Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mesela ben hep 5 olunca 5.güne gitti demek diye biliyordum öyle de değilmiş, daha çok şey öğrenmeden inşallah bu işlerden kurtuluruz :)

Canlar MR sonucum çıktı sağ tarafta 5 cm folikül kist ve en büyüğü 1 cm olan 2 tane çikolata kisti varmış solda da 2 cm folikül kist varmış reglimin 6. Günü çekilmişti bu mr. Folikil kist çok önemli değil diye duymuştum bakalım tüpler için ne dicek semra hanım mr'da tüple ilgili hiçbir şey yazmamışlar. sonuçlarla ilgili yarın arıcaklarmış

tatlım rahim filmi çektirmemiştin sen değil mi?
rahim filmiyle tüplerin durumu görülüyor. kist çok önemli değil ama seninkileri biraz büyük bulabilirler. tüplerde sorun olmadıkça çikolata kisti tek başına sorun yaratmaz. ama eğer tüplerde tıkanıklık ya da rahim içinde yapışıklık varsa lap ve his. yapmak ister. benim öyle olmuştu.
sen başladın mı tedaviye iğnelere? kaçırdım sanırım kusura bakma.
ayrıca yanlış bilgi vermek istemem ama adet döneminde çikolata kistleri daha da büyüyor diye biliyorum.

Canım yanlış yazmışım 3 cm folükil kist var çikıkata kisti değil. Bide 1 cm boyutunda çikolata kisti var. Sağ tüpümde hidroselpenks olduğu ultrasonda görünmüştğ zaten alınacağını söyledi semra hanım. Ama bide çikolata kistim daha büyük olsaydı çok daha uğraştırıcaktı. Rahim filmi özellikle yaptırmadı hidrosalpenkse zarar vereceği için. Şimdi bu mr sonuçlarıyla ilgili yarın arıcaklar. Eylül adetinin 2. Günü gel demişti teddaviye başlamak için ama ben eylül adetimde değilde ekim adetimde gelebilicem ancak. Bakalım nolucak allahtan hyırlısı.

3cm folikül kist bu adetin le atılır muhtemelen, atılmama ihtimaline karşı belki bi kontrole gidip baktırabilirsin bi sonraki adetinde. Çünkü hala gitmediyse dogum kontrol hapı veriyorlar bazen bana öyle olmuştu. İstanbul dışındasın diye hatırlıyorum o yüzden geldiğinde sürprizle karşılaşma diye yazmak istedim görünce, aradıklarında söylemezlerse sen özellikle sorarsın.

Canım peki tüpte Yapisiklik varsa neden engel oluyor sonuçta tüp bebeğin tuple bi alakası kalmıyor embriyo rahime yerleştiriliyor bi de bazıları tüp bebekte diş gebelik oluştuğunu söylüyor onu da hiç anlamiyorum

Ohss yi atlatmana sevindim. Bugün senin embriyoların da 5.günü idi değil mi? Kaliteli kaliteli bol bol blastlarin dondurulmuştur inşallah.
Canım bugun 6. Günüm onlar aramdı bende yoğunluktan unutmşm nasıl unutabilirm diyede çok kızıorm kendime aradm ama açan olmadı çünkü 12-13 arası aramamızı söylediler 5 gün en iyi kalitede olan 5 tanesi donduruldu 4 taneside 6. Güne gitti ama ne oldu bilmiorm yarın arasam bilgi verirler mi acaba

Bugün için mi 12-13 arası arayın demişlerdi? Yarın da arasan bilgi alabilirsin sanırım artık vakit geç oldu. 5 blast gayet iyi inşallah o 4 taneden de çıkar.

Canım benimde sorun rahimde sanırım tutunma olmuor 3 defa aa kalite embryo transferm oldu acıbadem de negatif sonuç aldm ve sonuç 0 dı hiç bir şekilde tutunma olmadı semra hoca da şaşırdı kaliteli embryonun tutunamamasına histeroskobiyi yenilecğini söyledi önce ecomarda tahim filmimi yeniden çektrmemi istedi çektirdik sonuçları semra hanıma verdik o da amelytı yenilecğini söyledi bizimde kafamıza yattı acıkcası ve rahimde skntı olduğunu düşünüorz inşallah olumlu sonuçlar alırz cümlemiz

