Woowww güzel haber demekki sonradan atağa geçip toparladı kendini senin minikler hay maşallah :) herkeste değişiyor durum. Benim iki tedavimde de 6.güne kalan 3 embriyom oldu ama toparlayan olmadı malesef.Kızlar az önce hastane aradı 3 tane de dondurulmuşum varBuna çok sevindim dün olmayabilir demişlerdi.
O şekilde dedilerse öyle yaparlar. Spermiyogramı gidince almıştık internete vermiyoruz ancak burdan alırsınız demişlerdi. İnşallah seni üzecek şeyler duymazsınKızlar bişey sorcam. Dün ben mr çekildim biliyosunız eşimde sperm testi verdi. Sonuçlar bugün çıkıcaktı. Damla hanım dedi ki gelmenize gerek yok akşam mesai saatinden sonra doktor değerlendirip hemşire arayıp size bilgi vericek dediler. Böyle mi oluyor gerçekten ben kendim arayıp hatırlatsam mı
İnşallah ilk kez yaptırdık bakalım ne diyecek. Semra hanımda fırat beyde eşinde bi süpriz olmazsa her şey normalse sonu güzel olacak içini ferah tut demişlerdi. Allahın izniyle sıkıntı çıkmaz inşallah ccuma hürmetine .O şekilde dedilerse öyle yaparlar. Spermiyogramı gidince almıştık internete vermiyoruz ancak burdan alırsınız demişlerdi. İnşallah seni üzecek şeyler duymazsın
Oooo harika bebeğim 3 yavrun daha bekliyor seni:))Kızlar az önce hastane aradı 3 tane de dondurulmuşum varBuna çok sevindim dün olmayabilir demişlerdi.
Sperm olduğu sürece onlar en iyisini seçiyorlar ve değerler kötü de olsa genç ve kaliteli yumurta sperm kusurlarını onariyor. Onun için içini ferah tut.İnşallah ilk kez yaptırdık bakalım ne diyecek. Semra hanımda fırat beyde eşinde bi süpriz olmazsa her şey normalse sonu güzel olacak içini ferah tut demişlerdi. Allahın izniyle sıkıntı çıkmaz inşallah ccuma hürmetine .
Opudan önceki muayenede E2 600 ise 3 yumurta diyorlar ama daha fazla da olabilirCanım e2 yumurta sayısını ve kalitesini gösterir kisti göstermez ama sen adetliyken e2 yüksek çıkmıştı bu genelde yumurta kalitesinin kötü olduğunu gösterir . Adetliyken e2nin 50nin altında 15in üstünde çıkması beklenir.şuanda 600 çıkması ortalama 3 yumurta olduğunu gösteriyor
Oooo harika bebeğim 3 yavrun daha bekliyor seni:))
ohh bee ben demiştim 2AB lerde donuyor diye hadi gözün aydın canımmKızlar az önce hastane aradı 3 tane de dondurulmuşum varBuna çok sevindim dün olmayabilir demişlerdi.
ohh bee ben demiştim 2AB lerde donuyor diye hadi gözün aydın canımm
Maaşallah canmKızlar az önce hastane aradı 3 tane de dondurulmuşum varBuna çok sevindim dün olmayabilir demişlerdi.
Canım hastaneyi ara sonucumu öğrenmek istiyorum diye maile gönderiyorlar Memorial dekızlar hormon test değerlerinizi nerden biliyorsunuz? e2 fsh falan?
benim embriyolar 2 yıl falan önce dondurulmuştu o zaman hiç bana söylemediler değerleri. sadece günlük ilaç dozu mesajı attılar. şimdi uygulama mı değişti? mail falan mı atıyorlar test sonuçlarını?
Barkod istedim ben tedaviye başlarken ilk kan verdiğimde. Ordan görüyorum. İlk tedavimde bilmiyordum. Gebelik testinde kendileri vermişlerdi baktım ki sistemde bütün tahlil sonuçlarım da var görünüyor. Öylekızlar hormon test değerlerinizi nerden biliyorsunuz? e2 fsh falan?
benim embriyolar 2 yıl falan önce dondurulmuştu o zaman hiç bana söylemediler değerleri. sadece günlük ilaç dozu mesajı attılar. şimdi uygulama mı değişti? mail falan mı atıyorlar test sonuçlarını?
Canım dr 5in üstünde olması pko dedi e2 aslında 30 çıkmıştı önceki ay. Memorialde 25 çıktı endusuk referans aralığı 12 yada 15ti sanırım gayet normal dediler .doktor kontrolünde ilaçsız yumurtlayabiliyordim yumurtam da catliyordu ovulasyon testindede ger ay pozitif gördüm kullandığım zaman . Aman tutsunda ne bileyimAmh ın 3ün üstünde olması da zaten pco göstergesi. Ayrıca e2 nin 30un altında olması da yumurtlama tembelliği diyor saraçoğlu.
