dozun 50ml olmalı yoksa ohss olursun demişti o da çikolata kistini görmemişti . Bilmiyorum ya aletlerle ilgili ya da pkolular genelde hamile kalıyor ya önemsenmiyor .hatta aşılama yapan dr yumurta çok sen yumurtladigina emin misin dedi sinirim bozuldu evet dedim dr kontrolünde ilaçsız yumurtam olup çatlıyor dedim yüzünü burusturdu inanmıyor muş gibi . Canım senin ki olacak inşallah hiç canını sikma bencebazı kişilerde endometrızois yumurta kalitesinide etkıleyebılıyor, kistlerde öyle bu yüzden yüksek çıkabılır... bu arada cnm mailde sonuçlarımı gözden geçiriyordum 4 ay önce adetın 3. günü yaptırdığım değerde fsh 4,5 çıkmış lh ise 7,2 ... sanırım ben gerçekten pkoyum buğüne kadar semra hanım hariç hiçbir doktorun dememiş olması çok garip en kolay anlaşılan ve teşhis koyulan bir hastalık olarak biliyorum pkoyu
Amh ın 3ün üstünde olması da zaten pco göstergesi. Ayrıca e2 nin 30un altında olması da yumurtlama tembelliği diyor saraçoğlu.Canım ben de de aynı zamanda hafif pko var ultrasonda öyle gözüküyor fsh ve lh da destekliyor ama amh 3,3 çıktı belki kistten dolayı daha az çıkmıştır bilmiyorum ama ohss bile oldum. Pko ya doktorlar maalesef önemsemiyor bana da hiç demediler aşılama yapan dr hafif pkos var sende ilaç dozun 50ml olmalı yoksa ohss olursun demişti o da çikolata kistini görmemişti . Bilmiyorum ya aletlerle ilgili ya da pkolular genelde hamile kalıyor ya önemsenmiyor .hatta aşılama yapan dr yumurta çok sen yumurtladigina emin misin dedi sinirim bozuldu evet dedim dr kontrolünde ilaçsız yumurtam olup çatlıyor dedim yüzünü burusturdu inanmıyor muş gibi . Canım senin ki olacak inşallah hiç canını sikma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?