Yani adetin 6. Gününde çekilmiştim mr'ı ama gitmemiş demek ki. Yarın aradıklarında sorucam benim anlamadığım bugüne kadar bana 4 5 cm çikolata kistin var dediler trabzonda ki kadın doğumcular neye dayanarak böyle bir şey dediler. Şuan daha iyi durumdayım gördüğüm kadarıyla tabi doktorun yorumu önemli bakalım ne diyecekler eşiminde testinde sıkıntı çıktı. Sperm sayısı fazla ama morfoloji sıfır. İleri hareketlilik sayısı az bide. Onun yorumunuda yarın öğrenicem. Ama inan ki şimdilik moralim gayet iyi hep şükrediyorum inşallah hepsi tedavi eidlebilir şeylerdir dermansız dert vermesin rabbim

Bugün için mi 12-13 arası arayın demişlerdi? Yarın da arasan bilgi alabilirsin sanırım artık vakit geç oldu. 5 blast gayet iyi inşallah o 4 taneden de çıkar.
İnşallah canım 6. Güne kadar gidecğini bilmiordm pko olunca malum yumurtada çok oluor bakalm kaçtanesi gitti hakkımzda hayırlısı yarın ararım canım inş bilgi verirler

Mesela ben hep 5 olunca 5.güne gitti demek diye biliyordum öyle de değilmiş, daha çok şey öğrenmeden inşallah bu işlerden kurtuluruz :)
İnşallah en kısa zamanda her birimiz :)
Başka bir topikte tüp bebek merkezinde çalışıyor gibisiniz yazmış biri kahkaha attım resmen :)

Yok ca
yok canım bugun için dğl normalde biz sizi araruz demşlerdi aramdılar aramzsak siz 12 13 arası arayın dediler bende salak gibi unuttum

İnşallah en kısa zamanda her birimiz :)
Başka bir topikte tüp bebek merkezinde çalışıyor gibisiniz yazmış biri kahkaha attım resmen :)
Aynen ya insanlar inanmıor sanırım aman canları isterse durum bu öveck değiliz yani olanı yazdım eksileride elbette vardr merkzn ama şimdilk gözle görülür bir şey yaşamdm herşy yolunda gitti inşallah olumlu sonuçlarda alırız Rabbim çabalarımızı görüordur

İnşallah inşallah
Tam olarak "Açıkçası bu kadar bilgili olmanıza şaşırdım sanki tüp bebekte çalışıyor gibisiniz" yazmış

ayy sevindim tatlım kistle uğraşmak zorunda olmamanıza, onlar hiç etkilemez minicikler.
hidrosalpenkse hsg'nin zarar verebileceğini hiç bilmiyordum. benim ultrasonda görülmüyordu filmde çıktı.
bana da alırım demişti ama almadı bağladı, yapışıklık fazlaymış düşündüğünden. ben de ekimde başlayacağım allahın izniyle inşallah. 1 adet geçsin, 2. adetinde gel dediler.
önce operasyon olmayacak anladığım kadarıyla önce dondurup sonra operasyon değil mi?

Cnm benimde eşimin Morfolojisi %1 çıktı. Gonul hanim hiç önemli değil dedi. Sayı iyiyse içlerinde muhakkak iyi sperm bulurlar

tüpler yapıştığında içeride sıvı birikiyor ve rahme sızıyor tatlım, bu sıvı da bebeği zehirleyip düşmesine sebep oluyor
ya da baştan tutunmasını engelliyor.

Canım
İnşallah inşallah
Tam olarak "Açıkçası bu kadar bilgili olmanıza şaşırdım sanki tüp bebekte çalışıyor gibisiniz" yazmış
canım tecrübeliyiz sonuçta ben 3,5 senedir tedavi görüorm sayısını bilmediğim kadar klomen çatlatma tedavisi oldum sonra da başka merkezde 3 negatif denemem oldu ve ohss oldum nasıl bilgi sayıbı olmayalım her ay tedavi içerisindeyiz sürekli testler yaptırıorz sürekli başka başka doktorlarada gidiorz ister istemz bir çok konu hakkında bilgi sahibi oluorz

Hsgde verilen ilaç enfeksiyonu dahada artırır dedi semra hanım. Bide biraz fazla olduğu için ultrasonda bile görüldü. Bende ekim adetimde gelicsm inşallah. Aynen canım önce toplayım dondurma sonra ameliyat dedi semra hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…