Benimde 1 ini tek tüpte diğer ikisini aynı tüpte dondurmuşlar. Bu sefer sormadım kalitelerini. Kafamı karıştırmak istemiyorum.evet benim de bir tane 5. gün 2AB donduruldu ama tek tüpte değil. 4ab ile birlikte dondurmuşlardı.
Canım adetim bitti normal mi pekiOpudan önceki muayenede E2 600 ise 3 yumurta diyorlar ama daha fazla da olabilirCeylin_naz bugün adetin kaçıncı günü normal de olabilir inşallah yumurtadır kist değildir
Merhaba. Bu kişiden kişiye değişiyor. Kişinin durumuna göre yani laporoskopi olması gereken hasta oluyo ya da farklı şeyler. Ama sadece tüp bebek 6800 tl. Bunun içine embriyo dondurma ve ilaçlar dahil değil. Rutin testler(fsh,lh,e2) muayeneler yumurta toplama ve transfer dahil. Ama bunun dışında gen testleri rahim filmi histereskopo laporoskopi gerekli görülürse bunları bu fiyat dışında ödüyorsunuz farklı hastanelerde de yaptırma şansınız var tabiki. Bildiğim bu kadar arkadaşım umarım faydalı olabilmiştir.Kızlar merhaba Şişli Memorial de tüp bebek fiyatları ile ilgili bilgi verebilir misiniz ? Ne kadara çıkıyor toplamda ?
E2 değişken bir değer. Saraçoğlundan örnek verdiğiniz için söyledim. Benim de baktırdığım aylarda 47-50-36-38 gibi degerler gördüm hep. Bi defasında 29du ve gittiğim kadın doğumcu reçetede tanı kısmına yumurtlama tembelliği yazmış çok canım sıkılmıştı. Sonra saraçoğlunun bir videosunda duyunca jeton düştü.Canım dr 5in üstünde olması pko dedi e2 aslında 30 çıkmıştı önceki ay. Memorialde 25 çıktı endusuk referans aralığı 12 yada 15ti sanırım gayet normal dediler .doktor kontrolünde ilaçsız yumurtlayabiliyordim yumurtam da catliyordu ovulasyon testindede ger ay pozitif gördüm kullandığım zaman . Aman tutsunda ne bileyim
Şehir dışından gelen ortalama bir hasta için 13.000 civarı diyebilirim.Kızlar merhaba Şişli Memorial de tüp bebek fiyatları ile ilgili bilgi verebilir misiniz ? Ne kadara çıkıyor toplamda ?
banada gönül hanım sen yumurtladığını emınmısın dedı bende dedım kı ovulasyon testi kullandım 4-5 ay her ay yumurtladığımı gördüm birde adetın 21. günü progesteron testi yaptırdım değerım 18 çıktı doktor yumurtlama olduğunu söyledi dedim... hem 3 ay klomen 3 ay femara tedavisi gördüm 5 kez de çatlatma iğnesi vuruldum . Hadi ben yumurtlayamıyorum ama bu tedavilerde mi işe yaramadı dedim birsey demedi ... Semra hanımda ultrasyonda pko görüntüsü var gibi ama bu senın pko olduğunu göstermez yumurta rezervenın çok fazla olduğunuda işaret olabılır dedi. Annemı, anneannemı ve teyzemı sordu kaç yaşında menopoza girdiler dedi... Bnede dedım kı annem 48, en büyük teyzemde 52 yaşında ikiside hala adet görüyor... Anneannemde çok geç yaşta menopoza girdi 58 yasındaydı menopoza girdiğinde daha sonra kemık erimesi başladı dedım ... Tmm kalıtsal olarak çok şanslısın çok iyi rezerven var dedıCanım ben de de aynı zamanda hafif pko var ultrasonda öyle gözüküyor fsh ve lh da destekliyor ama amh 3,3 çıktı belki kistten dolayı daha az çıkmıştır bilmiyorum ama ohss bile oldum. Pko ya doktorlar maalesef önemsemiyor bana da hiç demediler aşılama yapan dr hafif pkos var sende ilaç dozun 50ml olmalı yoksa ohss olursun demişti o da çikolata kistini görmemişti . Bilmiyorum ya aletlerle ilgili ya da pkolular genelde hamile kalıyor ya önemsenmiyor .hatta aşılama yapan dr yumurta çok sen yumurtladigina emin misin dedi sinirim bozuldu evet dedim dr kontrolünde ilaçsız yumurtam olup çatlıyor dedim yüzünü burusturdu inanmıyor muş gibi . Canım senin ki olacak inşallah hiç canını sikma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?