Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde 1 ini tek tüpte diğer ikisini aynı tüpte dondurmuşlar. Bu sefer sormadım kalitelerini. Kafamı karıştırmak istemiyorum.
Canım aynı tüpte dondurunca ne oluyor ki bana da dondurdurduklari tüp sayısını söylediler ama o heyecanla pek hatırlamıyorum ya tek yada iki idi galiba

xra221 Jalapenoo banada gönül hanım 5 ve üzeri çıkarsa sizin için pko teşhisi koyarız demişti değerim 5,67 çıktı dosyamda da pkos yazıyor... E2 dediğiniz gibi çok değişken , tüp bebeğe başladık artık bu değerlerın ve teşhisin çok önemı yok bir tane sağlıklı embriyomuz olsun oda tutsun sağlıkla kucagımıza alalım inşş...

Evet canım bana da 5üzeri dediği için öyle dedim ama çok da önemli değil artik sonuç olarak olduğumuz yer belli rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Canım aynı tüpte dondurunca ne oluyor ki bana da dondurdurduklari tüp sayısını söylediler ama o heyecanla pek hatırlamıyorum ya tek yada iki idi galiba
cnm aynı tüpte dondurdukları zaman onlar çözüldüğü zaman çift embriyo koyuyorlar. Yane 2 embriyo transfer ediyorlar... Benım 3 tanesi tek tüpte , 8 tane embriyodu ise 2 şer 2 şer ayırıp tek tüpe koymuşlar... Eğer ilk 3 transferım başarısız olursa diğer transflerde çift embriyo koyacaklar

E benim 5 tane ama tüp sayısını yanlış mi hAtırlıyorum acaba ya . 4dünü bi tüpe koymazlar o zaman telefondaki hemşire embriyo sayinizz iyi bu size extradan 4 deneme fırsatı daha verecek demisti

Benimde 1 ini tek tüpte diğer ikisini aynı tüpte dondurmuşlar. Bu sefer sormadım kalitelerini. Kafamı karıştırmak istemiyorum.
Tek tüp iki tüp olayı nedir onu bana söylemediler. 3 embriyomuz donduruldu ama 26 yaşındayım iki embriyo transfer etmezler diye düşünüyorum o zaman hepsini ayrı tüpe koymaları lazım diye düşünüyorum üff neyse transfere gidince öğrenirim artık 2 tanr transfer ederseler eşim sevinçten havalara uçar ikiz çok istiyor ben çok sıcak bakmıyorum

E benim 5 tane ama tüp sayısını yanlış mi hAtırlıyorum acaba ya . 4dünü bi tüpe koymazlar o zaman telefondaki hemşire embriyo sayinizz iyi bu size extradan 4 deneme fırsatı daha verecek demisti
cnm sadece tahmın ediyorum, senın 3 embriyonu AYRI tüpe kalan iki embriyo ise AYNI tüptedir... yane ilk 3 transferın tek embriyo olacak benım gibi

cnm sadece tahmın ediyorum, senın 3 embriyonu AYRI tüpe kalan iki embriyo ise AYNI tüptedir... yane ilk 3 transferın tek embriyo olacak benım gibi
Olabilir telefonda bana tek tüpte dedi gibi gelmişti aklım başımda değildi dört demiş demekki ya da öyle değilse de gidince sorarım . Ilk transferimin tek olacağından eminim zaten iki tane kesinlikle isteme dediler.bekleyip öğreneceğiz canım

İnşallah...
Evet bizim için artık çok önemı yok. Ama tedavi sürecinde olan arkadaşları bu yorumlar olumsuz etkiliyor. Onlar için de önemli olsa idi ona göre bir yol izlenirdi. Benim bildiğim fsh 15in üstünde ise hasta tedaviye alınmıyor burda bu net. Onun haricinde süreç zaten kontrol ediliyor. Mesela fsh ın lh dan düşük olmasının pco olarak değerlendirmesini saraçoğlu yapıyor ama bazı doktorlar bunun eski bir kriter olduğunu söylüyor Betül Hanım da bana öyle söylemişti.

Biz olumsuz eleştiri ya da olumsuz yorum yapmadık ki . Bizde tedavide yeniyiz daha transfer bile olmadık.sadece pko hakkında konuştuk ki daha önceki doktorlar bunu onemsememisti memorial onemsedi.biz sadece kendi durumumuzu konuştuk . Bak bu memorialin pko için referans değeri o lh olayını da yine doktorlar söylüyor .benim dileğim herkesin mutlu olması kimseyi mutsuz etmek değil niyetim . Buradaki hiç kimse de öyle değil zaten. Allah dilegimuze bir an önce kavuştursun teshisler tedaviler bir vesile :)

Eklentiler

• IMAG0236_1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 62
AYnen canım bende sıcak bakmıyorım 2 transfere . Ama bazen embriyolar birbirini destekliyormuş. Birini iyi kalite birini orta kalite koyuyorlarmış. Aynı tüpte dondurululanlar aynı zamanda transfer ediliyor.

Ceylin_naz ın e2 değeri ile ilgili yorumlarınızı kastettim. Kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum.

xra221 kızzz biz nasıl doktorlara gitmişiz buğüne kadar pko ve çikolata kisti olduğumuzu bile görememişler :)) bizde sebebsiz sebebsiz diye ortada dolanıyorduk :))
Aynen canım bazen en azından sebebini biliyorum diye kendimi daha iyi hissediyorum üstüne eslerimizin de morfolojisi az biraz eksik çıktı :) bence sebepsiz olmaktan iyidir çok şükür iyi doktorlar bulabildik :)

Aynen canım bazen en azından sebebini biliyorum diye kendimi daha iyi hissediyorum üstüne eslerimizin de morfolojisi az biraz eksik çıktı :) bence sebepsiz olmaktan iyidir çok şükür iyi doktorlar bulabildik :)
cnm ben kk da memorilde eşinin morfoloji değeri %4 nün üstünde olan kadın görmedim... Varsa da gözümden kaçmıştır. :)) aynen cnmm buna da şükür Rabbim dermansız dert vrmesin

Ceylin_naz ın e2 değeri ile ilgili yorumlarınızı kastettim. Kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum.
Hm o pko değil bildiğim kadarıyla . Ben sadece doktorun adetliken e2nin 50bnin altında olmasını isteriz yoksa yumurtalar kalitesiz olabilir demişti o yüzden öyle yazdım . Ama inşallah çok kalitelidir belki adetliyken erken yunurtladigi için öyle çıkmış olabilir çünkü büyük yumurta görmüştü doktor.inşallah güzel olur her şey

Benim geçen sene Fsh 12,5 E2 de 85 çıkmıştı bir kere moralim bozuldu çok netteki yazan şeyleri görünce ve yorumları. Çok şükür sonraki testlerimde normal değerlerde çıktı. çok şükür ki şu an 3 tane blast embriyom var inşallah Allah onlara can verirse onların annesi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…